- Mobil flották
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Google Pixel topik
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kbhuinfo
tag
válasz
tupacamaru #40215 üzenetére
Mekkora kell? Van egy 350-es.
-
kbhuinfo
tag
válasz
tupacamaru #40210 üzenetére
Kiraly kis gep volt ez, de nagymaman kivul mar szerintem desktopra nem tudja mas hasznalni. Okosotthon, NAS - ilyesmire jo lehet szerintem.
-
kbhuinfo
tag
Írtam (írok) egy cikket logout-ra. Ha van kedvetek, nézzétek meg!
https://logout.hu/bejegyzes/sajat_tapasztalatok_alapjan_otthonautomatizalas_ve.html -
kbhuinfo
tag
válasz
kovacsroli #40114 üzenetére
+1 (ha lesz tuntetes a kenyelmi dij ellen, megyek).
-
kbhuinfo
tag
válasz
okiDoki #40086 üzenetére
Csaladilag allok ezelott a kerdes elott. Amugy meg nem cserelem, mert nagyon jo. De ha akksi vegen jarsz, vagy 5g vmi miatt letkerdes...
Amiota a POCO jo kijelzot hasznal es a kamera is hasznalhato, azokat nezem. Nothing es Honor meg az alternativa. A tobbi mainstream tularazott sztem.Amugy a nosztalgia-resz nagyon tetszett. Koszonet erte. Csatlakozom a cyrix vonalhoz kezdo pc-nel, dx40-el. Elotte c64 forever.
-
kbhuinfo
tag
válasz
Dryman #39924 üzenetére
Az okosotthon tema nagyon porog. Nekem 2017 ota porog ua a rendszer es amire nekem kell, arra tokeletes. Ilyen pl. tv-hazimozi preset gombnyomasra be-ki, emeleti vagy hatso futes igeny szerinti kapcsolasa. Garazskapu. Ontozes. Ezekre logika. Teljesitmenymeres.
Az osszes kamera es rogzito kulon vlan, szigoru tuzfalszaballyal. Foleg kifele, nem ugy, mint altalaban barmilyen mas eszkoznel
-
kbhuinfo
tag
Hofer Security Kft. - a weboldal nem tükrözi a szaktudást
-
kbhuinfo
tag
Valakinek van otthon elfekvoben "szabvany" regi laptop tap: 19V power adapter, 5.5 x 2.5mm DC-in jack? Jo lenne 60-90W kornyeken...
-
kbhuinfo
tag
Xbox 360 valakinek elfekvőben? Van egy kinect kontrollerem és a kölköknek lenne egy kis mozgásos meglepetés a képernyő előtt. Írjon rám, aki birtokol ilyet és megválna tőle. Köszi!
-
kbhuinfo
tag
válasz
PociAti #39794 üzenetére
Remelem nem ertesz felre es nem a nyelvtanon akarok lovagolni, de amit irtam arra vonatkozott, hogy nem kertem arajanlatot mastol csak ismerem nagyjabol a szolgaltataspiac arszintjet, valamint hogy nekialltam volna-e egyedul (mert mindenem volt egy csapcserehez, csak idom nem). Ehhez kepest a vegosszeg sajat megitelesem szerint rendben volt - en sem csinaltam volna olcsobban sem magamnak, sem masnak. Ezert irtam, hogy szubjektiv. A relativra vonatkozoan pedig egyetertunk.
-
kbhuinfo
tag
Gázszerelőt tudtok ajánlani? Gázégők tisztítása, javítás lenne a feladat. Köszi!
-
kbhuinfo
tag
-
kbhuinfo
tag
-
kbhuinfo
tag
DIGI 1G FTTH (bruttó):
2021.03 - 3100
2023.05 - 5610
2024.05 - 6450Ez a matematika szabalyai szerint sehogy sem jon ki 300%-ra. A politikat ide nem kevernem - nem azert, mert nincs koze hozza, hanem mert nincs kedvem rola itt ertekezni
A vidanet nalam stabil volt, de ertem, hogy nem mindenhoi volt igy.
A mobilnetben igazad van, az lehetne olcsobb. Majd meglatjuk mi sul ki a 4ig-strategiabol (nevezzuk strategianak).
5g eroltetest ugy, hogy szakember vagyok es erintett a temaban, tovabbra sem foghatom fel. Szerintem ez a techvallalatok erdeke es nem az ipar-lakossage... -
kbhuinfo
tag
válasz
okiDoki #39550 üzenetére
Kovezzetek meg, de nekem nagyon nem volt meg problemam sem digivel (optika 1Gb), sem vidaval - stabil, gyors, aranylag jo aron van. Nektek mi hianyzott, amit mas tud? Vilag szinten szerintem jo helyen vagyunk. Amerika kaosz, nemeteknel meg torrentezesnel azonnal benyujtja a gestapo a szamlat. Ehhez kepest istenes szerintem.
-
kbhuinfo
tag
Tud vki bios-t flashelni (hw) ha kodolt bios-szal ellatott alaplappal talalkozik? Sajnos a rendszergazda utan kellene takaritani, aki lelepett... (nem, cmos battery+erase jumper nem segit)
-
kbhuinfo
tag
válasz
PociAti #39497 üzenetére
Nem volt kicsi, ráadásul 3 csendes venti "áramoltatott", de a 10600kf és az rx5700 azért párszáz wattot eldisszipált bent, szóval az arányok nem passzoltak. Erre a hangárra váltottam, ahogy javasoltátok. 3x 24cm venti és a koncertterem beltér megoldott minden problémát, ráadásul olyan halk, mint a másik. Életminőségbeli változás
-
kbhuinfo
tag
Kis segítség kéne: az i5 meg az rx5700 befűti a gépházat. Két halk venti nyomja be a levegőt, egy pedig szívja, de kevésnek bizonyul, ha pörögnek az események. Milyen elszívót ajánlotok, aminek nagyobb a teljesítménye cfm-ben? Van valami bevált? Egyik webshop sem elég okos, hogy cfm szerint sorba rendezve kiválasszam az ár-érték bajnokot. Köszi az iránymutatást előre is.
-
-
kbhuinfo
tag
Odroid C4 + kodi + CEC. Ezt egyszer megcsinaltam es azota orul a csalad. Rajta van a hazimozi is, egy organikus rendszer az egesz. Viszont streaming nem tudom milyen lenne rajta, nem tudom hogyan kezeli - de eroforrasban nem lenne hiany.
-
kbhuinfo
tag
Csináltam egy piackutatást szakmai oldalról a raspberry pi UPS megoldásokra koncentrálva - azon belül is elsősorban szuperkapacitás alapúra, hogy ne kelljen az akksival bajlódni és tartós legyen, akár kültéren is. Kérlek lessétek meg és ha kimaradt volna valami, jelezzétek - az első oszlop a mi termékünk és piacra szeretnénk széles körben terjeszteni (ha off, akkor elnézést, törlöm).
Raspberry Pi UPS megoldások
Előre is kösz a reakciókat! -
kbhuinfo
tag
válasz
kovacsroli #39059 üzenetére
4 kerek csere es centirozas? Ird mar be, mennyi volt - ugyis szezon van, jo tajekozodni. Koszi!
-
kbhuinfo
tag
válasz
kovacsroli #39018 üzenetére
Almat almaval. Ha nem papirbol, 1.2es butorlapbol valasztasz asztalt, akkor dragabb lesz, barmelyiknel vasarolsz is. Szinten nalam is van mobelix-es termek - tenyleg pontosak ok is, mint a tobbi. A butorok nagyreszet en terveztem butorlapbol es raktam ossze. Osszessegeben olcsobb es egyelore birjak a strapat.
-
kbhuinfo
tag
Sajnalom a problemadat. Sajnos ez a kutyatartas elszabadult nagyon rossz iranyba. Mindebbol csak az allat jon ki rosszul es nem tehet rola. Remelem megoldodik belatassal, hogy minel kevesebb resztvevo seruljon.
-
kbhuinfo
tag
Volt versenypalya, mehozza gokartpalya, de az is bezart Likocson. Nagyon sajnaltam...
-
kbhuinfo
tag
Monitort vennék, 24" környékén - irodára, szóval nem kell 144Hz. Előre is köszi!
-
kbhuinfo
tag
válasz
golya32 #38615 üzenetére
"egy kamu bankos oldalon keresztül beléphetsz a bankodba, és banki adataidat már meg is megszerezte."
Ez ok, eddig értem, ez már elég érzékeny adat a károkozáshoz.
De ezt nem értem:"Elméletileg ha bent vagy a bankodba akkor Foxpost elküldi a vevő álltal kifizetett összeget."
Ez azért kell, hogy ne közvetlenül az elkövető emelje le a zsét, hanem a fox? De nekik sem érdekük a csalásban a részvétel, szóval ki fogják adni az adatokat (hova ment). Szóval a kérdés: hogyan lesz az összegből lenyomozhatatlan kp?
-
kbhuinfo
tag
válasz
kovacsroli #38610 üzenetére
Simán lehet, hogy tényleg a csatlakozó a ludas (nagyon sokféle van).
-
kbhuinfo
tag
Valakinek egy dvi-vga (igen, a kokorszakbol) kabele egy lomis kartondoboz aljan nem lapul veletlenul? Megszabaditanam tole
-
kbhuinfo
tag
válasz
atos19881101 #38529 üzenetére
Én is szeretlek
-
kbhuinfo
tag
Köszönöm a válaszokat. Csak röviden: nem (csak) saját részre, hanem általános megoldásra lenne szükség (vállalati is). A keepass-t kiütötte a nki, az indokokat még értelmezem (korábban én is ezt használtam, saját felhős szinkronnal, szerintem elég biztonságosan - de ilyen ez a popszakma). Bitwarden egyelőre a befutó. A fejben tartott jelszavakkal az a probléma, hogy a temérdek jelszó és azok különböző követelményei, valamint eltérő frissítéseik redundanciához és nagyon sok pluszmunkához vezetnek, vagy átfedések esetén sérülékenységhez. Szóval az tűnik a legjobb megoldásnak, hogy adminisztrálva, de zárt és kontrollált, valamint biztonságos és frissített rendszerben vezessem őket. Jobb ötletre nyitott vagyok!
-
kbhuinfo
tag
Ki milyen pass manager-t használ? On-prem érdekelne, felhő nem. Pro-kontra érveket is szívesen fogadok. Köszi!
-
kbhuinfo
tag
válasz
ladopapa72 #38465 üzenetére
A zöld és nyersfaszínű
-
kbhuinfo
tag
válasz
ladopapa72 #38463 üzenetére
Ezt lattam
Meg ez a regi ladikunk
Koszi a fortepan-t!
-
kbhuinfo
tag
Max sávszél, zavarvédelem.
https://hu.gadget-info.com/difference-between-optical-fibre
Ahogy tanult barátom korábban mondta: optika a király
-
kbhuinfo
tag
válasz
sladka_pani #37741 üzenetére
Ird mar le kerlek mit egyeztettel az uriemberrel. Amugy a kutoszlop kezelojenel futo szoveg azt irja, hogy itt csak teljes aron tankolhatsz - de amint beallsz es eltelik ca. 5 mp, eltunik a szoveg - felteszem a rendszamfelismeres miatt. Utana az arazas is helyre kerul.
-
kbhuinfo
tag
Valakinek itt mostanában szüksége volt fiók aljáról, használt, kis-közepes ssd-re. Sorsközösség lépett fel az illetővel - van valakinél esetleg még egy?
120-as vagy nagyobb, lehetőleg ne chia-múlttal. Előre is köszi!
-
kbhuinfo
tag
Szuksegem lenne egy iPhone-ra fejleszteshez, par honapra (vagy orokbe). Kulalak, akksi nem szempont, viszont frissithetonek kell lennie. Privat uzenetben varok segito ajanlatokat - elore is koszi!
-
kbhuinfo
tag
U320-as vinyó valakinél van elfekvőben? Precision 670-be kéne. Lehetőleg minél nagyobb. Előre is köszi!
-
kbhuinfo
tag
válasz
sotetlovag97 #37364 üzenetére
Ha gondolod nekem is leírhatod privátban, miről van szó.
-
kbhuinfo
tag
Valakinek fiók aljában egy bármilyen wifi router?
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Automata kávégépek
- Medence topik
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gitáros topic
- Bestbuy játékok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
- Parkside szerszám kibeszélő
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- További aktív témák...
- Eladó Konfig Ryzen 3 3200G 16GB DDR4 128GB SSD 1TB HDD RX580 8GB!
- AMD Radeon 7000 szériás Videokártyák
- Eladó AOC C24G1 24" ívelt gamer monitor Kiváló állapotban!
- Eladó Konfig I7 8700 16GB DDR4 120GB SSD 750GB HDD RTX2060 6GB!
- MacBook Air 15" M3 24GB / 1024GB / Midnight / International billentyűkiosztás / ÁFÁS SZÁMLA
- Samsung Galaxy S24FE 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkel
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix Thor Platinum II 1200W 80+Platinum Prémium tápegység!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest