- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- iPhone topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
Aktív témák
-
politomi
tag
Szia. Azóta egy picit utánanéztem a dolognak és rájöttem egy-két dologra. A tech specből az derül ki hogy a psw-111
-kisebb a hangszórója (20cm)
-minimálisan kisebb hangnyomásra képes
-nem megy olyan mélyre, a 111 38Hz a 110 32Hz (ezt úgysem hallod)
-cserébe a 111 nagyobb teljesítményű
-könnyebb és kisebb
[link]
A gyári oldalon is vannak fent a subokról felhasználói értékelések és elég jókat írnak a psw-111ről.
Viszont általánosságban nem tudom, pedig kíváncsi lennék rá hogy a kialakításból adódó előnyök/hátrányok azok mik lehetnek az ilyen suboknál. -
csizzah
aktív tag
Valahol olvastam, lehet hogy pont itt, hogy pc és erősítő közé érdemesebb optikait használni mert koaxon keresztül akár károsodhat is az erölködő, igazából se megerősíteni sem cáfolni nem tudom ezt az állítást, nekem volt összekötve koaxal is és optikaival is, igazából nagy különbséget nem vettem észre a két kábel között.
-
O_L_I
őstag
Van lehetőség nálam úgy is van bekötve. Itt többen mondták hogy nem vettek észre külömbséget, én határozottan jobbnak tartom így. Nem tartom kizártnak, hogy az erősítőn is múlik a dolog.
Minimum 4mm2-es kábelt vegyél! (egyébként 2 méter fölött a kézikönyve is azt ajánlja) -
O_L_I
őstag
Legutóbb találtam egy boltot ahol 3XXHUF/m-ért vettem 4mm2-es kábelt. Mivel a 363-as nem biampos így mindenképp ilyet vegyél. Viszont csak a frontokhoz! a 363-asnak a center és a surr csatlakozói csipetősek, abba max 2,5mm2-est fogsz tudni belegyömöszölni.
meg is van [link]
-
Ninoka
tag
Sub 200 A. De nem ajánlom. Egyrészt mert ahogy O_L_I is mondta, elég mélyet ad a Victa, másrészt meg nem szól jól a Sub 200 A. Szerintem egyelőre ne vegyél hozzá szubot, csak magában a szettet, és ha később kevésnek bizonyul, akkor még mindig vehetsz hozzá. Sokan dícsérik a Polkaudio-t, lehet, hogy érdemes lenne meghallgatni, vagy ha már az egész szett Heco, akkor esetleg egy Heco Victa Sub 25A.
-
Ninoka
tag
MInden féle zenét hallgatok, legritkábban komolyzenét, a legtöbbet mostanában kelta zenéket, de gyakran hallgatok elektronikus zenét is (Jean Michel Jarre, Karftwerk).
Szerintem elég hozza a Yamaha RX-V 363-as. Nekem is Yamaha van,, csak nekem egy régebbi tipus, RX-V 459-es, és nekem tökéletesen megfelel. Régebben Videoton hangfalaim voltak, és "csak" annyival jobb a Heco, hogy eddig a magasat és a mélyet is +12 dB-re kellett állítani az erősítőn, most meg mióta megvan a Heco, vissza kellett venni 0-ra. Nem is tudom minek vettem mélyládát. Már kicsit megbántam. Szerintem elég jól nyomja a Heco a mélyeket, úgyhogy a szubnak már nem sokat kell hozzátenni, csak a nagyon mély tartományban esetleg (és az is nagyon zene és felvétel függő), ott meg csak "dübög". Nem akartam nagy szubot venni panellakásba , azért vettem ezt a Magnatot, de igazából nem ajánlom, szerintem nem jó. Nem nagyon volt még időm foglalkozni vele, de eddig még nem tudtam normálisan beállítani. Talán majd a hétvégén...
-
Ninoka
tag
Én merem ajánlani a Heco Victa 500-at. Szettel mindig jobban jár az ember, mert lényegesen olcsóbb, mint ha darabokból veszed meg. Nekem csak egy nagy bajom van ezekkel a szettekkel, mégpedig az, hogy általában úgy van összeválogatva, hogy ha létezik kétféle háttérsugárzó, akkor általában a kisebbiket adják a szetthez, és ugyanígy a center van esetleg a sub is, mindig a legkisebb kerül be a szettbe, és ezen nem lehet változtatni.Esetleg a nagyobb (drágább) frontokhoz adják a nagyobb háttér és centersugárzókat, pl a Dali. De azért nem ez a jellemző.
Egyébként én régebben úgy hallgattam zenét, hogy szólt az összes hangfal. De amióta megvettem a 2 Heco-t, azóta csak sztereóban hallgatok zenét, és sokkal jobb így, mintha az összes hangfal szól. Így gyakorlatilag nem sok jelentősége van, hogy mekkora a többi hangfal. Egyedül csak akkor, amikor pl koncertet nézek, és 5.1 hang van a lemezen, mert akkor úgy hallgatom. Ilyenkor viszont már nem bánom, hogy a nagyobb háttérsugárzókat vettem, nem a kicsiket.
Eddig nem volt szub a rendszeremhez, mert nem nagyon éreztem hiányát. Aztán vettem egyet, de igazából nem sok jelentősége. A két 500-as front szub nélkül is nagyon jól szól. -
Thuglife
senior tag
Itt sokan dícsérik a Heco-t, és is a Victa szetten gondolkodok! Ennyiért még van Wharfedale Vardus 300 szett is, és most csak egy 10essel drágább a Mission Mv-8 szettje csak arról nem sokat tudok... Valaki hallott már Missiont?
U.i: Egyébként Sub ládában jó a Yamaha, talán abban a legjobb...
-
törölt tag
Leginkább metált hallgatok, de néha könnyedebb műfajt, akár ticc-tücc-öt is. Ezen kívül sokat mozizok, így fontos, hogy film alatt megdörrenjen. De még nem hallgattam meg a Dali-t, csak abból indultam ki, ha netszerte mindenki ajánlja, akkor biztos van benne valami... Ráadásul azon kevés hangfal közé tartozik, amelyik külsőre is nagyon tetszik, illene a szobába.
-
Pyzoo
aktív tag
Én az erölködőt még tavaly októberben vettem 43-ért. Szerintem megéri, tud annyit mint a többiek és szerintem a legolcsóbb a szórásban. Hogy szeretem-e ? Nagyon! Egyetlen hibája hogy a magas és mély hangszínt csak a készüléken lehet állítani a távirányítón nem. Magnat 990 Set-el használom akciósan vettem 38k-ért. A hangfalakban szerintem kicsit kevés a közép hang. Ezt csak zenére igaz ott is inkább az elektronikus zenéknél hiányoltam, próbáltam klasszikus zenét is ott nem hiányoltam belőle. Mozihoz über a szub hangokat is elég jól kiadják (meg tudja remegtetni a szobát) , pedig külön mélynyomót nem vettem. Összeségében az erölködő a kedvencem lett, a hangfalról meg annyit hogy árához képest meglepően jó, persze ez tényleg fül és pénztárca dolga. A hangfal én a feketét vettem fekete huzattal.
Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Prémium! Felsőkategória! Asus Rog Strix Maximus Z790 Hero Wi-fi Alaplap!
- Eladó karcmentes állapotban levő Xiaomi 14T 12/256GB / 12 hónap jótállás
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- AKCIÓ! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest