- Mobil flották
- Egy óra, két rendszer
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Yettel topik
- Fotók, videók mobillal
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- A Redmi 15 5G-t power bankként is lehet majd használni
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dorien
veterán
válasz
Viperator #39780 üzenetére
Mármint kompresszor gumihoz? Vagy mire gondolsz?
Tatai MOL pl., illetve Nagy Imre Orlen, de ez utóbbi a múltkor csak felfújni tudta a gumit, leengedni nem.Nekem is kéne csekkolni, mert mintha elhúzna a kormány, egy futóműállítás meg már horror pénzekért indul a DAC pályánál is...
-
PociAti
őstag
válasz
Viperator #39599 üzenetére
És az útlevélben lehet látni a születési dátumát: 1971. szeptember 13., pontosan az anyám születésnapja.
Te jó ég, Neo az én anyám!!! Ezt idáig nem is tudtam. Tuti hogy ő szült, és nem az a nő, aki felnevelt.Mivel a két dátum egyezik, így nem közöttük más, mint oksági kapcsolat. Következtetés levonva.
A véletlen egybeesés, mint fogalom nem létezik. Csak a tudatlanok terjesztik azt a kifejezést, hogy egybeesés. -
Coyot
őstag
válasz
Viperator #39596 üzenetére
Igen a világ első nemzeti egészségügyére emlékeztek vele az amugy 3 órás ceremónia alatt, amiből ez kitett random kb 10 percet. Az aki ebbe covidot akar látni, bármibe belelát bármit, csak akarnia kell. Bocs de én ezen a vonalon nem tudlak követni, mert ez szimpla eszetlenség.
De áruld már el, ha mégis a covidra utaltak vele a készitők? Akkor az min is változtatott mi is volt az értelme?
Irónia, ON:
De! érintettek más témákat is mint pl az internet feltalálása, sőt háborús téma is volt 3x annyi ideig mint az EÜ-s téma. Most pedig ukrajnában háború van! Ez nem lehet véletlen, és mivel ~10 perc a covid és ~30 perc volt a ceremónián tudhatjuk hogy a háború is 3x addig fog tartani!
pszt, senkinek ne mondjuk el, még kiderü a háttérhatalom álságos vergődése, de mi most átláttunk a szitán! -
válasz
Viperator #39575 üzenetére
Az ugye megvan, hogy pl.: itthon 700Mhz illetve 2100Mhz-en megy több szolgáltatónál az 5G technológia.
Az előbbin nagyon sokáig az analóg földfelszíni műsorszórás ment, utóbbin pedig a 3G hálózatok ment.
Tehát ezek a frekvenciák eddig is használatban voltak, csak nem 5G-re. -
Coyot
őstag
válasz
Én pedig több olyat ismerek aki a covid fertőzése óta betegeskedik jobban sőt volt olyan közeli rokonom aki bele is halt. Meg olyan is aki virustagadó létére beszopta és alig kecmergett ki a kórházból élve.
Meg van olyan is aki a postcovid tünetek miatt fél évig korlátozottan élte életét.
De az hogy letagadjuk a világ legjobban dokumentált vakcinájának hatásosságát az ellenző 0.1% javára azt én sosem fogom megérteni.
-
doc
nagyúr
válasz
Tehat a hivatalos, hatalmas szamu tapasztalat alapjan szerzett tudasnak nem hiszel, de a random, figyelemre ehes konteos jozsikanak meg hoaxokban szereplo kitalalt figuraknak igen.
En is kaptam 3 oltast, asszony azon poenkodik hogy biztos halott vagyok, mert mikor o ket hetig haldoklik valami nyavajatol, en max fel nap alatt atesek rajta(o mondjuk egy covid-oltast sem kapott, de gondolom akkor szerintetek ez a normalis, hetekig betegeskedni minden szirszartol)
-
Coyot
őstag
válasz
Viperator #39567 üzenetére
Pócs Alfréd
ő ugye azt is mondta hogy minden covid oltott megdöglik az oltás után 1 évvel. Én meg elfelejtettem megpurcanni, bocsi.
Ne hari, de ezen a vonalon én nem tudlak követni, de ha esetleg olvasnál normális forrást is:
- https://qubit.hu/2019/08/02/osszel-jon-az-orszagos-5g-es-vele-a-legszebb-osszeeskuves-elmeletek
- vagy egy rendes kutatások összegzése: https://www.nature.com/articles/s41370-021-00297-6Többivel meg irány a konteo topic
-
PociAti
őstag
válasz
Viperator #39567 üzenetére
Az interjúban szereplő személy Wikipédia oldala:
https://hu.wikipedia.org/wiki/P%C3%B3cs_Alfr%C3%A9d"Pócs Alfréd László önmagát szkítának valló ortopéd orvos, ...
..
Tevékenységét és nyilatkozatait tudományos körökben áltudományosnak tekintik, ezért a Szkeptikus Társaság 2021. április 23-án neki és 3 társának adományozta a Laposföld-díjat.""Állítása szerint a vakcinákban pl. „nanochipek” is vannak, és ezt „politikai okokból nem vizsgálják”."
Dr. Pócs Alfréd és Dr. Rusvai Miklós beszélgetése az Eger Televízióban, 2021. november 11.19:55-20:27
https://www.youtube.com/watch?v=qKy4c8HZRV8&t=1195s
Itt a videó. Nagyon durva! Lehet ezt is elrabolták az ufók, utána hülyült meg ennyire. -
-
PociAti
őstag
válasz
Viperator #39477 üzenetére
https://prohardver.hu/tag/olcsohardver_2.html
Publikus email: revo3021@gmail.com
Telefonszám: 06203476476 -
Dryman
őstag
válasz
Viperator #39477 üzenetére
az avatarjára emlékszem, egy sárgapólós emberke volt,
olcsóhardver volt a nick-je, de én sem találom...
Az Árkád mögötti kisutcában volt a boltja eredetileg, a társasházak alatt, most talán valamilyen cukrászda van a helyén, a srác meg kiköltözött a Galántai útra, a lakóház földszintjén van a bolt, de ahogy nézem a weboldaluk is szünetel...nekem nincs meg a telefonszáma, de biztosan többen tudják itt a győrkörnyékiben. VGA-t, SSD-t árult itt többször is számlával és garral... -
Dryman
őstag
válasz
Viperator #39231 üzenetére
Szép formásakat láttam a Praktiker melletti Aldi-parkolós árusnál, de az ára is szép!
2m + 12-16k 3m 18K
Jut eszembe, az idén nálunk is igazi fenyő lesz, fenyőt már megvettem, de kellene valami combosabb karácsonyfatalp...
Láttatok valamelyik árusnál, mert én sajna nem találkoztam vele! -
-
Coyot
őstag
válasz
Viperator #39177 üzenetére
Imádom ezt a formát, ritka amit a merci jól csinál de ez kurva jó
Volt ilyen ismerősi körben nagyon igényelte a törődést az rémlik. Én mercire ráfüggött emberhez vinném. Autós topicban szerintem lesz aki segít szerelőt keríteni hozzá ha szerencséd van közelit. Bár személy szerint az átnézést és teljese jegyzőkönyvet kerül amiber kerül kikérném a márkaszervízben.Egyébként hahun 1,5m tól 4 ig megy az ára 2008 és 2010 közötti évjáratoknak, van szórás benne rendesen
-
kovacsroli
senior tag
válasz
Viperator #38481 üzenetére
Gazdaboltban keresném vagy barkácsáruházakban. Ha pedig nagyon árérzékeny vagy és belefér pár nap kiszállítás, válassz az árukeresőről.
-
Thocy a ZAGY
tag
válasz
Viperator #38477 üzenetére
Köszi, de nem nekem kell a fa. Egyébként szerintem nem attól csaló vagy nem csaló valaki, hogy mi szerepel településként megadva neki, mert oda is azt írsz be amit akarsz. Mondjuk ha el lehet menni érte és megnézni, az bizalomgerjesztőbb, mint az utalj előre aztán talán küldök valamit törtenet. De ugye 1m3 fa miatt ki autózna... lehet, hogy a barkácsáruház vagy tüzép drágának tűnik, de ha beleszámolod az időd/energiád/üzemanyagot/akármit, nem mindig jön ki a matek az isten háta mögül olcsónak tűnő áron rendelt akármivel. Egyébként az uszadékfa és az erdőben legálisan gyűjtött mennyiségű rőzse is teljesen jó bogracsozni, csak ugye azzal is munka van. Van, akinek belefér az idejébe, másnak meg nem.
-
Thocy a ZAGY
tag
válasz
Viperator #38420 üzenetére
Barkácsáruházakban jellemzően szokott lenni, de nemrég értek véget az akciók, szóval most annyira nincs jó áron. Környékbeli gazdaboltokat/kertészeteket is meg lehet nézni, de ritka, hogy alá tudjanak menni árban a nagy áruházak akcióinak.
Sima talajtakarónak a legolcsóbb is jó, ha szép is kell legyen, akkor drágább lesz, de alulra mehet az olcsó 3-4-5 centi vastagon, fölé meg 2-3 centi jobb féle.
Ez a legolcsóbb praktikeres, ami tavaly ősszel még egy ezressel olcsóbb volt...
[kép] -
envagyok
veterán
válasz
Viperator #38295 üzenetére
Nem lehet, ugyanis pont ez a kiskapu, hogy elég nekik a gyanút jelenteni, és ha ki is derül, hogy nem igaz, akkor sincs vesztenivalója a feljelentőnek.
De az csakis kiskorú bántalmazási ügyekben igaz.
Tehát ha azt az emailt küldöm a rendőrségnek, , hogy te megvertél engem, és kiderül, hogy nem igaz, akkor engem meszelnek el rágalmazásért.
De ha azt írom, hogy az otthonod ajtaja előtt állva hallottam hogy ütlegelés, és gyereksírás hangja szűrődik ki, akkor ha kiderül, hogy nem igaz, semmi bajom nem lesz, viszont a te nyakadba jár a gyerekvédelem, és a gyámügy fél évig.
Aztán kis idő múlva teszek ilyen bejelentést, akkor már védelembe is veszik a gyereket, és megmondják hogy mit hogyan csinálj reggeltől estig, és ha nem működsz együtt, el is vehetik a gyereket.
Ez van.
Elb@szott világban élünk.. -
envagyok
veterán
válasz
Viperator #38290 üzenetére
Ez engem is érdekelne.
Ugyanez megy nálam is, csak nálam ovistársak szülei és az óvónők csinálják hogy rávegyenek arra, hogy lelépjünk az oviból
És ezt mindenféle retorzió nélkül megtehetik, mert semmilyen szankció nincs, sőt kötelesség még a gyanút is jelenteni...Pont múltkor gondolkodtam, ha van egy kisgyerekes haragosod, így tudod évekre tönkretenni az életét.
Vicc ami megy. -
G@ben
addikt
válasz
Viperator #37673 üzenetére
Nem volt, de gyanús a dolog, hogy valahol elmegy a víz, azért nem jön ki a fej. Kézzel ki tudom húzni, de a vákuum miatt vissza is megy. Sajnos a csövezést nem tudom, hogy fut, illetve próbáltam kideríteni, hogy melyik szelep melyik fejhez tartozik, de még nem teljes a siker. Még nem állt össze előttem a működése, ezért is gondoltam arra, hogy ha egy hozzáértő ember ránézne, többre mennénk.
-
doc
nagyúr
válasz
Viperator #37473 üzenetére
mikor en vettem a haloszobabutort, 10%-ert raktak volna ossze a kiszallitok, es NAGYON nem volt olcso a butor, szoval megcsinaltam en, utolag kiszamolva 5000 netto/oraert raktam ossze magamnak
de papirbol, ujat osszerakni eleg egyszeru, mar osszerakottat szetszedni es ujra ossze nagyobb szivas szerintem
-
PociAti
őstag
válasz
Viperator #37473 üzenetére
Ez csak az általuk forgalmazott bútorokra igaz.
Azokra nem, ahol a szét- és újra összeszerelhetőség nem volt szempont. Ahol a stabilitás miatt még pár elem egymáshoz lett ragasztva, vagy egzotikus megoldásokkal összerögzítve, hogy csak roncsolással lehessen szétszedni. -
Vérboci
addikt
-
-
Diák66
őstag
válasz
Viperator #37149 üzenetére
Hát "vidéken" tankoltam gyorsan. Ott 300L a maximum kiadható üzemanyag, de a 100-as 406 Ft/liter, a sima 95 480 Ft/liter és modta a kutas, hogy péntektől 650 Ft/liter lesz a 100-as benzin. Holnap reggel vissza Győr, de leteszem az autót a hétvégi nagybevásárlást követően.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- IPhone 13 128GB Green gyári független szép állapotú jótállás!
- Dell Precision 7550 15.6 FHD i7-10850H 32GB 1TB nVidia Quadro T2000 workstation tervező
- Samsung 32" M8 4k Smart Monitor!32"/4k/VA/Smart Remote/DEX /Airplay/Type-C/Slimfit Kamera/Beszámítá
- VW/ Skoda fejegység Android 13, 6/64gb eladó
- Lenovo Loq Gaming 15IRX9
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 8GB 256GB 14" FHD 1év garancia
- Microsoft Surface Laptop 5 13.5" i5-1245U 16GB 256GB 1év garancia
- MacBook Pro 14" M3 Pro 18GB RAM 512GB MAGYAR BILL 1 év garancia
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Magic Trackpad legújabb fajta, lightning csatlakozóval
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest