- Magisk
- Mindenki Z Fold7-et akar
- One mobilszolgáltatások
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Kikristályosodik a Razr 60
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
konigjanos
senior tag
Keresgéltem telefonok között, és valamelyik kínaiban volt infra, most meg nem találom.melyik lehetett?
-
konigjanos
senior tag
válasz
gipsztigris #78088 üzenetére
Az én telefonommal sajna nem megy... (tronsmart ts7)
-
konigjanos
senior tag
valami gondja lett az telefonomnak. usb-re dugva rögtön tölteni kezdi, és a pc ismeretlen usb eszközt ír...
Tronsmart ts7. -
konigjanos
senior tag
Ezt most olvastam valahol, tudtátok?
"Fejlesztői mód bekapcsolásaAz Android rendszeren alaphelyzetben rejve van a fejlesztői mód. Ahhoz hogy ezt elérjük, az alábbi lépések szükségesek: lépjünk a Beállítások - A telefonról menüpontba, majd görgessünk le a Build-szám ponthoz. Érintsük meg pontosan hétszer ezt a sort, ami azonnal jelezni fogja, hogy mostantól fejlesztők vagyunk. Egy szinttel visszalépve már látható az új menü, melyben csak óvatosan garázdálkodjunk!"
-
konigjanos
senior tag
válasz
kocsisdavid5 #64568 üzenetére
Szép és jó árban van. egyenlőre ennyit...
-
konigjanos
senior tag
válasz
Andrewstarr #64519 üzenetére
Kár, hogy nem hasonlít a htc one-ra, mert akkor tetszene...
-
konigjanos
senior tag
Kétkártyás, androidos, 5 colos nokia: http://www.nokia.com/global/products/phone/nokia-xl/#ProductSpecsWidget csak sajnos 2 mag, 768 ram, és 4.1 android. de legalább 2000-es akksi.
-
konigjanos
senior tag
válasz
Killerlaca #63526 üzenetére
ez is nagyon jól pörög, és még ide is való a kérdésed..
(#63528) tutis válasza: ez gyors volt!
(#63527) hungobungo az semmi, barátoma széldzsekije zsebébe tette a HTC one-t, felakasztotta a fogasra (kicsit mellé) és ettől az eséstől a zsebében összetört. Csak 50 ezer a javítás... -
konigjanos
senior tag
válasz
aytukabozs #63512 üzenetére
Igen, droidban. Ne hiszem, hogy egy haldokló cég még rúg egyet saját magába, és piacra dob pár rossz androidost, csak, hogy hátha a csalódottak wp-re állnak át, szerintem nem ugyan az a célközönség. Inkább abban reménykedem, hogy megjön az eszük, és belehúznak...
-
konigjanos
senior tag
-
konigjanos
senior tag
válasz
Neil Watts #63435 üzenetére
-
konigjanos
senior tag
válasz
Neil Watts #63395 üzenetére
A lenovo akksija mindent visz...persze, csak ha számít...
-
konigjanos
senior tag
Az volt már, hogy 64 bites mtk is lesz?
-
konigjanos
senior tag
válasz
gipsztigris #62128 üzenetére
Hát ez lohadt állat kélem szépen!
-
konigjanos
senior tag
Gravitybox guruk, ha vagytok! (többszöri gyári beáll vissza és újratelepítés után arra terelődött a gyanú)
Melyik funkció okozhatja, hogy hívás után nem kapcsol vissza a kijelző? Mi kapcsolhatja ki a közelség szenzort? -
konigjanos
senior tag
Androidos, dual sim-es nokia jön... Olcsó kategória, de azért 512 ram?!?!
-
konigjanos
senior tag
Ez már nem gyári rom, annál jobb...ez az, de csak 6582-höz jó. gyárival nekem nem csinálta. Írok privit, egyeztessük, milyen alkalmazásokat használsz, hátha van, amit mindketten, és kiszűrhető melyik okozza...
-
konigjanos
senior tag
Kérnék egy kis segítséget: feltettem egy új romot a tronsmart ts7-re, belaktam, tök jó, egyet kivéve: ha engem hívnak, a hívás után nem világosodik vissza a kijelző. A ps szenzort próbáltam kalibrálni mobileuncletools-al, mérni méri a távolságot, de a kalibrálás: fail. Van valami ötlet? esetleg van valami ismert alkalmazás, ami okozhat ilyen gondot?
-
konigjanos
senior tag
válasz
CoolBoy323 #60375 üzenetére
törölhető
-
konigjanos
senior tag
-
konigjanos
senior tag
THL w100s tulajoktól kérdezném: van valami extra az ő android verziójukban? A Tronsmart ts7-re van itt egy rom, THL W100S port néven. melyik android verzió lehet?esetleg miben más, vagy jobb?
-
konigjanos
senior tag
válasz
meridaharcos #59213 üzenetére
Pont nemrég írt róla valaki: [link]
-
konigjanos
senior tag
Ha még egyet szabad kérdezni gravity box ügyben: nem találom semelyik menüben az inaktív sim elrejtését, hol van?
-
konigjanos
senior tag
Feltettem a gravity box-ot, valami állati!mindent megcsináltam vele, amire vágytam, viszont egy kérdésem lenne: nincs status ledem, sikerült beállítani, hogy az alsó gombsor villog, ha értesítés van, viszont elég halványan, azt hol lehetne feljebb állítani?
-
konigjanos
senior tag
az előző telefonomban 512 ram volt, és sajnos tényleg kevés, főleg most tapasztalom, hogy végre 1 giga van...
Minden automatikusan induló program kilövése után is sokszor belassult, gombnyomásra késve reagált, pedig 2 magos volt a proci... -
konigjanos
senior tag
válasz
konigjanos #57951 üzenetére
erre nincs valami ötlet? google dob ki találatot, de megoldást még nem láttam...át kell particionálni a tárhelyet?
-
konigjanos
senior tag
Akartam csinálni cwm-el egy backup-ot, de akár külső, akár belső memóriára csinálom, ezt írja: no sd-ext found skipping backup of sd-ext. bár a végén backup complete.
és az egész mentés 12 mb... -
konigjanos
senior tag
válasz
Mr.Csizmás #57804 üzenetére
Meg az omega is
-
konigjanos
senior tag
válasz
Mr.Csizmás #57797 üzenetére
a cwm telepítésssel felülírtam a sec_ro.img filet. cappa72 szerzett egyet, kicserélte, és meggyógyította...
-
konigjanos
senior tag
MtkDroidTools-al csináltam egy mentést. a végén kérdezte, becsomagolja-e, igent nyomtam. most van a backup mappában egy 1.2 gigás mappa+ egy 540 mb-os zip. mindkettő kell?
-
konigjanos
senior tag
cappa72 nem kevés munkájának köszönhetően helyrejött a telefonom. Hálás köszönet neki érte!
-
konigjanos
senior tag
válasz
CoolBoy323 #57766 üzenetére
az érdekes, mert akár hányszor kihúzom a telefont, meg visszateszem, többet nem jelenik meg a root felirat...
-
konigjanos
senior tag
válasz
CoolBoy323 #57764 üzenetére
ja, hogy örökre megjegyezte?akkor jó, köszi!
-
konigjanos
senior tag
válasz
szili.tamas1 #57730 üzenetére
Az már megvolt...
ami érdekes, hogy mobileuncletools-al csináltam imei mentést, látja, visszaállítja, kéri a reboot-ot, de újraindulva ugyan az: a névjegy -> imei információk alatt mindegyikre ismeretlent ír
A simre visszatérve: ha rossz, akkor ingyen cserélik. valahol olvastam, hogy 9voltos elemmel megpiszkálva rosszá válik... -
konigjanos
senior tag
válasz
Mr.Csizmás #57722 üzenetére
A t-mobile nem cseréli ingyen...
-
konigjanos
senior tag
Na, külföldi oldalról kaptam egy komplett cwm mentést, visszatettem, a telefon működik. DE: visszajött az első hiba, ami miatt rom-olni kezdtem, nem látja a sim kártyát...8 éves kártya, de első nap hibátlanul muzsikált a készülékben. Az lehet baj, hogy az imei információk alatt mindegyikre ismeretlent ír?
-
konigjanos
senior tag
válasz
cappa72 #57596 üzenetére
Nagyon nagyon köszönöm a sok segítséget.
Bocsánat, de itt már végleg elakadtam. van már fent egy cwm recovery, ami működik, most hogy tegyem fel amit te készítettél? a rommal variálást meg egyáltalán nem értem.bontsam ki, csomagoljam vissza zip-be? közben a bajt tetéztem egy rossz rom flash-eléssel cwm-ből, (sehol nem írták, hogy 4 gb-os rom, de másik, T-s proci) de az még nem lenne gond, ha helyette ezt fetehetném zipből... -
konigjanos
senior tag
Na, akkor lehet röhögni, leírom, hol toltam el a recoveryt:
itt volt a leírás miszerint az MTK Droid Tool-al kell a recoveryt flash-elni. na most, én az MTK Tools (Mobileuncle ) kisértetiesen hasonló menüponjából tettem fel, ezért nem ment. most már van recovery, az egyetlen baj, hogy ami itt fent van gyári rom, rar-ban van, de a leírás szerint is a zipet kell feltenni. átnevezve se jó. hogyan tovább? -
konigjanos
senior tag
Szóval ha valaki tudna linkelni egy flashtool mentést, amit visszatehetnék mtk6582 4 gigás tronsmart ts7-re, vagy egy olyan romot, aminek jó a scatter file, nagyon megköszönném. Esetleg egy flashelhető recoveryt...
-
konigjanos
senior tag
válasz
cappa72 #57582 üzenetére
igen, a flashtoolban láttam. a hozzávaló romnál meg azt írja: incorrect scatter file format. Honnan szedjek egy jó romot? Vagy hogy tegyek fel egy jó recoveryt, mert azzal flashelhető romot találtam. Ami még érdekes, hogy a gyári beállítások visszaállítása se működött, újraindult, de minden a régi maradt. hangerő le + bekapcsolóval mentem bele egy menübe, ahol tudtam törölni.
-
konigjanos
senior tag
válasz
cappa72 #57561 üzenetére
innen van: http://blog.geekbuying.com/index.php/2013/08/15/cwm-recovery-mode-for-tronsmart-ts7-glacier-4g/#.UsgrkfvzKsA
A másik bajom: megnéztem egy tutorialt az sp flash tool-ról, de már ott elakad a dolog, hogy a win 7 a kikapcsolt, kivett aksis telefont rádugva nem látja az eszközkezelőben... -
konigjanos
senior tag
Help!Valamit nagyon elcsesztem! 6582-es tronsmart ts7,fel akartam tenni egy cwm-et, mtk tools-al. belementem a recovery update-be, ott kiválasztottam a hozzávalót, kiírta, hogy reboot into recovery mode, de azóta gyáriba se tudok belépni, próbáltam másikat feltenni ugyan így, de semmi. ötlet?
Aztán már a sim-et sem látja...mit csináljak?flash tools-al tudom frissíteni a softvert, hátha rendbe jön? -
konigjanos
senior tag
válasz
gipsztigris #57413 üzenetére
Biztos 4.4.2 az, nem 4.2.4 ?
-
konigjanos
senior tag
Dec 9-én kaptam meg a tracking numbert, (geekbuying.com, sima kínai posta) de még mindig nem látható, ez normális?
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1 humoros
- Battlefield 6
- Magisk
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Otthoni IPTV megvalósítási lehetőségek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Könyvajánló
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- 2 TB-os Kingston NV3 M.2 SSD - 6000 MB/s olvasás
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! (vapor chamberrel)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest