- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Légies iPhone halvány színei
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Nokia N900 - egy kategória újraértelmezése
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
Aktív témák
-
törölt tag
válasz
daniel7 #5936 üzenetére
Én egyértelműen egy jó amerikai hangfalat ajánlanék, a Polk LSi9-et. Ez sajnos több 200k-nál (270), az LSi 7 ellenben éppen belefér a keretbe. Ezek nagyon jól szólnak rock zenén, főleg az LSi9, mindenképp füleld meg őket. Ráadásul más stílusú zenéken is elég tisztességesen megállják a helyüket.
-
WN31RD
addikt
válasz
daniel7 #5936 üzenetére
Ha szimpatikus a Dali, hallgasd meg mind az Ikon 6-ot, mind a Concept 8-at (lehetőleg ugyanott). Ezek eltérő kompromisszumokat képviselnek, ha összeveted őket, lesz némi fogalmad arról, hogy milyen hangzás felel meg inkább számodra (más ezt nem tudja eldönteni helyetted). Persze célszerű lenne a Dalin kívül egyebeket is meghallgatni.
-
WN31RD
addikt
válasz
daniel7 #5931 üzenetére
Az említett 200e Ft kb. 1000 USD, ez a közelében nincs annak, hogy "csúcsminőségről" beszélhessünk, ebben az árkategóriában még kemény kompromisszumokkal kell dolgozni. Annál fontosabb, hogy jól válasszon az ember! Vannak ennyiért egész korrekt hangú kisebb dobozok, de azokkal lemondasz az erőteljesebb mélyekről. Akadnak tűrhető hangú nagyobb hangfalak is, ennyiért azok már nem fognak olyan nagyon szépen szólni, de lesz némi mélytartomány, ízléstől függően rockra jobb kompromisszum lehet. Azt viszont csak te magad fogod tudni eldönteni, hogy melyik a legelfogadhatóbb, legkellemesebb számodra. Ehhez először is meg kell hallgatnod egy rakás hangfalat, hogy tapasztalatot szerezz, pusztán mások elbeszélései alapján nehéz jól dönteni.
A hangfalak nem kifejezetten ebbe a topicba tartoznak, ennek részletesebb kitárgyalására pl. a hifi topic megfelelőbb lenne, ott sok hasznos tanácsot begyűjthetsz.
(Az én tanácsom: ha ez a 200e Ft olyan összeg, amit vért izzadva tudsz csak előteremteni, akkor hajrá, türelmesen keresd meg azt a hangfalat, ami a legjobban tetszik. Ha azonban ez csak amolyan irányár, és tudsz feljebb menni, akkor mindenképpen spórolj még, mert rockra ennyiből nagyon durva kompromisszumokat kell kötnöd.)
-
válasz
daniel7 #5823 üzenetére
Több helyen mondták nekem, hogy ha zenére is használnám, akkor inkább Denon, Marantz, Pioneer vagy H/K-val hajtsam meg a Polkaudio TSi500 frontokat. Hallottam a Denont-Yamahat-Marantzot-H/K-t és a Denon mellett még a H/K szólt a legjobban, csak ugye árban elég nagy a különbség, ha ugyanazokat a szolgáltatásokat akarom igénybe venni amit pl ez a Denon AVR-1910es nyújt.
Üdv,
Vik -
Mijági
csendes tag
válasz
daniel7 #5406 üzenetére
Persze hogy jók.
Ilyen árban elismert márkától (a netdepon gyakorlatilag csak azok vannak) nem kapsz rosszat. De mindenképpen hallgasd meg. Minden hangfalnak más hangkarakterisztikája van. Lehet hogy annak ellenére hogy nagyon szép , pontos hangképet ad neked nem tetszene ,de én nekem ő lenne az isten... A próba nagyon fontos. -
Dassler
őstag
válasz
daniel7 #3665 üzenetére
Ezekre a zenékre az én tapasztalataim szerint egy NAD lenne a legjobb, de az kissé más árfekvés. amihez ilyen új áron hozzájutsz az H/K esetleg Yamaha. Én hasonló dolgokra (rock - retro, klasszikus - mozi) egy RX-V1800 + Polk RTI A7/A3/CSi A6 / (REL T2 - beszerzés alatt) rendszert használok 35 nm-en 150 légm3-en.
Aktív témák
Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Formula-1
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: OAK Mozart Wavetable
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- YouTube
- Az új vezér szerint már nincs a legjobb tíz chipgyártó között az Intel
- Futás, futópályák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- ricshard444: Fényképező ? Telefon helyett
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN S3 TG CM 700W
- Eladó megkímélt állapotban levő Apple iPhone 13 Pro Max 128GB / AKKU 84% / 12 hónap jótállás
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z390 i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest