- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
Aktív témák
-
kkrisi
senior tag
válasz
Visormail #35465 üzenetére
hát nem nagy maga a szoba úgy 15nm, de nem tudok úgy kifejezetten mondani, hogy milyen stílusra kellene, mert én mindenféle zenét hallgatok... De azért merészkedtem ide írni, mert ajánlották, hogy itt fognak tudni segíteni ebben a témában Mondták, hogy akár ennyiből ki lehet hozni egy szettet is 2 hangfal + egy erőlködő, bár ezt rátok bíznám!
Most egy Logitech Z3-at hajtok, de szegényke már nagyon sokat járt és megérett egy cserére.. de gondolom erről ti is azt mondjátok, hogy ez csak egy zajkeltőnek jó
Üdv!
-
kkrisi
senior tag
az 5.1 az meg drága arra nincs pénzem :S főleg ennyiből nem hinném, h rendeset ki lehetne hozni...
nekem zenére kellene, csak félek, hogy sztereóból nem jönne elég mély!
-
kkrisi
senior tag
sziasztok!
Valakit tudna nekem ajánlani, valami olyan hangrendszert, ami 2.1 és pc-el össze lehet kötni?
A keret 60-70k, és amit ebből legjobbat ki lehet hozni bátran várom válaszokat!Üdv!
-
kkrisi
senior tag
én nem pont ilyenre gondoltam
Hanem olyan házimozira (dvd lejátszós) amit össze tudok kötni géppel, de ha nem is tudom, akkor nem gond, csak akkor legyen rajta usb. A keret maximum 60-70k.
Szívesen elfogadom a véleményeteket, tehát még gondolkodtam hifi-ben is de nem tudom azok mennyire jók :SÜdv!
-
kkrisi
senior tag
sziasztok!
Milyen 5.1 házimozit ajánlanátok, ami hangminőségre, az árához képest jó?
és ha megoldható lenen, akk géppel össze lehetne kötni vagy optikai vagy más kábellal?Üdv!
-
kkrisi
senior tag
válasz
dabadab #13278 üzenetére
Akkor esetleg tudnál nekem nézni egy jót légyszives, mert elég sok félét találtam ott és nem tudom h melyiket érdemes és ha te láthatatlanba beválallnád akkor én sem csalódhatok a hangjába? tehát azokat a Missionokat meg tudja hajtani rendesen?
Meg esetleg egy olcsó 5.1 is szóba jöhet h most csak 2.1-be tolnám aztán majd hozzáegészíteném a dolgokat de nem tudom
-
kkrisi
senior tag
válasz
dabadab #13274 üzenetére
És az a T-amp az mennyire jó erősítő?
Mert nekem az lenen a lényeg h van 100k keretem egy szettre most még beérem a sztereóval is!
A Mission 760i hangfalak biztos h megmaradnak mert azok kellenek 30k-ért mert nagyon szépen szólnak hihetetlenül! Ehez kéne nekem egy erősítő meg egy sub! Tudnál nekem segíteni? erősítőben azért vagyok bizonytalan, mert azt hallani kell h hogy szól nem csak így h jó akkor ez biztos jó megveszem! -
kkrisi
senior tag
válasz
#09634560 #13161 üzenetére
aztén tudom jól, csak azt nem tudom, hogy ez van e olyan jó mint azok a missionok amiket kinéztem! esetleg van valami másmilyen hasonló szett amit mertek ajánlani?
meg én azért néztem polck hangfalakat mert valaki azt mondta nekem h így sokkal jobb összhangot kapok ha majdnem minden hangfalam ugyan olyan mert elv az az igazi 5.1 (kivéve a centert) De nekem mindig is az álló frontos szettek jöttek be! -
kkrisi
senior tag
-
-
kkrisi
senior tag
Valaki nekem is segítene? köszii
-
kkrisi
senior tag
Nah hogy azért ti is lássátok, h mibe szenvedek! Itt a szobám elrendezése a hosszú barna az beépített szekrény a kisebb az az asztalom mellette a gép és előtte a szék, aztán ott van még az ágyam mellette egy éjjeli szekrény, amellet mig nyílik az ajtó! Tehát nekem az a bajom, hogy sztem hülye az elrendezése a szobámnak és nem tudom h hogy lenne a legjobb elrendezni a rendszert! A szobám amúgy 15nm és tetőtér, tehát van kb egy 1m10cm egyenes fal, aztán gipszkarton felfele szűkül! ennyit a szobáról!
A rendszerről meg annyit, hogy akkor ugye a sub az fix mert én a velot nagyon csipázom tehát az fix h az lesz! Hangfalakról nektek mi a véleményetek jók a missionok, vagy más szettet ajánlanátok?
Jah és a leg lényegesebb az erőlködő, h akkor abból is kéne néznem egy fixet!a válaszokat előre is köszi!
-
kkrisi
senior tag
válasz
#09634560 #13051 üzenetére
Akkor Denon 1709-es jó? Nad-ból csak sztereókat ismerek jókat denonból az imént említett Onkyo 807-es még nem volt szerencsém találkozni! Na meg hát azért még is az van vagy 200k-s erőlködő
akkor már minyá röpke fél millánál járnék!
akkor azt mondjátok, h a sub az frankó a hanfalakkal sincs gond csak az erőlködőn kell javítanom és lesz egy jó system-em?:
-
kkrisi
senior tag
válasz
#09634560 #13045 üzenetére
van egy nagyobb tervem amire gyűjteni kéne mert az nagyon jó összeállításnak tűnik!
Erősítő: Onkyo SR507
Hanfalak: Mission m32i (2 pár) + Mission m3c2i (center)
sub: Velodyne CHT-8Erre a szettre fáj a fogam csak az a baj h melót kéne találnom, h legyen rá pénzem mert ez így kb 350-ből van meg
-
kkrisi
senior tag
sziasztok!
Az volna a kérdésem, hogy 100.000ft-ból ki lehet hozni vmi rendszert vagy ez kicsit "karcsú" még hozzá?
Leginkább zenére, filmre kellene rendszer 50-50% ban -
kkrisi
senior tag
Hát őszintén szólva ezek a genius szettek amiket linkeltél egy kalap forintot nem érnek szerintem! De ez kérdéses hogy neked mire kell! Azért ajánlottam neked az előző nagyobb geniust mert azt már hallottam szólni! és megér azt a +10k-t!
A házimozi jövőbeli tervezésében az is attól függ hogy mire kell neked? Mert nagyon nem mindegy! Amúgy én is voltam már párszor media-ba és háát.... nem mondta vmi sok jót erről a magnatról
-
kkrisi
senior tag
Hello!
1. A vaterán elkerülendő az ilyen dolgok vétele mert nagyon necces és könnyen át tudják verni az embert!! (Tapasztalat)
2. Annak a geniusnak van egy nagyobb testvére nagyobb hangfalakkal inkább ezt ajánlom!
Sokkal jobb ha a hátsó kis "ütyür-mütyür" hangszórók helyett! -
kkrisi
senior tag
válasz
dhcodoki #6537 üzenetére
oké természetesen értem mit szeretnél ezzel mondani! Amúgy a nagy álló frontokat azért is nem ajánlod mert kicsi a helyem? vagy mert csak elrontja filmeknél a térhangot?
Mert a nagy állókba akkor szerettem bele mikor unokatesómnál megláttam a nagy böszme hangfalkat a velo subbal !! Na akkor eldöntöttem h nekem is kellházimozi!
De nem azért mondom neke ennyiszer az álló frotokat mert nem fogadom el azt amit mondtál csak megkedveltem őket de egyre inkább csak kiábrándulok belőlük!ezek is tudnak úgy szólni mint a nagy frontok? vagy legalább is majdnem úgy?
-
kkrisi
senior tag
válasz
Thuglife #6528 üzenetére
hát szerintem azt fogok venni mert íz előbb írtak szerint nem jó az összhang pl filmeknél ha a frontok állók! De viszont zenénél azok jók!:S és 50-50% kellene a szett de dhcodoki
kolléga elég terjedelmesen leírta hogy miért nem jók az állók!Amúgy a warfi hangfalak nem tudom hogy teljesítenek a mission-hoz képest!
A dali szett meg felejtős nekem mert annyim azért nincs meghát annyit nem szeretnék szánni hangfalakra ekkorka helységbe! -
kkrisi
senior tag
válasz
dhcodoki #6524 üzenetére
köszi a segítséget! Most már felvilágosodtam elég rendesen hála neked és a tartalmas hsz-nak. Akkor elvált hogy mim lesz! Amit előbb belinkeltél szettet!
4db mission+center onkyo 507 és a velo sub!Az álványokat be tudnád linkelni? esetleg nincs egy kicsit olcsóbb ami még hasonló jómint a tied?
A kérdésem még hogy szerinted a velo sub az jó ehez a szetthez?
Te elfogadnád ezt a házimozirendszert?
-
kkrisi
senior tag
válasz
dhcodoki #6522 üzenetére
köszi tehát akkor inkább érdemes 4 kicsit venni mint nagy állókat!
Lényegében a 4 egyforma hangfalnál akkor ha szemből beszélnek akkor csak a centerből hallatszik a hang de ha pl 2db álló van a 2 surround helyett akor a 2 nagyfrontból meg a centerből is hallatszik a beszéd?
és tehát akkor az a lényeg h a nagy állók erősebbek de nem bírnak olyan szép térhangot kicsikarni?
bocsi h ilyen béna vagyok de ezzel most nagyon elgondolkoztam h lemondjak a nagy állokról mert ezt én eddig nem tudtam de ha ennyire nem jön létre velük a térhang akkor nuku nagy álló!
-
kkrisi
senior tag
válasz
dhcodoki #6518 üzenetére
oké köszi a segítséget!! Nem is olyan rossz ez a szett tetszik!!
Csak akkor azt nem értem hogy miért adnak álló frontokat némelyik szettbe? vagy azt h érted ha pl nagy forntok elnnének akkor szétesne az összhang?
Mert én még kinéztem missionból az m33 cinema pack-ot és annak is a forntjai állók.
Vagy az nem azt jelenti hogy azért raknak aszettbe állókat mert jobban szól? vay esetleg vki ha zenét akar hallgatni akkor átkapcsolja 2.1-re? -
kkrisi
senior tag
már bocsánat a kifejezésért de nem tudom hogyan tudnám kihasználni vagy hogy mikor lenne jó az a tulajdonság?
esetleg a többi kérdésemre is tudnátok válaszolni az előző hsz-ben?
előre is köszi mindent! -
kkrisi
senior tag
válasz
dhcodoki #6496 üzenetére
Értem! Én nem hiába néztem ki az ilyen 5.0 szetteket amelyiknek a frontjai nagy álló hangfalak! Nem tudom miért de engem nagyon megfogott meg hát jobban erősebben is szólnak mint a kis polcsugik! (de lehet hogy tévedek
) Akkor esetleg ha nagyon dícséred azt a mission M31i hangfalakat akkor lehet érdemessebb lenne azt az 5.0 pack-ot megvenni mert annak is a frontjai állók és a kef közelében van árügyileg!bár mondjuk nem tudom melyik a jobb? Mert ezt is nagyon dícsérik meg a kef-eket is!
Esetleg össze tudnád nekem hasonlítani a Marantz H/K és a Denon erősítőket? mert a Denonokról is hallottam sok jót!
De mindenképp marad fixen az avr 155! meg a velo sub mert szerintem jó párosítás! -
kkrisi
senior tag
-
kkrisi
senior tag
akkor azért megkérdezem tőletek mert most végre összeállt a pénzem mert eddig hol nem volt nállam fele hol az egész tehát most jutottam el odáig h veszek valami csak nem tudom mit!
Tehát 50-50% zene-filmre kellene egy rendszer 15nm-be?egyik unokatesóm ezt állította nekem össze de szerintem felselges egy ilyen kis szobába!:
-Erősítő
-Hanfalszett
-SubládaSzerintetek???
Én személy szerint a mission mv-8 szettel szemezek mert most csak 90k!!!
-
kkrisi
senior tag
válasz
Daywalker #6477 üzenetére
Természetesen mindenkinek más az ízlése és igaz mindenki vegye a fáradtságot és ne a fórumban számolgassa ki h melyik subra voksolnak többen és a szerint vegyen hanem igen is menjen el és hallgasson meg párat és amelyik neki tetszik a legjobban (keretén belül) vegye meg azt!
És neked mi a véleményed a Marantz SR5200/6200 erősítőről?
Szerinted jó párosítás lenne a subhoz egy marantz erősítőt vennék? Mert ez minden álmom jójó használt de kb olyan 95k körül van és mo-gon nincs is forgalomban csak amerikában és újonnan meg kb 220k
-
-
kkrisi
senior tag
Emberek! A Velodyne subnál nincs jobb inkább érdemes gyűjtögetni egy kicsivel többet és venni egy ilyen csodát mert valami eszméletlen a hangja és sztem mindent visz!
"Csak gondoltam megosztom veletek"
-
kkrisi
senior tag
-
kkrisi
senior tag
válasz
Thuglife #6418 üzenetére
Háát a hangfalat még nem tudom milyen de elképzelhető hogy épített! Mert az emberke azt mondta hogy még nem nyerte el végső formáját több lehetőség van! Igenelég ritka főleg mo.-on csak nem tudom vki azt mondja hogy azért ritka mert nem jó:/ de sztem ez hülyeség!
de így 5.0 hangfalszettel és az erősítő együtt lesz 150k!!! Eszméletlen jó ár! Jó mondjuk használt de tudom hogy nálla csak is jó minőséget lehet kapni ő sem vesz be akármilyen szart! És akkor még ehez jönne majd egy polkaudio cht8 sub! na az a tuti!
Igen mert sok dolog közbejött pl fel kellet újítani a szobáat a szüleim is mindig kértek kölcsön és most már végre lassan visszadják!
-
kkrisi
senior tag
Hello!
Szeretném kérdezni, hogy valaki tudna mondani véleményt a Marantz SR 6200 erősítőről hogy milyen? vagy ha nagyon senki akkor az is jó ha valaki le tudja írni hogy milyen, jó erősítőnek számít esetleg mi a véleménye róla meg egyebek. Mert én mondjuk használtan tudnék hozzájutni és úgy 150k hogy összehoztak mellé egy 5.0 hangfalrendszert! Már csak meg kellenek hallgatnom hogy hogyan is szól csak gondoltam előtte itt kérdezgetek hogy úgy általánosságban a Marantz erősítők milyenek!
Jaa úgy 50-50% zene-film re kellene a rendszer!
-
kkrisi
senior tag
hát lényegében bizonytalan vagyok mmert ahol voltaam hallgatni némelyik szetteket mindegyikről mondtak jót is meg rosszat is. Meg én úgy hallgattam ppár dolgot h nem egy helyen tehát az úgy lenne jó ha össze tudnám mérni egy helyen őket sokkal könnyeb dolgom lenne de így....
-
kkrisi
senior tag
Szerintem az lesz h veszek egy warfi diamond 9.3 , egy 9cm-t és 9.6 és akkor megvan szett hozzá pedig egy 1709-et és szerintem elég jól fognak passzolni! főleg ugye 6ohm hangfalak tehát 115w ad csatornánként a denon!!
-
kkrisi
senior tag
igen ezt nekem is mondták h inkább a hangalakba tegyek bele több pénzt és azerőlködőbe kevesebbet! Akkor viszont segítsetek hogy olyan árban milyen jó erősítők és hangfalak vannak??
-
kkrisi
senior tag
válasz
maestro_z #5942 üzenetére
húú köszi a segítséget!! háát igen most az utóbbi időbe elég sok melót vállaltam el alíg pihentem valamit szinte 24hból 20 melóztam de megérte!!! ezek nagyon jóknak néznek ki! ezt az összeállítást meg tudom hallgatni a netdepoban? vagy te már meghallgattad a 1910 denonnal a keffet?
utolsó kérdésem h szerinted ezekhwz passzol a velo 8 sub?
-
kkrisi
senior tag
Hello hello!
Van egy olyan hírem h teljesen elbizonytalanodtam milyen felszerelést vegyek! Inkább azt kérdezem tőletek h hangfalakra (5.0) 170k subra 100k és erősítőre 150k a limitem! ezek közül jó lenne ha tudnátok olyan szettet ajánlani ami összepasszol! Mondjuk a subba sztem biztos vok mert 100k van velo 8 ami a kategóriában a legjobb és hangfalakból nézegettem a kef szetteket aból van egy 170k-s meg még a Polk tsi 300 szettet néztem de erősítőből teljesen bizonytalan vagyok! Kérlek segítsetek egy fasza rendszert összepattintani!
-
kkrisi
senior tag
válasz
Thuglife #5734 üzenetére
akkor azt mondod hogy a legjobb választás az onkyo? tehát azért keményebben meg tudja hajtani a hangfalakat? és amir írnak róla hogy 5x130w tud az nekem egy kicsit inreálisnak tűnik ennyi pénzért! nem tudom jól gondolom?
neked is onkyo van? de a hdmi és truehd között mi a különbség? melyik a jövőbiztosabb?
-
kkrisi
senior tag
ha csak tényleg ennyi a különbség akkor lehet elég lenne csak a 1708! Nem tudom szerinted érdemes a hdmi-et venni? (te melyiket vennéd inkább?)
Neked milyen erősítőd is van? és amúgy ez a biamp cucc drasztikusan megdobja a hangfalak hangzását?
és ugye ha nem tévedek akkor az onkyo 507 nem támogatja a biampot?
-
kkrisi
senior tag
na jó de ha már támogatja a biampot akkor használjuk ki! végülis csak jobbban szól akkor eegy kicsivel!
és szerinted sok különbség van a 1708 és a 1709 között? szerinted érdmes annyival több pénzt belefektetni? vagy egy ekkorka szobába nekem egy heco szetthez melyiket érdemesebb venni?
-
kkrisi
senior tag
válasz
sirdond #5699 üzenetére
hát Mission mv8 hangfalhoz és velo cht 8 kéne nézni 1jót amivel mel lehet hajtani elég jól!
Denon avr 1709 is néztem de az onkyo SR607 arról most nagyonjókat olvastam csak kérdés h milyen szettel halgatta az illető és kérdés h az enyimmel h szólna!
Akkor van a avr 132 , 155 ez a kettő! -
kkrisi
senior tag
H/K erősítő vagy onkyo erősítők a jobbak?
melyikből mit ajánlotok olyan max 120-130kért?
-
kkrisi
senior tag
válasz
Thuglife #5652 üzenetére
nem gondoltam csak furcsállom h hirtelen ennyi kedvezményt adnak egy 160k szettre!! Remélem h egy Velo CHT8 sub jó lesz hozzá mert az már megvan!!
és ehez milyen erősítőt ajánlasz amivel ki lehet hajtani elég rendesen??
Amúgy a netdepo-ba mondta Hutvágner úr hogy 100kért az az egyik legjobb választás! mer én még gondoltam a warfi vardus 400 szettre is de mondta h annál azért jobb jóval!
-
kkrisi
senior tag
-
kkrisi
senior tag
válasz
maestro_z #5595 üzenetére
de látom azért neked van rá keret neke azért ennyi nincs! Én esetleg egy warfi vardus 400 szettre vagy egy mission mv8 szettre esett a döntésem! Jó lenne egy ilyen kef mint neked de azért ekkora szobába mint nekem egy kicsit ütős lenne! főleg h már csak a subbal 100k-nál tartom mert a velo cht8 az annyi sajna de eszméletlen szépen tisztán szól és dinamikus, pörgős basszusa van! Tehát ehez szeretnék mé egy 100 vagy esetleg maximum 150k szett + erőlködő!! azért a végösszeg már sok egy kicsit!
tudom h nem ide tartozik de kevés zsé kéne h meglegyenek a cuccok! Nem tudtok valami jó melót? mert jól jönne
-
kkrisi
senior tag
válasz
sosperecek18 #5593 üzenetére
öhm nekem az a problémám h 50-50% kéne filmre és zenére egyaránt. esetleg azt meglehetne csinálni,hogy veszek egy 5.0 szettet hozzá egy velo cht8 subot és az 5 hangfal csak akkor menne ha filmet nézek ha pedig zenét akarok hallgatni akkor meg csak a frontokra küldök jelet! vagy rossz elképzelés ez?
-
kkrisi
senior tag
válasz
sosperecek18 #5591 üzenetére
Szerinted melyik szettet vegyem egy 12-13 m" szobába?
Mission mv8, Warfi Vardus 400 vagy elég bőven egy JBL scs178??am neked milyen szetted vanmilyen erőlködővel és subbal??
-
kkrisi
senior tag
válasz
sosperecek18 #5589 üzenetére
hello!
Ez a misson szett van olyan jó mint egy JBL cine pack? mert nekem úggyy tűnik h azért lett 50 000ft kedvezmény mert (bocsi a kifejezésért) gagyi vagy rosszul tudom??
-
-
kkrisi
senior tag
válasz
Thuglife #5575 üzenetére
azért vacilálok 2 hónapja mert nem tudtam őket meghallgatni folyamatosan dolgozok nyáron nem tudok elmenni! Csak a JBL e60 párt hallgaattam de annak a basszusa nem nagyon jött be mert kicsit vízhangos volt! De erőteljes basszusa van az biztos! Amúgy külön akarom venni a hangfalakt mert a subtól nem szeretnék elállni mert az nagyon bejött nekem halgattam is már párszor a cht-10 de én 8at szeretnék bőven elég! Esetleg akko ha a nagyobbakat szted incs értelme venni akkkor melyiket mondod inkább? Polkaudio TSi100, JBL-SCS 178 hangfalak, JBL e20 vagy Dali concept 2?
Neked milyen hangfaalaid vannak?
-
kkrisi
senior tag
válasz
sirdond #5573 üzenetére
de arra csak 8ohm hanfalat lehet kötni! Mondjuk lehet olyat veszek mert olyan van uncsitesómnak is jó kis cuc csak 0 felett ha tekered akkor már van hangja a hangfalaknak ha nem szól a zene! avplanetnél 130k az egész jó ár neki! neked milyen hangfalak vannak rajt? a dali concept 6 sszett az 8ohm nem tom mennyirre jó az??
-
kkrisi
senior tag
Hello!
Tudnátok segíteni egy rendszer összerakásában?? A szobám olyan 12-15 m2 és kén egy 5.1 rendszer. Milyen hangfalat ajánlotok ide?? erősítőből melyik márkát vegyem inkáb? H/K vagy Denon? és azokból melyiket ajánljátok?
de a sub mindenképp Velodyne CHT 10 lesz mert eszméletlen jó méllye van! Minenképp beruházok rá! Tehát ehez kéne egy fasza kis rendszert kiépíteni. A lényeg h azért hangosan is tiszta legyen és llegyen benne erő!
jelenleg egy kis logi z3 hajtok szólni szól de hangosan aa hangszórók már nem szólnak nem tom miért meg már torzít a kicsike de megvan 5 éve!!!!
-
kkrisi
senior tag
válasz
sosperecek18 #5528 üzenetére
Már nem azért de szerintem ez a két hangfal között amit linkeltél semmi különbség nincs!
A hangszórói ugyan úgy papír a színe formatervezése és a teljesítménye is ugyan az ! Jah sorry 1 különbség van köztük: az h az utóbbi az JVC a felette lévő az meg más márka ennyi!Lényegébe mind1 h melyiket veszed mert ugyan arról a hangszóróról beszélünk max az h melyik tetszik jobban!
-
kkrisi
senior tag
válasz
bendeguy #5533 üzenetére
Hello!
Én személy szerint a Soroksári Electro World-ben láttam kirakva a polcra és meg lehet hallgatni! Nagyon nagy hangerővel azért nem(pedig azzal is meg kéne nézni h szól)de nem lehet a boltban. Mondjuk egész jó kis rendszer de azért a H/K AVR 255 erősítőmmel nem veszi fel a minőséget az trucifix!
-
kkrisi
senior tag
válasz
Thuglife #5460 üzenetére
Voltam de csak a jbl e 60 tudtam meghallgatni és nad sztereo erősítővel.
Igazából a H/K 255 erősítő is ott volt csak a csávónak sietnie kellet és nem volt ideje h azzal is meg tudjam hallgatni! Nincs erősítőm jelen pillanatban most egyenlőre csak hangfalszettet vennék!
-
kkrisi
senior tag
oké köszi a válaszokat! 150e ft környékén tudtok mondani jó hangfalszetteket?
-
kkrisi
senior tag
Hello!
Szerintetek van értelme belekezdenem egy 5.0 hangfalszett építésébe? pl van 150 000ft-om annyiból ha csinálok hangfalakat jobban járok velük mint ha megvennék egy gyártott hangfalszettet?
-
kkrisi
senior tag
válasz
#72042496 #5416 üzenetére
Igen igazad vanebben de én erre csak akkor jöttem rá mikor már megvettem!
De hamar tovább is adtam! Amúgy nem volt vele gond elég faxa kis műszer volt de hát azért nekem fontos lett volna a passthrough!
Szerinted milyen erősítőt vegyek ami kiválló egy HTPC építéséhez?
(amúgy a HTPC mit jelent? mert nekem van tippem csak lehet rosszul tudom!) -
kkrisi
senior tag
válasz
sirdond #5410 üzenetére
hát szeintem 60k-ért nem kapsz jó hdmi-s erősítőt sőt olyat sem amelyik hd audiót tud. azok inkább 100fölött kezdődnek! pl.: Denon avr 1909 na az már egy jó erősítő és megfelel az elvárásaidnak!
vagy esetleg ha a denon nem lenne jó számodra akkor ott van az új H/K (nekem az az isten) avr 255. Az már ismeri az összes új szabványt is. nekem is ilyen van egy kicsit húzós volt az ára de megérte!
-
kkrisi
senior tag
Szerintetek a Denon avr 1709 erősítő kellően meg tudná küldeni a JBL cine packot? vagy egy kisebb is elég lenne hozzá?
-
kkrisi
senior tag
Nah pénteken megyek meghalgatni pár erősítővel a warfi 400 szettet és a jbl cine packot a netdepo-ba. Elég rendesnek tűnnek és segítőkészeknek!
Viszek zenét is h megnézzem h szól egy Guru- Infinity és egy magyar sláger! Kíváncsian várom a tesztet! Majd leírom a tapasztalataimat! -
kkrisi
senior tag
Tehát akkor azt mondjátok h a Onkyo Tx-SR507 jobb mint a Denon avr 1709? Mert árban ugyan az és többet nem szeretnék költeni egy erősítőre tehát ez a 2 közül azt veszem amelyik többet tud!
Amúgy zenére-filmre 50-50%kellene!!!
Aktív témák
Hirdetés
- Microsoft Excel topic
- Házimozi belépő szinten
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- TCL LCD és LED TV-k
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Notebook / laptop alkatrészek cseréje (processzor, RAM, HDD)
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Wacom Cintiq DTK-2260 - Digitális rajztábla
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest