- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- MIUI / HyperOS topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bugalaszlo
csendes tag
Sziasztok,
nincs valakinek kéznél 20m utp cat6e kész kábele eladó amit ma el tudnék hozni?
köszi!
LACI
-
bugalaszlo
csendes tag
Sziasztok!
Valakinek 4tb hdd eladó nincs? Bolt is jó, új is használt is...
köszi!
-
bugalaszlo
csendes tag
Lehet róla kérni bővebb infót? Használtauto link stb?
-
bugalaszlo
csendes tag
Sziasztok,
mai átvétellel nincs valakinek gigabites switch eladó? köszi!
-
bugalaszlo
csendes tag
Szia,
tudnál bővebb infot adni az air re? köszi!
LACI
-
bugalaszlo
csendes tag
Szia,
ez mekkora bicikli? 11 éves kisfiamnak keresnék valamit!
-
bugalaszlo
csendes tag
Befejeztük házat kívülről, az oromdeszkákat kellett eltüntetni bádoggal... Vagyis ezt szerettem volna... Egy szomszéd falubeli bádogos jött nézett, majd 2 nap múlva hívott adjam meg a számlázási adatokat. Mondom egy árajánlatot előtte kérhetnék? Ja az is kell? Mondom jó volna... Pár nap múlva visszajött utcáról nézte szemmel a házat, azt mondta 300 körül van az anyag, meg annyi tuti van a munka is... Mondom köszi ennyiért megcsinálom én...
Felmásztam mértem mindent, 157 ezerből megvettem hajtogattam anyagot (kb 70 folyóméter) 50 ezerből 2 barátom segített és felraktuk... Így lett harmadár...
Laci ha már falubeliek vagyunk villanyászkodásba nem tudsz kicsit segíteni?
Most jutottál eszembe 2 hónapja szívat a villanyszerelő (barát de nem ér oda sose) és most már nagyon kéne pár apróság, zavarhatlak valamikor?
köszi!
-
bugalaszlo
csendes tag
Szia,
ne haragudj, nem is hívtalak mert nem volt időm semmire... Nem fog kelleni, a klíma volt a ludas...
köszi!
-
bugalaszlo
csendes tag
Sziasztok,
valakinél esetleg nem lapul 2-4 tb hdd ma délutáni átvétellel?
köszi
-
bugalaszlo
csendes tag
Chieftec gps550a8 van benne kb 10 éve, szerintem az 500 as elég, de lehet 600 asat vennék... Holnap hívlak kell 1 db...
köszi!
-
bugalaszlo
csendes tag
Urak!
nincs valakinek egy tápja eladó? Valószínűleg szarakodik az enyém, leveregeti a FI relét...
i5 gépem van 660ti ezer éves, sata táp, vganak ami a 660ti nek kell más igényem nincs... 1 ssd, 1 hdd, 1 blueray, meg a vga, meg az alaplap i5 3440 talán...
köszi!
-
bugalaszlo
csendes tag
Sziasztok,
valakinél w1106a toner nem lapul véletlen hp laserjetbe? Nagyon fogyóban van és nagyon nyomtatnom kéne
köszi!
LACI
-
bugalaszlo
csendes tag
Mennyit kérsz érte?
Köszi! -
bugalaszlo
csendes tag
Szia,
hát sejtettem, de mondom egy kérdést megér. Köszi a rádiós gratulációt...
Újakkal az a bajom, szar a minősége is, is meg drága a toner is...
köszi azért
-
bugalaszlo
csendes tag
Nincs valakinek elado hp laserjet normalisabb nyomtatoja? P1102 vagy hasonlo... viszonylag surgos lenne koszi
-
bugalaszlo
csendes tag
válasz
kovacsroli #35609 üzenetére
Én is ahogy fentebb ajánlották a Jola val csináltattam beltéri ajtókat, maximálisan meg voltam elégedve és az ár is jó volt... Jó szívvel ajánlom Őket!
-
bugalaszlo
csendes tag
-
bugalaszlo
csendes tag
-
bugalaszlo
csendes tag
512 ssd je nem lenne valakinek gyorben?
-
bugalaszlo
csendes tag
Sziasztok,
200-500 gb között nincs valakinek eladó ssd je?
köszi!
-
bugalaszlo
csendes tag
Sziasztok,
vagyok csak más névvel mert a régi profilom elbaxtam... Élő zene egyre kevesebb helyen van sajnos... Én Dunakilitin vagyok sokat a Sári csárdában... Zöldfában is de ott rendezvény van csak úgy beülni sajnos nincs lehetőség...
-
bugalaszlo
csendes tag
2-4 TB HDD-je nincs valakinek eladó? Köszi
-
bugalaszlo
csendes tag
Dell Optiplex 780-ba szeretnék vmi videókártyát venni megdöglött ami benne volt, dvi kimenete legyen ha passzív se baj, nagyjából mind1 milyen!
köszi
-
bugalaszlo
csendes tag
Jó kis Apple gép valakinek?
-
bugalaszlo
csendes tag
Gigabites switche eladó nincs vkinek?
-
bugalaszlo
csendes tag
Nincs valakinek 1-2 terrás hddje eladó? Hibátlan?
-
bugalaszlo
csendes tag
Sziasztok!
BUÉK Minden Kedves Tagnak itt... Egy kis szakmázás.
Elgondolkodtam hogy lecserélném asztali gépem. Mi lehet a reális végfelhasználói ár érte, illetve ki mit venne most. Ez a cuccom van:
Gigabyte GA-H77 DS3H
Intel I5 3570
16 gb ddr3 ram
256 ssd rendszernek
NVIDIA Geforce 660Ti
Thermaltake elite ház valami hasonló márkás usb3 akkal megtömött ház kellene
Tápom valami nagy és márkásezt szerintem megtartanám
Játszanék is az új gépen, nem vagyok pixelvadász meg ULTRA HIGH mániás, de azért menjen minden, illetve ár / teljesítménybe a legjobb legyen. Szerintem maradnék intelnél, usb3 faxán működjön (mostani gépemben házamban kicsit foscsin megy)
Köszi!
-
bugalaszlo
csendes tag
Azt honnan tudom, (gugli nem segít) hogy az alaplapom (gigabyte ga-z77 ds3h) kezelni fogja e a 4tb hddt? Vagy mi van ha nem?
-
bugalaszlo
csendes tag
Nincs esetleg jó áron valakinek győrben 4terrás hdd je eladó? Köci
-
bugalaszlo
csendes tag
Sziasztok!
Otleteket varok. Adott 1400 db jpg amibol 1400 db pdf et szeret ek csinalni a leheto legegyszerubben. Mivel lehet ezt megoldani? Csinalt ilyet mar valaki? Koszi
-
-
bugalaszlo
csendes tag
-
bugalaszlo
csendes tag
Halo!
Nincs valakinek elado tplink routerja holnapi delelotti atvettel? Surgos lenne
-
bugalaszlo
csendes tag
válasz
Dryman #31774 üzenetére
Ezért nem lennék sosem vezető... És ezért sokszor idegen társaságban nem mondom hol dolgozom, először meghallgatom azokat akik esetleg még életükben nem jártak a gyárban, max a főportán, hogy mit mesélnek róla... Mert amilyen legendák zengenek sokszor a gyárról fele nem igaz, illetve van ami még a mesénél is durvább... 9 éve vagyok audiban, könyvet lehetne írni, de én az a ritka emberek egyike vagyok aki várja hétvégén a hétfőt, hogy mehessek dolgozni... Jó helyem van, megbecsülnek, megfizetnek mi kell még?
-
bugalaszlo
csendes tag
Sziasztok!
1155 ös i5 3570 eladó.
29.000 ft
-
bugalaszlo
csendes tag
Sziasztok,
nincs valakinek asztali gépe eladó? Játszani kellene, civlization, minecraft meg ilyen játékok fussanak fullon... 100k körül van rá keret... Mi jön ki ebből?
köszi
-
bugalaszlo
csendes tag
Akkor konkrét terméket igaziból nem tud ajánlani senki amit használ és frankón működik?
Dokkoló nincs hozzá, csak ilyen utángyártottak, de akkor megveszem ezt szerintem:
Ez jónak tűnik!
LACI
-
bugalaszlo
csendes tag
Sziasztok,
valaki tud ajánlani nekem usb3 hubot ami faxán működik? 1 port van az asztali gépemen usb3 és azt szeretném kivezetni... Meg usb2 hub is kéne ami a macbookról csinál 2 usbből többet mert kevés a 2. Vagy arra is jó usb3 hub az kompatibilis lefele is ugye?
Köszi!
LACI
-
bugalaszlo
csendes tag
válasz
stairmaster #29886 üzenetére
Mondj egy árat légyszíves...
-
bugalaszlo
csendes tag
-
bugalaszlo
csendes tag
válasz
sotetlovag97 #29761 üzenetére
Coca cola dobozos füleket gyűjtsd ezt már írtam valakinek ... Napi 3 at reggel feltöltesz, az 150 mega igaz csak arra a napra szól meg ez csak idénre jó de arra jó... Privát telómon nincs net. Ha kell 1 fület feltolok pár perc és él az 50 mega... Ha kell még mégegy akkor már 100 mega... Az hirtelen dologra elég... Mindig van nálam 3 fül (kód) és ez év végéig működik pár hónapja már...
-
bugalaszlo
csendes tag
pár eladó kacat:
------------------------100/100 as alig használt 320gb hdd 5e
100/100 as alig használt 250gb hdd 4ehynix 2gb ddr3 notebook ram 2500 / db (2db van)
micron 4gb ddr3 ram 4000 / db (2db van)
-
bugalaszlo
csendes tag
sziasztok,
ez az új nickem, a régi sajnos megszűnt, nem tudtam a jelszavat, régi emailra volt regelve stb... csináltam egy újat!
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2192, 100% Akkumulátor
- AKCIÓ! Asus ROG Flow Z13 +ROG XG RTX 3070- i9 12900H 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3050Ti 4GB + RTX 3070 W11
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3009
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest