- Fotók, videók mobillal
- Mobil flották
- Yettel topik
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- A Redmi 15 5G-t power bankként is lehet majd használni
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
half333
őstag
Üdv! Van valakinek működő billentyűzete pc-hez ugy 2-3000 ft-ért? Légyszi irjon privátba
-
half333
őstag
Üdv! Győrban kb milyen taxi dijak vannak?
-
half333
őstag
válasz
tupacamaru #38382 üzenetére
Köszi! Fizuról mit lehet tudni?
-
half333
őstag
válasz
tupacamaru #38380 üzenetére
Mit tudsz a dana műszakokról? 3v4 nap 12 oràzás van? Ott mi a melo?
-
half333
őstag
válasz
tupacamaru #38367 üzenetére
Én külföldi vagyok ès most vesztettem el a munkámat. Sajnos csak 12 orás munkákat tudok elvállalni 3 ill.4 naposakat ugyanennyi szabadnappal mert sűrűn utazom haza. És jelenleg csak a busch-nál van legkorábban felvételi. Albiban vagyok és hát anyagilag nem vagyok eleresztve. Mit értesz az altt hogy nem egyszerű eset?
Joker88- sajnos az már késő lenne,addigra munkába kellene álljak. Voltam már 7 munkaerő kölcsönzőben is. Nem hinném h egy állásbörzén sokkal többet tudnának mondani,de köszi a tippet!
-
half333
őstag
válasz
ladopapa72 #38363 üzenetére
Értem. Kösz
-
half333
őstag
Üdv! Dolgozik/dolgozott valaki a Busch hungary kft-ben?
-
half333
őstag
Köszönöm a válaszokat! Még annyi hogy lehet haladékot kérni a nav-ban?
-
half333
őstag
válasz
donbig #38341 üzenetére
Mi az az álláskeresési járadék? És hol találom? Én sürgősségin voltam ott mondták h inaktiv a taj kártyám. A munkám megszűnt,és most kaptam 2 hetet h aktiv legyen a tajkártyám vagy kiküldik a számlát. Az meg ki tudja mennyi! Illetve online szeretném ellenőrizni de a jelszót nem tudom honnan lehet megtudni?
-
half333
őstag
Üdv! Jelenleg nincs munkám és a taj számom inaktiv (mert nem lettem bejelentve előző munkahelyen). A kérdésem az lenne mint magánszemély az oep-ben tudom aktiváltatni?
-
half333
őstag
Köszönöm szépen a válaszokat!
-
half333
őstag
Üdv! Érdeklődnék valaki dolgozik-e vagy dolgozott a Nemak-ban? Mi a véleménye? Illetve a 12 órás munka hány műszakban történik?
-
half333
őstag
Üdv! Tudtok olyan (végzettség nelkül), főleg gyári munkát ami 3/4 műszakos 12 orás?
-
half333
őstag
Üdv! Tud valaki valamit a fei fei kinai ételbárról,mert ma voltam és nem volt nyilva?
-
half333
őstag
Helló! Aki szokott online rendelni,melyiket ajànljátok (megbízhatóság,idő) aliexpress, ebay (uk vagy de), amazon?
-
half333
őstag
Értem. Hát ilyen árak mellet, meg 270k-s fizuval nem könnyű,ezért kérdeztem. Köszi a válaszokat!
-
half333
őstag
Üdv! Az lenne a kérdésem hogy ideiglenes lakcímmel lehetséges valahol venni részletekre műszaki cikket (tv,monitor,mobil,konzol)?
-
half333
őstag
Üdv! A földes gábor utcàhoz melyik háziorvos tartozik?
-
half333
őstag
Akarok regisztrálni az appba,mert ugy néz ki másképp nem lehet venni jegyet! Mit kell beirni a számlázási nèvhez?
-
half333
őstag
válasz
Thocy a ZAGY #38154 üzenetére
Lehet az lesz! Köszönöm mind2 választ!
-
half333
őstag
Üdv! Ha automatából veszek menetjegyet,az bármikor felhasználható vagy dàtumhoz van kötve?
-
half333
őstag
Üdv! Valakinek eladó rizsfőző max 5-6.000-ig?
-
half333
őstag
Köszi! De az a baj hogy a lakcímkártyám még nem módosítattam,ezen még a régi lakcímem szerepel.
-
half333
őstag
Üdv! Nem régóta vagyok magyarban és lekéstem a népszámlálast vagy még lehet valahol jelentkezni? Köszi előre is a segitséget!
-
half333
őstag
ajnos automatánál nem találtam opciót h közösségi vagy más és csak 10 karaktert engedett meg. Mivel másabb neten (nem számit hogy olcsobb, cég fizeti. Kérdeztem őket de csak ez a 11 számjegyü adószámjuk van. Próbáltam a cégjegzékszámukat de sajnos a gépnél azt irta nincs ilyen adószám)? Tudnátok adni cimet hol lehet megvenni?
-
half333
őstag
Üdv! Egy kis segítségre lenne szükségem! Jelenleg egy külsős cégnél dolgozom (pro human) akik fizetik az utamat mikor megyek haza. De kell számla a vonatjegyről. Automatában viszont nem tudom hogy kell beírni az adószámukat mert ugye csak 10 karaktert enged a gép nekik viszont 11 számjegyből áll. Tudna valaki erre valami megoldást? (Automatábol azért veszek jegyet mert nem mindig van kasszás néni az állomásoknál)
-
half333
őstag
Üdv! kiadó (teraszos) szobát keresek (előny marcal,adyváros) 30-50.000 ft-ig.
-
half333
őstag
Köszönöm a gyors válaszokat! A Dana-rol mi a véleményetek? Minden érdekelne vele kapcsolatban!
-
half333
őstag
Üdv! Tudtok olyan munkát ajánlani ahol 12 orás műszakrend (heti 4 nap,3-4 nap szabadnap),és nem kell hozzá végzettség (betanított munka)?
-
half333
őstag
Üdv! Érdekel valakit gamer szék [link]
-
half333
őstag
-
half333
őstag
Üdv! Valakinek eladó 1000-2000ft-ért asztali billentyűzet?
-
half333
őstag
-
half333
őstag
Üdv! Érdekel valakit egy haszált JBL Synchros S400BT headset? [link]
-
half333
őstag
Üdv! Valakit érdekel ps4 konzol,esetleg csere iphone x?
-
half333
őstag
Üdv! Érdekel valakit egy ps4 500gb (nem slim) 2 éves játékkonzol (kihasználatlansága miatt.? remek állapotban van 6-7 játékot vittem végig. jár mellé: 1 joy + 1.5m kábel,7 játék: GoW, gran turizmo sport, horizon zero dawn, watch dogs 2, second son, last of us, uncharted4 (hdd-n is van 2-3 kisebb játék),mind játszható állapotban van.
-
half333
őstag
Üdv! Valaki tudja hol lehet vennni esetleg eladó valakinél paplan huzat 180x200cm?
-
half333
őstag
Üdv! Érdekel valakit egy CST C-1406 Czar 622-23mm országúti versenykerékpár külső gumi (EPS defektvédelem, 120 PSI maximális nyomás,hajtogatható peremes (Kevlar)) külső gumi. (Nem volt használva,rossz méretet rendeltem,igy megmaradt) Irjon privátba!
-
half333
őstag
Üdv! Eladó Assassins Creed Origins Ps4 játék (használt). Akit érdekel írjon privátba.
-
half333
őstag
Üdv! Valakinek eladó iPhone SE GSM antenna?
-
half333
őstag
Üdv! Valaki foglalkozik iphone-ok javitàsával,nem olyan horror áron,mint az apple-nél?
-
half333
őstag
Köszi a véleményeket!
-
half333
őstag
Üdv! Az lenne a kérdésem hogyan tudnék àllandó lakcímre bejelentkezni (mi vagy mik kellenek hozzá),ugy hogy albérletben lakom és nem Magyarországon születtem?
-
half333
őstag
válasz
kovacsroli #32821 üzenetére
Köszi szépen!
-
half333
őstag
Üdv! Melyik sport(ruha) üzletben lehet szép kártyával vásárolni?
-
half333
őstag
Üdv! Marcal I,II-ben vagy közelében tud valaki üzletet ahol van T elosztó ill. USB A to Micro-B Cable?
-
half333
őstag
Üdv! Valakinek eladó ps4 controller usb kábel (min.1.5m)?
-
half333
őstag
Üdv! Tudnátok boltot mondani ahol birok sört venni,mert itt a marcal 2-ben minden bezárt!
-
half333
őstag
Értem. Hihetetlen jo cuccokat lehet találni! Köszi nektek a gyors válaszokat!
-
half333
őstag
Értem! Nagyon szépen köszönöm a válaszokat,és a tippeket! Én főleg ruhákra gondoltam,lábbelikre,olcsobb műszaki cikkekre.
-
half333
őstag
Üdv! Érdeklődni szeretnék hogy wish-ről milyen tapasztalaitok vannak,rendelt-e már valaki onnan terméket? Mert tegnap regisztráltam és csak körbenéztem,és furcsa volt hogy mindenre ilyen 30-90% árengedménny van. Ez nem tul szép hogy igaz legyen?
-
half333
őstag
Üdv! Valaki tudja véletlen h marcal étteremben a szép kártya csak vendéglátói zsebét fogadják el vagy mindet?
-
half333
őstag
Üdv! Albérlet támogatással kapcsolatban szeretném tudni,pontosan milyen cimen érhető el az adott hivatal,illetve tudja valaki hogy jár annak is aki munkaviszonyban van?
-
half333
őstag
Üdv! Usb jack 3.5 (nőstény) átalakitó kellene! Valakinek van?
-
half333
őstag
Üdv! Mi a véleményetek a digiről? Lehetséges csak az internetet bevezetni vagy csomagok vannak csak amiben benne van a kábel tv és egyéb? Illetve nem rég vagyok Győrben,Marcalváros II kiépitett terület e téren?
-
half333
őstag
Üdv! Tud valaki albérletet,max 70e ft,1 havi kaució (1 szobás,központhoz közel)?
-
half333
őstag
válasz
Thocy a ZAGY #32554 üzenetére
értem. nem semmi h ennyi mindentől függ. csak kíváncsi voltam mielőtt albérletbe megyek,mire számíthatok. köszi a gyors választ!
-
half333
őstag
üdv! meg tudná nekem mondani valaki,hogy mennyi idő lehet beköttetni internetet?
-
half333
őstag
Nagyon szépen köszönöm az infót!
-
half333
őstag
Üdv! Itt Győrben hol érdemes fogat tömetni,ahol nem kérnek el hatalmas vagyonokat,és jol meg is csinálják?
-
half333
őstag
Köszönöm az információt!
-
half333
őstag
Hol érdemes pólóra nyomtatni,és mennyibe kerül egy ilyen?
-
half333
őstag
valakit esetleg érdekel a htc m8,keressen privátban.
-
half333
őstag
Üdv! Valakinek elado iphone 5s kijelző?
-
half333
őstag
üdv! tudnátok mondani egy olcsó kerékpár szerelőt? józsef attila utcához közel?
-
half333
őstag
üdv! férfi kerékpár érdekelne,15e ft-ig,ill. olcsó rizsfőző,valakinek?
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- IPhone 13 128GB Green gyári független szép állapotú jótállás!
- Dell Precision 7550 15.6 FHD i7-10850H 32GB 1TB nVidia Quadro T2000 workstation tervező
- Samsung 32" M8 4k Smart Monitor!32"/4k/VA/Smart Remote/DEX /Airplay/Type-C/Slimfit Kamera/Beszámítá
- VW/ Skoda fejegység Android 13, 6/64gb eladó
- Lenovo Loq Gaming 15IRX9
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700K / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 500 SSD
- Lenovo Thinkcentre M920t Tower/ M720s SFF / i5-8-9. gen/ WIN10-11/számla, garancia
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8250U 8GB 256GB 14" FHD 1 év garancia
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Asus ROG Strix G713QE - 17"3FHD IPS 144Hz - Ryzen 5 5600H - 8GB - 512GB - RTX 3050 Ti - Win11
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest