- iPhone topik
- Yettel topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Mobil flották
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kovacsroli
senior tag
válasz
kbhuinfo #40116 üzenetére
Mehetünk együtt...
Amúgy két ünnep között jártam úgy, hogy leparkoltam a Dunakapu mélygarázs lejárata előtti felszíni parkolóba (Bástya u.), kivettem a gyerekeket és elkezdtünk sétálni a piac felé, közben elindítottam a Simple parkolást. Végeztünk a dolgunkkal, megyek vissza ott a büntetés a szélvédőn, na mondom fasza. 10:38-kor megbüntettek úgy, hogy a Simple parkolásom 10:37-kor indult (amikor az rányomtam az alkalmazásban a parkolás indítására, nem voltunk 20 méterre a kocsitól).
Ebben az a szép, hogy emberünk vélhetően végignézte, ahogy kiszedtem a két gyereket, alig várta hogy elsétáljunk és már büntetett is.
Egyébként a Győr-Szol simán törölte a büntit, miután elküldtem nekik mail-ben a Simple parkolási nyugtát de na, az kiderült, hogy ünnep ide vagy oda, jóindulat a kanyarban sincs.
-
PociAti
őstag
válasz
kbhuinfo #39804 üzenetére
Én az alap felvetés gondolatmenetét követtem, hogy ki ismer jó csőszerelőt, aki elfogadható áron dolgozik.
Viszont azt is megértem, amit te írsz, amikor az a lényeg, hogy ne magad csináld meg, hanem egy hatékonyan dolgozó szakember. Összes többi már csak részletkérdés.
-
PociAti
őstag
válasz
kbhuinfo #39792 üzenetére
Nem szubjektív, hanem relatív.
Abszolút értékben nagyon magas árat mondott,
és relatív is, tehát más, vele azonos generációba tartozó, szintén győri csőszerelő szakemberhez képest is arcpirítóan magas volt az ajánlata. Az ajánlatban egyetlen tételben tértek el jelentősen az árak, a radiátor fel és leszerelésében, azaz a munkadíjban. -
Joker88
őstag
válasz
kbhuinfo #39701 üzenetére
a W10 tájolója pont ellentétesen működik, az érintőkijelzőt is ellentétesen kezeli.
Ha rányomok a rendszer visszaállítása menüpontra, elmegy 20-30%-ig ,majd hibával leáll,hogy sikertelen a visszaállítás.
( Android alatt semmi hiba nincs.. )
USB-ről meg nem tudok telepíteni,vagy csak én vagyok a béna -
Coyot
őstag
válasz
kbhuinfo #39560 üzenetére
1900et fizettem a digire
1000es FTTH
Az 5g meg jó teccikérteni? PL ha kimész USA-ba ott folyamatosan limiten vagsy 4g-vel mivel sokkal nagyobb az népsűrűség. Oda az 5g megváltás lesz. Itthon nekem egyébként a 4g sebességével nincs bajom, de ha adnak majd 50giga mobilnetet 5g-n havi 1000ért akkor örülök.
A helyzet viszont az hogy jelenlkeg a jobb flották is bomlanak fel, a lakossági árazás itthon meg valami hányinger. A telekom nem köt már ujra flottás szerződést, a voda ugye voda.. a yettel meg épp felmondta az összes ilyen jóáru szerződését. A tendencia nem pozitiv sajnos.
-
PociAti
őstag
válasz
kbhuinfo #39554 üzenetére
Az optikai DIGI-vel és az árazásával maximálisan elégedett vagyok.
A VidaNet az viszont nagy fos volt a technológiából eredően, mivel nálunk csak koax-os internet volt, aminél nem is a lassúság jelentette a legnagyobb problémát, hanem a megbízhatatlanság. Túl gyakran nem volt net. És majdnem dupla annyiba került a sokkal rosszabb szolgáltatás. Persze amikor bejelentettük, hogy átmennénk a román szolgáltatóhoz egyből elkezdtek alkudozni, hogy akkor mostantól nem kellene fizetni a második set-top boxért, és még az árból is bőven tudnának faragni, mert olyan sok tartalék van még rajta, de nyilván nem maradtunk, mert még így is lényegesen drágább és minden szempontból szarabb lett volna.
Magyarország a kábeles internetben és a a mobil netes lefedettségben, sebességben és árazásban a világ élvonalához, de legalábbis a jobbik egynegyedéhez tartozik. És ez csak részben indokolható a kedvező földrajzi adottságokkal.
-
Dryman
őstag
válasz
kbhuinfo #39500 üzenetére
Szia, milyen az a lap? pontos típust kérnék...laptop esetén meg marad a google meg a masterpass próbálgatások.
A Flash-elős, eprómíros történet sok esetben azért nem játszik, mert a modernebb alaplapoknál az egyediséget definiáló azonosító, pl mac-address is az epromban van beírva, én meg törlöm az egész cucc tartalmát ahhoz hogy a jelszó-bugyor is törlődjön, emiatt sajnos sok esetben ugrik a lap egyedi azonosítós adatkupaca mindenestől.
Törlődik a lap serial-ja, mac-addresse...stb. Ha visszaírom a gyártó általi bios fájlt, az az esetek többségében a hardverfüggő adatokat nem tartalmazza, így lefőtt a leves megint.
Marad az, hogy egy jelszóval nem levédett alaplapból kimentem az eprom teljes tartalmát és ezt a mentett bios-tartalmat visszaírom egy beteg testvérlapba. (Clónoztam egy alaplapot) Na itt meg a windows fog kiakadni, mert kettő azonos seriaszámú lap fog bekerülni a Microsoft adatbázisába...
Az a meglátásom, hogy a google-s keresővel talált masterpass és egyéb szoftveres megoldások határozottan jobbak mint flash-elgetni, igaz ehhez kell egy működő op. rendszer...ha nem titkosította a rendszergazdi a biosban a HDD-t, akkor egy másik alaplapon telepített rendszer simán elindul ezen a password-ös alaplapon is. Elsőre ezzel próbálkoznék. Még valami, ha veszel bios chipet a neten, akkor a fentebb említett serial-os problémák előfordulhatnak!
HP Workstation-ok esetében a HP updater program az alaplap bios és egyéb passwordjeit feltölti a HP saját felhőjébe, onnan lehet hivatalosan kikérni ilyen esetekben, vagy jobb kézzel bal váll fölött iktatni a lapot a kukába! -
PociAti
őstag
válasz
kbhuinfo #39498 üzenetére
Emlékszem erre a vicces hirdetésre, én ajánlottam. Egy gépházról a 13 kg-os önsúly sokat elárul, találó a hangár elnevezés. Az saját gépházam se kicsi, közfalak nélkül elfért volna benne a régi céges Dell gépem, de ennek a paramétereit leellenőrizve a mostani legnagyobb gépházam lazán elférne annak a monstrumnak a gyomrában.
-
Coyot
őstag
válasz
kbhuinfo #39466 üzenetére
Tulnyomásos módszer akkor jó ha felfelé távozhat könnyen a maradék levegő. Nálad meg ha kettő nyomja be egy szivja kifele, gondolom a kimenő nem dupla teljesitményű, hogy ne ragadjon benn a levegő.
A legegyszerűbb lenne ha levennéda felső burkolatot, ha tud a házad ilyet, vagy felülre még egy elszivót tenni. De több ötlethez kéne tudni milyen házad van pontosan.Ventiből meg csak Noctua
-
BaKeSZ87
őstag
válasz
kbhuinfo #39463 üzenetére
Próbáld undervoltolni a VGA-t, 100 fokra simán felmegy a hotspot, ha meg van hajtva, nem biztos, hogy elég elöl kettő, hátul egy ventilátor, esetleg a befújó ventiket ki lehet cserélni Arctic Cooling P szériás ventire, ami túlnyomást tud generálni a házban, de simán benne van a pakliban, hogy semmi különbség nem lenne. Ha máshova nem tudsz ventit tenni, lehet egy másik ház lenne a megoldás. Most milyen házad van?
-
PociAti
őstag
válasz
kbhuinfo #39463 üzenetére
Nem a konkrét kérdésre válaszolok, de nem lehetséges, hogy kicsi a gépház? Egy nagyobb és jobban tervezett gépház az eredeti elemekkel is lehet hogy elboldogulna. Csak mert úgy tapasztaltam ez egy gyakran előforduló hiba.
Átfutva a Győr i hirdetéseket látom valaki hirdet is egy elég méretes példányt:
https://hardverapro.hu/apro/cooler_master_haf_932_full_tower_ephaz/hsz_1-200.html
Jó a dumája: "Mielőtt megkérdeznéd, hogy befér-e a ....? Igen! 2x..." -
Coyot
őstag
válasz
kbhuinfo #39427 üzenetére
Nálam 4-5-6 havonta kellett ujrapakolni minden scraper elérhetőséget, mert egyszerűen megszüntek működni, de amint tévé adást youtube-t vagy több plugin összességét kellett használni elég sok configolás, meg log túrás lett a vége. Egyébkétn persze geek cucc kurva menő, de inkább a terepjáróval küzdök mint egy köcsög tévéalátéttel
-
PociAti
őstag
válasz
kbhuinfo #39389 üzenetére
Köszi, rendkívül logikusan hangzik!
Ennyi is elég volt hogy ezen a szálon elindulva (pár videó megtekintése után) egész biztos legyek abban, hogy a jegesedés oka a dugulás. Esetleg a leolvasztó meghibásodása. Az alábbi videón, pont egy Samsung hűtőn mutatja be a szaki: https://www.youtube.com/watch?v=LTvaXKfFLC8Még egyszer köszi! Jár egy sör a tippért.
-
kovacsroli
senior tag
válasz
kbhuinfo #39064 üzenetére
Az autón lévő kerekeket centroztattam, tehát fentlévő kerekek le, centír, vissza.
Ezen kívül egy ötödik felnit is vittem és egy rávaló gumit, amit felszerelt. A zacskót amiben vittem egyébként volt eszük széttépni mint egy pitbull, de újat már nem kaptam, csak bebaszták a'la natur a kereket a csomagtartóba, na mindegy.19 ezer forintos mutatvány volt.
-
PociAti
őstag
válasz
kbhuinfo #38903 üzenetére
"viszel magaddal poharat az ilyen rendezvenyre "
Bár csak ilyen egyszerű lenne! Nem gondoltad át eléggé.
Az egyik egy keskeny poharat visz, a másik egy pocakosabbat, de egyiken sincs jelölés. Vagy ha van, akkor a 4 dl szintet 5 dl űrtartalomnál jelzi.
A rendezvényre kiadott saját pohár (vagy más módon hitelesített és jelölt pohár) kivédené ezt a problémát.Aztán jöhetnek a higiéniai kérdések. Ha előtted egy mocskos oldalfalú poharat visznek oda, akkor azt a csapos megfogja, majd utána a te tiszta poharad fogja meg ugyanazzal a kézzel. (Az tök mindegy van-e rajta kesztyű, ő maga nem lesz mocskos, de a koszt átadja a te poharadra.)
-
golya32
senior tag
válasz
kbhuinfo #38629 üzenetére
A foxpost oldal is kamu oldal, nem tud ilyen szolgáltatást nyújtani.
Csak sima utánvét, de akkor az autómatába fizet az átvevő, vagy te fizetsz a csomag feladásért és ingyen kapja az átvevő, vagy az átvevő fizeti az autómatába a csomagküldési díjat.
Ha tévedek akkor javítsatok ki. -
PociAti
őstag
válasz
kbhuinfo #38521 üzenetére
A Hack és Lángos IT security podcastban visszatérő téma. A LastPass breach-ig sokan azt használták, de a stábból többen is a fizetős 1Password-re tértek át.
Párat kipróbáltam, én az ingyenes Bitwarden-nél kötöttem ki. Erről eleinte jókat olvastam, aztán később egy biztonsági audit során találtak valami komolyabb hibát, azt gyorsan befoltozták. Utána már csak kisebb, nagyon speciális körülményeket igénylő jelentéktelenebb sebezhetőségről számoltak be.
-
envagyok
veterán
válasz
kbhuinfo #37900 üzenetére
Sikerült találnom egy párhuzamos apa apa kábelt, de nem megy vele.
Lehetett ebből több verzió?DOS-DOS alatt öreg gépek között másolnék file-okat.
Régi 8088, 286, 386 gépekre.
Azokon nincs usb, windows se nagyon fut, floppykkal már unok szórakozni.
Hdd-t se lehet rádugni. -
envagyok
veterán
válasz
kbhuinfo #37831 üzenetére
Ott is vannak árak.
40k egy 2m-es 4-5 polcos 30x90Én emlékszem rosszul, hogy pár éve a fehér háztartási 4 polcos került 6-9000Ft-ba, az erős ipari meg 15-,be, ráadásul az 1.5mx60cm volt 5 polcos
Értem hogy drágulás, legyen 15 helyett 25, de 40 az már 3x pénz.
Ahogy számolom, akkor milliós tétel egy 12nm helység körbepolcozása -
sladka_pani
senior tag
válasz
kbhuinfo #37745 üzenetére
1-es és 2-es kúton (két első egymás mellett lévő) kizárólag ott tankolhatsz hatósági áron és csak magyar rendszámmal, szóval hiába állt meg a szlovák vagy osztrák rendszámú, biztos hogy nem 480-ért csorgatott a kútból, nem kell terjeszteni a fals információkat. Egy-egy kamera olvassa le az első rendszámodat és utána áll helyre az árazás.
Megmondta a tulaj, hogy őt nem érdekli ki hogy cselez, mert amúgy ő nézi a kamerákat is, és az sem hogy kannába tankolsz-e, de a Patent Security elég gyakran kint van és ha szabálytalanságot észlel rád hívhatja és hívja is a rendőrséget, aztán ott már nincs magyarázkodás, hanem komoly büntetés. De éjszaka nem nagyon vannak kint meg hétvégén se állandóan
Limit 3 héttel ezelőttig 50 liter volt, 3 hete 20 literre csökkent, de akár 3x is sorba állhatsz, vagy a mellette levő oszlophoz, így tele tudod tankolni. A kút pedig pár éve már megnyílt...
Üdv: egy szlovák rendszámos -
Coyot
őstag
válasz
kbhuinfo #37189 üzenetére
Erre azért dobtam egy dupla facepalmot, a NATO védelmi szövetség az azért remélem megvan, ugye? Meg remélem az is hogy nem lehet tagja területi vitás ország, meg remélem az is, hogy oda önként lehet belépni szuverén államoknak, ha akarnak. Az hogy a szomszédnak ez nem tetszik max annyit jelent, hogy tervében van elfoglalni - ohhhh épp ez történik és történt 8 éve is.
-
doc
nagyúr
válasz
kbhuinfo #37189 üzenetére
mandiner? most komolyan?
Ismerem az orosz propagandat es a felsorolt urugyeket. Szanalmas es nevetseges. Es meg akkor is nagyon-nagyon-nagyon-nagyon keves urugy lenne hadsereggel lerohanni egy onallo orszagot ha igaz lenne, azt meg latjuk az utobbi par hetben hogy minden ami az orosz propagandaban szerepel, hazugsag
Hogy jon ide a palagaz? Ha azt akarod mondani hogy szerinted az USA akarna palagazzal ellatni Europat az orosz gaz helyett, akkor az megint mellementAz igaz hogy igyekeznek novelni a palagaz-termelest, megpedig pont azert hogy ne szoruljanak importra. Azt szamottevo exportra termelni, plane hogy azzal majd 'ellatjak Europat' minimum evtizedes kerdes.
Szerintem ne a mandinerbol meg mas fideszpropagandabol akarj tajekozodni, igy nem csoda hogy ilyen fura fogalmaid vannak a "valosagrol" -
doc
nagyúr
válasz
kbhuinfo #37183 üzenetére
hagyjuk mar ezt, baromi unalmas ez a fanatikus USA-gyulolet...
Mit nyerne ezen az USA? ok is importalnak, meg ha nem is szamottevo mertekben.Ami meg a gazt illeti: ha valasztani kell hogy orosz gaz vezeteken vagy felannyiert mondjuk eszak-afrikai gaz reszben vezeteken, akkor ugyis az dont hogy melyik lesz olcsobb es/vagy biztosabb. A legjobb lepes nyilvan az ha nem egy labon allunk, mint ahogy kb mindenben.
Annyira "mukodeskeptelen" ez a megoldas, hogy Europaban igen komoly mennyiseg igy erkezik -
PociAti
őstag
válasz
kbhuinfo #37010 üzenetére
Én is csak pár hónapja pótoltam ezt a hiányosságot. Szerintem megérte. Ha a szereposztást nézzük, akkor különösen igaz a "kifordult világkép és értékrend" kifejezés.
Puzsért évek óta nem hallgattam, néha elég makacsul áll bele dolgokba, de több helyről hallottam, hogy ez az műsor elég "jó", vagyis inkább megéri meghallgatni.
Önkényes Mérvadó 2021#135; Oscar-díjazottak minősége az idő függvényében
Ebben a műsorban megemlítették ezt a filmet is, és egész jól rávilágítottak a filmes szakma minőségi hanyatlására. Az lett a mérce, melyik film mennyi bevételt termel. -
Dorien
veterán
válasz
kbhuinfo #36987 üzenetére
Semmi gond!
Privátban azért várom a gondolataidat. Egymás személyének és véleményének tisztelete mellett.Viszont mivel értékrendről tudtommal nem tilos beszélgetni a fórumon, ezt a szálat folytatnám:
Igen a film (és a könyv) valami ijesztő képet fest az ember elé, hogy milyen eltorzult személyiségek kerülhetnek elit társadalmi státuszba és miféle gaztetteket követhetnek el büntetlenül.
Ez a film meg kb. az emberi lélek spektrumának a túlsó pólusát mutatja be:
Pio atya - Ég és föld között [link]
Önfeláldozás, embertársaink önzetlen szeretete, szolgálata, a krisztusi út és tanítás egyik legszebb példája. -
PociAti
őstag
válasz
kbhuinfo #36798 üzenetére
Épp műszerekről volt szó. és azok közül nagyon sok 9V-os.
És mint fent írtam, 6-8 évig, vagy akár működni szoktak elemről, 20 év után meg már maga a műszer is lehet, hogy idejét múlttá válik, vagy leamortizálódik. Ezek alapján 3-4 elem kiszolgálja a műszer élettartamát.NiMH akkumulátorral megcseszhetem! Pár havonta, amikor pár percre kell a műszer, az állásban a NiMH már használhatatlan. Ott állunk letolt gatyával, és nem működik a műszer. És ez szinte minden alkalommal újra visszatérő probléma lenne általános akkumulátoroknál. A bosszúságok elkerülése végett kevés óraszámban üzemelő mobil berendezéseknél a mai napig sokkal ésszerűbb megoldás szokott lenni a tartós elem, mint egy általános (tehát nem speciális, azaz aranyáron mért) akku.
-
PociAti
őstag
válasz
kbhuinfo #36796 üzenetére
Igen, elemet!
Beleteszed a készülékbe, tudja az 1,5 Voltot vagy a 9 Voltot, és műszerek esetén kb. 6-8 év múlva, amikor már lemerült, akkor veszel egy újat bele.Akkumulátor feszültségszintje 1,2 Volt, és nem minden eszközben lehet átkapcsolni a tápforrás típusai között, így rövid időn belül reklamálni fog az alacsony feszültségszint miatt, rosszabb esetben nem is működik. De még ha működik, akkor vagy garantáltan előbb lemerül, vagy valami baromi drága (pl. eneloop) akkumulátort vettél, ami soha nem hozná vissza az árát, emellett legyártása se biztos, hogy kevésbé terhelte meg a környezetet, mint pár hagyományos elem legyártása.
-
Dryman
őstag
válasz
kbhuinfo #36547 üzenetére
Direkt nem írtam edzőterem nevet, cégnevet, fantázianevet, nehogy a rosszindulat legyen feltételezve. Helyileg próbálkoztam az EtoPark-Budai utca-Kálvária utca vonalon.
Ha annyit kaphatnék, mint amennyit rehabilitáción a Füredi szívkórházban egy általános gyógytornásztól, már elégedett lennék! Sajnos itt a városban nem ez a helyzet, vagy attól félnek hogy lemegyek a terembe és ott döglök meg mert túlhajtom magam... -
atos19881101
senior tag
válasz
kbhuinfo #36184 üzenetére
Ne érts félre. A technikai oldala igen, valóban egy jó dolog. Csak az a baj, hogy nem arra használják fel, amire kellene.... hanem mindenki ebből akar meggazdagodni úgy, hogy a létrehozott érték konvergál a 0-hoz. Ahogy Dorien írta, az emberi kapzsiság van benne elég erősen.
Ami sokakat dühít, mint engem is, hogy sajnos csak is a pénzt látják benne az emberek... azt nem, hogy mit okoznak ezzel az egésszel. (nagyon kirívó példa, de sajnos igaz: vannak, akik pl a mikrochip hiány miatt elveszthetik a munkahelyüket, mert nem termelnek a gyárak annyit, amennyit szeretnének) -
atos19881101
senior tag
válasz
kbhuinfo #36181 üzenetére
Nem lenne bajom az egésszel, ha lenne értékteremtése az egésznek. Cserébe csak az energiát pocsékolják el a nagy semmire úgy, hogy közben az autógyártókat meg arra kényszerítik, h mindenben is “környezettudatosak” legyenek. Ezzel a krypto lázzal meg mindenki égeti a kW-okat és az eredmény nagy 0. Pluszban megfektetnek jó pár piacot (lasd mikrochip hiány és annak következményei) és még felnyomják a HW árakat is az egekbe. Nagyon nincs ez így jól… egy nagy piramisjáték az egész. Én nagyon elitélem.
-
kovacsroli
senior tag
válasz
kbhuinfo #36032 üzenetére
Wi-Fi 5 (802.11ac) igen.
Megtettem. Le is tiltottam a 2,4 Ghz-es Wifit, de semmi. Ugyanaz a nyüglődés.Mindenkinek nagyon köszönöm a segítő szándékot, viszont nem szeretném a topikot tovább floodolni ezzel a témával. Másrészt azt hiszem elértünk a távgyógyítás határaihoz. (ha mégsem, pü-ben szivesen veszek további tippeket
)
Mindenki:
Ha esetleg rejtőzik köztünk egy wifi-expert és személyesen is megnézné mi a helyzet nálunk, eredményes segítségét és idejét természetesen kifizetném.Köszönöm mégegyszer
-
PociAti
őstag
válasz
kbhuinfo #36026 üzenetére
Nekem sem áll össze a kép.
Ha jól értelmezem, a Digi normális sebességű netet szolgáltat, mert vezetékesen megfelelő érték mérhető.
Ebből kifolyólag egyértelműen a Wi-Fi környékén kellene szétnézni.
(1) Rossz helyen van, de állítólag máshol is ugyanolyan gyenge a jel.
(2) Valami zavarja. Nem csak szomszéd Wi-Fijére kell gondolni, hanem gagyi kínai videó transzmitterekre, vagy más rádiófrekvenciás eszközök is bekavarhatnak. Viszont méréskor a sávoknál talán lenne ennek nyoma. (Pl. minden sávon gyenge a jel.)
(3) Az eszközben van a hiba, selejtes a router, az antenna hibás, rosszul érintkezik. De akár feszültség ingadozás is okozhat teljesítmény csökkenést, pl. a tápegysége rossz, vagy nincs elég feszültség a konnektorban.Ez ami pikánssá teszi a történetet: "Nagyon ritkán lehet rajta mérni olyan 250-300 mbps között, de 90%-ban 30 mbps alatt van, sőt sokszor 3 mbps alatt...."
Ennek a 10% időintervallumban előforduló normál sebességnek kellene tudni az okát, és könnyebben körvonalazható mi miatt nem lehet normális jel a maradék 90% időben.Én automatizálnám a speedtest méréseket, esténként is menne, hogy ezt egy (vagy több) nappali eszköz okozza, vagy időszaktól független jelenség.
-
boogie84
veterán
válasz
kbhuinfo #35696 üzenetére
Ma beszeltem Alexovicsekkal, naluk kivagatok 50cm x 30cm-t, aztan atviszem a Deer-hez.
PociAti
Honnan tudna az ember h mennyiert csinaljak meg neki a sajat maga altal megrajzolt termeket ha nem ker arajanlatot?
Azt mondom ha a ceg rajzolja es kivitelezi akkor ok, legyen draga, de ahhoz h beinditsak a gepet nem kell nagy munka...
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- AKCIÓ! DDR5 GAMER PC: Intel Core Ultra 5 225F/245K +RTX 5050/5060/5070/Ti +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- OnePlus 12 5G 256GB 12GB RAM
- AKCIÓ! GAMER PC: Intel Core Ultra 7 265KF +RX 6600/6700XT/6800/9060XT/9070 +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA
- Zealot s79 100w 1hónapos eladó kíváloan szól jó mélyek az ár fix !!!!!
- Playstation Pulse 3D
- Új és újszerű 15"-16" Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3047, 94% Akkumulátor
- Lenovo Legion Pro 7 i9-14900HX 64GB RAM 2TB SSD 16" QHD+ 240Hz RTX 4080 12GB 175W DOBOZÁBAN, MAGYAR
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest