- Mobil flották
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Google Pixel topik
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
memphis221
tag
Sziasztok. Valakinek van eladó videókártyája? 100K a keretem rá abból szeretnék kihozni valamit. Köszönöm
-
memphis221
tag
Hali. Eladó lett egy Samsung NP350 17.3" kijelzős laptopom kihasználatlanság miatt.
i7-3630qm 2.4ghz proci
8gb ddr3 1600mhz
AMD radeon hd 7670m 2gb
Kingston 240gb ssd
akkumulátor 1-1,5 óra kb
Szép állapotbanÁr.: 50K
-
memphis221
tag
Jó reggelt! Valaki tud olyan szerelőt aki a fürdőszoba ablakba be tud tenni olyan szellőzőt?
köszönöm -
memphis221
tag
Hali .
Valaki tud esetleg olyan boltot ahol telefon akksit be tudják mérni , hogy hány százalékos?
Cat S60 ról van szó!köszönöm
-
memphis221
tag
Hát ezt nem hagyhattam ki
-
memphis221
tag
válasz
kovacsroli #33710 üzenetére
Hali. Van piac szombaton is de nem olyan nagy.
-
memphis221
tag
Hali. Szerintem nincs de ha mégis találsz akkor nem olcsó. Ha jól emlékszem rá akkor 19.000/nap így adják . Körülbelül .
-
memphis221
tag
Hali. gigabyte ga-h61m-s1 (rev 2.1) laphoz valakinek akad valami jó processzora? Köszönöm üdv
-
memphis221
tag
B.U.É.K
-
memphis221
tag
üdv!
Attól kérdeném akinek van 1gb internete a diginél, hogy a letöltés meg a feltöltésnek mennyinek kell lennie? mert nálam csak ilyen max 23/0
köszönöm a választ
szép napot
-
memphis221
tag
üdv!
1000W tápja valakinek eladó van ?
-
memphis221
tag
üdv!!
1000W tápja valakinek eladó?
szép napot
-
memphis221
tag
én is szólnék míg nem bonyolódik a dolog mélyebbre!
-
memphis221
tag
sziasztok!
Medvére( szlovákokhoz) át lehet menni biciklivel vagyis kivan alakitva bicikli út? valaki esetleg járt arra?
köszi
-
memphis221
tag
sziasztok!
győrben tudok levenni valahol eurót külföldi bank-kártyával?
thx
üdv memphis22 -
memphis221
tag
sziasztok!
Ebay-ről szokott valaki rendelni?
lenne egy pár kérdésem!
-
memphis221
tag
sziasztok! van itt olyan ember aki telefonguru? samsung s5 lenne szó!
-
memphis221
tag
Boldog újévet kívánok minden topiclakonak
-
memphis221
tag
Jo estet. Valakinek quad procija eladoban fekszik valahol? Udv memphis22
-
memphis221
tag
sziasztok!
egy kérdés a windows 8 aktiválva van azt irja!
És mégis elkezdte kidobálni hogy aktiváljam a windowst a gépházba mert lejár augusztus 17-én!
Ez mitől lehet ?üdv
-
memphis221
tag
hali!
Valaki ismer valakit akinek van eladó CO hegesztője?
üdv
-
memphis221
tag
Udv. Videokartyat keresek legalabb 2gb legyen. Thx udv memphis22
-
memphis221
tag
válasz
kovacsroli #27432 üzenetére
én anno a digit felhivtam és megkérdeztem hogy abban az adott utcában van-e DIGI!
-
memphis221
tag
sziasztok!
valaki abban tud segiteni van egy Nissan primera p12 1.6 benzin. nincs rajta navogácios szoftver valahonnan bekellene szereznem. [link] igy néz ki.! Esetleg letölteni hozzá az is jó csak én nem találtam!
Köszönöm Üdv memphis221
-
memphis221
tag
üdv!
GT630 kártyám cserélném valami jobbra! Valakinek valami jobb ennél? 30K mennék el!
thx
memphis22
-
memphis221
tag
[link] Ez nemrégiben nyilt meg győrbe! Itt vettük a tv-t és nagyon jó áron kaptuk meg! Hó végéig még nyitási akció van asszem!
-
memphis221
tag
üdv az uraknak!
Valakinek kell egy Sanyo 72cm tv az a szép nagy.
Nagyobbra cseréltem csak vékonyabbra!Pénz nem kérek érte de helyette elfogadok egy tálca energiaitalt
Győrbe van a tv.
üdv
-
memphis221
tag
üdv!
Milyen VGA ajánlotok mert már a tököm kivan ezzel a GT630-al!Már 2x cseréltettem a boltba de szerintem megint be fog szarni! Valami olyasmit ami megfizethető áron van és megy rajta a WOT Fullon
asus maximus formula II lap, 8gb ddr2 ram, Jamba jóvoltából Q9550 proci mellé kéne!
-
memphis221
tag
jo reggelt! Valakinek esetleg ötlete miért nem működik a google keresőm? Ez a kép fogad ha akarok keresni valamit.
-
memphis221
tag
-
memphis221
tag
üdv urak!
Valakinek eladó házimozi rendszere van eladó?
-
memphis221
tag
haho urak ! valakinek van gázszerelő ismerőse! Sürgős volna még ma megkéne csinálni! thx
-
memphis221
tag
Boldog új évet kívánok mindenkinek.
-
memphis221
tag
Udv urak. Keresek Hyperx Blue 1600Mhz 1*8gb vagy 2*4gb ramot. Ha olcso az sem baj ;-) udvozletem
-
memphis221
tag
Hahó urak!
Egyik kolegám Laptopot vásárolna!
Működőképes legyen, kijelző 14,1-15,6-ig. Aksi azért birjon valamit, és ha lehetne elfogadható áron! Max 30K-ig menne!
Köszönöm
memphis22
-
memphis221
tag
válasz
atos19881101 #23822 üzenetére
nekem nincs de ők hétvégén is adnak bérbe ha az jó? [link]
-
memphis221
tag
üdv!
Audiban hol a G80 vagy van valami térkép ahol jelzi az ilyeneket hogy hol találhatóak?
-
memphis221
tag
haho urak! egy kérdés!
Gép bekapcs elindul- leáll - indul és megy! Mi lehet a gond?
-
memphis221
tag
hahó!
valakinek elfekvőben van egy APACER/ DDR2/ 2Gb/ 800Mhz ramja olcson?
-
memphis221
tag
hahó urak!
Valaki eltudja mondani nekem h 2 VGA Hogyan kötünk össze Crossfire-be? ÉS mi az értelme neki jobb teljesitményt nyújt? Mert gondolkodtam h veszek még egy ugyan olyat ami a gépbe van!
memphis22
-
memphis221
tag
haho urak!
Tv szerelő ismerősötök akad aki ma kijön kiszedni a pendrivot a TV hátuljából?? -
memphis221
tag
Hahó urak
Még mindig keresek DDR2 2x2gb 800mhz ramot ( APACER ) márkájut! De ha másfajta van akkor azzal mit kell csinálni hogy fussanak párban? Üdvmemphis22
-
memphis221
tag
üdv!
Ha valakinek van Apacer 2gb vagy 4gb DDR 2 800mhz ramja az ne tartsa a fiókba, hanem irjon el vinném!
üdv
memphis22
-
memphis221
tag
-
memphis221
tag
Üdv!
Van egy samsung galaxy mini telefonja az asszonynak! Ha meg akarok nyitni egy névjegyet a telefonkönyvben. A listát behozza, de amint rányomok az egyikre, ezt irja ki : android.process.acore folyamat váratlanul leállt! próbálja ujra! mit lehet vele kezdeni? thx
-
memphis221
tag
Haho urak. Masnal jo a diginet. Mert itt azt irja ki hogy korlatozott hozzaferes. Es nincs net. Udv
-
memphis221
tag
üdv urak! Esetleg valaki tud olyan embert akinek kellenek ipari tisztítószerek?
Dopomat-forte 3db 10L kanna
Tornado 1db 10L kanna
Patronal 1db 10L kanna
Duocit 2db 10L kanna
Corvett 1L 6DB
Duocit 1L 6DB
Pronet 1L 6DB
Thx Bontatlanok
üdv
-
memphis221
tag
Hahó az uraknak!
Diginél 40mbps netem van! Tegnap vettem router ez ajánlották! [link] És nem tok tölteni le csak max 2.3 mbps-el!
miért?
-
memphis221
tag
Hahó urak!
Albérletbe lakok! Egy olyan kérdésem van, hogy a tulaj beleegyezése kell a digihez hogy én bekötessem?
Üdv
memphis22
-
memphis221
tag
Üdv az uraknak! Albérletet keresek itt Győrbe hosszú távra! Aki véletlen tud valamit ismerős, rokon, barát stb-től az kérem irjon egy privit! Tudom a neten van de jobban bízok az ismerős által ismert albérletekbe!
Köszönöm
üdv
memphis22
-
memphis221
tag
BUÉK!!!
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Automata kávégépek
- Medence topik
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gitáros topic
- Bestbuy játékok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
- Parkside szerszám kibeszélő
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- További aktív témák...
- Eladó Konfig Ryzen 3 3200G 16GB DDR4 128GB SSD 1TB HDD RX580 8GB!
- AMD Radeon 7000 szériás Videokártyák
- Eladó AOC C24G1 24" ívelt gamer monitor Kiváló állapotban!
- Eladó Konfig I7 8700 16GB DDR4 120GB SSD 750GB HDD RTX2060 6GB!
- MacBook Air 15" M3 24GB / 1024GB / Midnight / International billentyűkiosztás / ÁFÁS SZÁMLA
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / Rog RX580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900 XTX 24GB be quiet! SB 802 1000W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest