- További kavarás a Pixel 10-ek körül
- Mobil flották
- Akciófigyelő: Jelentősen olcsóbban nyit az Ulefone új mindenese
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Netfone
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Android szakmai topik
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
nyisziati
veterán
válasz
instantwater #138124 üzenetére
Szintúgy.
Xiaomival nem tudsz mellélőni. -
glacious
addikt
válasz
instantwater #138121 üzenetére
Hobbi.
-
fa4hu
őstag
válasz
instantwater #138121 üzenetére
Valaki használ Lenovo K5 Pro-t? Ha igen, mik a tapasztalatai vele?
-
Ájvé
veterán
válasz
instantwater #137577 üzenetére
Város közepén is használnak B20-at, tehermentesítik a másik frekvenciát. Lehet pont ezért kapcsolódik nehezen, másnak jobb a vételi jele, te készüléked gyengébb jelet mutat és nem kapcsolódik mert már fullon van a torony.
-
pècsimunkás
addikt
válasz
instantwater #137573 üzenetére
Természetesen mobil adótoronyra gondoltam. A Viberen vagy a WhatsApp- on is nehèz menet közben beszèlni . Melóhelyem ès a lakás között van 7-8 km , ott van rendesen 3G , de kihagy kicsit , amíg át áll egyik toronyról a másikra . Nèmetországban èlek amúgy . Hosszabb úton megsem próbálok ezeken beszèlni , mert esèlytelen . Gyakran csak 2 G van . Öcsèm hallgatna nèha netes rádiót a autóban , de pont ezek miatt leszokott róla .
-
Ájvé
veterán
válasz
instantwater #137575 üzenetére
Tedd GSM/LTE-re, lehet jobb a tetőtérő 3G-n és azért dohálja. Ha van 4G az milyen térerőn fogja?
-
Ájvé
veterán
válasz
instantwater #137570 üzenetére
Itt csak azt választod ki melyik hálózat típusokat használja. Prioritás automatikus, mindig a legmagasabbra csatlakozik.
-
pècsimunkás
addikt
válasz
instantwater #137569 üzenetére
Az nem lehet , hogy mèsz az autóval , ès egyik adóról áll ât a másikra ?
Biztos kellemetlen lehet , ha akadozik . Mondjuk èn nem menet közben használom a netes rádiót. -
Somatom
veterán
válasz
instantwater #137570 üzenetére
Görgesd végig! Lesz ott only LTE is. Tudom, mert szoktam használni.
-
válasz
instantwater #137569 üzenetére
Az opciók neve a prioritást is jelzi, mert itt az LTE az utolsó, vagy ez csak az engedélyezett hálózattípusokat jelzi, és mindig a leggyorsabbra próbál csatlakozni?
-
Somatom
veterán
válasz
instantwater #137566 üzenetére
*#*#4636#*#* -> Telefon adatai -> Preferált hálózattípus beállítása.
Van egy olyan menüpont, hogy "Rádióhullámsáv kiválasztása". Nehogy átállítsd másik régióra, mert nem lehet visszacsinálni!!! -
pècsimunkás
addikt
válasz
instantwater #137566 üzenetére
Biztos , hogy megvan rendesen a 3 G ? Mert sokat hallgatok net rádiót . 3 G - n simán megy . Ha nèha 2 G - van , akkor szokott akadozni nekem.
-
cs.zs.
veterán
válasz
instantwater #137563 üzenetére
1., Nem vágom hogy milyen a telefonod sim-tálcája, de kártyacsere kellene, úgy értem egyik helyről a másikra. Redmi Note 5A telefonomban 2 db Telenor sim-kártya van, soha nem egyforma rajtuk a térerő, leginkább (vonaton) utazás közben látványos - mert akkor érek rá ilyesmire figyelni. Cseréltem én is, most a "fontosabb van a jobb helyen"
2., Ha neked ennyire fontos a 4G (mi az ami 3G-n nem működik?), ha leginkább ez az ami bosszant, akkor miért vettél meg egy nem-global, nem-idevaló készüléket? Add el a manóba és vegyél egy B20-ast, magyar boltból
-
ÁrPi2
senior tag
válasz
instantwater #137563 üzenetére
Repülőmódba rakni aztán vissza az nem inicializalja újra? Nekem mintha olyankor pint is kérne..
-
Somatom
veterán
válasz
instantwater #137526 üzenetére
Nem. Ezek kompakt gépek, amiken mindíg ott van az optika. Ebben a kütyüben az a kunszt, hogy cserélhető az optika és teljes szenzor van alatta. Ha leveszed az optikát és egy "vakdugót" teszel a helyére, akkor tulképp egy mezei teló (is lehetne, ha támogatná a hanghívást), vagy tablet (ha nincs hanghívás funkció). Ha már példát keresünk rá, akkor inkább a Moto Z sorozat valamelyik tagja, a Hasselblad Mod -dal. De, az sem cserélhető objektíves, és nem teljes szenzoros.
-
trebrona
nagyúr
válasz
instantwater #135272 üzenetére
Nézz át ide: [link]
-
Zeki
nagyúr
válasz
Recovery az igazi.
-
trebrona
nagyúr
válasz
Mindkettő a kínai romon alapul (nem a global), funkcióbeli eltérések vannak. Teljes magyar fordítással.
-
Ciccuka
veterán
válasz
instantwater #135269 üzenetére
Melyik opcióval csináltad a Factory Reset-et?
-
trebrona
nagyúr
válasz
instantwater #135269 üzenetére
Bootloader nyitása után xiaomi.eu, vagy miuihu rom mehet rá és megtáltosodik.
-
paolinho
őstag
válasz
instantwater #131910 üzenetére
Szerintem egy 20-as körül még vihető. Nekem korábban egy P8000-em volt, amiben fél év után kifeküdt az akku, és egy év után sajnos maga a készülék is megadta magát. Szóval én többet biztos nem adnék érte (igaz én nem vennék többet Elephone - t sem, az eddigi tapasztalataim szerint nem megbízható márka).
-
válasz
instantwater #131885 üzenetére
Hát akkor más csak azt kell eldöntsd, mennyit szánnál rá.
Mert a Redmi 4 kb. feleannyiba kerül, mint a Mi5.
Egyébként jelenleg nincs nekik.
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
instantwater #131849 üzenetére
Én is a lepro3-at mondanám, illetve zuk z2 is megfontolando.
-
pluhm
aktív tag
válasz
Vernee Mars
-
tibcsi0407
félisten
válasz
LeEco Le Pro 3.
-
n@p@lm
őstag
válasz
instantwater #116638 üzenetére
Írják hogy bővíthető a memória, kérdésem lenne hogy csak az egyik sim rovására, vagy van benne külön sd kártya bővítő nyílás?
-
Kornel
veterán
válasz
instantwater #116640 üzenetére
Nagyon szépen köszönöm a tapasztalatokat.
A kijelző foltosodás szerintem márkafüggetlen, nekem a redmi note kijelzője foltos a széleken, de csak fehér háttérnél látszik.
Akkor jött elő, amikor zsebbe hordtam, és feszült a teló, így a széleken szétfolyt a nem teljesen megkötött ragaszó.
Most nagyon megtetszett az elephone m3, de még csak előrendelés, a legkorábban feb 1-én kezdik postázni, tehát még első széria.
Megvárom, amíg lesz 1-2 teszt, és szerintem márciusban megrendelem ezt, 200 USD körül szerintem igen jó vétel lesz az új helio P10-el, ami viszonylag gyors is, és keveset is eszik, ráadásul CAT6 LTE B20-as sávval...
Egyedül a Lenovo K4 Note lehet majd nálam az ellenfele, 1-2 hónapon belül kiderül. -
fudi2002
nagyúr
válasz
instantwater #116640 üzenetére
A Jiayu gyárilag nem épített bele, nem elfelejtette a gombok ledjét.
Amúgy 2db G4S szolgál itthon, egyik sem foltos.Elephone még ki kell nője a gyerekbetegségeket. Addig én kerülendő kategóriának soroltam be. És nem is javallom senkinek.
-
fudi2002
nagyúr
válasz
instantwater #116638 üzenetére
"Vannak apróbb dolgok, de nem olyan mint némelyik kínainál, hogy bugos a ROM, akad, megbízhatatlan, lemerül, stb..."
Mint pl a telódnál az kifelejtett noti led, illetve a középső gomb háttérvilágítása egy komplett szériánál, képernyő foltosodás több típusnál stb...
-
válasz
instantwater #109217 üzenetére
Nem kevés az 5.1-nek a 2GB ram!
Más: nem spam-elésként, viszont hátha érdekel valakit. Elephone P4000 "first impressions".
-
Pogika
aktív tag
válasz
instantwater #109217 üzenetére
A kettő közül èn a p8000 ret választanám. Most p7000 ret nyùzok, de volt pár hònapig egy p6000 rem is. A p6000 legfőbb problèmája a szoftver, megállt a fejlesztèse, mert már az ùjjabb modellekre koncentrálnak. Az üzemidővel van több embernek baja, az enyèmmel nem volt problèma, de èn 1 simmel használtam.
5.5 mèret meg nem nagy szerintem, egy kèzzel is használhatò, ìráskor meg általában kèt kèzzel gèpel az ember
Olvass bele a topikjaikba. -
SSlyTR
senior tag
válasz
instantwater #109157 üzenetére
Ezzel a problémával én tegnap találkoztam a Redmi 2 pro esetén.
Erre válasz?
-
helltp
aktív tag
válasz
instantwater #109157 üzenetére
Kereső. Egyébként jól gondolod, vidéken nagyrészt 800MHz-en lövik a 4G-t, de szolgáltatófüggő hogy ki hol mit használ.
-
törölt tag
válasz
instantwater #109155 üzenetére
Ez csak akkor lenne igaz, ha minden torony, minden frekin adna.
-
beg
veterán
válasz
instantwater #109149 üzenetére
Konkrétan ugyan azokkal a paraméterekkel rendelkezik, amiket felsoroltál (a tól-ig feltételeidnek pedig a maximumához konvergál)
Hidd el, nagy az a lépés, én is arról váltottam. De keress bátran, hála az égnek széles a piac.
-
Ájvé
veterán
válasz
instantwater #109149 üzenetére
Redmi Note 2, csak B20-at nem tudja.
-
beg
veterán
válasz
instantwater #109145 üzenetére
Egyértelmű az utód, lenovo P70-A
2 év garancia, itthoni beszerzés.
(A min. 5.0 android feltételt még egyszer átgondolnám a helyedben, bár ez is meg fogja kapni valamikor.) -
TedThomas
aktív tag
válasz
instantwater #96579 üzenetére
Azt nem hiszem, hogy nem működik. És az ára is tök reális. Nézd meg a Jiayu S3 presell árát: [link]
Itt olyanokról lehet szó hogy az anyaghasználat kiábrándító, szoftveres bug-ok amit sose javítanak ki, kamera interpolált 16 amúgy 8-13mpx, gps szar meg ilyen apróságok.
Ilyenkor a paypal maximum partial refund-ot fog adni ha rendesen betudod bizonyítani.
Esetleg behal fél év után és akkor már nincs paypal.De ezt csak a pesszimista énem mondja.
Az optimista azt, hogy egész jó kis telefon és lefedi a hazai 4G-t végre.
Sőt az oldaluk szerint lesz nyalóka is rá. Nekem teljesen pozitív. Kár, hogy 5.5 és nincs most keret kalandozni.
Valahol el kell kezdeni a telefon gyártást. Még akár jó is lehet. -
alexw801
senior tag
válasz
instantwater #95688 üzenetére
Köszi a választ!
Fiam áttér O2-re ott az UK-ban, és Honor 6 lenne a cél, de sehogyan nem derül ki, hogy 800 MHz LTE-t tud-e. A Huawei Ascend Mate 7 tudja az összes létező frekit, de az nagy és 250 helyett 350 fontba kerül.
Nyomozunk tovább.
Azért sem veszünk iphone 6-ot!
Én meg itt jól elvagyok a G750-T00 Honor 3X-szel, most frissítettem UI3.0 B256 ROM-ra, köszönet Pavelnek Barnaulban ( az agyusztálásért ). -
wwenigma
Jómunkásember
válasz
instantwater #95688 üzenetére
UK-be még esetleg az ALi-s Chigon lehet érdekes, bar mar keson szolok - lehet nem is jobb amugy.
-
alexw801
senior tag
válasz
instantwater #95605 üzenetére
Érdemes ott az UK-ban az O2 4G-re Honor 6 telót venni? Melyik verziót, mert van vagy tucatnyi. Pl. az amazon UK-ban árul 250-ért, az EU-s, Play Store-os lehet?
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
instantwater #95670 üzenetére
Hát, nem feltétlen.
De erről én nem tudok. Lényeg hogy fizetnek ha ugyvan.
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
instantwater #95667 üzenetére
Az hogy ha jönnek a negativ review-ek akkor elpartolnak a vasarlok. Van választék webshopból, könnyen lehet nagyot bukni.
-
citkar
addikt
válasz
instantwater #95661 üzenetére
Nálunk 10% (a Pandawill esetében) ahogy fentebb írta a fórumtárs, szóval elgondolkodtató megéri-e. Más a coolicoolon élt hasonló lehetőséggel, ott lehet tényleg 5% ez az összeg.
(#95667) instantwater:
Van egy érzésem, hogy semmi sem kötelezi őket.
Az az 5% sok országra vonatkozik, de vannak kivételek, pl a mi kis hazánk, itt 10%. A nagy számok alapján dolgoznak, szerintük nekik megéri, hogy ennyit nem fognak meg a postán (igaz neked be kéne fizetni ettől függetlenül, de ez más kérdés). -
wwenigma
Jómunkásember
válasz
instantwater #95661 üzenetére
10% ha Magyarországra rendelsz (ki is van irva) normal postával, gyk. ha megfogjak a hataron kifizetik a kiszabott adót. Ugy oldjak meg hogy a kuldemények jo részét valószínűleg nem fogják még meg.
-
törölt tag
válasz
instantwater #95613 üzenetére
Te GSM -en telefonáltál??? Hogy süllyedhettél ilyen mélyre?
-
törölt tag
válasz
instantwater #95605 üzenetére
Igen, a 800Mhz a B20, az szokott kimaradni. De azt hittem, hogy Neked kell. Ha ő nem VOIP -ozik, akkor a ping -nek, csomagveszteségnek nincs akkora jelentősége. Nekem Telenoros feltöltőshöz van 4G csomagom. A helyszínek ugyanazok. A 3G -s telón olyan 2-3Mb/s volt az átlag és erősen ingadozott. Ugyanaz a csomag, ugyanott, 4G -n stabilan hozza a 8Mb/s -t. Ez a feltöltősöknél a csomag plafonja. Meg aztán nem kérdés, hogy melyik hálózatot fejlesztik.
A Facebook -hoz nem értek. Azt tudom, hogy a barátnőm Xperia Mini Pro -ját megette reggelire. De ha jól emlékszem, akkor abban csak 512MB ram volt. Ha a tiednek nem volt ilyen gondja a W100 -zal , akkor a Lenovoval se lenne. -
törölt tag
válasz
instantwater #95602 üzenetére
Ha belakod, akkor sanszos, hogy 1GB ram legfeljebb Asteriskes CallBack -kel lesz elég, a közvetlen hívás akadhat.
Átvitel szempotjából sokat számít a ram. Tapasztalom. Meg annak is nézz utána, hogy nálatok milyen LTE sávokon nyomulnak a szolgáltatók! Magyarországon játszik a B20, ami necces pont szokott lenni a telóknál.
-
Dominó85
addikt
válasz
instantwater #82523 üzenetére
Hidd el jót tesz a hangzásnak, hogy nem egy picike "dobozban" szól egy nyíláson át. Ilyen agybadugósom van pont a Pandawillről és 100% eredetit küldenek, ahogyan ezt anno már kifejtve leírtam párszor. Nagyon jó hangzása van bejáratás után a Piston II-nek. EQ használata kötelező!
Sokat kell vele szórakozni és érdemes hangzás profilokat menteni.
-
Cyborg
őstag
válasz
instantwater #82525 üzenetére
Az X7-nek etalon volt a kamerája, mikor bejött, mindenki azt akarta elérni minőségben, a GPS, és világító gombsor pedig nem volt kérdés, idézem:
"Egy ismerősöm keres dual sim-es telót 60e Ft-ig. Jó kamerával. Milyen telókat tudnátok ajánlani?"
Én ezt úgy értelmeztem, hogy egy olyan mobil kell az ismerősének, ami (viszonylag) jó képeket készít -
tvamos
nagyúr
válasz
instantwater #82343 üzenetére
Azzal meg egyutt tudnek elni, hogy nincs SD, csak akkor hasznalnam, ha flash-elem ugy is, de az ara az, ami nekem nem tetszik! (Ha jol latom, hogy szazezer plussz afa...)
-
Roland78
tag
válasz
instantwater #82340 üzenetére
Isten vagy!
Ezt eddig miért nem találtam sehol
Már rendelem is... -
Roland78
tag
válasz
instantwater #82338 üzenetére
Hát ezen beszarok... végre találok egy tetszős telót (dual sim, vékony, elég erős, stb.), erre ilyen "kokány" megoldással hozza a 2SIM-et.
Mi4 vajon lesz valaha dual-os?Vagy ilyen kategóriájú teló esetleg?
-
RVR400
veterán
válasz
instantwater #82338 üzenetére
-
GoldhandRent
őstag
válasz
instantwater #82307 üzenetére
Nekem se volt jó a másik telón, azóta meg nem néztem
-
janaman01
addikt
válasz
instantwater #82307 üzenetére
nálam megy ...egyelőre
-
Zeki
nagyúr
válasz
instantwater #82257 üzenetére
-
KTU
addikt
válasz
instantwater #82205 üzenetére
Lehúzod a Zopo-t:
"Ami a kezeim kozott jart mind hibas volt (pixel, kijelzo, szoftver, )
Szoval inkabb nem.
Olcso, csabito, de egy jo par evre elment tole a kedvem".- Milyen modellek, hány db?
Csak hogy tudjuk.Ez azért válasz.:
"Kb 1 eve voltak forgalomban, nem tudom a mostaniak milyenek."
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
instantwater #82205 üzenetére
Vibe Z n nem gondolkodtál? Most pár ember arra váltott p780 ról.Volt nálam egy kis ideig p780 és lenyűgözöt a letisztult formavilága meg persze az aksi....magamnak k910 et rendeltem, csak remélni tudom hogy ha az akkuidőt nem is , de azt a minőség érzetet hozni fogja...
-
Terentius
őstag
válasz
instantwater #82129 üzenetére
Holnap jön a 4G-s Redmi Note
[link] -
lor
tag
válasz
Ha már előkerültél p780-al.
Mi a véleményed róla?
Vennél most ilyet, kb szimpi a tudása kialakitása.
Csak azon agyalok várjak-e még kicsit és vegyek vmi mást vagy ugrojak bele ebbe. -
KTU
addikt
válasz
instantwater #82131 üzenetére
Milyen modellek, hány db?
Csak hogy tudjuk. -
b0bcat
addikt
válasz
"Zopo soha"
Azért ez így erős, nem?
-
törölt tag
válasz
instantwater #76025 üzenetére
-
klogw
aktív tag
válasz
instantwater #76025 üzenetére
Nem a kínai bolt árához képest érti a +30-at?
De ez egyébként inkább rendeléses téma már.
-
sityuka80
tag
válasz
instantwater #55797 üzenetére
Szia.
Miért cserélted le, szabad tudni?
üdv. -
tihibaby
senior tag
válasz
instantwater #52763 üzenetére
Itt nem ír ilyesmit:
http://www.pointofview-online.com/showroom.php?shop_mode=product_detail&product_id=358
Lehet kipróbálom,melóhelyen RedBull Racing....khmm,Forma1 bambulása hiányzik.
-
Zeki
nagyúr
válasz
instantwater #52763 üzenetére
Passz, a tablet topikban olvastam róla.
Szerintem is jó dolog. -
tolvaj!
őstag
válasz
instantwater #52184 üzenetére
Jön a karácsony, kezdődnek az "akciók"...
-
válasz
instantwater #52184 üzenetére
+1
-
válasz
instantwater #52172 üzenetére
Amint írtam, nem mázlin múlik...
Henker2
Hallottam problémás darabról, ami apró bosszúságoktól szenvedett, de egy új ROM azt is megoldotta. Nekem a gyári ROM-mal is ment minden gond nélkül. -
válasz
instantwater #52153 üzenetére
Ezt nagyon nem szabad így kijelenteni.
Sokszor kaptam már vissza pénzt úgy is, hogy már nem is volt semmi paypal jelzés, hibás volt a készülék, visszaküldtem, megbeszéltük és elküldték a vételárat. Amit leírtál, az csak a szélhámosok esetében szükséges. Pandawill, focalprice, antelife és minideal is adta már vissza a készülék árát paypal védettség lejárta után. Viszont egy alkalommal sem kezdtem fenyegetőzni kínai nagykövetséggel (egyfelől mert olyannal nem fenyegetőzöm, amit adott esetben nem tennék meg - ez még a gyereknevelésnél is alapszabály - másfelől pedig tisztában vagyo kvele, hogy ha meg is tennék egy ilyen jelentést a kínai nagykövetség irányába, tudom, hogy semmit nem érnék el vele)
Csak egy példa a mostani postás balhékból.
Egy megrendelt Tengda telefon elindult felém, de nem érkezett meg. Már kifutottam a paypal 45 napjából, de azért írtam az eladónak, hogy nem érkezett meg. Átbeszéltük az egészet, ő elmondta, hogy feladta, de nem jött vissza hozzá a készülék. Szó szót követett, végül visszaküldte a pénzt azzal a megállapodással, hogy ha mégis megérkezik hozzám, akkor felkeresem és el fogom neki utalni újból az árát (amit ez esetben meg is tennék és nem sumákolnám el). Semmivel nem fenyegettem az illetőt, nem követelőztem, hanem megbeszéltük értelmes, felnőtt emberek módjára. Több időt vett igénybe, mint a fenyegetőzés, de célravezető és megőrzi a kapcsolatokat. -
Brain75
senior tag
válasz
instantwater #51191 üzenetére
Érdekes akkor hogy a telefonom miért nem tudja.
Nincs a beállításokban ilyen opció. -
kisda
aktív tag
válasz
instantwater #51191 üzenetére
Ez a Chromecast jó bármilyen telefonhoz? Star S5 MT6589 van nekem, azzal működne?
-
zo-lee
aktív tag
válasz
instantwater #50895 üzenetére
Bocsi,annyit elfelejtettem (kb a lènyeget),hogy egy dual core proci,ès minimum 512 mega ram nem lenne rossz.
-
KurtCobain
őstag
válasz
instantwater #50777 üzenetére
A fent linkelt hirdetésében van egy GyIK, annak az alját olvasd el. Egy részét állja.
Ami az árait tekintve szerintem elég korrekt.
-
Flexy90
senior tag
válasz
instantwater #50777 üzenetére
Ezt nem mondtam. Őt kell megkérdezni, hogy hogy csinálja..
-
vadkörte
addikt
válasz
instantwater #50720 üzenetére
Jiayu G4. Magyarban kaphatóak közül Alcatel One Touch Idol S. (1,4" HD IPS Snapdragon 400) Viszont egybeházas és nem dualSIM.
-
Víz Elek
senior tag
válasz
instantwater #50720 üzenetére
Nagy a dilemma...
-
Víz Elek
senior tag
válasz
instantwater #50718 üzenetére
Túlságosan nagynak tartom, jobban tetszene egy 4,5" kijelzős készülék.
-
vadkörte
addikt
válasz
instantwater #50702 üzenetére
"Apropó G700 ról van teszt?"
Mihelyst a tmall végre elküldi lesz! Amihez nem feltétlenül kellett a telefon, azt már megírtam, amihez meg kell, az meg értelemszerüen még vár...
-
Víz Elek
senior tag
válasz
instantwater #50710 üzenetére
De dobj már egy csontot pls, hogyha Te lennél a helyemben, akkor melyik itthoni készülékre, s melyik kínai telefonra cserélnéd? -
Víz Elek
senior tag
válasz
instantwater #50683 üzenetére
Hát, igazából csak az fhd, retina kijelző áll mellette.
Ha már itt tartunk, akkor a w200-ért még felajánlottak egy Alcatel One Touch Idol Ultra készüléket is.
Arra sem éri meg cserélni? -
GIJoe
addikt
válasz
instantwater #50369 üzenetére
Még 1 Story ha már benne vagyok:
Szegény haverom jut eszembe, felhív hogy végre menő lesz, vette 1 új Iphone4et 80E-ért, mondom juhé , had örüljön. Erre másnap szól hogy 12h alatt oda az öröm, egy durván fél M magasságból leejtette, és rommá tört a kijelzője, mint egy autóbalesetben a szélvédő. Mondom remek minőségi, ki is cseréltek laza 30E Ft ért rögtön, erre kérdezi hogy a garancia, válasz: az bizony oda van, mert az alma nem vállal már rá, mivel a szenzorok stb... Innentől kezdve durván 40et ért. Mert ugye senki nem mondta neki hogy bumper case, fólia, azonnal bontás után... -
GIJoe
addikt
válasz
instantwater #50352 üzenetére
miért lenne az nekem öcsém A820as Lenovojának jobban tetszik a képe, mint a Iphone5nek, továbbá sötétbe jobb képet csinál, (a 4es sifonyt meg sem említem) tehát a 30E Ftos pár tulajdonsága veri a 250E Ftosét, nem vagyok már kisgyerek hogy támogassam sznobizmusból az Amerikai gazdaságot, a pénzt én keresem meg, sem anyu sem apu nem ad, sőt a telefont is csak tárgynak tekintem nem csini szimbólumnak, amit mutogatni kelljen.
-
alexw801
senior tag
válasz
instantwater #50128 üzenetére
Én csak a hírekben olvastam az új csomagokról, magam céges SIM-ekkel nyomulok.
-
alexw801
senior tag
válasz
instantwater #50090 üzenetére
A gond csak ott van, hogy a Mobile VoiP olcsó hívás (szinte ingyenes) csak a main provider mobilokra vonatkozik UK-ban. Nemrég használom, szuper, mindkét irányban.
-
alexw801
senior tag
válasz
instantwater #50083 üzenetére
Nem mindig. Fiam az angol Vodefone-nál 500 MB-ot kapott, most jön rá, hogy ez kevés.
-
gipsztigris
addikt
válasz
instantwater #50085 üzenetére
Azért itt nem csupán netet kapsz, hanem korlátlan Deezert (aminek adatforgalma nem játszik a 2GB-ba), meg egy csomó egyebet is. De persze mindenki úgy oldja meg a net használatot ahogy tudja és akarja. Csupán példaként tettem be. A feleségem (amíg tart a hűségidő) az Extra3-at használja, majd később jön velem a 8 forintos "kánaánba".
-
alexw801
senior tag
válasz
instantwater #50079 üzenetére
Ez így van. A napokban kijött "korlátlan okostelefon adatcsomagok" a 3 nagy szolgáltatónál 5-6000 Ft/hó körül mind 500 MB adatforgalmat adnak havonta. Szerintem 1-2 GB az ideális, ezért kell modembe való SIM-et venni, ezért (is) kell 2 SIM-es telefont használni.
-
Rol06
tag
válasz
instantwater #49843 üzenetére
Én a helyedben biztos a Lenovo mellett döntenék...
Le is írtad h ismeretlen a neoMost nézem kicsit már régi kérdés volt, sebaj bent hagyom
-
vadkörte
addikt
válasz
instantwater #50013 üzenetére
Ment PÜ, mert ennek üllepporolás lesz a vége...
-
tolvaj!
őstag
válasz
instantwater #49992 üzenetére
Nem, csak szakszervezeti tagnak kell lenni.többi priviben.
-
gipsztigris
addikt
válasz
instantwater #49992 üzenetére
Mi az MMKVE Vodás flottájában vagyunk, ahol céges szinten egyszeri 30 ezer a belépési díj valamint céges szinten évi 18 ezer a tagdíj. Van 26 db előfizetésünk......és nettó 7.5 forintért beszélünk minden hálózatba másodperc alapon. Persze, a flottán belül természetesen ingyen. 2Gb adatforgalommal nettó 3 ezer forint a havidíj amelyből 1750 lebeszélhető.
-
tolvaj!
őstag
válasz
instantwater #49990 üzenetére
Igen, ráadásul flotta.
-
tolvaj!
őstag
válasz
instantwater #49979 üzenetére
Valóban nem 1990.- , hanem 2390.-. Nekem megéri azt a 400.- at és egyben van minden.ha lefogy akkor kb annyira lassítják be mint a diginek az alap sávszéle.
Amúgy ez nem arra ment, hogy kié a nagyobb, csak gondoltam megosztom. E-penis után ez lesz az I-penis ( nem rosszra gondolni bár már párszor megkaptam hogy f@sz vagyok
)
-
tolvaj!
őstag
válasz
instantwater #49955 üzenetére
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
instantwater #49933 üzenetére
JiaYu G3S is. Jobb az aksija mindkettőnél, és a kijelző a W100-nál pl.
-
tolvaj!
őstag
válasz
instantwater #49908 üzenetére
a thl mindíg olyan, mintha alulméretezne, aztán jön a kellemes csalódás
-
Groovebaby
tag
válasz
instantwater #49908 üzenetére
ilyenekre nem is figyeltem már...eszem ágába se jutna ekkora telefont venni. a következő 5 colos lesz az biztos, de annál nagyobb nem kell, azért az egy kezes használathoz még ragaszkodnék
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Synology NAS
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Suzuki topik
- További kavarás a Pixel 10-ek körül
- Három éven belül megelőzheti a szerverprocesszorok piacán az Intelt az AMD
- Mobil flották
- BestBuy topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Lexus, Toyota topik
- Akciófigyelő: Jelentősen olcsóbban nyit az Ulefone új mindenese
- További aktív témák...
- Iphone 13 Pro Max 128 GB /// 86% Akku // Számlával és Garaniával
- Iphone 12 Pro Max 128 GB /// 88% Akku // Számlával és Garanciával
- Xiaomi Redmi 9A 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23PLUS 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Honor X7B szép állapotban 6/128GB fekete / 12 hónap jótállással!
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus B350 R5 1600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050Ti 4GB Cooler Master CM 690 III TT 500W
- Bomba ár! HP ZBook FireFly G8 - i7 I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD Touch I Nvidia 4GB I Cam I W11 I Gar!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged