- Mobil flották
- Egy óra, két rendszer
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Yettel topik
- Fotók, videók mobillal
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- A Redmi 15 5G-t power bankként is lehet majd használni
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
doc
nagyúr
válasz
Joker88 #40301 üzenetére
Győrtől Nagymegyer fele az az út maga a pokol motorral
asszony szokott húst venni, sosem volt meg probléma (ellentétben a győri Tescóban vasarolttal, ami több esetben másnap már büdös volt).
erdems amúgy az akciós újságból készülni és célirányosan menni, van már magyar nyelvű szórólapjuk is, forintos árakkal -
doc
nagyúr
válasz
Joker88 #40263 üzenetére
Gyorbol mindenki Nagymegyerbe jar vasarolni, hogyhogy Komarom a cel? vagy amugy is mentek arra?
Amugy kimesz, vasarolsz, hazajossz, nem nagy cucc, asszony ebben a pillanatban is ott vasarol
Facebookon van direkt erre csoport: https://www.facebook.com/groups/1437880333761464Azzal fizetsz amivel szeretnel, annyi hogy ha hetvegen mesz, erdemes lehet elotte atvaltani eurora a penzt (pl. Revoluton), hogy ne a hetvegi, dragabb arfolyamon valtson.
-
envagyok
veterán
válasz
Joker88 #40257 üzenetére
Esetleg jó körzeti orvost ismer valaki, aki normális, és más körzetből is vállal betegeket?
Utánaolvastam, elvileg szinte minden kezelést meg lehet kapni TB-n keresztül.
Tegnap sikerült 50k-t kidobni feleslegesen egy CT-re, és egy húzásra, és nagyon mérges vagyok, hogy utólag kiderült, idegkezeléssel is meg lehetett volna oldani :/
Persze bonyolult, mert ferde gyökér, stb. És mikor a körzeti azzal jön, hogy kell 30k-ért egy ct, aztán kitalálja, hogy menthetetlen, húzni kell, de ő nem húz, hanem az egyébként ott rendelő körzeti kolléga szájsebészeti magánrendelésén huzassam ki 90k-ért, majd a szomszéd helység körzetise kihúzta 5 perc alatt 20k-ért. Ja és a körzetis nagy ötlete, hogy legyen implantátum 500-600k/fog, és ő egyből ötöt is kihuzatna, a 6 fogért 3M ft-ot kérve.
Komolyan rablóbanda.
Mintha jönne valaki, hogy hibás a pc-je, amin egy 2000ft-ot érő ram modul romlott el, aztán vetetnék vele egy több milliós gépet, ahelyett, hogy kicseréljem a tossz ramot. -
válasz
Joker88 #39831 üzenetére
Nálunk is bevált, de embere válogatja.
Kaját megmelegíteni, meg fagyasztott dolgokat szoktuk sütni benne (krumpli, halrúd, ilyesmik). Erre baromi jó, gyorsabb, kényelmesebb mint a nagy sütő.
Melegszendvicsre csak azért nem, mert arra van egy mini sütőnk már korábbról.15L az meglepően nagy, még az XXL-es Philips is csak ~8L körül van. Nekünk egy sima Aldis van, a nagyobb 5L-es.
Ez fizz.hu-s kép lesz.
-
kbhuinfo
tag
-
-
válasz
Joker88 #39521 üzenetére
Leszögezem, Simonst még nem kóstoltam, terveben van.
De eddig olvasottak/látottak alapján nagyon jó marketing és egy sima, smash burger, ami finom es jó, de amúgy semmi igazán kiemelkedő, ami a hypeot i
2 fele burger van náluk ossz-vissz, azt tudom, egy sima meg egy sajtburger.Ettől függetlenül azért kíváncsi vagyok én is mit tud pl egy Zinghez képest.
A mekinel pl eselyesen egy minőségibb cucc.erdey_a
Baross úton ettem 1-2 alkalommal utóbbi időben, ott ilyet nem tapasztaltam szerencsére.
-
Dorien
veterán
válasz
Joker88 #39257 üzenetére
Defekt? Persze, hogy volt.
Az is lehet, hogy a guminak nincs baja, de rozsdás a felni és le kell csiszolni, kezelni, hogy ne eressze ki a levegőt. A szelep is lehet rossz. Majd megnézik...
Reggel csekkold a keréknyomást, mert ha a felni legyúrja a lapos gumit, akkor kuka, nem javítható. -
Dryman
őstag
válasz
Joker88 #39075 üzenetére
Szia, ezt a távot tettem meg anno kerékpárral nap mint nap, bár a Kócsag utca picit távolabb esett mint a Te kiindulási pontod. Ez nekem kényelmes tekeréssel 15-20 perc volt.
a buszozást én kicsuknám, átszállással várakozással több idő mintha sétálnál. sétával ez a táv 50 perc lehet....van azonban egy-két alternatív megoldás, ez pedig a roller, vagy a győrbike......négysávos, árkádos híd révfalui, bácsai felhajtóján állnak a rollerek, amivel a Kandó közepéig el tudnál jönni, a Kandón az IGM előtt láttam rollerparkolót, talán ez az utolsó amit telepítettek a Jancsifalui részén a városnak. Sajnos az ára nem barátságos, 1400Ft lesz egy utad és kb 10 perc alatt megtehető. Inkább a Győrbike 400Ft/nap a bringa bérleti díja, és ez élhetőbb mint a rolleres száguldás! -
Dorien
veterán
válasz
Joker88 #38982 üzenetére
Persze. Nyáron az élmény része eléggé tömegnyomor, de az úszómedence kellemesen hűvös, elválasztott pályákkal, ott el lehet úszkálni. Kétféle hőmérsékletű thermál, jó büdös kénes vízzel.
Fa szerencsére van elég, így nem probléma árnyékos helyet találni. A fenti lángosos teljesen felejtős, már valami 2000Ft a sajtos-tejfölös, és a múltkor kerek 1 órát vártunk rá, akkor döntöttük el végérvényesen, hogy itt többet nem eszünk... A fürdő környékén van pizzéria, étterem, érdemesebb oda kilátogatni, ha nem vittél kaját.
Az 1-es út nem fizetős.
-
chatran
őstag
válasz
Joker88 #38926 üzenetére
Hétfőn úgy tűnt, hogy alig lesznek, mikor nyitásra odaértünk reggel 10-re, de aztán jócskán megtelt.
A győri egy kisebb állatkert, de azért el lehet tölteni pár órát.
Újdonság volt nekünk az állatkerti programok, óránként mindig más volt. Tengerimalac vonat, pingvinséta, álllat, elefánt és majomshow. Cserébe nem tudsz nyugodtan nézelődni, mert mindig azon jár az eszed, hogy lemaradsz valamelyikről.
Mi a 3-ik után fel is adtuk és nem tartottuk magunkat már a programokhoz.
A Zoo csemege egészen kis adag, kettőt vettünk de elég hamar elfogyott. A lámák pofátlanul tudják követelni még köpni is képesek voltak.Pár hónapja voltunk a pamhageni állatparkban Ausztriában, ott nem ezt a granulátumot osztogatják Zoo csemege néven, hanem sima száraz kukoricát. Azt hittem, hogy csak 1-2 állat fogja megenni, de nagyon sokféle szívesen eszegette. Az alpakák és lámák mondjuk pont nem.
@Bobrooney: Feltűnt, hogy irodisták is vannak, mikor rossz gombot nyomtunk a liftben és felvitt a legfelsőre, ahol SAP-os feliratokat láttunk.
Ez akkor magyarázza, hogy miért volt olyan sok autó a parkolóban, mert a bevásárló részben, csak néhány ember lézengett. Sajna csak későn vettük észre, hogy a fizetős parkolóban az első 4 óra ingyenes. A teljesen ingyenes részen alig vannak fák, hőségben nem volt kellemes.
-
chatran
őstag
válasz
Joker88 #38917 üzenetére
Mi hétfőn mentünk az állatkertbe, kb 10 éve voltunk legutóbb. Utána gondoltuk eszünk valamit az ETO Parkban, ha 10 éve szellem bevásárlóközpont volt és a mai napig nem zárt be, akkor úgy véltük biztosan fejlődött valamit.
Fejlődött, de visszafelé.Étterem nuku, lipóti meg fagyizó volt, ahol lehetett valami ennivalót találni.
Másnap elmentünk az Árkádba olyan 13:30 körül alig volt hely a parkolóban, a tetőn a legvégében találtunk helyet.Hogy ingyen adtak-e valamit, arra nem jöttünk rá sajnos.
Mi értelme van egy kihalt ETO Parknak egy pörgő Árkád és Pláza mellett?
-
PociAti
őstag
válasz
Joker88 #38857 üzenetére
Mester úton szintén van egy hasonló mosoda. Ágyneműre és nagyobb méretű cuccokra ideális. Vagy amikor nyaralás után nincs kedve az embernek fél napon át etetni a mosógépet ruhákkal.
Csak sajnos többektől is hallottam, hogy ilyen mosodába kizárólag a háziállatuk cuccait viszik (mert azokat a mocskos pokrócokat be nem tennék a saját mosógépükbe). Pedig előírás / kérés van erre vonatkozóan, de önkiszolgáló gépeknél ezt nem tudják ellenőrizni.
Az általad említettnek a z öblítője egész jó. Korábban belga gyártmány volt, ami fokozatosan engedi ki magából az illatokat. -
Diák66
őstag
válasz
Joker88 #38769 üzenetére
Asus gépekre nem annyira jellemző a ház törése. Persze az első szétszedés sose könnyű, de ha egy két kis pöcök törik, nem dől össze a világ. Valószínűleg van még jópár belőle. Óvatosan kell csinálni, lágy műanyag eszközzel pattintani szét és nem erőszakosan, türelem néha szükséges. Előtte esetleg youtube repair videó, az segít hogyan indulj el.
-
-
Thocy a ZAGY
tag
válasz
Joker88 #38156 üzenetére
Ez így van, de 2023-at írunk. Persze lehet szórakozni az apróval is a sofőrnél, meg hónap elején nála venni nagy címletekkel a bérletet, 15-20 perc késést indukálva.
Nyilván vannak, akiknek nem telik minimális mobilnet csomagra sem, de azért még haladhatnak a korral, akiknek igen.
-
tserrof77
őstag
válasz
Joker88 #38027 üzenetére
Azt kiderítettem, hogy NVMe SSD van benne. A naagy kérdés, hogy van-e benne hely plussz hdd-nek, van-e saját aljzat, vagy plusz lengős kábeles, és az benne van-e....
Szerk:
Sejtésem jó volt. [link] Ilyen kell hozzá. Gyaníthatóan alapból kispórolták belőle...
LE kellene szedni az alját és kiderül...
-
Semin
őstag
válasz
Joker88 #37951 üzenetére
Nekem a kedvencem jelenleg a Pizza Forte.
Nagyon jól lehet extrázni a pizzákat (extra feltét, sajtos szél stb ) Érte is lehet menni, de frissen szokták hozni.
Nyilván finom/bőséges pizza, és ezt ők is tudják, ilyen az árazása is.
@Tóparti:
A sok sajt szerintem is rendben van, de kegyetlenül lisztesek a pizzák ami már kevésbé. A csoda nekem pl nem adta -
PociAti
őstag
válasz
Joker88 #37731 üzenetére
Nyugdíjas szülőnél a Linuxra váltást 2014-2015 környékén megléptem. Akkor még régebbi gépe volt, HDD-vel, kb. 2GB RAM-mal, és a vírusirtók imádták a gép erőforrásait felzabálni. Akkor tértünk át mi is Linuxra, azóta is elégedett vele. Sőt, sokkal könnyebben az igényeire lehetett szabni. A sebessége egyből új dimenzióba lépett.
Amit használ, az a böngésző, fájlkezelő, irodai csomagok (+ időjárás widget).
Nem érdekli mi van a háttérben, mitől áll össze az egész egy rendszerré.
Android felhasználók se nyekegnek azon, hogy nem akarnak Linuxot a telefonjukra. (Bár a BSD alapú rendszeren kívül nincs is más normális alternatíva.) Használják ami van. Beletanulnak. -
PociAti
őstag
válasz
Joker88 #37696 üzenetére
A Magyar Madártani és Természetvédelmi Egyesület (www.mme.hu) több, mint 10.000 taggal rendelkezik.
Kisalföldi Helyi Csoport elérhetősége.
Vedd fel velük a kapcsolatot, elég sok tapasztalat gyűlt össze náluk, láttak már fura dolgokat.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- IPhone 13 128GB Green gyári független szép állapotú jótállás!
- Dell Precision 7550 15.6 FHD i7-10850H 32GB 1TB nVidia Quadro T2000 workstation tervező
- Samsung 32" M8 4k Smart Monitor!32"/4k/VA/Smart Remote/DEX /Airplay/Type-C/Slimfit Kamera/Beszámítá
- VW/ Skoda fejegység Android 13, 6/64gb eladó
- Lenovo Loq Gaming 15IRX9
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst mw1g3mg/a - 3 év gari - MAGYAR
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A620M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN I3 NEO A-Data 750W
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- LG OLED & OLED evo Televíziók -30%
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest