- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Carline
őstag
válasz
overland #136397 üzenetére
Huawei-Honor telefonok közötti másoláshoz a gyári biztonsági mentés app.
Más telók között pedig a szintén gyári Phone Clone app.Bocs, de azt gondoltam, hogy a Honor 8 topikban vagyok...
Easy backup nevűt használtam eddig, de mostanában azt vettem észre, hogy a sok reklám mellett az sms-eket is hiányosan viszi át. Hiába ment le pl. 557 sms-t, visszaállításkor pl . csak 510-et állított vissza. Pedig nem volt a kihagyottak között semmi különleges karakter és semmi egyéb.
Az App Backup & Restore app viszont elég jól teszi a dolgát. GDrive-ra fel lehet tenni a mentést és onnan könnyen vissza is állítja. Egyenlőre tetszik
-
Carline
őstag
Ugyan mikor indul meg a Redmi Note 5 Pro forgalmazása?
Kínából sem kaptatok még esetleg infót? (Már aki érdekelt arrafelé..) -
Carline
őstag
válasz
punky10 #136010 üzenetére
De dual actív az is. H8, P9, P9 Plus, Mate8 is az és vége.
Onnan már csak dual standby van a Huawei - Honor mezőnyben is.
Pedig mentem volna tovább a Mate vonalon, de úgy van ahogy tibcsi0407 is írta, ha megszoksz valamit, nem szívesen adod alább.
Vettem nagyon jó áron egy Honor9-et (szerencsére webshopból) de nem néztem annak utána, hogy az már nem aktív... 14 napos elállással lemondtam róla, pedig tetszett (fényképező miatt váltottam volna) -
Carline
őstag
válasz
tibcsi0407 #136005 üzenetére
A 636 elvileg még a 650-től is erősebb.
Ez jó hír. Nem ártana már előrelépés a két éves modellhez képest.
A design nekem megtetszett mint ahogy a SoC is Note3SE-n, azért is vettem meg azt. Note4 csak rövid ideig volt. Utána átcsábultam Mate8-ra (Dual Active) és nagyon bejön hogy a net mellett mehet a hanghívás is és a netes kártya nem szakad le.
Viszont az a tender nagyon megállt, már csak dual standby van mindenfelé. Pedig igény lenne az aktívra is. -
Carline
őstag
válasz
tibcsi0407 #135998 üzenetére
Valóban az a kamera és vaku elrendezés elég "furcsa".
Az a koncepciós render kép jobban tetszett ahol az ujjlenyomat érzékelő fölött volt egy vonalban a két hátlapi kamera. De hát nem az a jóslat lett a befutó.Nekem a Note3 SE tetszett a legjobban azok közül amiket használtam.
A Note4-es S625 SoC-nál egy egyszerű GPU-t is használó játék (FoE) is az animáció kikapcsolását kérte az akadások megszüntetése érdekében. Ezen a Redmi 4x-nél nem lepődtem meg, mert az még visszafogottabb, de épp ezért S625-öt nem vennék.
Az S636 és a GPU egysége többet nyújt mint az S625? -
Carline
őstag
válasz
Donki Hóte #135985 üzenetére
Ha majd megkapod, írsz róla egy kis összefoglalót?
Érdekel a Plus, de most hogy pedzegetik a note 5-öt is végre nem a harmatos 625 SoC-al az is csábítónak tűnik. -
Carline
őstag
Valakinek érkezett már meg Redmi 5 Plus teló?
-
Carline
őstag
válasz
Donki Hóte #135875 üzenetére
Nem rossz ár, de ez a 3/32 verzió. A 4/64-es 220$.
Azt honnan tudod hogy a 4,81$ szállítás az EU Expressz? Azt Priority Line-nak írja meg van még olyan, hogy Expedited shipping.
Melyik az a szállítás amire már nem tesznek plusz Áfát?Szerk: Közben beléptem telefonon alkalmazással és ott a Priority Line-nál mutatja az EU Express-t míg weblapon nem.
-
Carline
őstag
Persze nekem is a Mate8-on ott a két hívásindító gomb a tárcsázóban, de nem lehet különböző számokat a kártyához rendelni. Pedig lenne amit mindig csak az egyikkel hívok, míg másokat csak a másikkal.
Annyit lehet(ne) még, hogy fixen sim1 vagy sim2 legyen a hívó kártya, de az meg pláne nem megoldás.
Szóval ennek fényében írtam, hogy egy gyári tárcsázóba is benne lehetne tenni ezt a kérdésen funkciót és nem egy fizetős külsős appal megoldani. -
Carline
őstag
válasz
Donki Hóte #135865 üzenetére
Azt nem tudom, hogy ezt a szerintem egyszerű műveletet miért nem tudják a gyári tárcsázók lekezelni?
Miért kell ehhez még egy külsős app? -
Carline
őstag
Umidigi S2-ről mit gondoltok?
Árát megérheti? Ugyan milyen támogatásra lehet számítani?
Feketében tetszik. Bár most még presell. -
Carline
őstag
válasz
battag #132784 üzenetére
Én Redmi Note3 SE-ről váltottam kétkártyás Huawei Mate 8-ra.
Nekem nagyon bejött ez a telefon. Aktív dual simes teló, 4000-es akkuval, NFC, nagyon szép IPS-NEO FHD kijelzővel GG4, 3/32GB, Kirin 950 Soc (Antu ~90k) és a fényképezője köröket ver az elődjére.
Csak a mérete elég nagy, kb mint a Nexus 6P volt. 6" vékony kávás és kb 4,6mm-el szélesebb mint a Note3 SE. -
Carline
őstag
válasz
tibcsi0407 #130745 üzenetére
A "középkategóriás slágertermék" kicsit erős abban az országban ahol igény van a gyors netezésre de a tesztelt telefon nem támogatja azt a 4G frekvenciát amit itthon kellene, hát elég erős szerintem.
Ha lesz B20 benne akkor egyetértek a konklúzióddal de addig részemről felejtős. Note 3 Pro-t sem vettem csak miután megjelent az SE változat. Pont az előbbiek miatt. -
Carline
őstag
Anyukám lecserélné a régi LG F60 telefonját.
Most tudna venni telefont és a számításba vehető telefonok közül ezek maradtak:
Huawei P8 lite és Honor 7 lite
Unokákat már most is csak telóval fényképezi, úgyhogy a fényképező minősége az elsődleges szempont.
Mindkettő 2/16GB-os és 24 hó a gari is.
Ami tetszik nekem a Honorban hogy FHD-s és 3000mAh akkus és a SoC is erősebb. (bár ezek anyumat nem hiszem hogy nagyon meghatják)
Melyik lehet a jobb vétel? -
Carline
őstag
Ismerősöm szerelő és szeretne strapamobilt venni.
- Blackview BV6000
- Homtom HT20
- Doogee T5Ezek közül lehet valamelyik ajánlott? Az sem lenne baj, ha a fényképező része nem kuka, mert dokumentálni is kell néha amit csinál.
-
Carline
őstag
Én már elvesztem a Xiaomi tengerében.
Pro, Prime, Global, International vagy csak simán minden nélkül.
Egyik webshopnál van B20 írva máshol ugyanolyannál nincs.
Redmi 4 és Note 4 érdekelne B20-al EU marketből, vagy EU Expressz küldéssel.
Van ilyen? Vagy még várni kell a B20 verziókra mint a 3-nál? -
Carline
őstag
Kínai újévre szoktak akciózni a webshopok?
-
Carline
őstag
válasz
Viktor0610 #129632 üzenetére
Köszi, de nem tudtam hogy ez a kínai vagy a japán pénz jele..
Bár japánnak olcsó lett volna nagyonpárezerért.
-
Carline
őstag
válasz
tibcsi0407 #129374 üzenetére
Ez egy szuper hír szerintem. Így nem kell majd azt lesni, hogy ugyan van-e B20 a közeljövőben megjelenő telefonokban.
Szerintem az árakra is jótékony hatással lesz, mert a belpiacosak most is olcsóbbak mint az int. verziók. -
Carline
őstag
válasz
tibcsi0407 #129182 üzenetére
és peestike
Köszi a választ.
Azt gondoltam hogy vagy az email címre vagy sms-be jön valami értesítés arról hogy megadták az engedélyt.
Ki fogom próbálni (ha a gyerek hazaér a koleszból). -
Carline
őstag
Mondjuk úgy, hogy HA sikeres bootloader nyitási engedély kapsz és teszel fel egy TWRP recoveryt akkor lesz lehetőséged feltenni egy felhasználó által készített patchet.
Szóval a boltból megvett telefonon még ez nem megoldott. Majd HA az eljövendő update tartalmazni fogja ezt akkor lehet írni hogy akkor megoldott a probléma.Ez sajnos nem Nexus, hogy "fastboot oem unlock" és már mehet is rá minden. Lányom telójára már egy hete ment a kérelem de még mindig semmi az unlockról.
-
Carline
őstag
válasz
tibcsi0407 #129011 üzenetére
Meg még majd 200e 24 hó alatt csak a havidíjból..
-
Carline
őstag
válasz
SamiCsillag #128812 üzenetére
-
Carline
őstag
Karácsonyra szeretnénk új mobilt, ami egy Redmi 1S-t váltana. Szeretnénk kb másfél-két évre tervezni.
Sok nézelődés és pár olcsóság elvetése után letisztult a kép.
Ami maradt az árban is kb azonos: P8 Lite és a Redmi 3s Prime.
Alapvetően kevés telefonálás, többségben net (mobil és wifi egyaránt) és fotózásra (videó) lenne használva.
Ti melyikre tennétek a voksot? -
Carline
őstag
Egy gyors kérdés.
Két telefon ugyanazon árban, melyik lehet a jobb vétel?
Homtom HT17 Pro vagy Doogee X5 Max Pro -
Carline
őstag
Lányom Xiaomi Redmi 1S telója lassan két éves lesz és cserélni szeretné. Tetszett neki a Redmi fényképeinek minősége, annál rosszabbat nem szeretne.
Most néztem a Doogee X5 Max Pro telefont, tinynél ~21k körül jön ki az ára.
Van itt már valakinek ilyen telefonja? Fényképet milyen minőségben produkál? -
Carline
őstag
válasz
gipsztigris #93919 üzenetére
A képernyő felső 1/6-a teljesen jó egyébként.
Szétszedtem és lecsatlakoztattam a kijelzőt, meg az összes csatit. Majd vissza, de az eredmény ugyanaz.
Az alsó 5/6 vibrál folyamatosan és szellemképes.
Nem lehet, hogy memória hiba? -
Carline
őstag
Ide is berakom a hibajelenségemet, mert itt több szaki megtalálható. Több a tapasztalt szem.
Van egy Redmi 1S telefonom, amit kb. három hónapja vettem használtan.
Ma délutántól ezt csinálja a telefon:Ugyanilyen a képernyő recoveryben és fastbootnál is.
A mentések után elsőnek csináltam egy factory resetet, de nem változott.
MiFlash-el (fastboot) feltettem rá egy 45-ös romot, de ugyanaz a hibajelenség.
Le nem lett ejtve, vizezve sem lett.
Mi lelhette? -
Carline
őstag
válasz
Laza... #89684 üzenetére
Amit írtál a régi V3 alapján írtad, vagy már írták a V3 plus-ról is hogy ezek a bajai?
Mert hibás szériáról az egész gyártót lehúzni kár lenne.
Te is árultál pl. Newman K1S telót, ami nem egy jól sikerült darabja volt a gyártónak, de azért volt jópár másféle telójuk, amit többen vettek és nem láttam őket dühöngeni erre. -
Carline
őstag
válasz
Viktor0610 #82483 üzenetére
leveri a szemüvegét vagy vmi ilyesmi.
-
Carline
őstag
Tetszik a Redmi 1S és a Coolpad F1 teló.
A Redmi-nél jelenthet hátrányt az, hogy abban "csak" négymagos, de Snapdragon 400 van?
GPS a mostani telómban (MT6589) elég tré, a Snapi meg azért nem MTK és jobbnak gondolom pláne glonassal.
Valamint a szenzorok (pl e-compass) nem működött semelyik romban, hiába volt benne.
Nem tudom az újabb MTK SoC-ban ezek mennyire működnek normálisan valamint a Snapdragon hogy áll ezekkel. -
Carline
őstag
válasz
s3nsitivity #81686 üzenetére
Ez olyan mint nekem ifikoromban mikor bejöttek a laptopok a laptop kiejtve is laptop volt.
Most előszeretettel leptopnak hívják, de nem tudom úgy mondani. Nem áll rá a nyelvem.szerk: meg nem csak hogy nem áll rá, de ránézek arra aki mondja és azt gondolom: kiscsikóóóó...
-
Carline
őstag
válasz
svgyula #81663 üzenetére
Na az tetszett a fórumukon, hogy valaki rákérdezett miért nincs benne értesítési led.
Az volt a válaszuk hogy a beérkezett vélemények alapján mást tartottak fontosnak, azért nem tetettek bele/ gyártatták le azzal.
Egyszerűbb lett volna azt, hogy a pcb-re nem tett a gyártó, őmiattuk meg nem fog...tolvaj!: az 5.5" a leírtak miatt nem játszik nálam. Tényleg nagy.
-
Carline
őstag
válasz
WOT-H-A-C #81658 üzenetére
Na mit mond a varázsgömb?
Bár az is igaz, ha mindig csak egy keveset várok, akkor akár azért mert jön egy újabb SoC vagy azért, mert az újdonság lecseng lehet hogy kisebbek lesznek az árak.adams55: láttam a linkelt tabletet. Teljesítményhez, technikához képest jó ár, bár ez azért az első fecske. Majd ha a többi kínai név is tesz ki terméket, akkor már tudom, hogy milyen az árképzésük.
Félek, hogy a MT6595-öt majd csak a FHD, 5.5" vagy nagyobb tepsik kapják meg. Az meg -pedig nagy kezem van- már nagy lenne nekem is. Tapasztalat, mert volt egy rövid ideig Goophone i9 5,7" teló nálam. -
Carline
őstag
válasz
WOT-H-A-C #81656 üzenetére
Az F1-nél többen jelezték hogy ment rendben a GPS. A w200s-nél nehezebb szűrni, mert egybe van a w200 topikjával.
A mostani telóm tudja az OTG-t (ritkán de használtam pendrive-val, vagy sd kártya olvasóval) a w200s is kezeli az F1 meg nem.A mostanában megjelenő MT6595 tolni fog ugyan az árakon lefelé?
-
Carline
őstag
válasz
atthany #81644 üzenetére
Ja a THL 1/32 az F1 meg 2/8-as, bár MicroSD-vel használom így a belső rom nem annyira vészesen kevés.
Az akku az F1-ben nagyobb kapacitású.
Értesítési led és GG mindkettőben van.
A fényképező is az F1-ben jobbnak tűnik.
GPS-t lenne még jó tudni, hogy milyen a két készülékben, mert most MT6589 SoC telóm van és eléggé szétszórt GPS ügyben.
Valamint az, hogy a vakuját lehet-e elemlámpaként használni és megfelelő erősségű-e?
Árban nincs nagy eltérés a kettő között. -
Carline
őstag
THL W200s meg a Coolpad F1 között nem tudok dönteni.
Egyikben ez jobb, másikban az.
Melyik lehet a jobb vétel. Kb egy évben gondolkodok, utána újítok.
KitKat van hivatalosan, működőn valamelyikre? -
Carline
őstag
Nem tudjátok hogy a Beex Octagon telónak melyik kínai telefon felel meg?
Vagy esetleg tudtok helyette ajánlani MT6592 SoC 2GB rammal telót, ami hazahozva ilyesmi árban van? -
Carline
őstag
válasz
Laza... #76000 üzenetére
Én a görög buszos nyaralásra mindig a szünetmentesem 7.2Ah 12V akkuját viszem egy oda való csatikkal ellátott szivargyújtós micro-usb töltő kíséretében.
Oda és visszaútra nekem és a lányomnak a telóját, keresztgyerek tabletjét szinte folyamatos használat és töltés mellett elviseli.
Nehéz (kb 2.5kg) emiatt kényelmetlen de az erő vele van. -
Carline
őstag
válasz
cappa72 #57908 üzenetére
Rendben, köszi a segítséget.
Működik a kiolvasás és a visszarakás adb-vel.
Érdekes, de vissza ha az of=/dev/block/mmcblk0 bs=1024 skip=xxxx volt akkor 0 bájtot másolt, viszont ha of=/dev/recovery volt akkor egyből helyére tette.
A problémám fő része az volt hogy a cwm-ben az updater-script a package_extract_file("boot.img", "/dev/bootimg"); vagy szebben írva assert(package_extract_file("boot.img", "/tmp/boot.img"),
write_raw_image("/tmp/boot.img", "bootimg"),
delete("/tmp/boot.img")); parancsra a boot.img tartalmát beírja a megfelelő helyre, addig egy reco.img tartalmát nem írja be a /dev/recovery helyre.
Marad megoldásnak hogy egy busybox (hátha a telefonon nincs) is bekerül a .zip-be meg egy .sh script ami megcsinálja a másolást. -
Carline
őstag
válasz
cappa72 #57904 üzenetére
A recovery particiónak mi a csatolási pontja? dev/block/mmcblk0px alatt nem látszik. Samu telóknál ott lehetett felülírni pl touch vagy twrp recoveryre a cwm-et. Mobileunce tools helyett egyszerűbb lenne a recovery csere recoveryből.
Boot.img simán felrakja a /boot-ra a script, de a /recovery particióra azt írja a log hogy nincs mountolva. -
Carline
őstag
Már megkaptad azt a segítséget, amit így netről tudunk nyújtani.
Vagy belefogsz ezek alapján a flashelés pár perces műveletébe vagy elébe nézel egy sok hetes kalandnak ahol perkálsz, elküldöd a telót kínába, ők visszaküldik és esetleg megint fizetsz plusz áfát a telefonra.
A döntés a tiéd. -
Carline
őstag
válasz
CoolBoy323 #55309 üzenetére
Hát nem semmi.
Itt lakik az utcánkban, kb. tíz háznyira tőlünk.
Kicsi a világ. -
Carline
őstag
aTab5 Quad 5" dualsim teló lesz a Tescoban 45k-ért.
Bár csak QHD felbontás, de IPS kijelző.
1GB RAM / 4GB ROM-al írják, de máshol 512KB/4GB-ot írnak.
Melyik lehet az igaz?
1 év magyar garanciával "helyben" megvéve nem is rossz ajánlat, tekintve, hogy a mostani kínai rendelések vagy beesnek karácsonyra vagy nem, de a +Áfa a szinte biztos. -
Carline
őstag
válasz
vegyszer #52586 üzenetére
Eléggé röviddé lehet tenni a SIM kártya kikapcsolását Nove/Apex launchet alatt pl így:
Hosszú tapizás a kezdőképernyőn majd, Parancsikonok / tevékenységek / beállítások / SIM-kezelés ikont helyezed ki a képernyőre.
Ez arra az oldalra dob be, ahol a csúszkával ki/be tudod kapcsolni a SIM kártyákat. -
Carline
őstag
válasz
anonym1s #52585 üzenetére
Én tisztában vagyok a telefon tulajdonságaival és nem érzem magam elfogultnak vele szemben.
170$ körüli összegért vettem négy hónapja. Az iránytű sajnos nem működik, a Samsungomban igen, de ott sem használtam semmire. A kamera és a villantó valóban sokkal jobb volt a Samuban, de itt ez van és ezt használom. Kínaiban meg 5" IPS, HD kijelző, DualSim, 4.2 JB van. Én pl. ezek miatt vettem meg a Vowney-t. Majd ha lesz itthon neves gyártó terméke, ilyen felszereltséggel, majdnem ilyen áron akkor váltok én is arra.300$+Fa szép összeg egy kínai telóért. Ha lenne annyim telóra én egy S III-t vennék és dúskálnák a custom romokban, jó kijelzőben, szuper kamerában, de az meg nem dualsimes.
-
Carline
őstag
válasz
anonym1s #52545 üzenetére
Állandóan ezekről a telókról, mint kínai szarokról beszélsz.
Szerencsére lehet venni dualsimes Samsungot nagyméretben (Grand Duos) melynél itteni teszt alapján:
"...megvannak a mozgásvezérléses extrák, meg a szemfigyelő intelligens kijelzővilágítás is... A fényképező működése igen gyors, az exponálás és mentés szinte csak egy szempillantás... A szemünk viszont akkor fog igazán tágra nyílni, ha megnézzük az elkészült képeket. Azok ugyanis egyáltalán nem rosszak, sőt inkább meglepően jók."
Samunál a villantó is erős szokott lenni, nem úgy mint ezen ratyiknál.
Szerintem elégedettebb lennél egy ilyennel, mint ezekkel a "kínai szarokkal". -
Carline
őstag
Vowney V5 ugyanezen adatai:
Common Normal Headset LoudSp
p0 0 96 0 96
p1 55997 253 189 224
p2 31000 16388 10756 5256
p3 10752 29 31 31
p4 32769 57351 57351 57351
p5 0 31 31 24607
p6 0 400 400 400
p7 0 64 64 132
p8 0 400 80 84
p9 0 4325 4325 4325
p10 0 611 611 611
p11 0 0 0 0
p12 - 20488 20488 20488
p13 - 371 0 0
p14 - 23 0 0
p15 - 8192 0 0
p16 - 96 0 96
p17 - 253 189 224
p18 - 16388 10756 5256
p19 - 29 31 31
p20 - 57607 57607 57607
p21 - 31 31 24607
p22 - 400 400 400
p23 - 64 64 132
p24 - 400 80 84
p25 - 4325 4325 4325
p26 - 611 611 611
p27 - 0 0 0
p28 - 16392 16392 16392
p29 - 371 0 0
p30 - 23 0 0
p31 - 8192 0 0 -
Carline
őstag
Pandawillnél kiegészítőkhöz tudtok valami kuponkódot?
-
Carline
őstag
válasz
instantwater #43999 üzenetére
Nekem meg pont a telefonáláskor halkabb, mobilevoip alatt meg egész hangos.
Én akárhol néztem a hangszórós, mikrofonos beállítást, mindenhol másképp volt a MUT-ban és mind a sajátjára esküdött. -
Carline
őstag
válasz
Batistuta7 #43055 üzenetére
A témára van megfelelő topik: Voip telefonálásról, beszélgessünk!
-
Carline
őstag
válasz
instantwater #42974 üzenetére
Milyen HDMI?
-
Carline
őstag
válasz
CoolBoy323 #41830 üzenetére
Van ismerkedős topik talán átvonulnátok oda?
-
Carline
őstag
válasz
milestone #41661 üzenetére
Alap recoverybe belépni.
ADB-vel mountolni a /data particiót majd formázni.
Vagy ha van TWRP recovery akkor onnan lehet formázni a /data-t közvetelenül.
Vagy ha van CWM a telón és leírod ide a /data partició csatolási pontját (mmcblk0px) akkor küldök neked egy CWM .zip fájlt ami megcsinálja a törlést. -
Carline
őstag
válasz
janakbacsi #41311 üzenetére
Az md5 egy önellenőrző szám, melyet a cwm generál a mentés végén.
Sérült lehet az sd kártyán az adat. -
Carline
őstag
válasz
instantwater #41157 üzenetére
Vowney V5 vagy ha 6589T kell akkor V5T.
OTG van és működik is rendben (pipa) OGS (pipa) 5" ISP HD (pipa) 1GB RAM (pipa) akku 2400mAh (96% pipa) -
Carline
őstag
válasz
hjohnny88 #40665 üzenetére
Azt láttad, hogy ennek a képernyő felbontása 320x480 pixel?
Az harmatgyenge.
Két éves Blade telómon is 480x800 volt a felbontás 3,5" átmérő mellett.
Annyi azért minimum legyen szerintem egy telón.GIJoe: G2 valóban jobb mint amit a srác linkelt. Barátnőmnek egy olyan lett. Kijelző nagyon szép és óvatosan megnyomorgatva nem lilul és lapul.
-
Carline
őstag
válasz
CoolBoy323 #40594 üzenetére
Így próbáltad parancssorból?
java -jar jBART.jar -
Carline
őstag
válasz
kmisi99 #38433 üzenetére
Nem tudom, hogy a többi dualsimes telóban mi a beállított governor, de a Vowney-ben alapból a hotplug.
Ez elég jól leszabályozza a cpu-t. Elég sokáig csak az első magot használja alapon 497MHz-en.
Rootolt telón bele lehet nyúlni, hogy milyen gyorsan kapcsoljon felfelé a proci, de akkor meg a fogyasztása lesz nagyobb és az akkuidőre megy a panaszkodás.
Amiket te használtál telefonok HD kijelzővel, 6589 procival és PowerVR SGX 544 GPU-val azoknál hasonló akadások előfordultak?
Én lehet, hogy érzéketlenebb vagyok a rezzenésekrede nem igazán tapasztaltam azt, amit te leírtál.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2955
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Bomba ár! Microsoft Surface Laptop 3 - i7-10G I 16GB I 256SSD I 13,5" Touch I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest