- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Apple Watch
- Google Pixel topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
Aktív témák
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
kutyuska #5088 üzenetére
Itt van valakinek Vardus szettje asszem, meg annó én is gondolkoztam rajta, nagyon sokáig, de persze, hogy ez sem volt megtalálható helyi üzletben.
Én merném ajánlani neked is a Wharfi Zaldek hangfalait is, mint tettem már másoknak is, de 1. inkább csak zenére valók, jók filmre is, de akkor úgy mondom, hogy nagyon jók zenére, és "csak" jók filmre. De ettől függetlenül film közben is szépen szólnak
De viszont 2. nagyon ritka már, és nagyon kapni sem lehet
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
kutyuska #5086 üzenetére
Hajaj
Én ebben viszont már nem nagyon vagyok otthon, mármint a B&W hangfalakban
Én csak a minőség miatt ajánlottamSzemélyszerint az áruk miatt nem foglalkoztam velük, meg még amikor én vettem a saját motyóm, akkor még itt a kornyékben nem is nagyon lehetett kapni, mostmár van egy bolt, ahol vannak ilyen csipogók, de valahogy az árukat nem merem megnézni
2 front ~100.000ft, hanem több
itt meg lehet lesni őket.
Én itt már sokszor kifejtettem a totyikban, hogy én Wharfedale párti vagyok. Dehát ebben sem eggyezünk mindannyian. Abból ajánlanám a Diamond sorozatot, azok sztem elég jól sikerültek
[link]
Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
- Villanyszerelés
- Alakul a SpaceX Starlink európai ellenfele
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- weiss: Pant* rant
- Nintendo Switch 2
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Vezetékes FEJhallgatók
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Mobil flották
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest