- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
csibe1
addikt
válasz
Gaborka30 #115629 üzenetére
Oukitel K4000 bemutató.
A hozzászólásoknál linkeltem pár verziót.
Így hirtelen az akksi nagyobb a 4000-es Pro verzióban, 4600mAh. -
csibe1
addikt
válasz
Jenne #115458 üzenetére
Ezen ne aggódj túlzottan.
Apránként ahogy használod majd belejössz.Senki sem úgy született, hogy egyből tudta a telefonokat kezelni.
Egy ismerősöm jópár éve használ hasonló telefont, és neki sem ment a névjegyek lementése, hogy átköltözzön az új telefonba; mert eddig nem kellett ilyesmivel foglalkoznia, nem is érdekli túlzottan.
Szóval nem a világvége, kitartás. -
csibe1
addikt
-
csibe1
addikt
válasz
Arween #94090 üzenetére
Mindkettő kártya aktív, de ha netezel az egyiken, és hívás jön a másikon akkor megszakítja a netet.
Ha egyiken beszélsz a másik kártya nem elérhető, ez a dual standby lényege.
Ez már nem úgy működik, mint régen pl. a 3310-esnél, hogy ki-be kapcsolgattad, és attól függően volt aktív egyik vagy másik kártya; ha erre gondoltál. -
csibe1
addikt
válasz
Graphics #70612 üzenetére
Amennyiben a garanciális feltétetelek valósak, akkor korrektnek tűnik a dolog; szerintem
-
-
csibe1
addikt
Szerintem szoftver ügyben inkább itt érdeklődj: Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
csibe1
addikt
válasz
hacker001 #54720 üzenetére
"Kérlek segítsetek, privátban várom a megoldásokat"
Miért privátban várnád a megoldást?
Esetleg ha másnak is olyan gondja lenne, mint neked; akkor ő majd ne tudja mit kell tenni, mert te titkolózol?Ez nem igazán szokás errefelé; azért van a fórum, hogy mindenki
okulhasson-tanulhasson belőle. -
csibe1
addikt
válasz
fotosjani #51585 üzenetére
"Egy biztos, én most nem vennék 2GbRam-os telót, mert nagyot esik hamarosan az ára."
Erre azért ne köss fogadást.A nagy árvíz után is hiába normalizálódott a helyzet, a vinyók árai nem igazán tértek vissza a régi szintre.
Első a profit, és ha megveszik drágbban akkor miért csökkentenének árat? -
csibe1
addikt
válasz
CoolBoy323 #50520 üzenetére
Az árat nézve egyedül, nem éri meg.
Garancia, és a szállítási idő a szempontjából nézve viszont már megfontolandó.Lassan kezdenek szaporodni a szállítással kapcsolatos mizériák.A végén oda jutunk, hogy akksit külön kell majd valahonnan rendelni a telefonhoz (ha lehet).
A lámpás topikban is olvastam erről az akksis tipródásról. -
csibe1
addikt
válasz
CoolBoy323 #50513 üzenetére
Aztán akkor azzal ki van segítve mindenki?
Máshol 150$ a W100-as, ezen az oldalon meg 202$,leárazva 228$-ról.
A 150-re rádobva az ÁFÁ-t az nálam még csak 190$ lett.
Szóval nem egy nagy biznisz, mert ha onnan rendel valaki az kb olyan, mintha az összes csomagjára ÁFA-t kellene fizetnie. -
csibe1
addikt
válasz
Steelheart2 #50038 üzenetére
-
csibe1
addikt
-
csibe1
addikt
válasz
Ed3r_X_ #49692 üzenetére
Egyik ismerősöm is beleejtette a stégről a Balatonba az 5110-esét.Elvitte egy maszek boltba kipucolták, semmi baja nem volt.Ott mondták neki, hogy az újabb telefonoknak ez betette volna a kaput.
Mostanában, a minőségi - húzza ki a gariidőt féle - gyártásnál nem kell azon meglepődni, ha egy kis fürdés beteszi a kaput egy telefonnak.Másrészt ezekben a telókban jóval finomabb alkatrészek vannak, mint a sima nyomógombos telefonokban. -
csibe1
addikt
válasz
steve1977 #49550 üzenetére
Az a 25 ezer egy kicsit sok a 85$-os telefonért.Maximum húszezerből kijön, és akkor már 230Ft/$ árfolyamon néztem, amúgy meg most 221Ft/$ a vételi árfolyam.
Lenovo A760 kijönne 24 db ezresből, ez talán jobb vétel lenne, ha 25 rá a keret;
és tudja a 900MHz-et is 3G-nél. -
-
csibe1
addikt
(#48809) GIJoe és (#48810) CoolBoy323
Akkor most IPS vagy sem a kijelző?
-
csibe1
addikt
válasz
Pro450 #47736 üzenetére
"Válaszokat ha lehet priváltba küldjetek mert én itt nem találom a kérdéseimre a választ."
Gondolom írni-olvasni tudsz, legalábbis az alapján feltételezem ezt, hogy megtaláltad a topikot.
Miért olyan bonyolult tovább olvasni a hsz-eket?
Ennek és a hasonló (tabletes,routeres,nyomtatós) sok másik topiknak a segítségnyújtás,
problémamegoldás a célja.
Viszont ha mindenkinek privátba menne a válasz akkor a téma-topik fele hiányozna, és mindig mindent kismilliószor el lehetne küldeni az érdeklődőknek privátban.Aki meg a keresőt használná csak a kérdéseket találná meg, de megoldás már nem lenne rá.Egyébként meg jobboldalt lent van egy "Itt szóltam hozzá" fül ami alatt látod, hogy milyen topikokban szóltál hozzá, és mellette van pirossal egy szám ami a hozzászólásod utáni hsz-ek számát jelzi.
Arra kattintva odakerülsz a te hsz-ed után következőre, és tudod olvasni az esetleges válaszokat.
Olvasd át, jobban képben leszel az oldallal,topikokkal kapcsolatban: PROHARDVER! - abszolút kezdőknek [Olvasd el az 1. hozzászólást, mielőtt kérdezel!](#47743) RVR400
Pofás, ezt a mikróval vagy a hűtővel alkottad?
Melyik tamagocsi volt egyébként? -
csibe1
addikt
válasz
Crytek #45573 üzenetére
Hívd fel este az asztrotv-t, majd küldenek neked energiát a telefonodra.
-
csibe1
addikt
Az MSM8625Q Quad Core processzorra rákeresve találtam ezt a telefont.Egyelőre még nem forgalmazzák, előrendelhető.
A 6000mAh-ás akksi érdekes, majd kiderül tényleg akkora lesz vagy csak ráírták. -
csibe1
addikt
válasz
rasurosenpai #43242 üzenetére
Kicsit katyvasz lett a hsz-ed.
"hotspotként használom a telefont, naponta többször kerül töltőre"Akkor inkább egy Lenovo P770-et kellene venned, az jobban bírná az egész napos nyüstölést.
Mindkét helyen a magyar nyelv is megtalálható a ROM-ban.
Az az oldal meg így első ránézésre a tipikus lehúzós verzió.Megrendeljük neked 10-15 ezerért,de a vámot te fizeted ha elkapják oldal.
Az aprón körbenézve találsz olyan emberkéket akik akár ingyen vagy minimális pénzért korrekten elintézik neked a rendelést kintről. -
csibe1
addikt
válasz
dilajoska1 #43147 üzenetére
Idézet az összefoglalóból:
"LámaZ fórumtársunk nyitott egy új topikot a következő címmel: Külföldi rendelések: nyomkövetés stb.
Erre azért volt szükség, mert a saját fórumunkat egyre több postai nyomkövetéssel, postázással kapcsolatos kérdéssel, hozzászólással, és gyakran komplett nyomkövetési listával árasztottátok el.
Ezúton is kérek minden ide látogatót, hogy mellőzze az ilyen jellegű posztolásokat, tartsuk magunkat a szakmaibb hozzászólásokhoz!
A megrendelések nyomkövetését, a webáruházakkal kapcsolatos, ide nem illő információkat ezentúl ott közöljétek, kérdéseiteket ott tegyétek fel!"Inkább ott érdeklődj a különféle webshopokról.
-
csibe1
addikt
válasz
ggeleven #38875 üzenetére
Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
Itt találhatók a webshopokról,postázásról a vélemyények.
Inkább ott kellene nézelődni-érdeklődni.(#38157) csampei
Ezt leírhatnád-bemásolhatnád vagy linkelhetnéd a fenti topikba is.
(#38881) ggeleven
Az első hsz összefoglalójában benne van a topik linkje.
Tudom,nem divat elolvasni, mert minek is. -
csibe1
addikt
válasz
lolchief70 #36644 üzenetére
A guggli a barátod.Érdeklődj a logout-os bemutató topikjában.
-
csibe1
addikt
válasz
instantwater #35720 üzenetére
Azért ne sírj majd nagyon ha egy recsegőset kapsz.
-
csibe1
addikt
válasz
instantwater #35682 üzenetére
Talán reálisabb lenne a ZTEV987-et a sima THL W8-al összehasonlítani.
Bedobsz ide két külön kategóriába tartozó telefont,és csodálkozol,hogy az egyik a FullHD kijelző miatt többet eszik,ezért rövidebb az üzemideje,mint a másik alacsonyabb fogyasztású hardverrel rendelkezőnek amiben ráadásnak még az akksi is nagyobb. -
csibe1
addikt
válasz
Turbobacsi #35604 üzenetére
Az oldal tetején ott a "language look here" felirat.
-
csibe1
addikt
válasz
cifram #35560 üzenetére
Elég lett volna a hardverapró keresőjébe beírni,és egyből megtalálod.
-
csibe1
addikt
Annyiért már inkább egy Lenovo A660,IP67-es minősítéssel,szintén Gorilla Glass.
-
csibe1
addikt
Jiayu G6 előrendelhető
-
csibe1
addikt
-
csibe1
addikt
válasz
Saccco #34107 üzenetére
Lenovo A760 akart lenni?
A kamera milyen?Akksi hogyan bírja ezzel a procival?Pár szót írhatnál a kijelzőröl is. -
csibe1
addikt
válasz
szabi__memo #29686 üzenetére
A G3 Plus milyen hardverrel jön?
-
csibe1
addikt
válasz
FatalEror #28318 üzenetére
Jól elbújtatták a linket: itt lehet megvenni
Az akksi 1600mAh.Szerintem elég sovány egy négymagos telefonba.Megint mit találtam?
Jiayu G3 Plus
Lassacskán lesz majd egy tucat verzió a G3-ból. -
csibe1
addikt
-
csibe1
addikt
válasz
SUPREME7 #28263 üzenetére
Nem hinném, hogy ez lenne a G5.
A THL is adott ki így telefonokat pl. a W7 kétmagos a W7+ négymagos.
Amúgy csak igérgetnek,jó szokás szerint.
Nekem is úgy mutatták tegnap: Jiayu G3S - minideal
Az oldal alján írja egy srác, hogy majd augusztusba lesz G3S; talán. -
csibe1
addikt
Mit találtam?
Az előbb rákerestem a MIZ Z3-ra,és az antelife-on megakadt a szemem az oldalsávban valamin:JIAYU G3S MTK6589 Quad Core Android 4.1 3G Dual core 4.5"
Ott ára is van: 209,99$
-
csibe1
addikt
válasz
b-csigabiga #27806 üzenetére
Felejtsd el,ez egy lehúzás; mert ők rendelik meg kintről helyetted,némi felárért.
-
csibe1
addikt
válasz
sasa311 #26126 üzenetére
Akkor a minideal "gyártott" magának: Jiayu G3S quadcore
Most,hogy megint ránéztem az oldalra azt írja nincs raktáron.
-
-
csibe1
addikt
válasz
dakota_030 #25702 üzenetére
Szerintem felejtsd el.
Az a 256MB RAM a vicc kategória a 4.0-hoz,a 2.3-hoz jöttek ki ennyivel a telók.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest