- Milyen okostelefont vegyek?
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
- Google Pixel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- iPhone topik
- Magyarított Android alkalmazások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
wwenigma
Jómunkásember
-
TedThomas
aktív tag
Itt a fórumon páran már vettek, ők majd tudnak több információval is szolgálni de a Zopo ZP999 3X pontosan megfelel a leírásodnak.
Igaz egy picit nagyobb de kell a hely a sok cuccnakszerk: Igen a Honor 6 is nagyon jó választás
-
-
Magyarországon eddig az Alcatel ot-918d és Samsung Galaxy Y duos van ennyi pénzért.
Előbbi 27k, másik 37k.
Van még aTab5 ami ~40k körül megcsíphető, (pl. hardveraprón), ez már mtk6577-es 2 magos 1GHz-es processzorral szerelt.46k már a Galaxy S duos.
Az ot918 egész jó ár/érték arányban, a galaxy-k jelentősen túlárazottak. Itthon ennyi a ~40k kínálat.
(megjegyzés: 46k körül 2 kategóriával jobb kínait kapsz, pl zte, thl, j-g3, stb...)
-
Szerintem igen.
Én meglepődtem, nem nagyon bíztam az Alcatelben.
Régebben hát hogy is mondjam... volt one-touch-easy telefonom (1998 környékén), húdeutáltam!
Ezt meg nem.Hát a minőségi és ugrás az valahol 50 körül van.
Meg hát a dilemma: Kínából, vagy Magyarországról vegyen az ember...
Kínából olcsóbb egy jobb készülék. (~40-50kHUF-ból megúszható)
Itthon egy tűrhető, mint pl. az Alcatel 993D kb. 50-ből kihozható, de még nagyon friss, nincs sok tapasztalat róla, csak annyi, hogy nem túl erős (de nem is gyenge). A nagyobb tesója a 997D az meg az MTK6577-re épül, és egész gyors.A más nevesebb gyártók nem akarnak nagyon pörögni a 2 sim-es piacon, szerintem az Alcatel ezt a lapot vette, és most rááll erre (?)
Volt itt a fórumon pár hozzászólással előbb 4 készülék is, amit javasoltak.Cappa.
-
Az akkuidő nagyon sokban függ a használattól.
Kevés telefonálás, kicsi játék, kevés wifi --> 2-3 nap (volt 6 is, de akkor napi 10 perc telefon összesen...)GPS és ilyesmik pedig hamar elküldik aludni az akkut. Volt, hogy 1 nap alatt elfáradt
Ha még 10k-t rádobsz, akkor sem kapsz arányait tekintve jobb készüléket.
(pl. galaxy Y duos, ennek a képernyő érzékenysége nagyon jó, de maga a kijelző messze alulmarad a 918d-hez képest.) -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- CarPlay / Android Auto adapter meglévő Android alapú fejegységhez
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf Gamer laptop! R7 3750H / GTX 1650 / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z390-E GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged