- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Egy óra, két rendszer
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Yettel topik
- Fotók, videók mobillal
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- A Redmi 15 5G-t power bankként is lehet majd használni
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szép napot, Urak!
Cserépkályhás szakembert tudtok ajánlani?
Köszönöm!
-
Van közületek valaki, aki hegesztéssel foglalkozik vagy ajánlani valakit?
Előre is köszönöm a választ!
-
Közületek használt már valaki ilyen föld fúrót? (Többféle méretben van, győri cég árul)
-
Győr Szabadhegyen van nektek net? (Korábban Digi, jó sokáig rendben ment.Tegnap óta nincs net)
-
Szép napot, Urak! Van valakinek VW hibakód leolvasója?
-
BÚÉK Mindenkinek!
-
Szép estét, Urak!
Van valakinek beltéri ajtóhoz szerelőkészlete? (pl Wolfcraft) Kölcsönkérném, természetesen nem ingyen.
Üdv: Viperator
-
Szép estét, Urak!
Győrben melyik benzinkútnak van gépi pumpája? (ma voltam a nagy körforgalomnál, az OMV-nél /oda szoktam menni/ és sajnos elromlott)
Előre is köszönöm a választ! -
Tudtok ajtó beszereléshez szakit és nem drága? (nem kell kivenni semmit, csak új beltéri ajtót kell beszerelni, gipszkartonos falakhoz)
Előre is köszönöm a segítséget!
Üdv: Viperator
-
válasz
kovacsroli #39689 üzenetére
https://vidrauszoiskola.hu/
-
Hiába vagy beoltva, nagyon szerencsés vagy. Ez még nem azt jelenti, hogy mindenki kap ilyen gyanús oltást, szerintem egyszerre nem kapott mindenki, mert különben gyanús lenne.... néhány kollégám állandóan betegeskedik, többször hiányzott a munkából, mert ők 3x oltást kaptak.
Én nem hiszek a "hivatalos" médiának, mert benne vannak ők is. Ezért más forrásból nézek utána, számtalan professzor (most nem hazaira gondolok) van, akik az oltás ellen vannak, stb. és azok nem kaptak nyilvános ("hivatalos") beszédet a médiában.
https://link.springer.com/article/10.1007/s10238-023-01264-1#Sec3
https://rumble.com/v4cqz9k-magyar-arne-burkhardt-patolgus-utols-interjja-az-mrns-vakcink-slyos-veszlye.html
https://www.kla.tv/24216
Engem hidegen hagy a laposföld-es dumák.
Rendes híradóban (pl hazai) volt-e egyáltalán? :
https://live.childrenshealthdefense.org/chd-tv/events/truth-be-told-rally-march-25/truth-be-told-march-25/ -
Sziasztok, tudtok ajánlani gipszkartonozót? (elfogadható áron)
Tudtok ajánlani kőművest, aki az alapbetonozással is foglalkozik?
Köszönöm!
-
Valakinek van Citröen diagnosztizáló készüléke? (Citröen Xsara Picasso, 2004) Csak meg kell vizsgálni, hogy ne kelljen elvinni valahova vontatva. Köszönöm!
-
Szép napot, Urak!
Van köztük Mercedes autószerelő ismerős?
2,2-2,5 méteres nordmant vagy ezüstfenyőt hol érdemes venni?
Mercedes R320 CDI, 2008-as évjárat, dízel. (6 fős, 3000 köbcentis)
-
Mercedes autó vétel előtt hova érdemes vinni vizsgáltatni? (hivatalos Mercedes szerviz drága. Egyéb megoldás?)
Szép napot!
Tudtok ajánlani kőművest? (falazás, vakolat, glett és festés. Kisebb munka és mostanában kell megcsinálni)
-
A Frei Café-ban is vannak finom sütik.
-
Mekkora az osztókörátmérő?
-
Közületek valaki használ padlófűtést? (és milyet? Főleg elektromos rendszer érdekel per pillanat. Többféle van: fűtőkábel, fűtőszőnyeg, infraszőnyeg, infrafólia, ... ezek közül melyik a hatékony? Nem fogunk egész nap fűteni, csak estefele, pár-néhány órát, amíg a gyerkőcök mászkálnak a konyhában és sosem használnak papucsot)
-
Szép napot, Urak!
Hamarosan eladásra kerülő Nikon váz (D500 és D750, keveset futottak és tökéletesen működnek). Ha valakit érdekli... -
A konyhába hőálló üvegpanelt hol lehet venni? (normális áron)
-
válasz
kovacsroli #38975 üzenetére
Adj a kutyusnak csontokat... (gyerekkoromban láttam szenvedni a kedvenc kutyámat /valami habzott a szájából/, lehet valaki mérgezett ennivalót dobott az udvarunkba és emiatt pusztult el... német juhász volt a kedvenc kutyusom)
-
Tudtok ajánlani jó futómű szerelőt? (nem beállítás a lényeg, hanem az alkatrészcsere)
Használt autó vásárlás esetén hova érdemes vinni vizsgáltatni előtte? (nem horror áron)
Győrben hol lehet kapni tolóablakot? (fel le lehet tolni, nyíló bukó helyébe, helyhiány miatt)
-
Tudtok ajánlani vízszerelőt tűrhető árral? (Radiátort levenni és máshova tenni, Kádár ház, gázkazános)
Előre is köszönöm! -
Pálinkás szép napot, Urak!
Hidegburkolót tudtok ajánlani? (tűrhető árral)
Köszönöm!
-
Szép napot!
Ki csinál légellátási (felül)vizsgálatot? (szén monoxid probléma miatt, a gázszolgáltató kér ilyen felülvizsgálatot)
Előre is köszönöm a választ!Üdv!
-
Szép napot, Urak!
Kerti locsolócsövet hol érdemes venni? (elfogadható áron)
válasz
Thocy a ZAGY #38475 üzenetére
Lesd meg egy fenyőfői és egy bakonyszentlászlói eladót... gondolom ezek nem csalók.
-
Szép napot, Urak!
Kitől érdemes venni tűzifát? (bográcsozáshoz, grillezéshez) És milyen fajtát?
Előre is köszönöm a segítséget! -
Valaki vett már mulcsot Győrben vagy a megyében? Kitől érdemes?
-
válasz
ladopapa72 #38418 üzenetére
.
-
Szép napot!
Tudtok egy jó ügyvédet ajánlani, aki jártas a gyermekvédelem témában? (Gyámhatóság, rendőrség. Barátnőm keres, egy hülye miatt /aki bosszúból feljelentgetett és névtelenül/ és igazából nincs semmiféle bántalmazás)
-
Sziasztok!
Van közületek mobiltelefon szerelő? (van hozzá anyag, csak cserélni kell /képernyő/, Honor mobil) Vagy tudtok ajánlani olyan szerelőt, aki normális áron megcsinálja?
Köszönöm!
-
Sziasztok!
Milyen hőlégfúvót érdemes használni mobiltelefon szétszedéséhez?
Tudtok olyan esztergályost, aki egy alkatrészt meg is csinálja? (nem fontos a pontosság)
Tudtok kútfúrót ajánlani?
-
válasz
kovacsroli #37961 üzenetére
Mi is sokáig vártunk...
-
Ki foglalkozik LG tévéjavítással? (LG 47LN575S - van hang, nincs kép. Bekapcsoláskor egy villanásnyi kép megjelent és utána sötét)
-
Tud valaki ajánlani jó építészt (és ne legyen drága)....? Köszönöm!
-
Tudtok ajánlani 7 vagy 9 személyes kisbuszt bérlés céljából szombatra? Köszönöm
-
Veszprémi úti OLI! kútnál voltam tegnap, 40valamennyi litert tankoltam (telire). Spurit is tettem bele. Korábban, amikor még elviselhető volt a 100-as benzin ára (olyan 500 Ft alatt), azt szoktam venni. A szerelőm nem ajánlja a 95-ös benzint (bioetanol van benne).
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- HP EliteBook 855 G8 Ryzen 5 5650U / 16GB RAM / 512GB SSD / FHD
- IPhone 13 128GB Green gyári független szép állapotú jótállás!
- Dell Precision 7550 15.6 FHD i7-10850H 32GB 1TB nVidia Quadro T2000 workstation tervező
- Samsung 32" M8 4k Smart Monitor!32"/4k/VA/Smart Remote/DEX /Airplay/Type-C/Slimfit Kamera/Beszámítá
- VW/ Skoda fejegység Android 13, 6/64gb eladó
- ASUS TUF Gaming A15 FA507NUR - 15,6" FHD 144Hz - Ryzen 7 7435HS - 16GB - 512GB -RTX 4050 -3 év gari
- Új és újszerű 15"-16" Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest