- Milyen okostelefont vegyek?
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
Aktív témák
-
Mijági
csendes tag
válasz
sirdond #5410 üzenetére
60kért nem igazán találsz olyan erősítőt ami "leveszi magának az audiot" ,magyarul 60k-ért nem kapsz HD hangformátumokat kezelő erősítőt ,ahogy az elöttem szóló is említette. Ilyen összegben az erősítőket HDMI switch-el szerelik ,azaz a hd videót (hangot nem) tudja továbbítani. Ilyen pl. a yamaha rx-v363 (kb50k).
-
Mijági
csendes tag
válasz
daniel7 #5406 üzenetére
Persze hogy jók.
Ilyen árban elismert márkától (a netdepon gyakorlatilag csak azok vannak) nem kapsz rosszat. De mindenképpen hallgasd meg. Minden hangfalnak más hangkarakterisztikája van. Lehet hogy annak ellenére hogy nagyon szép , pontos hangképet ad neked nem tetszene ,de én nekem ő lenne az isten... A próba nagyon fontos. -
Mijági
csendes tag
válasz
#67688960 #5403 üzenetére
Köszi a tippet! ténleg ezt nem néztem (a 7.1-eket alapból kihúztam) ,de 70-ért nem rossz. Az adatlapján ténleg ott van a 4ohm
de röhej hogy az onkyo saját magának mond ellent ,ez volt az oldalán:
"Can my ONKYO amplifier or receiver drive 4 ohm speakers?
Due to CE configuration regulations, we can only guarantee safe use with minimum 6-ohm speakers. However, many speakers operate at 4 ohms, and some even drop below 4 ohms at certain frequencies. In certain circumstances, both speakers and amplifier could be seriously damaged or even destroyed. Also please note that using 50 to 60% of the maximum volume indication set with the volume will give you full clean power output of the power stage. Turning the volume up further will not increase the volume but will increase distortion which could endanger your amplifier and your speakers."Ha az ember kiad érte 140k-t összvissz had hallgassam már olyan hangerőn amin akarom
-
Mijági
csendes tag
-
Mijági
csendes tag
Jbl scs 178 setet (4ohm) harman kardon avr-130-al árulták egybe. Most talán még az avr-132 beszerezhető de az is kifutó termék. Az gond nélkül viszi ,csak 70k (hogy miért azt nem tudom?)
-
Mijági
csendes tag
válasz
#67688960 #5396 üzenetére
Zavar a torzítás meg minden egyéb ami ezzel jár ,de egyszerűen nem találok olyan erősítőt a valamirevaló márkák közül (denon ,harman/kardon ,yamaha) Mindre 6/8 ohm van írva ,vagy ha nem is a speaker csatinál rá van biggyesztve vmi ilyesmi. Nekem teljesen mindegy mi a márka (korrekt minőséggel) ,csak 4ohmos legyen és 50k körüli.
-
Mijági
csendes tag
Kutakodtam a yamaha oldalán és ezt találtam a hivatalos oldalon:
"Can I use 4 ohm speakers on my Yamaha AV receiver ?
Yes, many Yamaha AV receivers are stable down to, but not below 4 ohms. We recommend that you use only speakers with a minimum of 4 ohms. Also, please make sure that the impedance selector switch is set to the correct position as recommended by the owner's manual. " - mondjuk ez a válasz se egyértelmű --->(many Yamaha AV receivers)Két boltban is megkérdeztem az eladód ,meg megnéztük pár erősítő hátulját. Elég fura eltérések voltak. Az a harman/kardon erősítő amire rá volt kötve egy 4ohmos jbl szet (avr-132) 8ohm-ot írt. Mondjuk ez azért elég fura...
-
Mijági
csendes tag
válasz
Thuglife #5393 üzenetére
Persze ,ezeket már én is néztem. Csak mindegyik ami tetszik az 4ohmos
Még nem döntöttem el subbal együtt-e ,vagy azt csak később:
De ha később: akkor ezek: Echotech E-808 5.0 [link] vagy ez Echotech M-6050 5.0 [link] esetleg ez Wharfedale Vardus VR-200 HCP 5.0 [link]
Ha meg mélynyomóval ,akkor ez: [link]
Ezek közül csak a wharfedale a 6ohmos (és az már az anyagi keretek szélét súrolja). Szóval ezért kéne 50k körül egy 4ohmos erősítő.thx a linkekért
-
Mijági
csendes tag
Konkrétan még hangfal sincs választva ,de összvisz szeretnék kb 120k-t rááldozni. Nem kell nagy teljesítmény ,mert htpc-hez lesz egy 26"-os mmonitorhoz ,tehát közel lesznek a hangfalak. Ha jól látom ennyi pénzért többségben vannak a 4ohmos hangfalak. Ezért is kéne olyan erősítő.
-
-
Mijági
csendes tag
-
Mijági
csendes tag
válasz
cucclee #5383 üzenetére
Kösz cucclee ,ezt én észre se vettem (csak speckóját néztem és ott ténleg írja a négy ohmot). Elég furcsa ,nekem is négy ohmos hoz lenne
.
U.I: kicsit belekavarodtam a jelölésekbe. Nekem is rx-v363 lesz ,amin csak egy coax van. A lényeg hogy megy jack -2rca-val. Nagy thx mindenkinek.
-
Mijági
csendes tag
Hi!
Ha az erősítőn csak 1 coax bemenet van ,akkor elosztóval rá lehet kötni kettőt? Szóval mondjuk pc-t és dvd lejátszót.
Még az lenne a kérdésem hogy egy erősítőn (konkrétan yamaha rx-v636) hol van olyan bemenet amire rá lehet kötni a hangkártyákon lévő 3 jackes kimentet ,mert ott a sub és a center egy kábelen van.
Aktív témák
Hirdetés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PlayerUnknown’s Battlegrounds
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kuponkunyeráló
- Futás, futópályák
- Nintendo Switch 2
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Ha a fejlesztőkön múlik, akkor nem tér vissza a GPU-s PhysX
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- BESZÁMÍTÁS! GigabyteA620M R5 7500F 32GB DDR5 500GB SSD RX6700XT 12GB Bitfenix Nova Mesh Enermax 750W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest