- Android szakmai topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Apple Watch
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ÁrPi2
senior tag
válasz
szili.tamas1 #94492 üzenetére
Ohhó nem nyomul ő (Laza) hanem csak a kereskedői stratégiájának vonalát követve kipróbáltan és meggyőződötten ajánl bizonyos (készleten is lévö) kiválö termékeket (pl.Zte v5-öt), míg egyéb termékeket mindenkor inkább elbizonytalanítóbb kommunikációs attitüddel kommenttel: ragyogó példája a kereskedő vénájúaknak!
-
beg
veterán
válasz
Almát a termelőtől 54 ft/kg-ért veszik. Multik akcióban 199 ft/kg-ért adják. Menjünk, verjük meg őket. Vagy az ilyesmi nem zavar?
-
Laza...
addikt
válasz
Te mindent magadnak állítasz elő? Azaz önfentartó vagy? Mert ezek után gondolom, boltban soha nem vásárolsz, mert a szemét boltosok is keresnek rajtad
Szánalmas micsoda irigy ember vagy.
De elárulok Neked egy titkot, sőt kettőt is: az egyik, hogy ha olcsóbb tőlem venni, miért rendelne valaki kintről? A másik: hogy édesedjen a szőlő, kereskedj Te is, fordulóként fizess ki egy összegben (nem PP, alipayen keresztül) 1-2 millió magyar forintot, bízz benne hogy a kínai nem fut el a pénzeddel, spájzolj be hogy legyen készleted, és közben legyél ám észnél is, hogy kb. úgy pörögjön ki a készleted hogy ne legyél deficites a folyamatos árfolyamváltozással, értékcsökkenéssel. De ehhez nem értesz, csak köpködni tudsz mint kínai az utcán.
A kérdés nem a snapi 400 vs 600, hanem az irigységről szól. De az új 64 bites 1.2GHz snapi simán van olyan erős mint a 32 bites 600, és a lényeg: Lollipop (szinte)minden ilyen procira lesz. A miért kitalálását rád bízom
-
n@p@lm
őstag
válasz
de most mi a baj?
ki a fene dolgozik ingyen?
az mellett igen segítőkész is az elvtárs, nem tudom miért fáj mindez neked. -
RVR400
veterán
válasz
Ajánlani valamit, és "nyomulni" megint más. Másrészt örülhetsz a Snapi 600-adnak Android 4.0-val, háromszoros áron.
-
Laza...
addikt
válasz
szili.tamas1 #94489 üzenetére
-
b0bcat
addikt
válasz
szili.tamas1 #94440 üzenetére
Én is ajánlgatom a Cubot S168-at és a THL T6S-t mindenkinek, mert jó készülékek a maguk 90 dolláros kategóriájában. Laza kolléga pedig nyilván azért ebből a modellből halmozott fel készletet, mert érezte, hogy sláger lesz.
De nem ő teremti rá az igényt.
És amúgy sem fog akarni mindenki V5-öt venni. Akinek nem jön be a dizájn, vagy aki ragaszkodik a 8 maghoz, netán a mini méretű SIM foglalathoz, az mást fog választani. De attól még a V5 sokaknak jó lehet.
-
RVR400
veterán
válasz
Akkor csak vak. Én tényleg nem értem, hogy mi a baj azzal, ha valaki jobbat ajánl mint Te, és meg is indokolja, hogy miért jobb.
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
Bocsi hogy beváltat ajanl barki... -.- Majd elkezdek valami noname klónokat ajanlgatni.
-
Outlander
addikt
válasz
Venni kellene itthonra porszívót mert a régi haldoklik, de szerintem Zte V5maxot veszünk... mert az nagyon jó és van supportja is.
-
Laza...
addikt
válasz
szili.tamas1 #94386 üzenetére
Ettől értelmesebbnek hittelek. De csak vak/és/vagy elfogult vagy.
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
szili.tamas1 #94386 üzenetére
Az nem support ha az egyetlen gyarit moddoljuk jobbra balra. Az support ha van kernelforras kiadva, ha van ROMforraskod kiadva. As mar az.
-
svgyula
addikt
válasz
szili.tamas1 #94379 üzenetére
Hát! Ebben azért vitatkoznék! A Honor 6-hoz azért igen sűrűn jön a "gyári" frissítés. Elméletileg már az 5-ös "Lollipop" is a darálóban van
-
Laza...
addikt
válasz
szili.tamas1 #94383 üzenetére
Az hogy egy közösség portol innen-onnan amonnan valamit, az nem support. Hanem az, ha a gyártó oldaláról le tudsz tölteni frissítést, van esetleg fórum is. Ezt konkrétan még az elephone is mérföldekkel megelőzi a Jiayuhoz képest. Mutass nekem S1-hez frissítést, ami megoldja a tárcsázó problémát, és frissebb romot mint 4.0.1. Ami nem egy régi, és nem is alsó kategóriás telefon
Fogalom zavarban vagy, a needrom az nem = a supporttal
A ZTE-hez? parancsolj: [link]
-
Laza...
addikt
válasz
szili.tamas1 #94379 üzenetére
Itt arra gondolok, hogy nem hagyják magára a készüléket, és van rom fejlesztés hozzá folyamatosan. Az hogy ez neked botorság, az egyéni szoc. problem
-
Faby
senior tag
válasz
szili.tamas1 #94362 üzenetére
Sajnos nem.
Az egy régi rendszeren (HTC Desire, custom Miui rommal) volt, de nem volt vele gond, nem laggolt, jól működött.
Hogy azóta, mai erősebb vason mit mutat, nem tudom, de nagy gond nem lehet szerintem. -
Faby
senior tag
válasz
szili.tamas1 #94358 üzenetére
Romhoz, launcherekhez nem értek, de esetleg egy app drawer alkalmazás a playről nem lehet megoldás? Pl ez Régebben Miui-n használtam, meg voltam vele elégedve. Sztem egy próbát megér.
-
Dominó85
addikt
válasz
szili.tamas1 #93593 üzenetére
Tudom, én például megelégszek a MediaTek nyújtotta lehetőségekkel. a Hongmival az 5 óra kijelzőidő megvan átlagban, ami 2000-es aksihoz mérten nem rossz. Igaz szeretnék 4G-t és egy kicsivel nagyobb telefont ami 64bit-es, 2GB ram van benne és 3-4000-es aksi (mondjuk a Jiayu S3-at
). De vágyaim mindig lesznek. Nyáladzani szabad utána.
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
szili.tamas1 #92853 üzenetére
Én is ìgy gondolom! Nekem sem férne bele, tutibszét vágna az ideg ha ilyen bugokkal kéne együtt élnem...Elvégre az emberek többsége azért vesz drágább telefont, hogy ne kelljen ilyen komprumisszumokat kötnie, legalábbis szerintem. Érdekes ez az rendszer kérdés is ..... vegyük pl a 1+1-et. Ugye hivatalos CM és képtelenek összehozni egy "hibátlan" verziót. Persze a korrektség kedvéért megjegyzem vannak elégedett tulajok is bőven a sok elégedetlenkedő mellett.Ott is hatalmas gondok vannak pl lemerült aksi miatt bootlop, kamera probléma, bizonyos verizóknál lefelezett üzemidő, sárguló kijelző stb.... pedig elvileg prémium cucc, talán később...
-
Gery1987
őstag
válasz
szili.tamas1 #92776 üzenetére
Nem IPS. Mezei TN-TFT kijelző. Nekem nincs bajom vele, sőt az egész telefonnal eddig semmi bajom nincs. Ha odajutok öszerakok egy tesztet megy egy topikot is. Eleddig remek kis telefon.
-
tpeter77
addikt
válasz
épp most irtam.
olcsó tft, fényerős de hamar invertálódik. -
TedThomas
aktív tag
válasz
Ha csak reálisan belegondolsz. Magyarországi beszerzés + dual sim + Lenovo + 35k-ért.... nem.
[link]Még Kínaiból is necces
-
ReFleXx
addikt
válasz
szili.tamas1 #92517 üzenetére
azért azt vedd bele, hogy 2005-ben romania elhagyott 4 nullat a lej végéről, az új román lej 10ezer régi lejnek felelt meg.
-
MrChef
aktív tag
válasz
szili.tamas1 #92507 üzenetére
Egyik román ismerősömtől kérdeztem, hogy megy a román gazdaság. "Nem rossz, de mehetne jobban is".
Máshonnan is hallom, látom, hogy fejlődnek rendesen... -
törölt tag
válasz
szili.tamas1 #92507 üzenetére
Nem hiszem. A fényposta betörné az ablakot. Legalábbis én így láttam a működését.
-
gipsztigris
addikt
válasz
szili.tamas1 #92499 üzenetére
Ez már nem igaz! Az én holmimat a Sprinter futár hozta, és azt is elmondta, hogy Budapesten vette fel az árut. Szóval? Ki a fene mondta, hogy MINDEN terméket Romániából szállítanak?
Szerinted két nap alatt Bukarestből elküldik Magyar futárcéggel Pilisre?
-
Zeki
nagyúr
válasz
szili.tamas1 #92492 üzenetére
Szerintem meg mivel rohadt nagy román cég, így mindent odakint központosítva, nagy tételben szerez be. Ebből a jóárasításból kapunk néha. Ha mást nem, akkor az ingyen postát.
Mert azért ha az ember rákeres a termékre mondjuk az arukereso.hu-n, akkor kiderülhet hogy bár van olcsóbb, de a postával máris több lesz.
És az emag most itthon is terjeszkedni akar. Jól csinálja.Az edigital csak a weboldal terhelésben cseszte el. Náluk nekem az a jó, hogy paypallal is lehet fizetni. Igaz, most a fekete pénteken nem lehetett.
-
gipsztigris
addikt
válasz
szili.tamas1 #92496 üzenetére
Ki a fene mondta, hogy Romániából küldik?
Román székhelyű cég, de itthon is van raktára.
-
gipsztigris
addikt
válasz
-
ZS3NI
őstag
válasz
-
Laza...
addikt
válasz
szili.tamas1 #92430 üzenetére
Elhiszem hogy savanyú a szőlő, de a teló témájában van több kép. A 2 nap üzemidő, és a 4-6 óra kijelzőidő teljesen átlagos. Használattól függően nyilván van +- érték.
A fenti képen azért van kikapcsolva, mert féltem hogy már annyi szufla sincs benne. Van egyébként 9:12 perces is, lehet keresni a témájában.
Azért furcsák vagytok, meg sok a kibic (akinek ugye semmi nem drága, csak fikázhasson), elhiszem hogy sz@rul esik hogy ez egy valóban jó teló. (és neked esetleg nem ez van
)
-
smatte
tag
válasz
szili.tamas1 #92378 üzenetére
igen, asszem ez az út lesz, mert leghalkabb álláson is bivaly hangos. Muszáj leszek valahogy csendesíteni rajta...
Köszönöm mindenkinek! -
smatte
tag
válasz
szili.tamas1 #92374 üzenetére
köszi. Ezt kifejtenéd? hol találok erről leírást?
-
include777
aktív tag
válasz
szili.tamas1 #92301 üzenetére
A kettő között van majd 6e ft.
max 25ben határozta meg nekem, hogy ennyi a keret, így ennyiből tudok neki válogatni.
(Sajnos nem tud rádobni pár ezrest ... )
Amúgy a fiam meg igencsak meg van elégedve a modecommal, nem rossz telefon -
WOT-H-A-C
veterán
válasz
szili.tamas1 #92294 üzenetére
Láttam hétvégen egy ilyen esetet...20on éves srác volt valami sony-nak látszó tárgyal a 36 C os jakkuziban böngészni és játszani!!!
Persze a lényeg az volt , hogy ki figyeli...
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
Na ez kene inkabb fogyvednek tolni...
-
Mottie
őstag
válasz
Ez a lényeg, hogy hiába a szabvány, beázársa nem érvényes a garancia. Innentől kezdve bullshit az egész.
-
tpeter77
addikt
válasz
szili.tamas1 #91853 üzenetére
ezen filózok én is.
G2F vs. Opendott, vagy Lg d325
ugye a teszkós baja a kis aksi, a másik kettőé 2000 feletti.
open-nek dicsérik a gps-ét, a másik kettőről nincs még elég infóm, de a G2f-re irta vki h 30-50 méteres állandó helybenjárást mutat.4.5" alatt nehéz az élet...
-
Laza...
addikt
válasz
szili.tamas1 #91857 üzenetére
és wwenigma
Nem akarok bele vauvau, de egyáltalán adtatok egy esélyt a gyári romnak? Vagy alap hogy megjön és flash?
Komolyan érdekel, nem szívózás
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
szili.tamas1 #91855 üzenetére
Baratne a pucolttal, de vissza fog menni a gyari szerintem. Idonkent furcsizik.
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
szili.tamas1 #91853 üzenetére
Az akkukapacitas nem kerdeses hanem fix.
Hibas keszulek eseten plane kerulendo az osszehasonlitas. Amugy a pucolt romra van panasz... Legeslegjobb esetben max felutra tennem a ketto koze, de nem kozeliti meg a G2F-et.
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
szili.tamas1 #91837 üzenetére
Nagyobb kijelzon nagyobb felbontas, ez nem valos elony. Viszont ugye gyengebb akku/kamera/hangchip illetve mintha invertalodo/snyomasra szinvalto kijelzot emlitettek volna.
-
RVR400
veterán
válasz
szili.tamas1 #91711 üzenetére
Nagyon egyszerű. Van a fehér címkén egy rubrika, amibe az van írva, hogy:
Origin: Hong Kong
Csak ezt gondolom nem vette észre az átcsomagolós elméletű kolléga.
Mielőtt vita lenne belőle, ma kaptam ilyen csomagot, tehát tudom, hogy miről beszélek.
-
Laza...
addikt
válasz
szili.tamas1 #91371 üzenetére
Nekem volt már ezzel a SOC-al szerelt telóm, egy sem tudta szaggatás nélkül a youtube-ot lejátszani.
Na de 45k-ért?
Az 1 gigás ZTE V5 megeszi reggelire (árban is)
-
Dominó85
addikt
válasz
szili.tamas1 #90988 üzenetére
Semmi baja. Csak egyszerűen mindenki xarért-hugyért venné meg. Olyan ajánlatokat kaptam, hogy hajam égnek áll...
Pl: Adnék érte 8 ezret. Hova kéne menni érte?
És hasonlóak...A GPS-e nagyon jó. A kamerája szódával, 3 feles után okés. A kijelzője a relatíve alacsony PPI érték ellenére nagyon jó és a fényereje (háttérvilágítása) az egészen kiváló. A rendszer pedig nagyon smooth, amolyan stock android féle. 30k-ért pedig nem rossz vétel szerintem (MT6582, 1GB ram, 4GB rom). Ráadásul a NAV szemle során lába-kelt tokért is harcolok a kínai eladónál, hátha küld egyet ingyen. Jelenleg ott tartok, hogy hamarosan küldi. Szóval egy szava nem lehet a vevőjelölteknek. A töltője igen minőségi, na meg van hozzá a kijelzőn lévő mellett plusz 1db fólia és a Doogee DG450 összes tartozékával kompatibilis a teló. Na mindegy megszoktam, hogy idén szinte csak xopok a telefonokkal...
-
Dominó85
addikt
válasz
szili.tamas1 #90986 üzenetére
Doogee DG450 átszitázva Blackview-ra.
Amúgy eladhatatlan a telefon... Faxom 25k minuszt okozott nekem a "próba cseresznye".
-
törölt tag
válasz
szili.tamas1 #90654 üzenetére
Milyen csomag? Én feltöltős vagyok. Nem akarok ilyen elkötelezettséget. Pont azért szeretnék dual SIM -es telót. Ráadásul van néhány szolgáltatás, ami csak adatkártyához rendelhető, hanghívásoshoz nem.
-
Laza...
addikt
válasz
szili.tamas1 #90654 üzenetére
Kivételesen komázom a UPC WIFREE-t, mert fél EU-ban használhatom a szolgáltatásukat ingyé, elő normlis lépésük van. UPC-wifi lefedettség meg kb jobb mint a mostani 4G lefedettség
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
szili.tamas1 #90632 üzenetére
Persze, egyertelmuen nem vita targya hogy a Magyarországon nemsokára leghasznosabb FDD LTE frekvencia tudása vagy hianya megis mennyit szamit...
Az amit szerinted nem kell tudnia mert minek... én pl. napi 70km-t utazok meló miatt, biztos orulnek ha rad hallgatnék és maradna az edge vagy egy szakadozó 3G az ut java részén a zsíros 4G-s telómon.
-
zizol
aktív tag
válasz
szili.tamas1 #90561 üzenetére
"Baromsagokkal ne teveszd mar meg a tapasztalatlan olvasokozonseget..."
(...)
"Tehat iszapszentgilisztason nemlesz 4g. Nagy cucc. Az olyan helyeken orulhet az ember hogy tud telefonalni."
Kicsit udvariatlan a stílusod, de megpróbálom türelmesen és érthetően megvilágítani neked.
Területileg az ország 70%-a B20-al lesz/van lefedve. Ha bp-en, vagy megyeszékhelyen laksz és élvezed a B3-at akkor is gondolom, hogy szoktál utazni. Nem kell ahhoz 300 fős településre menni, hogy B20 frekivel találkozz. Autópályán vagy vonaton tök hasznos, hogy tudod használni a telefonod. -
citkar
addikt
válasz
szili.tamas1 #90564 üzenetére
Ha figyelembe veszed a lefedettséget, illetve azt, ha valaki épp azon kívül lakik és dolgozik (ahol már nem mindegy melyik frekit kezeli a telefon), akkor már le is szarhatja azt a 4G-s telót, amit alig-alig tud kihasználni, mondhatni te téveszted meg az embereket, hogy azt mondod nyugodtan vegyék csak meg bármelyiket, majd azt veszi észre, hogy hiába fizetett elő 4G-s netre, gyakorlatilag kidobott pénz (vagy a telefon), hisz mit sem ér majd vele.
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
szili.tamas1 #90564 üzenetére
Aha szóval az se szamitott hogy a Voda 900MHz 3G lefedettsége 99%, egyebkent 2100MHz-en meg 20%. Csak gratulalni tudok barátom. Pösti vagy-e? Arcbol ugy latszik... tudod létezik olyan hogy VIDÉK és igen, pont azzal cseszed at az embert ha ilyen hozzáállással akarsz "segiteni" ebben a topikban.
NE TEDD.
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
szili.tamas1 #90561 üzenetére
Nem megtéveszti. Olvasd el amit irtak itt: [link] Csak azon a 2 frekin fog mukodni. Telekom B20 FDD 800MHz-et nem tudja. Tudod, mint a vodás WCDMA 900...
-
diegho
nagyúr
válasz
szili.tamas1 #90515 üzenetére
Nálam kettő Walkman volt, ami ugyanaz kb mint a mini és mindkettő 3 hónap után elkezdett lassulni nagyon. Mindenesetre karácsonyra lehet kap párom egy Ace4-et, vagy ha lesz valami 4" körüli snap400-410-es fehér teló a telenormál flottában értelmes áron, akkor azt, de az Ace4 nagyon tetszik neki, még én is elgondolkodtam rajta , mert még kompaktabb, mint a moto g és hardverben erősebb, a kijelző nem igazán érdekel, mert jobbára csak telefonálok vele és a fizikai gomb elég jól jönne.
-
diegho
nagyúr
válasz
szili.tamas1 #90513 üzenetére
A Sony szoftvere régebben is gázos volt. 3 havonta kellett a factory reset, mert egyszerűen használhatatlanra lassult az egész. Jelenleg még a samsung rendszere talán a leghasználhatóbb az összes közül, de nem véletlen használok én sem moto g-t, nem pedig S2-t.
-
punky10
addikt
válasz
szili.tamas1 #90111 üzenetére
Nem is kell hogy hardcore user légy,elég ha a Chrome-ot használod....
Eddig csak egy alkalmazást találtam, ami jobban eszi a RAM-ot,a gyári FB...
Ez az igazi androidos optimalizáció: mindkettő gyári app... -
WOT-H-A-C
veterán
válasz
szili.tamas1 #90100 üzenetére
Sok múlik az optimalizáltságon...
-
beg
veterán
válasz
szili.tamas1 #90100 üzenetére
Néha kapom is az ívet az asszonytól miatta
De azért tegyük egymás mellé a kettőt.
műanyag ház - fém keret
1200mah - 2400 mah
230x480 - 800x480Ráadásul amit a sárkány nyüstöl, az még a soc downgrade előtti. Plusz nem kicsit van optimalizálva az OS, míg egy szita-szita gyártótól nem nézném ki.
-
Mottie
őstag
válasz
szili.tamas1 #89523 üzenetére
Ha valaki játékra használja ott gyakran előfordul
-
csendes
addikt
válasz
szili.tamas1 #89517 üzenetére
Minden tapasztalat le van írva itt, a végét is érdemes elolvasni az OTA frissítésről: [link]
-
válasz
szili.tamas1 #89519 üzenetére
Akkor nyilván nem gond, ha csak kettő ujjat érzékel.
-
válasz
szili.tamas1 #89517 üzenetére
Kérdés, használsz-e egyszerre kettőnél több ujjat a kezelésekor?
-
Sanyika1
tag
válasz
szili.tamas1 #88768 üzenetére
Szia!
Igen, kiírt 15 számjegyet a készülék.
-
paolinho
őstag
válasz
szili.tamas1 #88640 üzenetére
Az a baj, hogy a bekapcsológomb alatti kis érzékelő, ami egy kis szalagkábellel csatlakozik az alaplaphoz, szakadt el. Így az nem oldaná meg a problémát, ha a gombot kicserélném.
-
aytukabozs
addikt
válasz
szili.tamas1 #88459 üzenetére
Az a baj hogy; idézem "A baj az hogy ami nálam alap lenne azoktól a dolgoktól is ódzkodik, így pl rootolni meg custom recoveryvel felvértezni sem akarja.."
Az o.k. hogy az MTK DT mentés megy (permanens)root nélkül, de hogy az anyámba rakom vissza a mentést ha nem akar a srác semmi durvább változtatást a telón?
Konzumidióta szegénykém, és itthon vásárolt Lenovot, a garivesztéstől félve meg nem akarja a lelkét bolygatni.(#88461) mrfrakk
Azt lehet tudni hogy azt honnan lehet tudni?
Van a telóba egy fájlnév oszt csókolom, changelogot meg a tököm se tudja hol lehet találni... -
törölt tag
válasz
szili.tamas1 #88418 üzenetére
Próbáld meg mondjuk Poweramp -ban hozzáadni a megosztást a zenei könyvtárhoz, hogy beolvassa a tartalmát, hogy az ott levő zenék között is tudj tallózni, vagy lejátszási listát készíteni! Úgy, mint ha a teló megadott zenei könyvtárában lennének. Ugyanez a szitu filmekkel az MXplayer -ben, vagy a QuicPic -kel a képeknél, stb.
-
Saua
tag
válasz
szili.tamas1 #88421 üzenetére
Köszi a választ.
-
törölt tag
válasz
szili.tamas1 #88391 üzenetére
A CIFS kernel szintű csatolás. Az OS összes alkalmazása helyi médiaként látja a tartalmat, vagyis olyan alkalmazások is közvetlenül tudják kezelni, listázni, amelyek nem támogatnak hálózati médiát (pl. Poweramp, MXplayer, Qickpic, stb). Ezen kívül, a csatoláson belül végzett áthelyezések ugyanúgy nem járnak valós adatmozgással, mint ha közvetlenül a távoli eszközön hajtanád végre. Mondjuk a PC, vagy a NAS letölt egy állományt a download könyvtárába, de neked a video könyvtárra van a DLNA. Nem kell TeamViewer -rel belépned, csak a teló fájlkezelőjében a csatolt mappán belül áthelyezned. Ez csak két példa, lehetne még sorolni. Akkor igazán hasznos, ha úgy építed fel az otthoni hálót, hogy van egy központi adattároló (NAS, vagy okos router) és az összes kliens ezen keresztül éri el az adatokat.
-
fu89
csendes tag
válasz
szili.tamas1 #87687 üzenetére
G4T 1GB RAM 4gb ROM
-
Laza...
addikt
válasz
szili.tamas1 #87227 üzenetére
Hátö...na! Merjünk nagyot álmodni!
-
aytukabozs
addikt
válasz
szili.tamas1 #85767 üzenetére
Erről a négykezesről kár hogy nem született videó (hát nincs ott egy ötödik kéz?)
Kategóriateremtő lett volna azthiszem... -
svgyula
addikt
válasz
Nem is a hangszóróra gondoltam
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
-
svgyula
addikt
válasz
szili.tamas1 #85762 üzenetére
Tegyél rá egy billenő kapcsolót
De legye legalább 10A-es
Ha a hangszórót cserélted azt miért nem forrasztottad vissza? Nagyító kell és egy kihegyezett páka még hozzá sem kell nyomni ezeknek elég ha megfelelő közelségbe ér és megolvasztja az anyagot utána csak meg kell várni azt az 5-6mp-et amíg kihül -
trebrona
nagyúr
válasz
szili.tamas1 #85762 üzenetére
Ha minden igaz GravityBox tudja.
De vannak lockerek is ami igen. -
aytukabozs
addikt
válasz
szili.tamas1 #85759 üzenetére
<<<<[szerk. az ott lassú csiga]
debugging ha bevolt akkor adb? mintha...
mégsejó az adb kez meg a fastboothoz is kell a power gomb :/
-
AlyrArkhon
senior tag
válasz
szili.tamas1 #85759 üzenetére
géppel ha összehozod adb-n keresztül?
-
Dominó85
addikt
válasz
szili.tamas1 #84891 üzenetére
Hinni a templomban kell...
-
BViktr
tag
válasz
szili.tamas1 #84796 üzenetére
Jópár éve csak kínai telóim vannak. Csak hogy megnyugtassalak.
-
BViktr
tag
válasz
szili.tamas1 #84793 üzenetére
Egy újabb túl okos hozzászólás. Köszönük Emese.
Részemől lezártam. -
Laza...
addikt
válasz
szili.tamas1 #84728 üzenetére
1/4GB javasoltam, az nekem nincs. Imádom az ilyen hozzászólásokat. Ez kb. pont olyan, mint az S1 hirdetésembe betették hogy kapni 169 dodóért is. Hát hogyne..
-
válasz
szili.tamas1 #84140 üzenetére
Ha direktbe rendelsz chigontól, az is hungobungohoz érkezik először, ő a Mo-i kontaktemberük...
-
gipsztigris
addikt
válasz
szili.tamas1 #84061 üzenetére
Az a baj, hogy egy SGS 5-ös is hozza az ájfon árát, és hát valljuk be,bizony kell kompromisszumokat kötni.
(#84065) wwenigma
Ez a kérdés csak úgy a "levegőbe" beírva mi akar lenni? Hogy az ájfon azért mert egy simes, sz@rabb mint egy Jiayu?
(#84063) stigmata
Nexus5-ből is volt a kezemben, és sajnos az is alulmarad gyorsaságban! De fejezzük be itt, mert ez a topik nem erről szól!
-
janaman01
addikt
válasz
szili.tamas1 #83959 üzenetére
annyit megérne....
jön szept 6. an a hatos ..gondolom csökkentikvaz árakat na de ennyire...ennyiért klónt se veszel -
tolvaj!
őstag
válasz
szili.tamas1 #83952 üzenetére
Már miért? Addigra a hajlítható panelek lesznek jobban elterjedve és azzal már a zsebben hagyás is ki lesz küszöbölve.
-
Crytek
nagyúr
válasz
szili.tamas1 #83952 üzenetére
Hát aki nem vigyáz a telefonjára vagy bármijére meg is érdemli az már nem a gyártók baja.De nyilván nem cukorból lesz mint a mostaniak sem abból vannak.
-
mekker
őstag
válasz
szili.tamas1 #83915 üzenetére
Szomszéd gyereke, szóval nem én szabom a feltételeket. Tudom hogy 15-ért zömével csak trágyát lehet kapni. Azért kérdezem mert azért azt mégse kéne hagynom, hogy egy teszkós A0-duálkór negyed giga ramos telefonnal szivassák. Szóval az árba nekem nincs beleszólásom.
Azt sem látom miért lenne baj, hogy egy 10+ éves gyerek kap egy telefont, amikor egy karácsonyi legókészlet is hétezernél kezdődik és azon bizony nem fut el az Angry Börcc.
Azt meg látom, hogy 20-22-ért már van pl. Jiayu F1, akkor alatta miért ne lehetne használhatót kapni? -
llll
senior tag
válasz
szili.tamas1 #83774 üzenetére
nála próbálj szerencsét:
[link] -
Polos
csendes tag
válasz
szili.tamas1 #83256 üzenetére
Nem CWM az, hanem sima android system recovery 3e. Lassan csak rájövök mi micsoda.
Egyébként ha valakit érdekel, 19500 Ft volt a telefon, német raktárból, EU-n belülről áfa és vám mentesen a comebuy-ról, 8 napos szállítással. Ajándékba adtak mellé szilikontokot, képernyővédő fóliát (ezeket nem írták a weboldalon), valamint 8GB sd kártyát (ezt már írták). Mondjuk "16GB"-os érkezett, amit h2testw-vel tesztelve csak 8GB-os volt. Szóval 7.5GB-os partíciót kapott, utána már rendben működött. -
WOT-H-A-C
veterán
válasz
szili.tamas1 #83259 üzenetére
Az igaz....
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
szili.tamas1 #83256 üzenetére
Nem feltetlenul.....ott még másolgatni kell az sdre install zip....szvsz a géniusszal egyszerűbb....
-
tolvaj!
őstag
válasz
szili.tamas1 #83175 üzenetére
Ha így nézem akkor igazad van teljesen
-
tolvaj!
őstag
válasz
szili.tamas1 #83172 üzenetére
Igazad van,DE elfelejted, hogy ezek a telefonok relatív olcsók. Teljesítményben egy 8 magos simán felveszi a versenyt egy samu s4vel és csak 40% a árban, de azt a készüléket egy összegben fizeted ki, míg egy samut részletben is ki tudsz fizetni.
-
válasz
szili.tamas1 #83170 üzenetére
Szolgaltatoi ar mindig mas. Ezt tudjuk jol.. Es maga a koncepcio is.
De van aki igy veszi. Ez ilyen
-
válasz
szili.tamas1 #83166 üzenetére
Mobilarena.hu
@beg: Mivel ez nekik is lóvé, így szerintem semmi nem zárja ki.
Na de mikor hibásodik meg egy Lenovo?
Viccet félretéve, nekik érdekük lenne jó pénzért szervizelni, amit nem tartanék hülyeségnek.
-
suste
veterán
válasz
szili.tamas1 #83003 üzenetére
olvasgatok róla, de hol lehet ezt kapni?
-
janaman01
addikt
válasz
szili.tamas1 #81814 üzenetére
szerintem meg az a baj ( bár nekem nem) hogy ezek a mocskok nem fognak faragni semmit a profitból...max a dolgozói létszámukat faragják le...ahogy a nokia is...
-
mokuskerék
csendes tag
válasz
szili.tamas1 #81731 üzenetére
A Lenovák ,jónak tünnek,de az UMI se rosz.Kösz!
-
mokuskerék
csendes tag
válasz
szili.tamas1 #81727 üzenetére
hát kb.5" legyen és olyan 60-70 körül gondoltam.ha van olyan valaki aki rendelt mostanába ,az irjon pm.-be ,és mondjon véleményt hogy mennyire van megelégedve! kösz.
-
Dominó85
addikt
válasz
szili.tamas1 #81709 üzenetére
Talált, süllyedt.
Köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! HP ZBook Firefly 14 G9 üzleti notebook- i7 1255U 32GB RAM 512GB SSD nVidia T550 4GB Win11
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest