- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- MIUI / HyperOS topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dryman
őstag
válasz
Kis Joe #31287 üzenetére
Köszönöm a javaslatot! Nézelödtem egy pöttyet..aztán utbaesett az öttevényi bontó...rákérdeztem...van is...csak azt nem tudom hogyan gondolja a kedves bontós hogy 1300-ba elhozom darabját?gondltam rákérdezek a garanciára lepödjön már meg ö is alapon.
Hazaérve rendeltem ebayröl 680Ft egységárban ingyenes kiszállitással gyári hundai/kia alkatrészt.
Nem akarok filléreskedni, de nem vagyok a magam ellensége. -
Balinov
titán
válasz
Kis Joe #31166 üzenetére
pl en. O+2, P9, ceges Latitude ill a privat T420 is tudja az 5gh-et, es mivel nagyrabelcsult jupiszi/virdzsin ugy ket eve vegre engedelyezte az 5ghz-et a Horizon box-ban, van is, ami 5ghz-en szorja.
neki csak a jovore valo tekintettel ajanlanek dualbandos-t, igaz, neki is ceges dell van, N-es centrinos wifivel, szoval profitalna belole. Mondjuk most belegondolva meg nem, vpn-en ugyis csak talan 4-5mbit jon at.
-
Coyot
őstag
válasz
Kis Joe #31068 üzenetére
Én úgy emlékszem van valami költsége, de nem is akarom tudni
nem bizniszeltem sosem frissen kintről behozott autóval, mert kurva nagy lutri, ahogy a példa is mutatja...
Jazzinger:
Egy autókhoz sőt kereskedéshez sem értő embert ennyit megtett - mondjuk próbáltam terelgetni hogy legalább nézesse át, legalább a kicseréltek megvannak - már ennyivel előbbre van.De mint írtam térítik a javítást valószínűleg, így enyhébb a dolog. Fejlemények majd lesznek ha érdekel valakit beírom majd.
-
Dryman
őstag
válasz
Kis Joe #30810 üzenetére
Abby Finerider 9.0 starter...
ezt használom mindenhová ahol a win7 támogatás sincs meg a scannernek...
OCR-es programocska, szövegfelismeréssel, táblázatból kinyert adatokkal is akár....de alapból a normál scan funkciókkal is bőven elég...
Letölteni elég necces, én egy wifis patronos epson-hoz kaptam ajándék szoftverként.Az elbaszott HP-s multis vonal ugye az uneverzális win7 driverrel csak nyomtatni tud, ezzel meg szépen lehet használni a scannerét is.
-
sladka_pani
senior tag
válasz
Kis Joe #30666 üzenetére
Ha E betű jelzéssel ellátott (már kínában belesütik, tökmindegy..), akkor már nem szólhat érte a rendőr, ugyanez vonatkozik minden fényforrásra a kocsi külsején. Szóval nyugodtan tegyed bele, jobb, mint a 10w-os sima izzó, sőt ha kicseréled az összesed ledesre, igaz, hogy több ezer ft
, de 150W-tól könnyíted meg az aksid terheltségét. Az már mehet a zenei részre
-
frankstork
aktív tag
-
Dryman
őstag
válasz
Kis Joe #26834 üzenetére
Van egy 1902 napos wd 160-asom a legelső satások egyike...a hd sentinel már számolja vissza a teljesítményét, mondván túl van az 1000 napon....
fontos adatot már nem tárolok rajta, de egy próbarendszer azért néha-néha felkúszik rá.....ez egy telefonközpont call-center hangbemondásait vitte anno...4-5 évig bizton üzemelt egyfolytában, mégse lassult be....
Azt hiszem a fenti terrás HDD már csak "kutyát dobni" jó! (természetesen átvitt értelemben, nehogy az állatvédőknek rosszul essen....) -
Smile8822
senior tag
válasz
Kis Joe #26735 üzenetére
Igen igen azt megköszönném
Fekete lenne a legjobb de kék is jo ... Végűl is mind1 csak ne csajos legyen
Nézegedtem már pár helyen voltak csak sajnos nem gyôrbe1000/1500ft ért lettek volna ....
Köszi akkor lesd meg nekem és ha ilyen árba van akkor vedd is meg és én is veszem tőled -
Dryman
őstag
válasz
Kis Joe #26677 üzenetére
Na szép ez a csavartöréses kép....drága lesz...??? biztos, de a képet látva az a tengelyvég már 60%-ban el volt nyírodva...még jó hogy a csavarkulcsnak adta meg magát, és nem amenetközben kerékkidől alólad szindróma, mert az a drágábbnál is drágábba kerülhetett volna...jol látom hajtott tengely, tárcsafékkel...szóval valamelyik első kerékagy nyúlványa...
-
MR_Joe
senior tag
-
zsigee
aktív tag
válasz
Kis Joe #25867 üzenetére
De a kábelszat legalább drága és sz@r...Nem vagyok hálózat guru, de a telefon végén bek@ksizott a "góré", amikor mondtam neki, hogy most kapcsolják vissza, vagy kiszámlázom a szervizköltséget nekik, kiszállással együtt, Győrből...Hirtelen lett net...2 percen belül...
Szánalmas egy szolgáltató, részvétem.
És egy kis nyálcsorgatás... -
vlcsko82
senior tag
válasz
Kis Joe #24739 üzenetére
Nyitva van a Kika!
Minden Jánosnak boldog névnapot kívánok
Sági Dávid kollégának meg sok boldog születésnapot
Ja,esik a hó itt Győrben aki még nem látta volna
-
boogie84
veterán
válasz
Kis Joe #22977 üzenetére
RX8 olcsóbb lett volna, sőt, volt olyan amelyik motorjában 10000Km volt, persze a motor már cserélve lett, mert szar kontrukció, de akkor is ez tetszett jobban.
Sajnálom h csak 1.6-os mert nem egy bika, de tetszik.Cecila-ból anno nekem az újabb modell tetszett, de azt mondták az nem egy családi autó, uh lemondtam róla. Idén meg vettem egy Mx5-öt.
Grat a masinához.
-
boogie84
veterán
válasz
Kis Joe #22965 üzenetére
Tulajdonképp a csomagtérajtóba kapaszkodó rögzítő elemről van szó, a belső ívéről elkopott a a gumi, így összekarcolja a fényezést. Az ív belső részéről hiányzik a gumi. Egyszerűen elmacskásodott. Oda kellene ill ha sikerül szereznem, akkor lecserélem a hosszú részéről is.
Így néz ki, ennek a talpán van a gumifelület.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Építő/felújító topik
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- BestBuy topik
- Facebook és Messenger
- Spórolós topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Gyúrósok ide!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad P15 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- Intel I5-8500T / Beszámítás OK!
- Intel I5-9500T / Beszámítás OK!
- Lenovo ThinkPad P15 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 16/512 QUADRO T1000 4GB
- EVGA SuperNOVA 850 G2 80+ GOLD 850W teljesen moduláris tápegység garanciával
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- HP EliteBook 830 G5 16GB 256GB 13.3" FHD IPS
- LG 32GR93U-B - 32" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- DELL Precision 7540 i7-9850H Quadro T2000 16GB 512GB 1 év garancia
- Apple iPhone 14Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest