- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Magisk
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Élő adás Utazómajommal és Kerek Istvánnal az AI kapcsán
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
margithid
veterán
Sziasztok!
A minidealről és hasonló helyekről történő vásárláskor mennyire nyúlnak bele a rendszerbe az áruházak?
Vagy ez már nem szokás, és a gyári rendszerrel küldik?
Olvastam, hogy esetenként mindenféle bloatware van a telefonon... -
margithid
veterán
Ha jól értem, akkor 5%-ot kell fizetni még plusszban és vámmentes lesz? [link]
Csak mert az semmi, itthon a kezelési költség kb ennyi lenne, plusz az adó ami majdnem 30%. -
margithid
veterán
válasz
Ferenc1989 #94707 üzenetére
Én ennyiért inkább már a redmi note-ot venném!
Egyébként ahonnan nem kellene vámot fizetni, ott mennyi lenne cakli pakli? -
margithid
veterán
Sajnos az olcsó kínai memóriakártyákkal én is megjártam. Annyira csábítóan olcsóak, hogy beugrik az ember.
-
margithid
veterán
válasz
Dominó85 #94577 üzenetére
Az biztos, hogy mondjuk kicsit drágábban ott a xiaomi redmi note, nagyobb aksival, plussz 1 GB Rammal, 4g-vel. Vám nélkül kicsivel több mint 40k.
Igaz ha rájön a vám, akkor már lehet jobban megéri itthon megrendelni, emagnál 66k. És ott ugye van 2 év garancia is!"z2-őd" - ez fájt
-
margithid
veterán
-
margithid
veterán
Az mtk 8 magos 4g-s procijai mikor kerülnek be telefonokba? elsősorban ismertebb márkákra lennék kiváncsi, xiaomi, alcatel, huawei, zte, lenovo.
Szerintetek a xiaomi redmi note snapdragon 400-as verziója fog kapni android 5-öt? -
margithid
veterán
Minidealről milyen gyorsan szállítják ki a rendelt készüléket?
Megbízható mostanában az oldal? Pár hónapja feltörték az oldalt ugye, azért kérdezem.
Xiaomi redmi note mennyire best buy 194$-ért? -
margithid
veterán
Ez menynire valós ár?
-
margithid
veterán
Bocs, hogy egy simes telefont kérdezek, de talán itt tudnak legjobban válaszolni rá.
Erről lenne szó. Szeritnetek ennyiért van most jobb vétel?
Támogatás tekintetében mire lehet számítani, android L-t vajon megkapja?
8 mag, 2 GB Ram, LTE, talán az aksi lehetne nagyobb, de talán elég lesz.
Vajon mennyi lehet a szabad Ram alapból? -
margithid
veterán
Csomó ittohn is kapható telefon van oclsón most alin, pl: [link]
Ezek utánzatok vagy eredetik?
Mert ha utóbbik akkor ez ingyen van... -
margithid
veterán
Az antelife.com oldalról bármelyik készüléket lehet rendelni? Azért kérdezem, hogy itt minden eladó megbízható vagy ez egy ebay szerű oldal és nem midnegy kitől rendel az ember?
-
margithid
veterán
válasz
aytukabozs #83437 üzenetére
Kár
Akkor viszont ugyanott van az ember mintha kínából rendelné.. -
margithid
veterán
Mixeshop-nál a holland postával kell fizetni vámot és áfát?
-
margithid
veterán
Olvastam még hogy antelife és ibuygou-ról elég sokaknak jött európai raktárkészletből. Na msot ezek az odlalak, olyanok mint a minidel, vagyis 100%, hogy eredeti, vagy pedig ilyen ebay szerűek, hogy nem midnegy kitől veszed...?
Esetleg linkelnétek, hogy melyiket érdemes, ahol nicns vám? -
margithid
veterán
Minidealről mennyire jellemző a tréfa??
-
margithid
veterán
Lenovo wp telefonokról van már valami hír, pletyka, hogy milyenek lesznek és mennyiért?
-
margithid
veterán
No igen, de akkor bátyámtól miért nem kérnek be soha semmit, pedig nem kis dobozokat rendel...
Ezt nem értem.aytukabozs
Értem. De azt továbbra se, hogy bátyám, hogy ússza meg
gipsztigris
Annyiért az korrekt vétel! Itthon Huawei Ascend P6 van ennyiért, ami nem rossz készülék, de xiaomi azért jobb!
-
margithid
veterán
válasz
aytukabozs #73376 üzenetére
De az, hogy lehet, hogy bátyám szinte napi szinten rendel valamit Kínából, akár nagy dobozos cuccokat is és soha nem kell áfát fizetni, csak hozz a a postás?
Itt meg állítólag szinte mindenkit levámolnak.
Mixeshoptól rendelt valaki, amióta egy két embernek gondja volt velük? -
margithid
veterán
válasz
minatomiray #72691 üzenetére
Nagyon gáz azért ez a mixeshop...
Pár hónapja még a legajánlottabb kínai webshop volt, most meg... -
margithid
veterán
válasz
zsinnyegtet #72635 üzenetére
2000es kamera nem sok jót igér..
-
margithid
veterán
Mixeshoptól most lehet rendelni EUEXP1 szállítással xiaomi telefont vagy sem?
Ha bármi gond van és visszaküldöm gariztatni, akkor utána, hogy bizonyítom, hogy ez csak javításra kiküldött telefon nem új és ne kelljen vámot fizetni. -
margithid
veterán
válasz
Krinyo #72520 üzenetére
Ez bizony jónak néz ki, kiváncsi leszek mennyibe fáj. Expansyson már előrendelhető, remélem nemsokára kapni is lehet.
Nekem ez amúgy tökéletes lenne ennyiért, aránylag kicsi, vízálló és olcsó.
Ami negatívum, hogy nincs vaku és a proci nem tudom mennyire bírna el androiddal. -
margithid
veterán
Xiaomi mi3 elég jó árban van mixeshopnál, 320$, plussz az 52$-os rendelés és vámot se kell fizetni.
-
margithid
veterán
Xiaomitól nem várható 5" körül 2 GB Rammal szerelt telefon?
Redmi note már túl nagy szerintem. -
margithid
veterán
A Hongmi 1S-be most 32 vagy 64 GB-os kártya mehet?
Minidealen 32es van, csak azért kérdezem, de elvileg a snapi 400as processzor kezeli a 64est nem? -
margithid
veterán
Nem tudja valaki, hogy miért ment fel enynire az ára a TCL idol X-nek?
Pár hete még 200$ volt.. -
margithid
veterán
Az antelife-on eleve rootolt és play-jel telepített hongimit küldenek?
-
-
margithid
veterán
válasz
diegho #72084 üzenetére
Az elég jónak hangzik.
Amúgy azért egy snapi 400 egy mtk procibtól azért jobb, másnem támogatottságban.
Mtk tuti nem fog már kiadni drivert 4.4 felett, snapi meg szeritnem igen, és ha igen, akkor miui is lesz rá, akár hivatalosan is.Más:
Szeritnetek SDXC-s 64 Gb-os kártyát kezel ez a hongmi? 64 GB-osat kezel a proci úgy tudom, kérdés az SDXC. -
margithid
veterán
válasz
Crytek #72069 üzenetére
Hát nem tudom, ez azért érdekes, akkor az mtk procisat kellett volna levinni ennyire.
Azért megvárom még mások véleményét is. Amúgy itt rootolva van és fent van a google play?
Plussz nyelveknél látom csak kínai van és angol, de gondolom gond nélkül fent van a magyar is.
Ram lenne kicsit nagyobb, de ezt igy is bevállalom szerintem.
Aksi egy napot gondolom bír ezzel a procival is nem?
Kicsivel több mint 40k lenne most vámmal együtt, szerintem ennél jobb ajánlat nincs most. -
margithid
veterán
Ez a hongmi vajon eredeti vagy valami másolat?
Elég hihetetlen, hogy a snapi 400 változat olcsóbb mint az mtk...
Amúgy ennek a támogatottsága is nagyon jó lehet, szerintem erre akár évekig jöhet stabil android verzió majd. (talán amig a hardver bírja) -
margithid
veterán
Szeritnetek a Hongmi ára meddig fog esni?
160$-ért látom most. -
margithid
veterán
Szerintetek a JIAYU G4S miért olcsóbb mint a G5s?
Hisz specifikációban sokkal jobb.
Rendelt már valaki ilyet vagy ez még nagyon új? -
margithid
veterán
válasz
citkar #69432 üzenetére
Bocsás meg, de Te nem érted amit írok. Hadd döntsem el, hogy nekem mi a fontos.
Szeritnem az, hogy xiaomi, a szoftverezettség, a kamera, megér mondjuk 50$-t (10000 Ft-ot). Számomra ez az első telefon amit rendelnék kínából, 160$. Odafigyelek mire költök, de ennyire nem vagyok forintozó. Akinek ekkora megerőltetés 50$ annak talán nem az a legfontosabb az életében, hogy milyen telefont vegyen...
A mi2s-t meg arra írtam, hogy gyártanak kicsi és vállalható telefont is, aránylag jó árban, jó minőségben.
Az off, akkor elnézést, de talán belefér az elmúlt napok után -
margithid
veterán
válasz
citkar #69429 üzenetére
Egyik: Ne személyeskedj. Értelmezd inkább amit írtam.
Másik: Nem ajánlottam, csak beírtam, hogyha valaki árérzékeny és nem szeret bajlódni kínai rendeléssel/esetleges garanciáztatással, akkor nem kínából fog telefont rendelni.
Az én személyes véleményem, hogy én csak ismert márkákat rendelnék, nekem megér 30-50$-t, hogy xiaomi legyen vagy lenovo. -
margithid
veterán
válasz
diegho #69412 üzenetére
De többet is kapsz érte, nem mtk proci, durva kijelző és tényleg kicsi méret.
De ha azt nézed, azért a többségnek ha olcsó telefon kell, akkor nem kínából rendel.
Egy xiaomi hongmi ami talán a legolcsóbb vállalhaó telefon vámmal együtt több mint 50k.
Az azért nem olcsó, aki árérzékeny annyira, az szolgáltatónál vesz valamit, mondjuk egy nokia 520at, két év garival 30k alatt.
Tudom nem dual sim, de sokaknak nem a dual sim a fontos, hanem az ár.. -
margithid
veterán
válasz
Viktor0610 #69302 üzenetére
Az korrekt azért.
Sokszor a miui újdonságok több lényegi dolgot tartalmaznak mint az android verziófrissítések. -
margithid
veterán
válasz
Viktor0610 #69299 üzenetére
Miui frissítésekre gondolok.
-
margithid
veterán
válasz
kolosanyi #69099 üzenetére
Szeritnem inkább tegyen hozzá az ember és egy lenovo vagy xiaomi. Azért nem egy kávéház a kettő!
Az a doodge lett volna jó 60$-ért, na az megérte volna az árátLenovo hivatalos megjelenése kishazánkban mikor várható amúgy? Pletykáltak róla, hogy talán idén?
De akkor gondolom számottevő drágulásra kell számítani árakban is nem? Egy S660, szerintem simán lenne itthon 70k is, igaz garanciával még az se rossz ár. -
margithid
veterán
A lenovo S660ról, hogyhogy nem esik annyi szó? 185$, 3000es aksi, fém. elég jó vétel.
-
margithid
veterán
Lenovo p780 esetén látom, hogy van standard miui is. Kérdés, hogy ebben a romban van-e alapból magyar nyelv?
Laza...
Én még mindig szívesebben üzletelek velük, mint kelet európaiakkal, köztük saját honfitársainkkal is...
-
margithid
veterán
válasz
kolosanyi #68958 üzenetére
512 mb Rammal nem lesz az olyan nagy poén
Az a másik lett volna jó 60 dodoért, de az már túl szép, hogy igaz legyenDhampir
Bizony a zte is ott van az élemzönyben, ez például elég jó készülék, elég jó áron: [link]
No meg ne feleskezün kemg a TCL-ről (alcatel) se, 200$ az idol x, két hibája a kicsi aksi és a nem bővíthető memória. -
margithid
veterán
Látom amúgy, hogy van teljes értékű miui lenovo p780ra.
-
margithid
veterán
válasz
fudi2002 #68852 üzenetére
Én nem tudom, csupán abból gondolom amiket olvasok.
Honor C is jónak néz ki, habár valami kamerabeállítási gubanc van vele.
Azért már ha márkaneveket nézünk, akkor lenovonak nagyobb a presztizse is. Meg ugye az aksi.
A huawei a Ramba jobb nálam csak. meg ugye árban, 30$-ral olcsóbbcappa72
Értem. Gondolom nincs sok baj vele.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G923 kormány + Driving Force Shifter garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG321QR 32 165Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel - használt
- Apple Macbook Pro 14" (2024) - M4 - 16GB/512GB (mw2u3sl/a) Asztrofekete - Garancia - 18 Ciklus
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad T14 Gen 3 üzleti notebook - i5 1245U 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XeW11
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest