-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sanyesz.
őstag
válasz
doongoo #96540 üzenetére
Én kb. 3-4 hónapja használom. Nekem teljesen megfelel. MTK6592 CPU, értelemszerűen LTE-t és Glonass holdakat nem tud. Hogy a FullHD kijelző kell-e Neked, azt sem tudom. Az akku beépített. NFC, OTG van. A BT kocsiban tökéletesen műxik. "Gesture"-k beállíthatók.
Egy barátomnak és az ő kollégájának is vettünk egyet, nem mondták, hogy bajuk lenne vele, pedig biztosan hozzám fordulnának.
Ha negatívumot akarok mondani, akkor talán "csak telefon" módban csalóka az akkutöltöttség jelzése. Hirtelen sokat ugorhat lefelé. -
include777
aktív tag
válasz
doongoo #95513 üzenetére
Nem csak az soc-től függ hogy megy-e a root.
Frama a lead1-emen elvérzett, még úgy is, hogy mobileuncletools root-ot a debugban megadtam.
(1.8-tól 1.9.3 ig midnennel sz@rakodtam).
Ami nekem idáig mindent roorolt (cwm+root.zipen kívül) a kingoroot, de ahhoz néhány telefonnál táblagépnél a drivert külön kellett feltelepíteni, hogy tudja rootolni + usb debug bekapcs a telefonon/táblagépen.
Kitkatnál(4.4.2, 4.4.4) szükséges az mtk-s soc-nál a mobileuncle tools->enginer mode->enigenr mode mtk->user2root->root megadása miután a kingoroot app felkerült a telefonra/táblagépre. -
Laza...
addikt
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
doongoo #93403 üzenetére
Akkor olvasd el megegyszer, egyaltalan nem irtam azt hogy egyaltalan nem jo.
Ha szerinted jo akkor ajánld neki, en nem mocskolom be a kezem ilyennel, nem akarok csuklani utana amikor az MTK GPS esotancot huszonharmadjára játsza el és még mindig nincs rendes pozicio meg megáll a pirosnal a pozicio meg elkóvájog 100 métereket magától...
z00li: ez a szamla elegge behatarolja a dolgokat mert bolti vasarlast feltetelez.
A harom eredeti felvetesbol ha kozossegi support is kell akkor talan a Honor 3C a legjobb es hardveresen is. Bar a logoutos tesztjebe oltari nagy marhasag van irva az üzemidejéről, kb saját tóriumos reaktort feltételezek az alapjan az akku helyén. A GPS-e tovabbra is necces, nem szabad hinni a "gyorsan latja a holdakat ezert jo a gps" leirasoknak. Attol meg lehet kóvájgós...
-
kodmen
aktív tag
válasz
doongoo #89636 üzenetére
Nem is tudom... jól jön a világítás, nálam is állandóra van bekapcsolva. A bontott doboz, szoftver csere lehet, hogy nagy segítség, de azért nekem vannak fenntartásaim. Lehet, hogy túl bizalmatlan vagyok. Galaxy I8262 is jónak tűnik, csakhát annyiért ott a g5s is szinte, ami kaphat 3000-es telepet is... Az s4 mini duos-ból meg van la fleur :-)
-
kodmen
aktív tag
válasz
doongoo #89547 üzenetére
Köszi, megnézem még egyszer, mert most nem ugrik be, mi volt vele a gondom. Lehet, hogy csak ki akartam meríteni a keretet :-) A vil.gomb azért lenne hasznos, mert este ágyban netezésnél jó látni, hol vannak pontosan.Az ace is tudta, bár a mostani Ot pop c3 nem, és meg van vele. Közös rendelés is 3 hét + magyar posta? Bontott vagy lezárt dobozt kapnék?
-
include777
aktív tag
válasz
doongoo #87509 üzenetére
mindenhogy próbáltam, cappa mester is segédkezett benne ötletekkel, ez csak így volt hajlandó (de őszinte leszek, nem nagyon használtam a recov menüt, mert nem kellett, a rajta levő stock rom atomstabil és gyors volt), illetve a cég letölthetőre rakta a gyári romot, így sp flash-al egyszerűbb volt nekem mint recovery-ben mászkálni
-
RVR400
veterán
válasz
doongoo #86780 üzenetére
SIM nélkül (vagy kikapcsolt SIM-mel a 7320 esetében), fél fényerőre állítva az energiagazdálkodás widgettel, wifi be élő netkapcsolattal, fullra töltés után a teszt indításakor a 80%-os (legalsó, legfullosabb) opciót kiválasztva. Egyedül a 7320-nál volt belakott rendszer, a többinél gyári állapot volt.
-
gtuby
csendes tag
válasz
doongoo #84267 üzenetére
Na most még bizonytalanabb lettem...
A ZTE-vel jók a tapaszatalataim egy Blade-et használtam a feiteng előtt több mint 3 évig, de a méretétől félek.... nem akarok még egyszer telót cserélni a méret miatt. Már a Redmi 1S-től is tartok, hogy kicsit nagy lesz...
A ZTE nem végleges szoftverétől is kicsit félek, nem akarok romot cserélgetni, ha nem műkszik a 2 sim slot.Lehet, hogy G4S lesz, ha nem találok közben valamelyikre valami szuper akciót.
-
Mottie
őstag
válasz
doongoo #84274 üzenetére
Xperia T-m van és neki a gyári billentyűzet gyakran 5-10 mp-vel később jelenik meg, mint szeretném
Illetve 1 sim-es, márpedig nekem dualsimes telefonra van szükségem. Erre a billentyűzetes dologra azért kérdeztem rá, hátha valahogy kiküszöbölhető és akkor egy kényelmetlenséggel kevesebb van
Szerk.: Illetve próbálom kitalálni, hogy sebességben hogy viszonyulnak egymáshoz az alábbiak:
Xperia T procija - Snapi 400 - MTK6592 - Snapi 800 - Snapi 801 - HiSilicon 920 - MTK6595
@Freddycom: Na igen az a másik hiba, főképernyőn várni kell az ikonokra
-
válasz
doongoo #82971 üzenetére
Megnézem, az a gond még felettébb gyanús ,mert ezt én is megtaláltam ,de megkérdem WCDMA-e
Az első telefon ,ami méretben is ideális ,a speckó is a legjobb ami lehet. Szóval kikötöttem
Amúgy itt is out of stock, most látom :/
Amúgy másik oldalon dual-sim
szóval felemás a szitu.
Ezt is hozzák akkor ősszel a single-sim miatt -
Upo
addikt
-
beg
veterán
válasz
doongoo #74528 üzenetére
Igen, de arra azt írják, hogy csak miuis xiaomi-val működik. A leírásában ez van:
Xiaomi brand MiClick quick buttonGondolom azért van hozzá ez a hellókitty alkalmazás, hogy más telefonon is működjön. Mindenesetre nem egy nagy érvágás, beruháztam egyre. Aztán majd kiderül. Ha nem jó, beverem valahova szögnek.
Azért azt a helloklikk.apk-t szerintem ki fogom bontani és átnézem, mielőtt emeltdíjas sms-t küldene a pajzánhonkong.com-ra
-
-
-
szili.tamas1
senior tag
-
Laza...
addikt
válasz
doongoo #66618 üzenetére
Nekem is volt Ericsson, 450k volt annó (kész vagyon..). A felvágósoknak áramvonal csíkos Motorolájuk volt
....és a szomszéd ótóban a rádióban lehetett hallgatni mit beszéltek a melletted álló ótóban lámpánál
(analóg volt a rendszer). Aztán jött a 900-as rendszer, ekkor bagóért (160k) vettem egy Ericcson GH-197-et, ami már tudott FOGADNI sms-t
retro OFF
-
silver10
aktív tag
válasz
doongoo #50790 üzenetére
Hali! Köszönöm, hogy válaszoltál a kérdésemre. Mert fontos figyelemfelkeltésnek bizonyult.
Na azóta kikupálódtam egy kicsit belőle. Azért írom csupán le, hátha még valaki belefut ebbe. Ahhoz a funksönhöz, amit írtál "vezeték nélküli kijelző" egy Miracast vezeték nélküli kijelző adapter (vagy más néven dongle) kell nálam. Pld.: [link] Hiszen ez miracast funkció és az én tavaly vett SMART TV-m még ezt nem tartalmazza. Nincs Wi-Fi Certified tanusítványa, ez inkább az idén forgalomba kerülteknél van. De majd beszerzek egy dongle-t, mert ennél van a teljes tükörképernyőmód (6-12 E. Ft.). Addig is megoldottam a TV-s smart share-t DLNA-s szerverprogram, telefonra telepítésével. Jobbnál jobbak vannak
. Eddig nagyon bejött nekem ez a teló csak egy dolog nem sikerült, pedig van rutinom belőle. Az MTK Droid toolsos dolog. A backup miatt. De ezt a kérdést inkább elküldöm privátba, mert nem akarok offolni vele. Ha lesz egyszer időd, kedved kérlek reagálj rá. Köszönettel.
-
válasz
doongoo #48843 üzenetére
hát a teljes rendszerbackuphoz már kell a root, anélkül nem megy
Kivéve CWM-ből. Ha van CWM és nem root-olt a telefon, attól még a CWM ment.Root jog nélkül pedig a már említett SP flashtool-os mentést lehet még használni, ami jóval többet képes menteni, mint a CWM (ami logikus, hiszen nem azonos céllal készültek).
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÚJ aktiválatlan Apple iPhone 16 Pro Max 512GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Samsung Galaxy S23 256GB (garis)
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- iPhone 12 Kék 128GB
- Apple iPhone 16 Pro 1TB Fekete Titán Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- ASUS TUF Gaming F16
- Beszámítás! HP Z2 G4 Tower Workstation számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest