- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Apple Watch
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- One mobilszolgáltatások
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Íme az új Android Auto!
- Mobilhasználat külföldön
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Carline
őstag
válasz
overland #136397 üzenetére
Huawei-Honor telefonok közötti másoláshoz a gyári biztonsági mentés app.
Más telók között pedig a szintén gyári Phone Clone app.Bocs, de azt gondoltam, hogy a Honor 8 topikban vagyok...
Easy backup nevűt használtam eddig, de mostanában azt vettem észre, hogy a sok reklám mellett az sms-eket is hiányosan viszi át. Hiába ment le pl. 557 sms-t, visszaállításkor pl . csak 510-et állított vissza. Pedig nem volt a kihagyottak között semmi különleges karakter és semmi egyéb.
Az App Backup & Restore app viszont elég jól teszi a dolgát. GDrive-ra fel lehet tenni a mentést és onnan könnyen vissza is állítja. Egyenlőre tetszik
-
p.t.r
aktív tag
válasz
overland #131422 üzenetére
Én meg a Crescendo volume-t használom
-
svgyula
addikt
válasz
overland #91572 üzenetére
Szia! Bocsi, hogy bele vau-vau de ott a hamisított sd kártya formázásról van szó. Már láttam én is ilyet alapból valamilyen tömörítő program van rá feltéve és azért látja a nagyobb méretet(persze tetű lassú
) viszont ha leformázod akkor előjön a csupasz valós mérete, és akkor van szopacs mert egy 32GB-os kártyáról kiderül, hogy csak jobb esetben 8GB a valós tárhely. Ha valós mérettel rendelkezik az sd kártya akkor annyiszor formázod ahányszor akarod nem fog attól tönkremenni.
-
beg
veterán
válasz
overland #91572 üzenetére
Topikot keresni még talán tudok, szakmailag alátámasztott véleményt szívesen fogadok, de egy bejegyzésben sem láttam. Mert itt szó sincs olyanról, amit írtál. Miért ne lehetne formázni? Van egy őskövület 256MB SD-m, amit már annyiszor formáztam, hogy lassan elkopik. Mai napig írható, olvasható.
-
svgyula
addikt
válasz
overland #88207 üzenetére
Szia! Csak egy kérdés! Miért nem nézed meg itt talán van közöttük olyan ami megfelel! Hiszen szinte mindhez van különböző téma. Én a next launchert használom és van vagy 100 különböző téma, ikon stb. Miért sz*patod magad ilyen másolásos dologgal. Ha esetleg nem lesz szerencséd és belemászol a gyári launcher-be akkor előfordul hogy nem indul újra. Én inkább egy ingyenes telepítést ajánlanék.
-
-
kgymac
őstag
válasz
overland #88180 üzenetére
Hosszan tapi a bemásolt file-on. Menüből tulajdonságok, majd tapi az 'rwx'-re (jobb oldalt az ablakban). Írd be a számmezőbe, hogy 644 majd alkalmaz. Mindkettő file esetében kell (ha volt odex). Utána újraindítás - és ha jól állítottad be a jogokat - meg fog jelenni a "menüben" /appdrawer/.
-
kgymac
őstag
válasz
overland #88177 üzenetére
Igen, átmásolod. Ha van, az odex-et is. A jogokat is be kell állítani (mit a többi apk-nál), majd újraindít. Utána csak el kell indítanod... Ha mégsem az/nem tetszik, ki kell törölni (előtte beállítások/alkalmazások/minden/ <megkeresed az app nevét a listán>/alapértelmezések törlése.
Arra vigyázz, hogy ne írd felül az eredetileg ott lévő launcher-t. -
kgymac
őstag
válasz
overland #88169 üzenetére
system.ext4.tar, total commanderrel ki tudod belőle venni: system/app/launcher*.apk és ha van, ugyanazon a néven launcher*.odex (Nálam ThLW8-on Launcher2.apk és Launcher2.odex néven volt)
Bemásolod a telefonon ugyanarra az útra, beállítod a jogokat, majd újraindítás után megjelenik az appok között... -
aytukabozs
addikt
válasz
overland #88163 üzenetére
Na kipróbáltam, a munkahelyi gépemről előkapartam valami szutyok kétmagos kínai telónak a mentését, és abból feltettem a telómra próbából a launcher apk-t, simán ment...
(#88169) overland
Hát célszerű lenne mert MTKDT mentésem most nincs kéznél (fejben meg mégannyira sem, hogy az milyen struktúrájú
), így én csak azt állíthatom biztosan hogy így mennie kell
-
aytukabozs
addikt
válasz
overland #88158 üzenetére
HA van mentésed a gyári romról, (és úgy rémlik csináltál ilyet mikor mókoltad a telót)
akkor ott van a system/app mappában a launchered is...Tehát a helyes kérdésfeltevés immáron nem az hogy honnan lehet letölteni,
csakcsupán hogy fel tudod e rakni más telókra...Erre meg majd valami haladó user válaszol is ha ráér, mert én sajna nem tudom
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
overland #87798 üzenetére
Az e-mailt meg a PH-privátot nyugodtan elfelejthetitek...
Ahogy fentebb írta a kolega szedjétek le play-ből a qq messengert és próbáljátok azon...de ott is döcögős a kapcsolat. Rengeteg üzenetet kap és úgy gondlom, hogy sorban halad és foglalkozik az emberekkel.Van hogy percek múlva jön a válasz de van, hogy napokmúlva! Egyébként tudsz egyenest a Chigontól is rendelni és úgy gyorsabb általában, kivéve ha nincs rktáron a kívánt készülék.
-
RVR400
veterán
válasz
overland #87798 üzenetére
Én megértem, hogy besokallt, és chigonék is elég érdekesen működnek. LEutóbb még simán elküldtek 4 telefont egyben, egy szállítási költséggel, most meg alkudozni kellett velük, hogy ugyan már ne jöjjek ki annyira, mintha simán rendelnék bárhonnan, és kifizetném az ÁFA-t rá itthon. Nyilván itt 4 különböző készülékről van szó, mert ha egyformára ad le az ember rendelést, akkor ugye nem számol csak 1 postaköltséget továbbra is.
-
válasz
overland #87138 üzenetére
A belső sd eltűnése is ez miatt lehetett? Valószínűleg nem jól lett előtte leválasztva.
Vagy volt valami más is?Én először biztosan kivenném a fizikai sd kártyát.
Ha nem voltak adatok a belső sd-n, akkor engedném, hogy formázza.
Ha voltak adatok, akkor lekérném a
mount
és
cat /proc/partitions
kimenetét, hogy megnézzem, van-e egyáltalán csatolt belső sdVagy menteném flashtool-lal a belső sd-t (persze csak ha nem nagyobb 4GB-nál, mert a flashtoolban ez a limit), majd megnézném, hogy műxik-e.
ja, és akármit állítok rajta cd-meghajtóként látja a telót
Menj a kiadás (vagy leválasztás) menüpontra és csatold le.
(milyen oprendszer?) -
aytukabozs
addikt
válasz
overland #87089 üzenetére
Ez még mindíg a grand memo?
Nézd meg hogy lehet-e pl. flashtoollal kiolvasást csinálni róla.... -
Nagya21
addikt
válasz
overland #85779 üzenetére
HAli!!
Én Lidl-s autósrádióval használom, és eddig bejött, telefonra jó, zene lejátszásra jó(ha hívás jön akkor az szól, majd ha vége, ujra a zene),de navi kihangosításra nem kóser, me' leharapja a mondandó elejét(vagy az egészet, attól függ mekkora a szöveg)
Üdv Nagya -
kgymac
őstag
válasz
overland #85766 üzenetére
Igen, Motorola T305:
Nem egyértelmű, hogy mit akarsz kérdezni, de talán...
hívásfogadás: hívó gomb
elutasítás: hangerő (+ vagy -)hívásindítás:
hívó gomb egyszer: hangtárcsázás ("Beszéljen..."), nálam tiltott az .apk-ja, mert mindig téved a felismerésnélA Siemensemé jobb volt (eltárolt hangmintákkal működött)
hívó gomb kétszer: utolsó szám hívása (bejövő/kimenő/sms mindegy, az utolsó listaelemet a hívás/üzenet naplóból)szerk: én egy kártyával használom, de Anyám kettővel. Fogadni lehet mindkettő sim-ről. Tárcsázni csak képernyőről a gagyi hangfelismerő apk miatt (a magyar nyelvhez net is kell, angolhoz nem).
-
svgyula
addikt
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
overland #84550 üzenetére
Ha tudsz kínaiul akkor mindenképp!!!
Na de viccet félre téve ez egy portolt Lewa rom!
Legjobb esetben is csak angolul tud a kínai mandarin meg tradicionális kínai nyelven kívül!!!Ez egy dev rom!
Itt a change LOG:
Le Béka 126 frissítések:
Ezen a héten Főbb jellemzők: • optimalizálás Optimalizálás flow kalibrálás funkció, az első tiszt, hogy fokozza a siker mértéke a flow kalibrálás
• Új asztali ikon mérete változó (asztali beállítások - desktop ikon méret)Felhasználók aggódik: • Javítás telepíteni egy új alkalmazás ikonok ne kerüljenek mögül az utolsó alkalmazás, hanem középről kiindulva az asztalon
• Javítás "Sütőtök Man" kattintson nincs válasz, "nyárson asszisztens" Open FC (A ___ csendesen Ran)
• Fix vörös rizs Brush bemutató a helyreállítási fájlok azonosításának támogatása a külső SD kártya
• Javítás [Qualcomm 8X25] legkésőbb párosított Bluetooth párosítás Bluetooth készülék beállításait• Fix helyezzen be egy új asztali alkalmazás ikonjai nem kerülnek mögül az utolsó alkalmazás, hanem középről kiindulva az asztalon
• Fix közös felhívás Tri-Cities körzetszámot attribúció, hogy csak egy város (a rajongás és nyomorult.)
Időjárás • Fix wifi hálózat ecset az időjárás, majd zárja be a wifi hálózat, adathálózati az időjárás, az időjárás volt a fő felületen megjelenik a "nincs adat"
Gyakori Controls • Javítás "Sütőtök Man" kattintson nincs válasz, "nyárson asszisztens" Open FC (A ___ csendesen Ran)
• Javítás jogosultságkezelés pop-up ablakban kattintson a gombra, jelölje ki a hatás kell kerekíteni• Fix zenelejátszó zenelejátszó még most FC
Forgalom ellenőrzése • Miután az első teljes helyreállítás megerősítik előfizetési csomagok és áramlási kalibrációs adatok forgalom megfigyelése oldal beállításait, a frissítési ikon nem mozog
• Fix alkalmazás részletek felület, adat kártya és WLAN életciklus nem egységes formátumVariety Témák • javítás, ha változik a háttérképet behozott más programok sikeres alkalmazása tapéta nem terjed ki a teljes képernyőt
Hogy is mondjam......
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
overland #84482 üzenetére
Igen elég azátalkított ha valami ballul öt ki akkor flashtoolsal vissza tudod rakni!
Google play hiba.: na most erre nem nagyon tudok mit mondani nekem mindíg csak bekellett jelentkeznem aztán plug and play! Ha nem megy én csak arra tudok gondolni hogy nem a droidodnak megfelelő de ez csak tipp... ahhoz viszont hogy újat tegyél fel cwm fog kelleni....Annak a portolását linkeltem 3. lépésként .
De nekem még arra nem volt szükségem én előtte körbe néznék pl xda-n van topikja a telódnak ha van valami rávaló cw azt letöltöd és Uncle tools-ból feltelepíted és utána cwmből a gappsot,,,,
De ezelőtt még érdeklődj mert lehet hogy csak valami beállítási probléma!
janaman01,aytukabozs: Köszi
-
aytukabozs
addikt
válasz
overland #84470 üzenetére
...persze, további mókolás előtt a szgépre menteni a backup fájlokat
Meg hamár így belejöttél nézz be a JBart topicba, nincs is jobb érzés mint magad készítette magyar romot használni
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
overland #84451 üzenetére
Oké nyomj a root-ra!
Ha megvan akkor zöld lesz!Ezután a phone informationnál nyomj az imei/navram ra és csináj backupot a imei ről és a navram partívióról!
Ha ez megvan akkor root/backup/recovery fül és nyomj a backupra
oké akkor elvileg root...De nem gond ha futtatod mind1
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
overland #84444 üzenetére
Neeee
menübe menj a telefon adataiba és ott a build számra tapicskolj 10 szer ezután lesz egy másik menü a fejlesztői lehetőségek ebben tegyél pipát az usb hibakereséshez!(usb debug)
aytukabozs én is csak azért gyanakszom mert azt írta a képeket tudja ide oda pakolgatni....
-
-
WOT-H-A-C
veterán
-
Laza...
addikt
válasz
overland #84399 üzenetére
Próbálj meg egy playt-t feltenni, onnantól kezdve mindent tudsz telepíteni
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
overland #84390 üzenetére
Hagyd már a fenébe a factory módot.Nem kell az neked.
Mi kell neked?Ha csak az alapokat vesszük akkor kell neked
:
Driverekspflash tools
- egy multilang rom(ezekhez csatoljak a scattert is)falsh toolsal felrakod a romot a scatterből és megvagy
innen lehet mentést csinálni és saját cwm-et droidtoolsal aztán hogy flashtoolsal felflasheled a cwm et vagy uncle toolsal rakod fel az fakultatív.
Mályki:
Amiről beszélsz azt appdrawernek hívják.
-
beg
veterán
válasz
overland #84347 üzenetére
MTK DT csak PC-n fut. Csomagold ki, telepítsd, majd ezzel fogod összekötni a telefont. Driverek legyenek fent.
cappa72 blogbejegyzéseit olvasd el, onnan sok mindent meg fogsz tudni a mit és hogyan módszerről. -
RVR400
veterán
válasz
overland #84328 üzenetére
Először én is mindent egyszer csinálok.
Ha másodszor csinálom, akkor már nem először van.
(#84330) cappa72: Ha update.zip névre átnevezi, akkor elvileg kellene mennie a gyári recoveryből is emlékeim szerint. Persze általában, ha már gappsozni kell, akkor magyarítani is kellett előtte, így addigra már van CWM a telón. így tényleg csak utolsó emlékeim vannak róla régebbről.
-
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
overland #84054 üzenetére
Keresel romot ami jo neked. V5S az China Unicomm verzió. Gyári ROM innen érhető el: [link] Nem tudom milyen nyelveket tartalmaz, jBart-tal magyarithato szvsz. (20140730-as verzió)
Hasznos kinai forum: [link] . Google Translate-tal böngészhető.
A fentiek csak a reggeli kave kozbeni kereses eredmenyei, a romot le kell ellenorizni hogy valoban ez-e az ami neked kell. (van még China Telecom / China Mobile verzió is, az Unicomm hasznal WCDMA-t) Tobbet igazabol nem tudok segiteni, ha romolásra adod a fejed magadnak kellene megcsinalni... nagyon nem lehet elb@sz@rintani, mentésed legyen a mostaniról! (MTKdroidTools / SP Flashtool)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Futás, futópályák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- RAM topik
- Windows 11
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Amazon
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Renault, Dacia topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 PRO - 128GB - Deep Purple - 85% akkumulátor
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU Gamer Noti! I7 9750H / GTX 1660TI / 16GB D4 / 512 SSD
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged