- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iOS alkalmazások
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Leépíti a Sony az európai piacot?
Aktív témák
-
-
rhonin
senior tag
válasz
Thuglife #5215 üzenetére
Annyira még nem sürgős nekem mert kb 1 hónap múlva tervezem a vételt, de azért 1 e-mailt dobok nekik.
Tényleg a lefele sugárzó és a előre sugárzó mélynyomók között mi különbség van hangban? Mert a feljebb taglalt polk audio sub lefele, a heco pedig előre sugározza a mélyet. -
rhonin
senior tag
Én is pont ezt a Heco Victa Sub 25A-t meg a polk a. subot néztem későbbre alternatívának.
No de találtam mégegy alternatívát: JBL E CINE PACK 5.0
JBL
Csak kicsit furcsa számomra, hogy 5.0-s szettnek írják, közben meg írják, hogy jár hozzá sub láda is, mert ha adnak hozzá sub ládát akkor érdemes lenne elgondolkodni rajta, de ha meg nem akkor meg túl sok pénz lenne nekem a 160k erre a szettre. Mert a hecot 90ért már megkapom 5.0s szettben szemben a 160kval ami már túl sok nekem. Nemtudom, hogy elírás-e... -
rhonin
senior tag
Ezt a "majdnem sok a mély"-t hogy érted? Gondolom azért nem nyomja el a közép és a magas hangokat. Tehát azért annyira túlzó mélyeket se szeretnék, hogy a nagy dübörgéstől ne halljam a többi hangot...
Sub ládából milyet ajánlanál ha mondjuk ezt a heco szettet venném. Az 5 év garanciát amit sok helyen olvasok azt mire értik? Csak a hangszóróra vagy kompletten mindenre? -
rhonin
senior tag
Szinted a victa 500-ast ki tudja hajtani a 363-as yamaha erősítő megfelelően? Vagy gondolom még lesz tartalék a hangfalakban. Te milyennel hajtod?
Én is elektronikus zenét hallgatok amiben eléggé dominálnak a mélyhangok, nomeg mellette elég sok hip-hopot is. A film az egyenlőre még másodlagos nálam.
Ezek szerint akkor nekem is inkább a német márkák körül kéne körülnéznem? -
rhonin
senior tag
-
rhonin
senior tag
-
rhonin
senior tag
válasz
#72042496 #5183 üzenetére
Ha meglesz majd akkor írj róla, hogy mégis milyen.
Én hagytam legalább 1 hónapot a nézelődésre meg a tájékozódásra. A Dali szetted kb. mikorra lesz meg?
Thuglife: A wharfedale-t én is láttam és tetszik is de most felkeltetted az érdeklődésemet a mission-el kapcsolatban is...
Minél jobban belemélyedek annál több a variáció, a végén meg nem tudok dönteni.
Az egyik ismerősömnek mission háttérsugárzója van. Elég ritka szintem a mission vagy csak az én ismerősi körömben az.Akármelyik szett hangjával várom én is a tapasztalatokat.
-
rhonin
senior tag
Esetleg egy heco victa 500as komplett 5.0s szett nem lenne jobb a komplett yamaha cuccoknál? 90kért van heco victa 500as front 200as háttér sugárzóval és a 100as centerrel ennyiért. Ha valakinek van róla tapasztalata akkor ne tartsa magában.
És akkor mondjuk majd később vennék hozzá egy heco victa 25a-s subot. Mennyire életképes ötlet? -
rhonin
senior tag
válasz
#72042496 #5179 üzenetére
És milyen stílusú zenét fogsz hallgatni a dalin? A yamaha 363-as 90% hogy nekem is marad, csak még a hangfalak a nem biztosak. A yamaha mélyládái milyenek? Valakinek valami tapasztalat?
Thuglife: Hangban milyen különbség van a yamaha és a magnat között? Esetleg tudsz konkrét hangfalakat is ajánlani? A 2 frontra kb 40et max 50et tudnék költeni.
-
rhonin
senior tag
Az 5171-esre valakinek valami ötlete? Vagy maradjak a full yamaha cuccoknál?
-
rhonin
senior tag
Hát nekem is nagyon bejön ez a yamaha erősítő. Eredetileg egy full yamaha szettet akartam venni mindenből, de ahogy olvasgatom a fórumokat, sokan ajánlják a heco szetteket meg a dali subokat is, úgyhogy már teljesen elbizonytalanodtam. Tudom nagyon jól, hogy a gyári 2.1-es hangrendszeremet bármelyik kenterbe veri de azért a pénzért amennyit ráköltök relatív a lehető legjobbat szeretném beszerezni már amennyire lehet.
-
rhonin
senior tag
A yamaha rx-v363-as és a 365ös közt mi a különbség azon kívül, hogy a 365 fiatalabb? Mert közel dupla áron lehet kapni mint a 363-ast...
-
rhonin
senior tag
Sziasztok!
Házi-mozi építését tervezem hosszú távon. De először egy stereo rendszert szeretnék kiépíteni úgy, hogy kiegészíthető legyen 5.1-re.
Egy 5.1es erősítőre gondoltam 2 fronttal és 1 sub ládával.
Kb. 110-120k-t tudok rákölteni.
Ehhez kérném a segítségeteket, hogy ajánljatok nekem egy "komplett" rendszert.
Nem igazán értek a ehhez a témához tehát még nagy tapasztalatom nincs a különböző hangfalakról és erősítőkről.
Hip-hopot, rapet és disco zenét hallgatnék rajta úgy 90%ban, tehát valami olyan hangfalak kellenének nekem amik megfelelőek lesznek elektronikus zenére. Egyetlen kikötésem, hogy subládából minimum egy 20as hangszóróval rendelkezőt szeretnék vagy nagyobbat.
Eddig amiket találtam az a yamaha rx-v 363-as erősítő ami nekem jónak tűnik, de mint mondtam nem igazán értek hozzá...
Köszönöm előre is a segítséget!üdv.
Aktív témák
Hirdetés
- Építő/felújító topik
- Hobby elektronika
- Nintendo Switch
- Home server / házi szerver építése
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Majdnem mindenki a TSMC 2 nm-es node-jára vágyik, de van egy nagy probléma vele
- Kempingezés és sátrazás
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- sziku69: Szólánc.
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- AKCIÓ! MSI Z370 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX6600 8GB Cooler Master MB510L Chieftec 500W
- AKCIÓ! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB SilentiumPC Signum SG1V TT 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest