- Yettel topik
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- A Redmi 15 5G-t power bankként is lehet majd használni
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- iPhone topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Joker88
őstag
válasz
half333 #38366 üzenetére
ellenben, április 14.-én lesz ilyen győri állásbörze , az ETO Parkban..
még szerintem időben vagy,hogy regisztrálj..
[Állásbörze Győr]
" Látogass el az Arrabona Állásbörzére április 14-én, 9-16 óra között Győrbe, az ETO Park Hotelbe és találd meg a neked való állást! "
* én is megyek, kíváncsiságból, mi helyzet a 'piacon' . mennyire vagyok jelenleg alul vagy felülfizetett a piachoz képest -
Joker88
őstag
válasz
half333 #38314 üzenetére
Nemak kb, amit #kovacsroli írt.. mint operátor = halál
közeli ismerős 1 hónapot húzott le ott.. azóta még a közelébe sem akar menni ...
Dana-ról,eléggé vegyesek a hallott dolgok részemről.. Van,akinek bevált,van aki csak azért van ott, mert pl hitele van és kell a munkahely, van akinek nem jött be.. szerintem ott is az van,hogy hová kerülsz.. ha jó/jobb helyre,akkor nyerő.
mint ilyen kölcsönzős cégen belül a karikás gyárba nemtudom mennyire van most felvétel.. saját állományba meg pláne nemtudom.
de van sok más cég is.. kissebbek,de élhetőbbek.és apropó, én gyűlöltem a 12órás munkaidőt
-
kovacsroli
senior tag
válasz
half333 #38314 üzenetére
A Nemak alumíniumöntöde és mint olyan, kevés jóval kecsegtet operátori beosztásban. Ha bírod a forróságot és a nehéz fizikai munkát akkor nincs mitől tartani, de a helyedben körülnéznék a szomszédos üzemekben is. Lear / TI Automotive / Dana általában mindig keresnek operátort.
Jó a Montes / Trigo vonal is, ill. ha nyitott vagy egyéni vállalkozóként bedolgozni, akkor a QSR-nél is érdemes próbálkozni.
-
Vérboci
addikt
válasz
half333 #38312 üzenetére
mint írtam, válogatás, minőségellenőrzés a munka. hát hogy mikor milyen a műszak, arra ők tudnak pontosan válaszolni, de igen, tudtommal van mikor 12 órás a beosztás. de elég változó.
nálunk is van hogy 8, van hogy 12 órában van hogy hétvégén is megy a munka, a vevői igények függvényében. -
Semin
őstag
válasz
half333 #38237 üzenetére
Zsigerből utasítanak el,tapasztalatból mondom. Anno (~5 éve)akartam venni 0%-ra egy 200k-s telót. Se hitelem, se adósságom nem volt, ellenben volt kb. 400k-s fizum. Indoklás nélkül elutasították. Vigyorogtam 1-et és megvettem kp-ra.
Ez volt az utolsó alkalom, hogy hitelt akartam valamire. -
donbig
tag
-
Thocy a ZAGY
tag
válasz
half333 #38152 üzenetére
Miért nem használod a Mobiljegy alkalmazást? A fel nem használt jegyeket plusz költség nélkül vissza tudod váltani. Legalább két éve használom, városi és távolsági vonalon is. Bérleteket is kezel, teljesen jó. Egy pillanat az érvényesítés QR kóddal a buszon. Nálunk a munkáltató elfogadja a költsegtérítéshez az elektronikus jegyeket is.
-
Dryman
őstag
válasz
half333 #32858 üzenetére
De miért nincs lakóhelyed??? alapkérdést azért tegye már fel valaki....
Van lakóhely, meg tartózkodási hely...
ez volt régen az állandó lakcím, meg ugye az ideiglenes tartózkodási cím...
Ha külföldi állampolgár vagy, akkor is van egy lakóhely/ állandó lakcímed....vagy tévedek...??? -
-
-
sladka_pani
senior tag
válasz
half333 #32746 üzenetére
20 ezer forintos falonkívüli fáziskereső műszert rendeltem nem egész 300! FT-ért, azaz ingyen+postaköltség. Igaz a házán nem szerepel márkajelzés és más színű a műanyag, viszont első dolgom volt megérkezéskor szétszedni és összehasonlítani az én márkásommal és egy fikarcnyi eltérést se véltem felfedezni az áramkörben, mintha lefénymásolták volna
-
sladka_pani
senior tag
-
sladka_pani
senior tag
válasz
half333 #32742 üzenetére
Ja és volt ami hibás volt, vagy tök mást küldtek, de azonnal válaszoltak és 3 napon belül visszautalták a pénzt, az árut vissza se kellett küldeni. A minőség meg hát olyan amilyen az ára, azért csodákra nem kell számítani, de mondom kb 100+ dolgot rendeltem már onnan és kerestem is szép summákat vele itthon
Sok idő mire odaér (2-3-4hét is lehet).
-
sladka_pani
senior tag
válasz
half333 #32742 üzenetére
Én is! Rengeteg mindent! De tényleg! Viszont egyre nagyon figyelj, amivel már most 30+ napja szopok, az pedig a vámoltatás! Ha 22 eurón felül rendelsz, akkor automatikusan kap 27% ÁFÁ-t, 150 eur fölött meg VÁM+ÁFA, de ne tudd meg milyen körülményes, most rendeltem egy elég komoly kültéri wifis kamerarendszert, amit itthon többszázezerből lehetett volna összehozni, de áll a vámhatóságnál, pedig már küldözgetjük egy ideje egymásnak a dokumentumokat, de 7-9 nap mire elbírálják, kiderül hogy mégse jó, nem elég, stb... atomszívás, tehát 6000ft alatt (postával) érdemes, fölötte öngyilkosság
-
golya32
senior tag
válasz
half333 #32575 üzenetére
Kiadóként írtam véleményt, sajnos rengeteg negatív tapasztalattal..
Nekem idáig szerencsém volt, mert nagy tartozást nem hagytak a lakók, de olyan még nem volt, ha valaki elment ne kellett volna lakást felújítani.. ahhoz meg kell a 2 havi kaució..Nem akarlak ezzel megbántani, nekem ez a tapasztalatom.
-
Füleske
addikt
válasz
half333 #32557 üzenetére
Nekem csak a Telenor - ról van tapasztalatom , nincs vele gond. Szerintem ma már minden faluban van 4G , úgyhogy esetleg a pusztában lehetnek gondok , meg amikor véletlenül elvágják az optikai kábelt. A sebesség Győrben nálam olyan 50/30 Mbit , 20 körüli ping - el.
-
Füleske
addikt
válasz
half333 #32555 üzenetére
ez jutott eszembe erről
Amúgy mobilnet nem jó ? Nekem évek óta csak az van , és most már teljesen korlátlant is tudsz venni (Hello Data) -
Weaver
senior tag
válasz
half333 #32545 üzenetére
Solydent , dr. Kiss Ádám. úgy van / volt a tudatban, h a Solydent nagyon drága, de szerintem meg olcsóbb, mint bármelyik maszek. ráadásul olyan gépekkel, eszközökkel dolgoznak, ami a legtöbb maszek számára anyagilag elérhetetlen. részemről nagyon ajánlom, csak ide járok. a honlapjukon van szabott árlista is, nem érhet meglepetés.
-
golya32
senior tag
válasz
half333 #32545 üzenetére
Én az Ungerhez járok, nagyon jó, 1 hétre kaptam időpontot, nem olcsó, viszont az écsi fogdoki is ugyanilyen áron van, de vele nem voltam elégedett.
Orost ismerem még, gyors, minőséggel gondom volt, viszont olcsó. Betömte a fogam, egy hét múlva mehettem vissza gyökér kezelésre amit már az Unger fejezett be, szerencsémre mert így nem kellett húzni. -
RudyD
tag
válasz
half333 #32426 üzenetére
Szia!
Mostanában ritkán járok a Győri topic felé, meló meg az élet.
Bár gondolom azóta lett bringa, de ha mégsem, nekem akad pár. Egyik-másik felújításra szorul, de megérheti.
Van egy nakamura trek küllőzésre vár, meg egy városi felszerelt mittudoménmi. (Valami herviszes sajátmárka vagy a másik.)Sajnos ezeket "kinőttem", úgyhogy eladósorban vannak.
-
Dryman
őstag
válasz
half333 #32419 üzenetére
Szia!
ha valamelyik kaptár jellegű "panel" városrészen laksz, akkor digi
4000Ft-ért gigabit-es net
ha nem akkor vidanet, drágább és kisebb sávszélességha vidanat sincs, akkor Telekom ADSL, de ez már csaknem a legalja
aztán van még a rádiós megoldás, de ez tényleg csak akkor ha már semmi vezetékes megoldás nem jön szóba.Telekomnál is létezik gigabit-es net, de nagyságrendekkel drágábban mint digi-nél.
Létezik olyan internetes portál, ahol a cím beírása után kigyűjtik hogy helyileg milyen lehetőségeid vannak és mennyiért.....sajnos az adataik nem mindig helytállóak. -
Dryman
őstag
válasz
half333 #32348 üzenetére
Kertvárosi környezet, téliesített kisházzal, pöcegödrös szennyvizelvezetéssel....
negyedévente fizeted a szippantós vállalkozót....
igaz hogy 30000, de csak a mindig-tv csatornáit fogod, és bizony az internetért is be kell jönni a városba...
persze ha remete igényekkel bírsz, akkor ez nem akadály....
ja és a tél....hát ezt olcsóbban helyi tüzeléssel tudod finanszírozni, de a tüzelőanyag gyakran gazdát cserél arrafelé, mert a ház melletti kispajta olyan mindenkiföldje....szóval tartanod kell még egy-két jófajta kutyust is hogy megóvd a holmidat....
A kertváros tiszta levegője, és viszonylag lakatlansága vonzza a vállalkozó kedvű jómunkásembereket....
Akkor már inkább a garzonos kislakások, vagy tényleg összeállni egy másik normálisabb melóssal, és keresni egy egyedi fűtéses társasházi lakást...
Fehérvári út 145-ben volt a minap hirdetve tetőtéri 39nm-es 1 szobás kislakás erkélyszerű kiállóval 65+rezsiért....csak arra jártam és ki volt írva az ajtóra....elhiszem hogy nehéz találni, mert sokan nem is biztos hogy megfelelő médiában hirdetik.... -
golya32
senior tag
válasz
half333 #32329 üzenetére
Először is nem 7km-re van az auditól hanem kb 15km, másodszor az a putri sor, olyan mint a Kossuth utca vége.
Ha neked az jó, akkor menj a Bán Aladárra ott biztos van olcsó is, miután 4-5 missi egy 1,5 szobás panel lakás, plusz közelebb is van.
Újvárosban a felújított lakást most adtam ki haverom 100+rezsiért. -
Joker88
őstag
válasz
half333 #32114 üzenetére
meg attól is függ,mit értesz "végzettség nélkül" alatt..
8 általános, vagy érettségi,vagy mitöbb ?ha 8 általánossal rendelkezik valaki érdemes valami OKJ/középiskolai/szakiskolai képzést/végzettséget szerezni,amiben jó szakember lehet,ezáltal kereshetik sok helyen,több fizetésért..
-
Vérboci
addikt
válasz
half333 #32114 üzenetére
Válogatócégnél. 3 műszakban kb. 250 br. De dolgozni is kell...
Szerk.: A Rába egy ideje felzárkózott fizetésben de azért jellemzően nem fizet többet mint az audi. Sori dolgozónak legalábbis. Aki az audinál akar többet, az valami tier1 beszállítóhoz menjen. De nekem csak fehérgalléros tapasztalataim vannak.
-
kiszi07
senior tag
válasz
half333 #29936 üzenetére
Szerintem teljesen logikus, van kinti lakcímed már ? Egyébként kell egy NI-szám, hívd fel a Jobcentre Plus-t, majd kérj egy időpontot. Valószínűleg személyesen be kell menned, mert bizonyítani kell a kiléted. Pld. Ausztriában a munkáltató intézi az e-cardot. (ausztriai TB) Ha otthon is szeretnél majd TB-t, akkor kell neked egy E106-os nyomtatványt kitöltened és elküldened az adott címre. Ha most van 1-2 hónapig TB-d, akkor jól jártál, ha nem akkor szívhatsz.
-
Balinov
titán
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Motoros topic
- Linux kezdőknek
- Yettel topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- A Redmi 15 5G-t power bankként is lehet majd használni
- Háztartási gépek
- Windows 11
- További aktív témák...
- IPhone 13 128GB Green gyári független szép állapotú jótállás!
- Dell Precision 7550 15.6 FHD i7-10850H 32GB 1TB nVidia Quadro T2000 workstation tervező
- Samsung 32" M8 4k Smart Monitor!32"/4k/VA/Smart Remote/DEX /Airplay/Type-C/Slimfit Kamera/Beszámítá
- VW/ Skoda fejegység Android 13, 6/64gb eladó
- Lenovo Loq Gaming 15IRX9
- Samsung S23 Ultra 8/256GB Állapot: 10/10 6 hó jótállás!
- Kihagyhatatlan ajánlat vadonatúj Ryzen 7 5800x processzorainkra! 0% THM-re is!
- Huawei P30 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Újszerű Asus ROG Strix G16 G614 -16" WUXGA 165Hz - i5-13450HX - 16GB - 512GB -RTX 4050 -1,5 év gari
- Bomba ár! HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Gari
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest