- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- MIUI / HyperOS topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
jamba
aktív tag
válasz
kovacsroli #38134 üzenetére
Hali
Szerintem van nálam ilyen holnap délután megnézem.
-
PociAti
őstag
válasz
kovacsroli #38134 üzenetére
Jól írtad, csak ez a ritkább eset.
Legfeljebb USB-s WiFi adapterem van, amit te keresel olyanom nincs. -
PociAti
őstag
válasz
kovacsroli #38132 üzenetére
Csak feltételezem, hogy nem normális PCIe kártya kell neked, hanem mini PCIe hálókártya, amilyen a laptopokban is van.
Egy ilyen kártyát kölcsön tudok adni:
Intel® Centrino® Advanced-N 6235, Dual Band
Board Form Factor: PCIe Half Mini Card, PCIe M.2 -
envagyok
veterán
válasz
kovacsroli #38130 üzenetére
Elvinném.
-
kovacsroli
senior tag
válasz
kovacsroli #38126 üzenetére
Már csak a VGA eladó, 30k itt.
-
ladopapa72
csendes tag
válasz
kovacsroli #38126 üzenetére
Hàt ha nem csillagàszi àron adod
-
Balinov
titán
válasz
kovacsroli #37961 üzenetére
1 oraaaaa? Annyi idő alatt egy kocsonya is majdnem készen van
-
Vérboci
addikt
válasz
ugyanez a sztori nálam is, megspékelve azzal, hogy 4 pizzából hármat hoztak végül ki, az enyém elfelejtődött. mondtam hogy újabb 1 órát nem várnék.
de a sivatagban is könnyebb innivalóhoz jutni például mint ott. már az első rendelés felvétele is problémás, de mire kihozzák a pizzát, ugye esedékes lenne egy új kör, de egy "visszajövök"-kel leráznak és ott ülök a pizzával (illetve én anélkül) ital nélkül.
na de nem szapulom tovább a helyet, én nem megyek oda oszt kész -
válasz
Mi is sokáig vártunk...
-
Coyot
őstag
válasz
kovacsroli #37558 üzenetére
köszi! kép amugy is kéne róla.
már a rozsdára való tekintettel.
-
Coyot
őstag
válasz
kovacsroli #37556 üzenetére
Milyen felni pontosan? úgyértem szélesség agyméret, osztókör gondolom 5x112 ha már konszern.
-
tserrof77
őstag
válasz
kovacsroli #37554 üzenetére
Csak halkan és építő jelleggel jegyezném meg, hogy a gumi a megfelelő profilmélység ellenére is legyen ajándék, mert már 2014-es
-
sotetlovag97
tag
válasz
kovacsroli #37365 üzenetére
-
Dryman
őstag
válasz
kovacsroli #37325 üzenetére
A Tihanyin a Pláza melletti 4 emeletes aljában van egy elektronikai bolt, Ledes cuccokat, elektronikai alkatrészeket is árul, de a régebbi főtevékenysége a TV-k javítása volt.
Itt csináltattam meg rokonságból kidőlt LG TV-t múlt évben....bár annak a kijelzőjén teljesen sötét volt egy jókora folt!...Nálad is valami hasonló a jelenség, tisztán látszanak a háttérvilágításért felelős szigetek, de valamiért nincs meg a megfelelő fényáram.....ha meg vezérlős lett, akkor nem rentábilis a javítása.
itt a bolt weboldala: [link] -
Vérboci
addikt
válasz
kovacsroli #37325 üzenetére
LG szerviz Lajta utca 2?
-
szaki04
senior tag
válasz
kovacsroli #36853 üzenetére
[link] A lányomat 1 éves kora óta hozzá visszük. Türelmes, ért a gyerekek nyelvén. Őt ajánlom.
-
ladopapa72
csendes tag
válasz
kovacsroli #36671 üzenetére
Szia ment pm
-
Dorien
veterán
válasz
kovacsroli #36583 üzenetére
Privi ment
-
Dryman
őstag
válasz
kovacsroli #36544 üzenetére
Ez most olyan divatos dolog lett...személyi edző....meg a nagy lófasz!
Az egyiknek végzettsége sincs hozzá a másiknak meg esze.....
Tisztelet a kivételnek, de ez a sok személyi edző töredéke végezte el a TF-et, hogy kellő rálátása vagy hozzáértése legyen a témához...az alapvető anatómiai ismerete sincs meg némelyiknek!....az meg hogy életmódjából és életviteléből fakadóan köze van egy kondi vagy fittness-teremhez ez alapból nem jogosítja fel hogy személyi edző legyen...erre volt kiskapu a 2 félév alatt elvégezhető OKJ-s edzőképzés!
Itt nem személyi edzőt képeztek, hanem motivációs trénert, vagy táplálkozási tanácsadót! Azaz egy olyan személyt, aki oda áll melléd és mondja mit csinálj és mit egyél persze mindezt borsos óradíjért, mert ki kell hogy gazdálkodja azt a csiribiri tanfolyamot amit elvégzett, meg azt az elektromos autót amivel bevillan az edzőterembe!
A másik véglet az amikor a nagyseggű hülye picsa lejár a terembe hogy ott nyomogassa a telefonját..persze mindent meg lehet magyarázni, telefon azért kell a terembe mert kardiózás közben zenét hallgat, vagy applikációból tolja az edzésprogramját.
Nekem már ez az egész szürreális, erre jön még rá az az árukapcsolás, mikor mindenféle fehérjével tömnek, mert ugye az edzőterem egyben egy Biotech kereskedés is!
A magam részéről....felkeresek egy ilyen helyet, elmondom a hozzáértőnek hogy mozognék mert szükségem van rá, de értse meg hogy 2 éve majdnem elpatkoltam szívinfarktusban....szeretnék tanácsot kérni hogy mit és hogyan kellene.....na ekkor azért akadnak nagyszempillás üres tekintetek vagy izomszagú hú meg há, akkor inkább ne magyarázatok...szánalmas az egész! -
zozyk
addikt
válasz
kovacsroli #36544 üzenetére
Spincross terem lett, unokatesóm felesége csinálja .
Move spinning & fitness -
szaki04
senior tag
válasz
kovacsroli #36540 üzenetére
József Attila utca, Aphrodité virágbolt felett van egy fitness terem...
-
Dorien
veterán
válasz
kovacsroli #36033 üzenetére
Most már csak Tihanyi Tamás segíthet...
[link]
-
Dryman
őstag
válasz
kovacsroli #36033 üzenetére
Srácok, mi van akkor ha a digi optikai hálózata a gyenge pont???... és már a bejövő jel sávszélessége ingadozik ennyire.... a külső Fehérvári úton laktam egy ideig, ott az e. on oszlopain aláfeszített megoldással adott üvegszálas szolgáltatást a digi.. sajnos hasonló hibajenlenséggel... az ismétlődő bejelentések okán addig nézegették a hálózatukat, míg a József A. utcában telepített aktív eszközük felénk eső üvegszálas portján az optikai patch kábelt ki nem cserélték... akkor jelentkezett a probléma, mikor délutánonként az adott leagazást erősebben megterhelték a fogyasztok.... olyan hibáról beszélr a digis srác, hogy az optikai patch kábel csatlakozójának a kötése, heggesztése volt xar.
Érdemes lenne konzultálni a szomstédokkal is... hátha. -
PociAti
őstag
válasz
kovacsroli #36028 üzenetére
Nem voltam elég figyelmes (és nem volt eléggé kihangsúlyozva), hogy egyszerre van 2.4 és 5 GHz-es hálózat, és az eszközök ezek közül random módon csatlakoznak valamelyikre.
(Ez alól csak a PS4 a kivétel, mert mivel az alapmodell, nem a Pro és nem a Slim, így ennél adott a 2.4 GHz.)Átmenetileg felejts el a 2.4 GHz-t, és próbáld meg milyen az élet akkor, ha a router csak 5 GHz-en kommunikál. Ennek vannak előnyei és hátrányai. Nagyobb sebességre képes, de kisebb a hatótáv, nehezebben birkózik meg a falakkal. Ha labilissá válna a net, akkor ezt az archer C6-ot vidd közelebb a dolgokhoz. (Pl. a PS4 közelébe, és akkor kábellel rá is tudsz csatlakozni.) Feltételezem, hogy az előszoba amúgy is a lakás szélén van, ami nem a legoptimálisabb jelszórás szempontjából.
Persze a számítógépeken + telefonon egyenként is letilthatod a 2.4 GHz-t teszt jelleggel, de tesztelés szempontjából a fenti módszer egyszerűbb.
-
kbhuinfo
tag
válasz
kovacsroli #36030 üzenetére
Bocs, most olvasom a legujabb felfedezeseket. A wifi 5, ha az 802.11ac 5GHz, akkor azon merheted a magas savszelesseget, mig a 4 (b/g/n 2.4GHz) ELMELETI maximuma 300Mbps, de jellemzoen 54MBps. Ha kell a sebesseg, akkor allj at ac-ra, ahol lehet. Itt kisebb a zavar valoszinusege - igaz, a hatotav is.
-
kbhuinfo
tag
válasz
kovacsroli #36024 üzenetére
A digis ember igazat mondott, kulonben hova dugnad az uveget?
OK, lehet, hogy nem telitett akkor a kozeg. A biztositektablan folyik azert eleg aram a zavarashoz, rosszabb, mint egy femlap. Legokosabb megprobalni masik helye(ke)n.
Ha ez sem segit, akkor abbol, amit leirtal leginkabb azt mondanam, hogy a kliens nem szereti a routeredet - es itt ossze is er a szal BaKeSZ87 kollegaeval.
-
BaKeSZ87
őstag
válasz
kovacsroli #36024 üzenetére
Milyen eszközön méred a sávszelet wifi-n, és milyen wifit támogat az az eszköz?
-
kbhuinfo
tag
válasz
kovacsroli #36015 üzenetére
Wifi nagyban fugg a kornyezettol, gondolom ezzel nem mondtam ujat. Ha tulterhelt a kozeg, nem fogsz tudni elerni jobbat, csak ha talalsz szabad csatornakat. Esetleg wifi6, gondolom ott meg nincs tomeg.
A konfig, ha jol ertem, digi uveg->digi router bridge modban<-> c6 router wifi ap <-> telefon/gep. Ha a router rendben van es nincs learnyekolva (fem ne legyen a kozelben), akkor azert mennie kell a ~300Mbit-nek. Fontos a kliens is. Nalam - bar csaladi hazban - gond nelkul meg ugyanez a konfig (mondjuk nalam joval bonyolultabb a halozat). -
Dryman
őstag
válasz
Ez így első olvasatra eléggé gagyi megoldás! Mi az hogy digis router??? Nem vagy köteles az általad digisnek mondott routert használnod. Beüzemelnék egy minőségi gigabit-es routert a digi fogadására, majd onnan egy másik routerbe vezetékesen átvinném a net-et és azon eszközön ugyanazt a wifi-t sugároznám ki az erredetitől eltérő csatornán... panelben az összes szomszéd általi csatorna bekavarhat, de csak úgy tudsz megfelelő wifit kialakítani ha megfelelő teljesítménnyel lenyomod az összes szomszédot! :)
Bridge mod-ot csak akkor ha végleg nincs más! -
Bobrooney
senior tag
válasz
Nálunk még nem húzták át optikára, de ahol áthúzták már, nekik hasonló tapasztalataik vannak...
-
BaKeSZ87
őstag
válasz
Ha kábellel kötöd össze a digi routert pc-vel, úgy mennyi a sávszélesség?
-
ladopapa72
csendes tag
válasz
kovacsroli #35867 üzenetére
Szia praktikerbe van csak vegyèl hozzà tömitèst is
Kb 4000ft a cső meg filèrek a tömitès -
bugalaszlo
csendes tag
válasz
kovacsroli #35609 üzenetére
Én is ahogy fentebb ajánlották a Jola val csináltattam beltéri ajtókat, maximálisan meg voltam elégedve és az ár is jó volt... Jó szívvel ajánlom Őket!
-
zsigee
aktív tag
válasz
kovacsroli #35609 üzenetére
Szia!
Én most epítkeztem, a Jola-sok csinálták. (Mester utca.) Bár nekem csak a beltérieket. Ők mérték fel, szállítottak, beszereltek! Szerintem minden rendben volt. 1 hetet csúsztak. Árak természetesen az igényektől is függnek...ha érdekel, meg is tudod nálam nézni.
Más, lehet mást mond.
Üdv.Redőnyre tudok privátban adni elérhetőséget, ha kell.
-
ladopapa72
csendes tag
válasz
kovacsroli #35334 üzenetére
Elèg sok van idèn mind teli van 3 nak szoltam mind azt monta januàr
-
tserrof77
őstag
válasz
kovacsroli #35109 üzenetére
#35012 golya hirdet pont
-
Dorien
veterán
válasz
kovacsroli #34966 üzenetére
Persze. Ment PÜ.
-
envagyok
veterán
válasz
kovacsroli #34706 üzenetére
Az a baj, hogy jelenleg nem napról napra, hanem óráról órára változnak nyilatkozatok, nézőpontok.
És az elkövetkező hetekben még az is várható, hogy percről percre fognak. -
envagyok
veterán
válasz
kovacsroli #34704 üzenetére
Van másik nézőpont is.
A többi orvosé, és ott szülő anyukáé.Megértelek, mert én se lehettem ott az szülésnél, igaz annak más oka volt (császármetszés).
-
envagyok
veterán
válasz
kovacsroli #34702 üzenetére
Szerintem a biztonság érdekében nem kellene ezt forszírozni.
Nem kioktatásképp írom, de én sem hiszem hogy bemennék ilyenkor ilyen esetben, bármennyire is szeretnék ott lenni. -
Vérboci
addikt
válasz
kovacsroli #34624 üzenetére
Trapp és Füredi Kft.
nálunk redőnyt, zsaluziát, szúnyoghálót, mindent ők csináltak
friss ár-összehasonlító infóm nincs róluk, de megbízható, jó cég -
Vérboci
addikt
válasz
kovacsroli #34388 üzenetére
tulajdonképpen te szülsz, csak van alvállalkozód
-
Vérboci
addikt
válasz
kovacsroli #34386 üzenetére
kiváló tapasztalataim vannak az éppen ügyeletben tartózkodó szülészorvosokkal és ápolókkal.
jelige: szüntessük be a hálapénz intézményét -
bendeguz76
aktív tag
válasz
kovacsroli #34319 üzenetére
Szia! Mi lett pontosan beadva a Földhivatalba? (változási vázrajz és hatósági bizonyítvány kell hozzá) Akkor kerül fel a térképre az épület, és a tulajdoni lapra is. Mindegyik tul.lapon az szerepel, hogy felülvizsgálat alatt van, ez nem jelent semmit. Amúgy 30 nap van az átvezetésre.
-
Thocy a ZAGY
tag
válasz
kovacsroli #34319 üzenetére
Ismerős nincs, de mi ez év elején adtuk be a kész rajzokat, onnan nagyjából másfél hónap alatt került rá a tulajdoni lapra a ház. Kétszer is telefonáltam az ügyben (amíg ez nem volt meg, nem lehetett hivatalosan házszám, amíg nem volt házszám, nem tudtuk elszámolni a CSOK-ot és már nagyon szorított a meghosszabbított határidő, mivel a földmérő is nagyon kényelmesen dolgozott), de először leráztak szabvány dumával ("folyamatban van"), míg másodszorra sikerült elérnem azt, aki ténylegesen csinálta is a műveletet, és miután megértette, hogy miért ilyan sietős, megígérte, hogy a következő héten készen lesz és így is lett.
-
Dorien
veterán
válasz
kovacsroli #34250 üzenetére
Nekem csak a nagy ENTER ragad be néha ezen a Pleomax (by Samsung) csodán.
Megvan már vagy 10 éve, lassan kukázni kéne...
-
Jazzos
őstag
válasz
kovacsroli #34192 üzenetére
Nekünk is volt egyszer ilyen, a szerelő 3000-ért kivette a hajcsatot, az akasztotta meg a rendszert.
-
Dorien
veterán
válasz
kovacsroli #34159 üzenetére
Micsoda véletlenek...
A qrvaannyát.
-
kovacsroli
senior tag
válasz
kovacsroli #34112 üzenetére
Hali,
csak érdekesség a halottnak hitt ügyekkel kapcsolatban, mint amilyen ez is volt.
Szombaton csörgött a telefon, pont egy rendszeresen bejáró vendég találta meg a szemüveget (ki gondolta volna) az Orgona utcában a fűben. Szépen hozta is magával a talira, kivülről összesarazva, a zárt tok belsejébe pedig letépett fűszálakat dobált. Zseni.-vágás-
A szemüveg visszakerült, mutter boldog, majdnem mindenki jól járt.
Ezt csak azért, mert ahogy az előző hsz-ben is írtam, én sem hittem benne, de gondoltam egy próbát megér. Hát meg.
-
Weaver
senior tag
válasz
kovacsroli #34053 üzenetére
Tavali Péter, Révfaluban. nagyon jó, megbízható szakember. 4000 / óra fix.
(fél órát is számol, nincs megkezdett óra gusztustalankodás)száma: 203103740
-
kovacsroli
senior tag
válasz
kovacsroli #33986 üzenetére
Elkelt
-
jamba
aktív tag
válasz
kovacsroli #33986 üzenetére
Ment PÜ
-
Vérboci
addikt
válasz
kovacsroli #33924 üzenetére
én olyan éttermet még nem láttam, ami ünnepnapokon - amikor a nép nem dolgozik - bezárt volna
(személyes érintettség okán teszem hozzá, hogy sajnos).
-
Dryman
őstag
válasz
kovacsroli #33778 üzenetére
Ajánlani tudnék, de ez 1 alkatrészelem megmunkálásának, fényezésénk költségével járna, olyan 20-24eFt+Áfa
függetlenül attól hogy az egész elemet fényezik vagy csak azt a két kis foltot...
Nem igen fogsz olyan fényezőt találni aki ezt a két kis szösszenet foltot baráti alapon letolná..ugyis jönnek majd a magyarázkodások hogy az egész elemet egybe kellett fényezni...stb.
Na ezt a "max 10 perces munkát" meg inkább ne hangoztasd, mert feláll a hátukon a szőr....majd a szaki megmondja mennyi idő és mennyibe fog ez neked fájni.... -
Dorien
veterán
válasz
kovacsroli #33720 üzenetére
Na holnap, ha nem felejtem el, benevezek egy hurka-kolbászra ennél az Árpinál.
A Pálffy utcai húsbolt volt nagy kedvenc hamburgerezős nálunk, de azt hiszem ott mostanában valami átalakítás volt. Lehet még ott kapni hambit?
-
Dorien
veterán
válasz
kovacsroli #33720 üzenetére
Nagyárpi
-
Joker88
őstag
válasz
kovacsroli #33718 üzenetére
bocsásd meg kérdésemet,de milyen Árpihoz ?
-
Vérboci
addikt
válasz
kovacsroli #33713 üzenetére
kolbászt, hurkát csakis az sztk-val szemben. igaz, az szombaton zárva van. szóval nem segítettem semmit
-
memphis221
tag
válasz
kovacsroli #33710 üzenetére
Hali. Van piac szombaton is de nem olyan nagy.
-
Joker88
őstag
válasz
kovacsroli #33710 üzenetére
régebben volt azthiszem .. péntekenként Pápán szokott lenni. ha érdekel..
-
Dorien
veterán
válasz
kovacsroli #33655 üzenetére
A sok gyúrós egér, vazz....
Coyot: Ez nálam inkább olyan szociális program szokott lenni Dryman bátyóval, de mióta fáj a válla, nem jön. Február-márciusban már több időm lesz, talán akkor nekiállok megint.
-
Hannibhál
őstag
válasz
kovacsroli #33566 üzenetére
A gran turismo-ba van
-
Hannibhál
őstag
válasz
kovacsroli #33564 üzenetére
hát köszi
neten am azt írják, hogy az nem támogatja ezt a módot, te próbáltad már? -
envagyok
veterán
válasz
kovacsroli #33449 üzenetére
Kérdezel , de választ nem vársz.
Majd én eldöntöm, hova megyek.
A kérdésre le van írva a válasz. Jól megy az üzlet, rendesen adózom, és ami marad, abból jótékonykodom.
Most akkor savanyú a szőlő, vagy szóltak a haverok hogy trollkodj?
Én tisztelni szoktam azt, akinek nálam jobban megy, nem irigykedni, fröcsögni rá. Sokkal előrébb jutsz az életben ha ezt betartod. -
Dryman
őstag
válasz
kovacsroli #33449 üzenetére
Ennek az egész szardobálásnak legyen az a vége hogy lássuk be, mindenki, még az alelnök úr is hogy ez a topik tényleg nem arra való hogy nagytételben hirdessük az eladnivalónkat.
Gólya kolléga és még jónéhányan tisztán látjuk a topik adta lehetőségeket - van néhány számítástechnikai boltot üzemeltető fórumtag is itt a topikban, mégsem hirdetnek agyrafőre - ennek nem ez a megfelelő helye...és mivel ez a fórum többnyire egymást ismerő tagokból áll, így kérem a frissen érkezettektől a topik elsődleges tanulmányozását, és a megfelelő stílus használatát.
Számtalan egyéb más fizetős hirdetési oldal áll rendelkezésre az eladnivaló motyó értékesítésére,ezért sem kellene az ide nem illő hirdetési magatartással bezáratni a topikot!
Lehet hogy nem tiszta az alelnök úrnak az a tény, hogy a hardverapró létrejöttekor mindenestől meg akarták szüntetni az ilyen jellegű Lokál-szférába átsorolt és viszonylag jól eldugott helyi topikokat, hosszas közbenjárásom okán, nem tették, sőt módosíttatták az eredeti Győrkörnyéki adok-veszek topikcímet
Győr és környéke adok-veszek-beszélgetekre. Ami a lényeg a "beszélgetek" címbéli szó okán maradhatott meg a topik, valamint annyira tetszett a megoldásom, hogy kiterjesztették ezt az összes vidéki nagyváros topikcímére. Érhetőbben fogalmazva:
Szóval lehetsz Te itt alelnök, vagy felőlem a Jóisten is, akkor sem fogom hagyni hogy beleszarjál az eddigi munkámba amit az itteni közösségért ingyenesen és pusztán jószívvel tettem. Kérem a fentiek szíves tudomásul vételét!
Baráti üdvözlettel!
Dryman -
Dryman
őstag
válasz
kovacsroli #33258 üzenetére
Csak ezért gondoltam, mert az 1,5-3m-es az általános méret, az ilyen 5-10m-es HDMI kábelek pont a Te esetedben használatosak, mikor a szoba egyik sarkában lévő PC-t direktbe összekötöm a szoba másik sarkában lévő TV-vel...emiatt em hiszem hogy sokan lennének azok akiknél ilyen porosodik....
-
Dryman
őstag
válasz
kovacsroli #33256 üzenetére
Médiamarkt??
-
Balinov
titán
válasz
kovacsroli #33246 üzenetére
csak egy kosza otlet. mas nvidia gpu driverrel nem probalkoztal?
-
szaki04
senior tag
válasz
kovacsroli #33242 üzenetére
Ez segít rajtad? YouTube
-
G@ben
addikt
válasz
kovacsroli #33224 üzenetére
Ez se rossz ötlet, meg fogom kérdezni! Köszi!
Inkább kifizetem az ezrest, minthogy a második fóliát is elcsesszem. -
Dorien
veterán
válasz
kovacsroli #33176 üzenetére
- Iveco, Fehérvári 80. ÉPFU udvar
- Csillag autószerviz, Szt. Imre 154/b -
válasz
Mi az Épfu tanodába vittük 2x a kocsit, nem volt gond, kedvesek voltak, rendesen megcsinálták.
-
Vérboci
addikt
válasz
én a kwikfitbe (egykori esso kút mögött a praktikernél) járok 2 autóval is évek óta és ajánlom őket
-
golya32
senior tag
válasz
kovacsroli #33057 üzenetére
Már üzentem sms be és telefonon is, semmi válasz nem jelentkezik, még 5.ig van idő, de nem látok esélyt.
-
Jazzos
őstag
válasz
kovacsroli #33011 üzenetére
Adorján Gábor Gyirmóton, ha ki bírod várni (engem szivattak sokáig, csak rá is ért a dolog), akkor nagyon szépen dolgoznak. Ha ott van autó, akkor már gyors a dolog, csak nehezen adnak időpontot. 1-2 hónapig ment a "hívj vissza jövő héten, hátha"...
-
Dorien
veterán
válasz
kovacsroli #32950 üzenetére
100%-ban nem vagyok benne biztos, de az egyik garázs szerintem nem az övék, hanem egy fóliásé... Csörgesd meg őket, az a legegyszerűbb.
-
Dorien
veterán
válasz
kovacsroli #32948 üzenetére
Marcal II. DAC pályánál garázssor: gumis / fóliás / kipufogós / futóműves [link]
-
Bobrooney
senior tag
válasz
kovacsroli #32931 üzenetére
Nem ablakot csináltattam velük, hanem a menetfényt szerelték be, mire hazaértem szigetbe, a kábel már lógott, meg a fényszóró is hamarosan elengedett (elvileg van egy fémkeret hozzá), na ezt sem szerelték be, és vissza sem adták.
Amikor a fejegységet cserélték (direkt másik szerelőt kértem), a középkonzolom sérült horzsolódott meg, valamint elfelejtette visszakötni a klímakapcsolót (jó hogy a legmelegebb volt nyáron és egy hosszabb útnak indultunk onnan közvetlen), visszamentem utána, a klímakapcsolót visszakötötte, de a középkonzol világítást nem.
A horzsolás még oké, megesik, de a hanyag hozzáállás ráadásul másodszorra is, úgy hogy az elsőért is szóltam.Mondom ez csak a szerelőkre vonatkozik, a boltban teljesen más a hozzáálás.
-
Bobrooney
senior tag
válasz
kovacsroli #32924 üzenetére
Nekem amúgy rettentően gány munkát végeztek.
Az üzletet nagyon csípem, meg a Tibi hozzáállását is, de a szerelők.. -
mm00
aktív tag
válasz
-
golya32
senior tag
válasz
Házibarkács?
-
half333
őstag
válasz
kovacsroli #32821 üzenetére
Köszi szépen!
-
Dryman
őstag
válasz
kovacsroli #32588 üzenetére
-
Dryman
őstag
válasz
kovacsroli #32569 üzenetére
A mai nap voltam régi kis albérletembe...Arra kért az utánam lévő bérlő hogy szereljünk már fel vékony kábelcsatornát a lakásba csak ne menjen a padlóra terítve az üvegszál...
A DIGI új megoldása a Fehérvári úton lévő lakásokba... Áramszolgáltatói oszlopokon üvegszálas gerinc végighúzása, onnan leágazásos megoldással tetőtarton keresztüli bekötés a padlásra, ahonnan hányadék módon kiépített lépcsőházi csatornázást és csövezést követően, megérkezik a lakásba a tripla műanyag borítású multimódusú szürke üvegszálas kábel, majd belógatva a lakásba rácsapnak egy optikai modemet!
Csak gratulálni tudok az alvállalkozó minősíthetetlen munkájához! Ennyi erővel takonnyal is felcsapkodhatták volna az üvegszálat a falakra!
Siralmas és kiábrándító a kiépítés, de sebaj, hasít a net! -
Joker88
őstag
válasz
kovacsroli #32411 üzenetére
-
Dryman
őstag
válasz
kovacsroli #32409 üzenetére
Ez nehéz lesz....ragasztott körbe a hátsó fémház valamint a végeknél lévő műanyag lekerekítések alkotóelemei is, így csak a kijelző és a fém hátsó fedlap közötti fekete miliméteres műanyag keretre lehetne ráfeszíteni hogy szétjöjjön....
inkább keress neki egy huawei szervizt, minthogy szétbarmolja valaki kismobilos ügyeske.... -
válasz
kovacsroli #32300 üzenetére
Köszi
Szerintem a szállást EUR fizetem, többi kártyás... -
válasz
kovacsroli #32288 üzenetére
Azjó
Kártyás fizetésre pl. OTP mennyit tesz rá? Elvileg napi árfolyamon vált, az nem gáz.
-
golya32
senior tag
válasz
kovacsroli #32288 üzenetére
Eurót vigyél ne forintot
-
bundilolo
tag
válasz
kovacsroli #32206 üzenetére
Az nagyszerű akkor, mert én is Révfaluban lakom. Sajnos nekem nem volt csomagszámom, csak utólag.
-
zsigee
aktív tag
válasz
kovacsroli #32206 üzenetére
Sziasztok.
Válaszok: a depó sajnos elköltözött, a régi Bricostore helyére. Ott pedig nincs csomag kiadás! Az infó friss, mert sajnos eltűnt a szervizből visszaérkező telefon. (Amiről már írtam itt...) Jelenleg a panasz beadva, de sok jóra nem kell számítani...
Győrben tűnt el a készülék, a követésben látható...Erről ennyit...
-
boogie84
veterán
válasz
kovacsroli #32195 üzenetére
Szia,
Bf napon vettem pont ennyiert samu UE40MU6122KXXH-t.
De a tv-s topikban pont ezzel a temaval foglalkoznak. -
Jazzos
őstag
válasz
kovacsroli #31848 üzenetére
Nem akarok károgni, de szerintem aki ezt meg tudja csinálni, az tuti megkéri az árát. Esetleg akkor lehet esélyed, ha egy sima elektronikacserével megoldható.
-
vlcsko82
senior tag
válasz
kovacsroli #31810 üzenetére
Ifj.Jamba mester
-
RudyD
tag
válasz
kovacsroli #31730 üzenetére
Nagyméretű felújításra szoruló számítógépasztalom akadna. (de legalább dupla! B-) )
Illetve ha arról lenne szó akkor talán monitor is. A bibi, hogy külhonban tartózkodom, de tán' megoldható a dolog valamilyen szinten. (Esetleg rizlingelni? B-) ) -
jamba
aktív tag
válasz
kovacsroli #31730 üzenetére
Hali
Kis méretű számítógép asztalom van jó állapotú és INGYEN ELVIHETŐ
-
Kis Joe
senior tag
válasz
kovacsroli #30923 üzenetére
Téten tudok bontót, valamint régebben itt voltam bontott alkatrészért még: [link]
Milyen Ford-hoz kellene? Fiesta MK6 és Mondeo MK2 bontót tudok
-
Balinov
titán
válasz
kovacsroli #30802 üzenetére
-
tserrof77
őstag
válasz
kovacsroli #30800 üzenetére
1.8m 900Ft
-
tserrof77
őstag
válasz
kovacsroli #30774 üzenetére
Igen, én is szoktam. Csak nem minden éri megy úgy náluk...
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 512GB 1év garancia
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3024, 91% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2050, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest