- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Google Pixel topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Légies iPhone halvány színei
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Garmin Forerunner 55 - bemelegítő kör
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
Aktív témák
-
dhcodoki
senior tag
válasz
Játékos #6984 üzenetére
"Olyan meg nincs, hogy ez, meg az egy szobába sok. Nem kell csutkán küldeni, akkor nem lesz sok."
Ezzel én nem értek egyet!!! Nagyon nem!!! Igenis van olyan, hogy sok valami egy szobába. Ezt tapasztalatból mondom. Minden hangrendszernek van egy minimum szintje, mely alá nem ildomos vinni, mert elvész a dinamika, elvész a hangnyomás. Alap dolog, hogy kis szobába nagy rendszert nem tudsz kihajtani. Nagyon fontos, hogy házimozi vásárlás előtt, "nézzünk körbe a helyiségbe"!!!!!
Sokan nem számolnak ezzel az ALAP dologgal. -
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
Játékos #5697 üzenetére
Én se értek vele egyet !
De a helyi boltban itt sok cuccal így megy, kisebb cuccokat legariznak, de nagyobb dolgokkal küldenek márka, vagy kijelölt szervízbe, ami a garanciapapírban van, ha nincs akkor rájuk lehet borítani az asztalt.
Hát, nem tom, hogy ez le van e írva valahova, hogy x súly felett kötelességük megoldani a szállítást.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
Játékos #5689 üzenetére
Akkor sztem oda kell vinni, a MM el fog küldeni melegebb égtájakra.
Vagyis helyileg ez így megy, küldenek a papíron lévő szervízbe, azzal a szöveggel, hogy "nem az ő hatáskörük"... De max próbát megér, hogy először MM-ba vinni.
@iceman1024: A trueHD az a hangban elég sokat nyom. De ezt neked kell eldöntened, hogy úgymond szükséged van e rá, és megér e neked plusz költséget, vagy beéred a "sima" DD-vel, és DTS-sel.
De őszintén szólva, a 2. engem valahogy nem győz meg, inkább az 1. dehát lehet más mást mond.
-
törölt tag
válasz
Játékos #5687 üzenetére
ha még nyolc(ha jól emlékszem) napon belül vagy azonnali csere van, és akkor nem kell szarakodni a javíttatással, ami több alkalom lehet szerviztől függően, ha egyáltalán meg tudnak vele birkózni főleg a totel, mert lehet hogy a végén keresned kell egy normális szerízt is
volt hozzájuk szerencsém, inkább messziről kerülöm őket
Aktív témák
Hirdetés
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M I5 12400F 32GB DDR5 512GB SSD RTX 4060 8GB SOF CLONE 3 Chieftec 600W
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Core V21 Enermax 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest