- Milyen mobilnetet vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- One mobilszolgáltatások
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tvamos
nagyúr
-
tvamos
nagyúr
Esetleg a ZOPO ZP330? Az 4G: FDD-LTE 800/1800/2600MHz.
-
tvamos
nagyúr
válasz
tvamos #106528 üzenetére
Mennyire vallalhato ez a telefon: XIAOMI Redmi 2A?
Vagy ez esetleg megeri a penzet: XIAOMI Redmi 2? -
tvamos
nagyúr
Sziasztok!
Kierdemesult Lenovo A660-omat szeretnem lecserelni egy ugyan csak dual sim telefonra. (Nem a regi mar, meg az aksi...) A hasznalat modja a kovetkezo lenne: wifi hot-spot net megosztas, telefonalas, sms, es kb ennyi. Ha e-mail-eket tudok rajta nezni, esetleg a vonat menetrendet, az elony, de nem feltetel. Meretben ne legyen nagyobb, mint az A660, de lehet vastagabb, az nem baj. Akku ido, ha lehet legyen jo sok. (Az is bele fer nekem, hogy egy gyengebb akkus, vekonyabb telefonra teszek akkus tokot, csak letezzen ra ilyen.) Esetleg GPS, de ha nincs, nem baj. Jo lenne, ha nem azik be a legkisebb esoben, de nem akarom megusztatni a vizben... Prajsz: tokkal, afaval, 30 ezer forint.
Elore is koszi a segitseget! Minden otletre nyitott vagyok. (Nyomogombos is OK.) Udv, Tomi -
tvamos
nagyúr
válasz
gipsztigris #88919 üzenetére
Ne mar! En is szeretnek a menetfurasrol beszelgetni! (Mondjuk metszeni ritkan szoktam...)
#88915) fateless válasza CineDOG1 (#88906) üzenetére
En 6.5-ossel kezdtem, 2-3 napig probaltam a 7-est, meg fel evig 8, 8.1, de engem nem huznak tobbet csobe! -
tvamos
nagyúr
válasz
wwenigma #88736 üzenetére
Oke, CGS... valahol elcsusztak az emlekeim, tenyleg ugy emlekeztem, hogy kulonbozo a kijelzojuk.
Amugy nagyon jo lenne a masik modem, tetszik az LTE. (Amugy magyarban Vodas vagyok, itt meg 3, nagyon fajanak mondja a kollegam az LTE szolgaltatast, azt mondja, sokkal gyorsabban csatlakozik az LTE-s telefonja a mobil network-re, mint a regi, meg ilyenek. Midketto iPhone...) -
tvamos
nagyúr
válasz
wwenigma #88724 üzenetére
Bocs, ha hulyeseg, de nem ugy van, hogy a V5 sima TFT LCD, A Z7 mini meg IPS?
(#88726) Laza... válasza fateless (#88719) üzenetére
Latom, most uzemidore gyursz mester! En orulok, hogy ezzel a telefonnal eloszor, de biztonsaggal hazaerek melohelyrol. Eddig ez nem sikerult, melohelyen is toltenem kellett. -
tvamos
nagyúr
válasz
Black&White #88712 üzenetére
Neha en is erzem ugy, hogy jobb valasztas lett volna a Z7 mini, mint a V5, ugyebar az LTE miatt... de azer az joval 300 USD folott van, mire atveszem.
Mondjuk arat nem emlitett... -
tvamos
nagyúr
25 ezer forint korul mi most az ajanlott csajos telefon? Valami kisebb telefon kene. Nem szempont a GPS, meg minden firle franc... de azert kene egy elfogadhato kamera, kis villanoval... tudjatok, kisgyerekekrol homalyos kepeket csinalni.
-
tvamos
nagyúr
válasz
Delaghetto #83068 üzenetére
Nem azt irja, hogy rosszul adsz meg valamit, hanem, hogy vedd fel a kapcsolatot a bankkal.
-
tvamos
nagyúr
A fiam is zsebre teszi az 5"-es telefont, pedig o csak... 130 cm... nem gond neki.
Nokia E52... de fincsi egy joszag. Ha lesz egy jol mukodo dual sim okos telom, megjavitom az E52-m. Sajnos most nem indul, hiaba noszogatom.
(#82928) Zsolt_72 válasza CineDOG1 (#82926) üzenetére
uuuu... gyakorlo nadrag? Te katona vagy? Vagy tuzolto? -
tvamos
nagyúr
válasz
svgyula #82805 üzenetére
Mindenhol erzekelo? Hatul is?
Szerintem oldalrol kell a keret, ott fogom meg. Ha vekony a keret, es nagy a kepernyo, akkro megnyomodik a kepernyo itt a huvelyk ujam tovenel. Az rohadt idegesito...
Alul-felul meg hangszoro, mikrofon... micsoda orulet mar, hogy hatra teszik a kihangosito hangszorot! Agyrem! Jo, oke, ez van, de akkor is! Elol kene annak lennie, es kettonek, hogy ugye sztereo legyen. -
tvamos
nagyúr
válasz
rene85 #82796 üzenetére
Ha nem vagy Samsung-os, akkor vedd hozza ezt:
HTC_One_(M7)_32GB_(Dual_SIM)
Szerintem ez szebb mindkettonel... -
tvamos
nagyúr
válasz
gipsztigris #82783 üzenetére
"gyanúsan olcsó a Snapis 1S!" -ezt viccbol irtam! Azert tettem oda smiley-t.
Gondolom, az F-Secure-t is zavarhatja, hogy keveset cikkeznek mostanaban roluk, kerestek maguknak valami kutyacsontot. Azt viszont nem hiszem, hogy a tobi gyartonak a keze lenne benne, mert nem tudhatjuk. Sot, tuti nincs is. Kell a penz az F-Secure-nak is, mint mindenkinek.
Az viszont tuti, hogy azert gyujti a kis sarga az adatokat, mert hasznalni akarja valamire!
Azonban ez a tuzfal otlet mozgatja most a fantaziamat... ha csak annyit er el a cikk, hogy az emberek elkezdenek foglalkozni ezzel, es tuzfalat hasznalni az okostelon, abbol jo dolog is sulhet ki. (No nem az itt utalt Samunak, az idiota rootolhatatlan telefonokkal.)
(#82790) Dominó85 válasza wwenigma (#82786) üzenetére
No mert a Samsung és iPhone ujjlenyomat scannere a telefonon nem küldi tovább a scanner képet... Dehogy nem.
Ezt nem tudhatod! Szerintem legalabbis nem tudod bizonyitani, inkabb csak rosszindulatu feltetelezes!(#82791) wwenigma válasza Dominó85 (#82790) üzenetére
Ti meg kevesebb chemtrail-es cikket.
Miert? Az van, nem? Azok tenyek! -
tvamos
nagyúr
Attol meg, hogy eddig nem volt, meg elkezdhetik a "direkt marketinget". Vagy csak egyszeruen kikerulnek az adatok toluk, lattunk mar olyat is. Nem jo se az, hogy a google adatokat gyujt, es semmivel sem jobb, ha egy kinai. Es latjuk, mennyire sz..rnak bele a kinaiak az emberi jogokba, vagy a magantulajdonba, meg gyakorlatilag mindenbe.
-
-
tvamos
nagyúr
Sziasztok!
A segitsegeteket szeretnem kerni, mert nem sikerul kivalasztanom a megfelelo telefont. A lenyeg, 50 ezer JMF korul, (60-ig belefer...) kene nekem egy fasza cucc, jo GPS-sel, iranytuvel, elfogadhato fenykepezovel. Hosszas tiprodas utan a lenti 3 tipusra szukitettem a kort:
1. Motorola Moto G 16GB
Ez meretben jo lenne, tetszik is, csak nem bovitheto...
2. ZTE v5 Red Bull (v9180 - WCDMA)
Ez nagyon tetszik, a 2GB RAM miatt, de... tul nagy
3. Xiaomi Redmi 1S a Qualcomm csipes
Hat, ez meretben elmegy, kicsit nagy, es olcso... megvehetem az e-digiben, frankon, garisan... logikus dontesnek tunik megvenni.
Persze, szerettem volna NFC-s telot, de az mindezekbol hianyzik. -
tvamos
nagyúr
válasz
instantwater #82343 üzenetére
Azzal meg egyutt tudnek elni, hogy nincs SD, csak akkor hasznalnam, ha flash-elem ugy is, de az ara az, ami nekem nem tetszik! (Ha jol latom, hogy szazezer plussz afa...)
-
tvamos
nagyúr
No, es akkor most latom, hogy itt ez a ZTE Nubia Z5S mini... es nagyon tetszetos...
Minden van benne, meg NFC is... nagyon tetszik... tesztet lattatok rola? Tapasztalatok? CM-et nem latok. -
tvamos
nagyúr
válasz
aytukabozs #82113 üzenetére
Engem egyebkent sem nagyon szeretnek a kereskedok, mert szeretek reklamalni!
Egyre tobben vagyunk, es lassan lesznek alternativak. -
tvamos
nagyúr
Sziasztok, megint!
Szeretnek a lehetosegekhez kepest olcso, kinai telefont venni, 4-4.5" (max 130x65mm) meretut, (a vastagsag nekem nem lenyeges) lehetoleg Snapdragon processzorral, (ha lehet, legyen ra cm,) 1GB RAM-mal, meg jo lenne, ha iranytu is lenne benne. Nem ragaszkodom dual sim-hez mondjuk jo lenne. Ha van 8GB belso tarhely, nem fontos az sd foglalat sem, de 4GB flash + sd is megfelel.
A RedBull mobil volt a kiszemlet, de probalgattam a fiam Elephone P10C-jet, es az tul nagy nekem.
A kulso nem fontos, lehet ronda, de finom!
Elore is koszonom a segitseget! / Tomi
Szerk: egyenlore a MI2A jon be, de azert jo lenne a dual sim... -
tvamos
nagyúr
válasz
martin555 #81545 üzenetére
Annyit jegyeznek meg halkan, mint a nem szakerto, hogy ha Snapdragonosat szeretnel, akkor ne vegyel MTK-sat!
Ha igy van, akkor logikus valasztas a ZTE V5 Red Bull WCDMA V9180 2GB RAM Qualcomm Snapdragon 400 MSM8926.
A 2GB RAM jol johet!Az egyetlen komoly gyikja ez lehet:
Dual Sim, supports W+G
Sim 2 slot cannot work now.
Nem tudom, van-e megoldas ra... -
tvamos
nagyúr
Ez milyen: Doogee DG310 ?
-
tvamos
nagyúr
válasz
szili.tamas1 #78906 üzenetére
En is csak ezt talaltam... Sok alternativat akkor ti sem tudtok?..
-
tvamos
nagyúr
Sziasztok!
Nos... atragtam magam az utolso par ezer hsz.-en... de megsem tudom mitevo legyek.
Van otthon egy kb. egy eves Lenovo A660, ami nagyon jo szolgalatot tesz, de megis... nem az igazi.
Kene valami helyette, ami otvozi az S650 teljesitmenyet, az A660 vedettsegevel.
Szoval az igenyelt parameterek:
- 1GB RAM, meg valami furge 4 magos, hasznalhato fenykepezo. Kell a jo wifi. Es persze jo lenne a dual sim. Meg ne legyen nagyon gyenge akku idoben. Lesz rajta jatszva rendesen. No nem 3D, de a kijelzo azert megy!
- Legyen valamennyire utes es karc allo, mert nem lesz vigyazva ra, bar szandekosan nem torik, csak veletlen leeshet, ugye. Legyen furdes kompatibilis, tehat nem lesz tolton betolva 20m melyre, de kis vizet kaphat, azt az A660 kibirja.
- Legyen narancssarga, az A660 is az, szoval...
- Ne legyen tul nagy, furko, mint a CAT, az nem tetszik!
Nem sok alternativat latok, nektek mi jut az eszetekbe errol a specifikaciorol?
Kosz, elore is! // Tomi
Jit eszembe... 50kHUF korul lenne a limit... -
tvamos
nagyúr
Nem, kinaban ez nem jellemzo, sot, ennekem mondott olyat az ember, hogy o Shangai GM-et hasznal, mert az sokkal jobb minoseg, mint az eredeti amerikai... ami lehet, hogy igaz is. (Mondjuk, dragabb, annak ellenere, hogy helyben gyartjak.)
(#78863) mrgymisi válasza RVR400 (#78842) üzenetére
En is paranoias vagyok... nem tudok megbaratkozni ezekkel a Doogee meg mittudomen markakkal. Nagyon lassan probalok kozeledni a Xiaomi-hoz... talan... Egyenlora leragadtam a Lenovonal. -
tvamos
nagyúr
válasz
hungobungo #77429 üzenetére
Sajnos nekem van egyfajta "kisugarzasom"... nalam a telefonok sem birjak... ha ugyanazt odaadom valakinek, megjavul... (Lenovo A789, A660...)
-
tvamos
nagyúr
válasz
#79335424 #77330 üzenetére
Akkor jobb valasztas lehet egy Snapdragon procis telo, ha kell a Facebook uzenetkuldo szolgaltatasa?
Persze... nehez olyannak telefont venni, aki a furdokadba is magaval viszi azt. Az A660 meg mar kezd eleg "vacak" lenni.
Nekem otthon van egy kis szoszi... Bar lassan elhordja a cipoimet... -
tvamos
nagyúr
Tenyleg senkinek nincs meg ilyen csodaja?
Asus ZenFone 5
Nem tudtok semmi nyavajajarol?
Mondjuk, hogy csak fekete kesztyuben lehet piszkalni...
Nagyon ra vagyok gerjedve. -
tvamos
nagyúr
válasz
Dhampir #76665 üzenetére
Asus Zenfone 5 2GB RAM / 8GB ROM verzio: 180 USD?
Nem ugy volt, hogy 1/8, vagy 2/16 lesz a valasztas?
Mennyire megbizgato ez a bolt?
Amugy kezd egyertelemu lenni, hogy inkabb ez, mint a M1S...
... tul jonak tunik ez a telo. Mi lehet a buko benne?Durva lenne ez az Atomos cucc dualboottal...
Tennek a droid melle valami jo linuxot. -
tvamos
nagyúr
Teljesen belezavarodtam ebbe a sok telefonba...
Szeretnem lecserelni Lenovo S650-em, mert nincs benne iranytu.
Meg akkor mar jo lenne, ha nem MTK-s proci lenne benne.
Ez a Xiaomi 1S, meg az Asus Zenfone 5 tetszik most.
Sajnos ez utobbi tnem latom semmi webshopban.
Van valmi jobb valasztas? -
tvamos
nagyúr
válasz
gipsztigris #72226 üzenetére
Nekem kell egy ilyen tatika...
Mar erzem, hogy ebbol rendeles lesz.Nem kell valakinek egy S650?
-
tvamos
nagyúr
En nagyon hajlok arra, hogy rendelek 1 ilyen snapdragonos xiaomit.
Mas valaki? -
tvamos
nagyúr
-
tvamos
nagyúr
válasz
slezakimi #69283 üzenetére
Nem ertem a problemat. Van egy termek, nekem, mint vevonek er 20 ezret. Te, mint elado, adni akarod 50-ert. Nem tiszteletlenseg, ha megkerdezem, adod-e 20-ert. Abbol sincs sertodes, ha mondod, hogy NEM. oszt jovan! Mindenki megy a dolgara. Vagy megegyezunk 38-ban, vagy akarmi.
-
tvamos
nagyúr
válasz
Maximum1 #69277 üzenetére
Azert ha olvasgatod a topicot, akkor hamar leesik, hogy ez a topic a kinai cuccokkal foglalkozik. Mig a "masik" topicban meg a nem-kinai cuccokkal foglalkoznak.
(Persze, ha 1 simes kinait akarsz, vagy 2 sim-es nem kianit, akkor nincs megoldas....)(#69278) Dhampir válasza Maximum1 (#69277) üzenetére
-
tvamos
nagyúr
jo lehet ez a Lumia X? Nem tul olcso, es csak 1/2GB RAM...
-
tvamos
nagyúr
válasz
Dhampir #68888 üzenetére
Igen, ez jol nez ki, csak a T-Mobile Pulse ota ellenerzeseim vannak a ceggel kapcsolatban. (Meg csak feherben latom, es az nem tetszik.)
Meg mindig a THL W11 a bejovos...
No mindegy, most lebeszelem magam a meret miatt. Mar a Lenovo S650 merete is tul nagy, nem akarok nagyobbat, csak a compassert. Sebessegre meg jo'van ez is. (A 2GB RAM sem eleg motivacio...) -
tvamos
nagyúr
Megerkezett mar valakinek a Lenovo S660?
Van benne compass? -
tvamos
nagyúr
válasz
CoolBoy323 #68780 üzenetére
Ja... ha egyformak lennenk, mindenki iPhone-t venne...
-
tvamos
nagyúr
válasz
Dhampir #68722 üzenetére
Es akkor most hogy latod a piaci helyzetet? Miben van digitalis iranytu? Marmint azt tudom, hogy Samsung, Moto, talan van dual sim LG is, de a Nexus sajnos nem dual sim. Meg draga is.
(#68750) Duliee válasza Dhampir (#68717) üzenetére
Szerintem az S650 besztbaj... persze, nem hibatlan ez se.(#68745) cappa72 válasza hungobungo (#68743) üzenetére
Node akkor hogy? Eddig azt hittem a Lenovo igenyes...-----------------------------------------------------------------------------
Ide is betrollkodom ezt, mert kivancsi vagyok, mit mondtok. Ez az en gyors GPS osszehasonlito tesztem:
"Most osszemertem a GPS-t a Mumiammal.
Hat, eleg erdekes, hogy mind a ketto azt allitja, hogy pontos, (L620: 10m; S650: 3m,) de vagy 30 meter a kulonbseg. Nem tudom, melyik hazudik...."Annyit meg, hogy felulvilagito alatt, de belteren zajlott a teszteles. Lehet, volt a kulonbseg 50m is.... igy utolag visszaemlekezve.
-
tvamos
nagyúr
Nagyon jo telefon ez a Lenovo S650, csak... Ma is voltam setalni, es hianyzik az a Compass. Nincs valami hasonlo kvalitasu telefon, amiben van az is?
-
tvamos
nagyúr
válasz
Crytek #68627 üzenetére
Szep telefon... varom mar azt, amelyik kisebb lesz mint a kijelzo!
(#68624) Dotahpakeb
Auchan... nem egy telefon bolt. Nem is latok nagy kozosseget hozza.
En nem vennek ilyesmit!
De a teveszor pulcsi a linkeden, az tetszetos... -
tvamos
nagyúr
-
tvamos
nagyúr
Olyasmi "olcso" telefont lehet kapni, mint a Samsung Note? A cerkara gondolok, ami a Samsunghoz van. ("Dagi pen" nem erdekel.)
-
tvamos
nagyúr
Azert arra vigyazzatok, ha azt mondja, hogy "Yes", az nem azt jelenti, hogy van raktaron, csak annyit, hogy eszrevette szerencsetlen, hogy ohozza beszelsz. Szoval, ha azt mondja "Igen", az nem eleg. Ha azt mondja "Van a raktarban olyan telefon, es feladom holnap, ha megrendeled", az lehet naluk az "Igen".
-
tvamos
nagyúr
válasz
Indiant #68270 üzenetére
Hasonlo tesztet mi is csinalunk, (csak haztartasi gep, es sokkal nagyobb golyo,) ezek sztenderd tesztek, de sajnos nem felel meg minden kinai telefon ezeknek. Ezert erdemes brand telefont venni. A Lenovo, ZTE, Huawei pl. jo eselyel megcsinalja. Te egy jobb gyartot talaltal.
-
tvamos
nagyúr
válasz
aytukabozs #68251 üzenetére
A raktarban itt sincs tul sok futes... mondjuk nincs -30 telen, de el kell a kabat.
(#68266) hungobungo válasza kgymac (#68264) üzenetére
Meg, ha kell a 4.4, vagyel uj hardware-t is, dupla aron. Nem? -
tvamos
nagyúr
válasz
tolvaj! #68085 üzenetére
Szerintem, aki ujra tudja huzni, annak nem gond az IMEI csere sem....
Azt gondolom, hogy ezeket a kinai telefonokat inkabb a szarka tolvajok (ertsd szines, fenyes kacatra rameno) tolvajok lopjak, akik nem igazan felkeszultek. A profik inkabb a dragabb cuccra mennek ra. Ugyhogy ebben a topicban inkabb biztonsagban vagyunk.
Mondjuk, kivancsi vagyok, mi lesz ennek a tortenetnek a vege... -
tvamos
nagyúr
Par nap hasznalat utan, a Lenovo S650.
Miota lecsereltem a launchert ADW-re, elore lepett legfontosabb problemamnak, hogy nem tudom a hatteret kicserelni a lock screenen. Mar a ROM-ot sem akarom AOSP-ra cserelni... Igaza volt a gyereknek, ez tenyleg az eddigi legjobb telefonom.
Ami az igazi hiba, hogy hiaba allitom Angolra a keszuleket, a tarcsazo meg mindig kinaiul beszel, de remelem, erre talalok megoldast, ROM csere nelkul is. Most inkabb hasznalom.
Sajnos a meretet meg mindig nem sikerult megszoknom. Most tokkal hasznalom, mert amit kaptam hozza, az nagyon kellemes tapintasu. De par nap meg, es probalgatom majd tok nelkul is.
A szabad eg alatt a GPS is sokkal jobban mukodik, AGPS-sel, meg mindennek kb. 3-5 sec volt, amig muholdakat talalt. Ez itt nem szamit rossznak.
Jut eszembe, a net radiokkal ez a telefon is kuzd. Szakadoznak a magyar adok... (Tunein-t hasznalok.)
Hat azert... ez a telefon sokkal kulomb, mint az elozo telefonom, ami egy Nokia Lumia 620 volt, minden szempontbol. Arban kb. egy a ketto. Annak a merete tetszik, de a WP... Ezen meg megy minden, egyenlore. -
tvamos
nagyúr
válasz
Komplikato #68075 üzenetére
K..vabol lesz a legjobb feleseg... allitolag... en nem tudom!
-
tvamos
nagyúr
válasz
aytukabozs #67488 üzenetére
Nem, az S650 tuti najlon. (De a tobbiek is az S660 hatlapon toprengtek a multkor, ha jol emlekszem.)
Ja, latom, mar valaszolt mas...
-
tvamos
nagyúr
Nekem is megjott a Lenovo S650. Persze nem most mar, csak a fiam tesztelte eloszor. A rovid es sommas velemenye, hogy nagyon klasz. Az o kutyu sorrendje:
1. Nexus 7 (a regi fajta meg)
2. Lenovo S650 pariban van a Motorola Atrix 4G-vel
3. Lenovo A660 (A789, ez ugyan az, csak a sarga telo szebb!)
4. Nokia Lumia 620
5. Gadmei 3D tablet
6. T-mobil Pulse (az nem egy jo telefon)Nekem is tetszik a keszulek...
+ piszok gyors.... bongeszoben, (Chrome-ot hasznalok,) meg mindenben
+ szep kijelzo, egyaltalan nem gond a felbontas (persze, ha nagyon keresed a pixeleket...)
+ turhetoen szol a fejhallgaton, (Sennheiser van nekem,) es nem faraszt, hogy ha hangositom, kilukad a fulem
+ telefonalaskor tiszta, es ertheto a hangja, szinte ez eddig a legjobb nekem
- nagyon sok a kinai betu, hiaba van angolra allitva
- nekem nagy ez akeszulek, tudtam, hogy az lesz, de tabletnek meg kicsi, nekem vekonyka, (ez fura, de nem biztos, hogy gond,) lehet, majd megszokom
- a GPS eddig nem fogott jelet, persze erre fele ez nem egyszeru, elofordul ez mas keszulekekkel is
- a kulso hangszoro nem valami jo, szoval zenet nem hallgat rajta az ember
- nem tetszik a hatalp, mert reszelos, meg amugy sem vagyok baratja a muanyag femnek
Ezen kivul... en rosszul vagyok a miui-tol, de a launcher csere semmiseg, nekem adw... el tudnek kepzelni jobb fenykepezot, de ugye az arahoz kepest rendben van, de kell egy kezi fokuszos sw. Elferne a 2GB RAM (ha pdf-et nyitok bongeszobol...) de persze, nem lehet ennyiert minden.Most majd szeretnek kicsit kendacsolni rajta, csak nem tudom, mit. (Persze, tudom, a kinai betuktol megszabaditanam. Lehet vele elni, csak engem megis zavar, hogy nem tudom ,mit jelent. Alternativ megoldas lehet, ha megtanulok kinai nyelven. Meg a GPS fix sem artana.)
A telefon Hungobungotol van, a biznisz rendben volt. Ha otthon elnek, nagyon okes lenne, igy kicsit elhuzodott a biznisz. A telefon (egyenlore) tokeletesen uzemel, es valamilyen szinten megnyugtato, hogy megnezte, mielott tovabb kuldte nekem.
-
tvamos
nagyúr
válasz
szili.tamas1 #66548 üzenetére
Nekem az a velemenyem a mobil telefon sugarzasrol, meg a karos hatasarol, hogy eloszor arrol sem volt dokumentalt eset, hogy a DDT veszelyes, utana meg hirtelen lett... Nem azt akaro mondani, hogy parazni kell, de ha valaki aggodik, szerintem nem kell egybol lehulyezni, hogy baromsag! En tobbek kozott azert tartok ki a Lenovo mellett, mert valamennyire megbizom abban, hogy kepesek hasonlo telefonokat gyartani, es se nem teljesitik tul, se nem alul a sztenderdeket, meg a papiron megadott ertekeket. Amugy meg drotos head-set-et hasznalok.
(#66549) GIJoe válasza szili.tamas1 (#66548) üzenetére
No, ez nem nagyon erdekel mar...(#66558) GIJoe válasza junkpod (#66557) üzenetére
A gyerekeink mar immunisak lesznek, lehet kaja nem is kell nekik, csak a magneses ter! -
tvamos
nagyúr
Csak most akadt meg a szemem ezen...
W.D.Fone...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen mobilnetet vegyek?
- Nintendo Switch
- Iqos cigaretta
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Amazon Kindle
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest