- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Netfone
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Nem sok meglepetést tartogat a Galaxy S25 FE és Tab S11 Ultra külseje
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- MIUI / HyperOS topik
Aktív témák
-
rinpocse
aktív tag
Sziasztok!
Van egy Pioneer 5.1 szettem, ami filmekre – szerintem – nem rossz. Most kívánom lecserélni a rádióerősítőmet. S szeretnék venni egy pár frontot is, az 5.1 megtartása mellett. Az új frontokat csak és kizárólag zenei CD-k hallgatására használnám. Megoldható-e, s ha igen akkor hogyan?
-
rinpocse
aktív tag
Sziasztok!
Onkyo TX-SR 577 vagy Pioneer VSX-919 között variálok. A döntő szempont, hogy zenére (mindenevő vagyok, így klasszikus zenét is hallgatok) melyik a jobb? Ebben kérném a segítségeteket. Melyiket vegyem?
-
rinpocse
aktív tag
Sziasztok!
Van egy négy-öt éves Pio rádióerősítőm és hozzá egy szintén 5.1 Pio szettem. Le szeretném cserélni az erősítőmet, de megszeretném tartani az 5.1 -es szettet. A gondomat az okozza, hogy újabban rákattantam az komolyzenére, s a szett erre már "alkalmatlan".
Aziránt érdeklődöm, hogy az újabb rádióerősítőkre a meglevő 5.1-es szett mellé rálehet-e kötni a kettő front hangfalat? Erősítők közül a Denon, Onkyo és Pio között vacillálok (2009-es modellek), front kérdésben tök homály vagyok.
Mit vegyek frontnak, s az erősítők közül melyik lenne jobb az 50 - 50 % házimozi illetve komoly-, akusztikus zenére?
-
rinpocse
aktív tag
Az alábbiak közül szeretnék egyet választani: DENON AVR-1909 / ONKYO TX-SR 606 / Yamaha RX-V863. S ehhez megfelelő hangfalakat is szeretnék.
Elég vegyes a felhasználási terület: házimozi (BD, DVD), PS3, zenehallgatás - klasszikus is ! - szintetizátor (Yamaha) otthoni gyakorlásra. A nappali mérete 22 m2.
Ti melyiket választanátok és milyen hangfalakat hozzá?
Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Linux kezdőknek
- Sorozatok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Filmvilág
- Bemutatkozott a Lexar legfrissebb, strapabíró memóriakártyája, a Blue Plus
- További aktív témák...
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 Prémium
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest