- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- MIUI / HyperOS topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kis Joe
senior tag
Gyüjtemény felszámolásából szépen sorban eladok mindent...
Következő tételek:
- 2x1GB SD ram
- 3. generációs Apple golyós egerek
- 1. generációs Wireless Apple billentyűzet ÚJ
- 1. generációs Apple Airport Extreme router
- Apple Flopy-k, lemezek, könyvek, stb.
- AKG K140 fejhallgatóValamint még aktuális több darab hordozható Mac '80-as és '90-es évekből valamint iPod készülékek.
Éremgyüjtők számára is lenne eladó csomagom, ajánlj érte és vidd jeligével
Topiklakóknak természetesen kedvezménnyel!
Hírdetéseim között egyéb dolgokat is találtok, folyamatosan töltök fel mindent. -
-
Kis Joe
senior tag
Valakit érdekel egy új és dobozos Numark PHX Pro DJ fejhallgató?
Topiclakóknak kis kedvezménnyel, Győri személyes átvétellel is.
Jack csatlakozós verzió, nem USB-s. -
Kis Joe
senior tag
Sejtem elég sokan hallottatok a BKV villamosok vaterán való árverezéséről.
Ajánlom figyelmetekbe a hozzászólásokat/kérdéseket.
"Tisztelt BKVZRT! BKV ellenőr jár hozzá? Remélem igen mert ha nem akkor fel kell vennem eggyet ."jamba (#30969): Pontosan. Barkács célra vannak ezek kitalálva. Sajnos rengeteg hazai vállalkozó így próbál filléreskedni. Nem jönnek rá, hogy hosszú távon elég nagy ráfizetés valamint egy jó szerszámmal a termelékenység is alapvetően jobb.
Balinov: Alapvetően kis kompromisszummal elfogadható minőségűek a Lidl szerszámok. Kínai piacos termékeknél határozottan jobbak, nagyságrendileg azonos áron. Például a kerékpárszerelő állvány hobbi szintre jó, én is használok olyat.
Viszont konkrétan ez a multi eszközt eléggé feleslegesnek/használhatatlannak tűnik.
A csavarhúzó funkció helyett sokkal finomabban használható egy manuális, az emberek nagy része csak el szokta az ilyen készülékekkel nyalni a csavarfejet. A 90 fokos elforgató helyett pedig egy normál 1/4" dugókulcs (krova) racsni szár szintén használhatóbb, amihez ráadásul fillérekért kapni bitkészletet is.Kb. 1 hónapja vettem King Tony készletet. 4mm-13mm dugókulcs, normális racsni, 2 hosszabbító, fix hajtó, csvarhúzó, sok bit fej, csuklós szár, stb.
Élettartam garanciás minden King Tony termék és fém dobozban mindösszesen 12eFt volt. Ez velószínűleg nem 5 évig maradna szerszám. -
Kis Joe
senior tag
válasz
kovacsroli #30923 üzenetére
Téten tudok bontót, valamint régebben itt voltam bontott alkatrészért még: [link]
Milyen Ford-hoz kellene? Fiesta MK6 és Mondeo MK2 bontót tudok
-
Kis Joe
senior tag
WD TV Live eladó
HDMI, 2x USB, LAN, Wifi
Még fóliás, távirányítóval
Topiklakóknak akciós 12eFt-os áron -
Kis Joe
senior tag
Apple gyüjtemény felszámolásából eladó minden
Hordozható Macintosh készülékek G3-ig, Apple kiegészítők és tartozékok.
iPod Nano, "classic", Shuffle és Touch készülékek
iPhone 3G és 3Gs készülékek valamint alkatrészek
stb.Személyes győri átvétel megoldható, de egyben Pápán megegyezés szerint akciósan
-
Kis Joe
senior tag
Sziasztok!
Adott egy Samsung multi nyomtató, aminek a gyári scanner alkalmazása nagyon gyengére sikerült.
Tudtok esetleg valamilyen alkalmazást ajánlani, ami kicsit használhatóbb lenne?
Ha PDF-be tudna menteni, már nagy előrelépés lenne.Köszi előre is!
-
Kis Joe
senior tag
Keresek Xbox 360-ra Colin McRae Dirt 1 2 3 Showdown játékokat.
Akinek akadna eladó, kérem jelezze privát üzenetben -
Kis Joe
senior tag
válasz
frankstork #30592 üzenetére
Pontosan -
Kis Joe
senior tag
válasz
kovacsroli #30570 üzenetére
Érdemes áramtalanítani az autót, bár nem hinném bármi probléma lenne anélkül.
-
Kis Joe
senior tag
Happy St. Patrick's Day!
Mindeki húzzon le egyet a nyúl egészségére -
Kis Joe
senior tag
válasz
sladka_pani #30477 üzenetére
Ha esetleg Mac vonal is érdekelne, van pár ~'86-'98 közötti notim eladó
-
Kis Joe
senior tag
Én mindenképp megpróbálnám a firmware-t frissíteni, fél-egy évre még általában újra szokta éleszteni a TP-Link routereket. Esetleg ha DD-WRT kompatibilis, sok routert élesztett már nekem újra. Sőt, ismerősi körben szerintem minimum 3-4db olyan wifi router is van, amit kukásnak minősítés után DD-WRT élesztett újra. Ezek mind 2-3-4 éve hiba nélkül és még stabilabban is működnek. Ezek mind Linksys és TP-Link routerek.
zsigee: Ha van lehetőségem elkerülni, soha nem fogok Asus és Belkin routert használni. Mindegyik egy kalap .....
Felülete szebbnek és használhatónak tűnik egy modern Asus routernek, de gyakorlatban semmivel sem jobb egy TP-Link routernél. De legalább az ára duplája -
Kis Joe
senior tag
válasz
Jazzos #30297 üzenetére
Jazzos-al értek egyet, szerintem felesleges lenne leváltani amennyiben gondmentes a Lenovo.
Jók a Vostro gépek szerintem, a régebben szokásos Ati-Nvidia betegségektől eltekintve nem volt negatív tapasztalatom velük.
Amiben jobb lenne a Dell, hogy abban már 6. gen i3 van. Nem lepődnék meg, ha a 2. gen i5 sebességét hozná.
Ezt ellensúlyozni lehetne a Lenovo-ba egy SSD-vel. -
Kis Joe
senior tag
válasz
bugalaszlo #30288 üzenetére
Én a helyedben külső táposat vennék inkább, ha jót akarsz.
-
Kis Joe
senior tag
válasz
bugalaszlo #30285 üzenetére
Kompatibilis, sebesség és áramerősség a külömbség köztük csak.
-
Kis Joe
senior tag
válasz
sotetlovag97 #30279 üzenetére
Szerintem ez már privát téma...
-
Kis Joe
senior tag
válasz
sotetlovag97 #30277 üzenetére
Most van egy ösztelős és egy merev vázas CC valamint egy női cross-trekking ami eladó is.
-
Kis Joe
senior tag
Eladó Acer Aspire One ZG5 netbook. Bekapcsol, de nem ad képet.
Magyar nyelvű matrica a billentyűzeten, gyári töltővel, nincs HDD, 2 akkuval.
Topiklakóknak 6eFt. -
Kis Joe
senior tag
Keresek 1,8" ZIF csatlakozós HDD-ket. Több méret és darab is érdekel, új és használt is.
-
Kis Joe
senior tag
Eladó Dell Vostro noti akciós áron, topiklakóknak kedvezménynel
Holnap megyek Győrbe. Ha ma jelzi valaki, akkor át tudom vinni. -
Kis Joe
senior tag
válasz
sladka_pani #30180 üzenetére
Sejtem már megoldotta, úgy néztem gyorsan kellett neki
-
Kis Joe
senior tag
Nekem 5x100 Toyota lemezfelni 1 szezont használt 195/65 15" Vredestein téligumikkal van akcióban
40eFt a szett, akár anyákkal/csavarokkal. Az autót elvitték, ez megmaradt -
Kis Joe
senior tag
válasz
kovacsroli #30144 üzenetére
Nekem a táv nélkülit csinálták a 2007-es Fiestaba 20-22eFt-ért nyerskulcsal és tanítással, távirányítós nem hinném sokkal több lenne. Ebben egy elég gyenge minőségű sima nyerskulcs volt, de működik. Autósboltban 10-12-t mondtak a nyári nyerskulcsra emlékeim szerint.
-
Kis Joe
senior tag
válasz
kovacsroli #30142 üzenetére
Pápán tudok, de egy s.gg az illető. Ha nincs más lehetőséged, elküldöm hol.
Kb 20eFt-ért csinál.Szerk.: Dryman lehet neked is tudna segíteni, de általában teljesen új kulcsot tanít hozzá az immo-hoz
-
Kis Joe
senior tag
-
Kis Joe
senior tag
Befejeztem az almás cuccok gyüjtését, mert valaki beleharapott már mindegyikbe elöttem
Hordozható Mac gépek, iPodok és iPhone-ok (2G, 3G, 3Gs) eladóak
Lehetőség szerint egyben, sok extra ketyerévelSzerk.: Ha valaki pénzérméket gyűjt, van egy szinte teljes Londoni Olimpiai 50p csomagom is.
-
Kis Joe
senior tag
B.U.É.K. minden fórumlakónak!
-
Kis Joe
senior tag
Eladó:
2x2GB DDR2 800Mhz GeIL
Gainward 9800GTX+Alkuképes, pláne személyes átvétellel topiklakóknak
-
Kis Joe
senior tag
válasz
memphis221 #29810 üzenetére
Szia!
Q6600?
-
Kis Joe
senior tag
Valaki akar kísérletezni? Topiklakóknak felajánlom szívesen Netgear R6300 AC-s wifi routerem.
Nem csatlakozik wan-ra sajnos és nekem nem sikerült megoldanom a problémát.
Vagy valaki tud gariztatásban segíteni? -
-
Kis Joe
senior tag
Valakit érdekel egy használt Apple Magic mouse?
-
Kis Joe
senior tag
válasz
atos19881101 #26765 üzenetére
Helyzetjelzőnek nincs akkora fényereje hogy bármit számítson abban, hogy mit látsz.
Ennél fogva mindegy szerintem milyen vetítési képe van. Bár az vitathatatlan hogy tényleg más.
Annyi hogy némelyik típus zavaró lehet az említett vetítési kép miatt a szembe közlekedőnek lakott területen kívül, mert elvakítja amint közelebb ér. -
Kis Joe
senior tag
válasz
Balinov #26756 üzenetére
Most vettem az audi helyett egy fiesta-t. Ebbe a helyzetjelzőt csak úgy tudod kicserélni ha leszeded a lámpabúrát. A kézi könyv szerint is
Én azért szerettem a ledeset, mert lassabban szívja le az akkut ha ott hagyod az út szélén.
Ajánlani tudom, pláne ha ott nem illegális.Valaki találkozott már olyannal ami legális E számos ledes?
Szerk.: Ha standard H7-et (vagy H4-et) cserélsz szintén normál típusra akkor mindegy. Én most növelt fényerejű és fehér fényűt vettem, azt párban kell cserélni ha nem ugyan olyan típust raknék bele. A helyzetjelzőnél szerintem mindegy, ha a másikba nem ledes van és most is nem ledeset raksz bele.
-
Kis Joe
senior tag
Eladó saját "használatú" JBL On tour XTB hangszóróm.
Elemmel is megy, Bluetooth, aux bemenet, usb-n töltés, stb.Kihasználatlanság miatt úgy döntöttem megválok tőle. Részletek privátban.
Valamint lenne egy Új Cisco kábel modem is (wifi, usb, stb.)
-
-
Kis Joe
senior tag
Sziasztok!
Keresek HP 630-hoz optikai meghajtó takaró műanyagot és billentyűzetet. Az utóbbiból jó az "osztrákiai" is
-
Kis Joe
senior tag
Apple Mac mini akció topiclakóknak:
32.000 HUF
Intel Core 2 Duo 1,8Ghz
2GB, 80GB, Bluetooth, wifi...
Kitakarítva és frissen telepített Magyar nyelvű Mac Os X 10.7 LionSzemélyes átvétel Győrben és Pápán.
Felárért eredeti Apple billentyűzet és egér is van hozzá. -
Kis Joe
senior tag
Leáraztam a Chieftec házat, topiclakóknak 5eFt
-
Kis Joe
senior tag
Chieftec midi torony ház valakinek?
Topiclakóknak kedvezmény -
Kis Joe
senior tag
Valakit érdekel egy 15" MacBook Pro?
2008 late unibody modell
2.4Ghz Intel C2D P8600
8Gb ddr3
1TB új bolti garis hdd
nVidia GeForce 9400m 256mb
Új akku
Világítós billentyűzet
Frissen kitakarítva és újratelepítve Os X Yosemite-alTöbbit privátban!
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Lenovo ThinkPad P15 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- Intel I5-8500T / Beszámítás OK!
- Intel I5-9500T / Beszámítás OK!
- Lenovo ThinkPad P15 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 16/512 QUADRO T1000 4GB
- EVGA SuperNOVA 850 G2 80+ GOLD 850W teljesen moduláris tápegység garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Samsung Galaxy S24 Ultra / 12RAM 1024GB / Gyárifüggetlen / 12hó Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / GTX 1660Ti / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest