- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Aktív témák
-
Tizedes1
aktív tag
válasz
soma165 #17610 üzenetére
Elmentem ma is a fehérvári MM-ba. A tv-kel kapcsolatban majd írok a plazma fórumba, de az erősítőt ismét megnéztem - Onkyot. PLII-ebn volt, hogy szóljon is. 77-es hangerőn. De hiába tettem át THX, + Neo6-ba a sárkányos filmet, nem volt érdemben változás. A JBL hangfal szinte kuka maradt.
De akkor most mit vegyek 130-140-ből?
Néztem az utódot Sony-ban: SONY STR-DA2400ES, 135.000-az alja de nincs rá csak 1 hónap kipróbálási garancia. Nekem mindegy, hogy hány pont egyes, az 5.0 is tökéletes, csak ne egy erőtlen erősítő legyen ...
-
krilinn
csendes tag
-
törölt tag
válasz
soma165 #17570 üzenetére
Való igaz: A H/K 50 wattja az 7 csatorna egyidejű meghajtásakor míg az Onkyo és a többi pedig 1 csatorna meghajtásakor adott wattmennyiséget adja meg. Kb. 1/4-1/5-ét vegyél le az össz tápegység max teljestiményéből elektronika meghajtására és egyéb veszteségekre,pl melegedés, a maradékot elosztod a használt hangflaak számával ami lehet 5 vagy 7(kivéve ugye sub) és körülbelülre megkapod a max elérhető teljesitményt.
-
vtechun
veterán
válasz
soma165 #9534 üzenetére
szia, felraktam ezt a lejátszót, de sehogy sem akar hd hang kimenni, ati radeon 4550 a videokartya.
dts-t ír ki csak az erősítő.
truehd-nál meg csak vmi dolby jelet.
hm, nem is értem miért vettem alapnak, hogy megy majd a HD hang
erre linuxon meg a sima passthrough sem megy....
-
O_L_I
őstag
válasz
soma165 #9438 üzenetére
Szerintem de ebben nem vagyok biztos az ACryan szerintem úgy műkxik mint egy PC tehát én hiába nézek a TV-ra kapcsolt tv-em full screen dixvet attól a felbontás amin a gépen a TV-t hajtja nem változik, azaz a TV szempontjából fullhd jel jön, csak éppen abban egy fullscreen divx megy. Szerintem ez a felsálázás csak akkor működik ha egy az egyben kisebb felbontású jelet kap az erősítő (vagy TV) pl egy DVD lejátszóból. Amúgy szinte minden TV-ben van felskálázás tehát CSAK ezért nem érdemes jobb erősítőt venni.
-
Vidala
senior tag
válasz
soma165 #8750 üzenetére
Ez a hangfalszett sem egy rossz cumó, ahogy a OLI is írta, ahogy a többi sem. Nekem az ES szériából van egy szett, de abból még a mélynyomó nem jön ki ennyiért.
Még kiegészíteném: a Polkaudio-val TSI, esetleg RTI szériából is érdemes lehet szemezgetni.
Ennyi pénzből már elég kellemes választék van, mindenképpen javasolható az ajánlott/kiszemelt cuccok meghallgatása!!! Egész eltérő karakterekkel bírnak (pl. az Northridge E és ES között is elég nagy különbség van), az pedig nehezen mondható meg neked melyik tetszene leginkább.
Még az befolyásolhatja, hogy elsődleges a mozi, vagy zene is szóba jönne (azon belül is milyen stílus), mert az tovább bonyolíthatja a döntésed. Vigyél olyan demókat (filmet, zenét) magaddal, amit szeretsz/ismersz. -
O_L_I
őstag
válasz
soma165 #8747 üzenetére
amúgy ebben az árkategóriában már van választék:
Dali szett: http://www.avplanet.hu/Concept%206%20szett
Quantum 550 szett: http://www.toshibashop.hu/hazimozi-akcio.html
Mission: http://www.avplanet.hu/m34i%20Cinema%20Pack
Kef IQ5: http://www.ittveddmeg.hu/products.php?id=20306És még rengeteg. Sztem 200k körül már nem nagyon lehet konkrétan rosszat venni max ha lehúznak/átvernek valahol
-
O_L_I
őstag
Aktív témák
Hirdetés
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Notebook / laptop alkatrészek cseréje (processzor, RAM, HDD)
- Kuponkunyeráló
- ASUS notebook topic
- Medence topik
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Filmvilág
- Autós topik
- Célegyenesben az Ultimate Newcomer!
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- Honor 200 Smart 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Bomba ár! HP ProBook 450 G6 - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- Apple iPhone 14 128GB , Kártyafüggetlen
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 1700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 580 8GB Rampage SHIVA Corsair 450W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest