-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
cs.zs.
veterán
válasz
margithid #94752 üzenetére
Ez így 43.000. Ft , ha megakad a központban akkor 27% ÁFA jön hozzá (11600 Ft) , + 1500 Ft postai-vámeljárási díj. Ez utóbbi a legfelháborítóbb, hiszen így azt kell kifizetned hogy ők ott vannak, és hajlandók elvégezni a munkájukat. Ezeket a díjakat akkor is ki kell fizetned, ha kötsz rá TAX-biztosítást, csak a kapott papírok alapján majd visszakéred a pandamacitól (az ÁFÁT, az 1500-at sztem nem, de majd kiderül). Még azt sem tartom kizártnak, hogy a magyar hatóságok a biztosítással növelt árra szabják ki az áfát, mert ugyebár a paypal visszaigazolás alapján számolnak, és akkor még többe kerül az egész, ott pedig adott lesz a végösszeg. Ez nem lesz egyszerű, szomszédom-barátom 3 hete levelezget velük, mindig adódik vmi probléma ...
Mielőtt ebbe belevágnál (ez egy nagyon jó kis telefon) nézz szét a közvetlen környezetedben, hátha van egy vállalkozó-cég-vállalat-stb , akinek a nevére kérnél számlát, és visszaadná Neked az ÁFÁT.
Itthon 69.900.- [link] , azaz ha visszakapod az áfát , akkor 55 ezresedbe kerül - 1 év magyar garival. -
Sanyesz.
őstag
válasz
margithid #94686 üzenetére
Azért van megbízhatónak mondható kínai bolt is.
Szoktam mondani: ha nem sürgős a kártya, akkor érdemes innen rendelni, ha sürgős, akkor a Mymemory.(#94688) Viktor0610: Aha, így is meg lehet közelíteni.
-
válasz
margithid #90062 üzenetére
Valamiért Antutu grafikus teszt alatt elhasal, mintha "nem lenne rendes driver " alatta.
Az a rom amivel érkezik, még teljes magyar ,de a 15-ös frissítés Settings menüje teljes angol, többi részen magyar.
Valószínűleg ha vagyula-t megkeresnénk, akkor lehet elkészülne egy teljes magyar szoft is. De esélyesnek látom, hogy V6-os MIUI lesz ebből
-
válasz
margithid #90057 üzenetére
Minideal jó. Szállítás karácsony előtt már csak DHL-lel érdemes. Tinydeal-en nézz szét, van free DHL
Az áfa a minideal esetében eléggé esélyes, és a hajrá miatt sok csomagot áfáznak.
Hongmi Note 4G? - Egyelőre még fapad a szoftver hozzá, remélhetőleg kap vmi frissebbet.
-
válasz
margithid #85208 üzenetére
Szinte biztos, hogy meghekkelték az oldalt és a bankkártyád adataira utazik a hekkelő (mivel azzal fizethetsz a végén, vagy átutalással, WU-nal, de a jó ár miatt megadnád a kártyád adatait)
Thome:
Köszönöm, tudok róla, olvasom a fórumot, láttam az eredményed. Remélem, így már megtartod... -
vapega
tag
-
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
margithid #83555 üzenetére
Maradjunk inkább ebben a topikban a DUAL SIM-nél. Én nem vennék innen ilyesmit, szinte biztos hogy fake. Van Aliexpress tapasztalatok topik ezeknek a kérdéseknek.
Dominó85: azért elötte ellenőrzik, nem csak azt nezik hogy kinabol jött és van rajta valami ismert márkajelzés.
Duliee: minideal is arul Red Rice 1S-t. [link]
-
ouzohuto
senior tag
válasz
margithid #83458 üzenetére
En multhet hetfon rendeltem toluk +25$ spanyolbol es meg igy se biztos h nem fizetek trefat...ja es ami meg fontosabb meg se telefon, se tracking number....viszont minideal se volt jobb fej, mert kb 1,5 het utan vallottak be hogy nem tudnak kuldeni lofse 😖 na szoval rendeld usabol
-
svgyula
addikt
válasz
margithid #83436 üzenetére
Szia! Több postával van kapcsolatuk pont úgy, mint itthon sem csak egy csomagküldő szolgálat van odakint viszont több posta is rendelkezik saját irodával. A csomagon a feladó és a címzett ugyan az mintha a az MPL hozná ki. Kínából jön tök mindegy ki hozza fekete lábú néger gyerek vagy szmokingos fehér ember! A "Tracking" szám az tartalmazza a feladó országot! Tehát kell minden utána fizetni. Ez csak a mézesmadzag és te megérezted az ízét
-
djapor96
senior tag
válasz
margithid #73421 üzenetére
Ebay-ről rendelt egy ismerős tavaly nyáron a gyerekeknek 2db tabletet.... senki nem kért be semmit, egyszer csak csengetett neki a postás és megjött a cucc.... pedig tablet alakú volt a doboz...
Ősszel amerikából jött neki Eye-fi kártya, az is vámos lett volna, de le se tojták.... másik ismerősnek meg a nővére küldött használt ruhákat, ott meg vámolni akartak...
-
klogw
aktív tag
válasz
margithid #73457 üzenetére
Lenne még olcsóbban is, de a taipei nem hajlandó, csak a spanyol francia olasz osztrák négyszögön belülre küldeni.
-
b0bcat
addikt
válasz
margithid #73416 üzenetére
1) Nem kell kérni a kínait, alapból 10-20 dollárt ír rá.
2) A vámost nem érdekli, mi van odaírva. Utalási bizonylatot kér.
3) Ha valami nem kerek, végső soron a vámos maga is megállapíthat vámértéket.
4) Nem szórakozunk a NAV-val, mert megüthetjük a bokánkat. Aki kintről rendel telefont, tisztában van azzal, hogy azok az idők elmúltak, amikor még sarc nélkül megjött a telefonok többsége. Ma már ritkaságnak számít, ha ilyen történik.De van ennek a témának saját topikja, igaz, ott ilyen kérdéseket egyenesen tilos boncolgatni.
-
beg
veterán
válasz
margithid #73421 üzenetére
Egy barkasz méretű dobozzal rendelhetek vattalabdát 20 dollárért, de nem kérnek semmit. Miért? Mert nem a minél nagyobb doboz számít, hanem ami benne van és annak az értéke. A telefon és tablet méretű cuccokra vérszemet kapnak, azokat kivétel nélkül szórják adatbekérésre.
-
Lampard19
tag
válasz
margithid #72619 üzenetére
Semmiképp se ajánlom én sem. Soha többet tőlük, egyszer akartam, 2 hónapja nem látom a pénzem, abból 1 hónapja majdnem, hogy claim az ügy. Nem tudtak semmit se leszállítani nekem, és a leg dühítőbb, hogy mégis csak ül rajta a paypal ahelyett, hogy rég mellettem döntöttek volna.
Szóval mire végre vissza kapom ugyanazt az összeget amit be fizettem annó, eltelik vagy két és fél hónap.
Szemét egy banda. -
deadbody
tag
-
-
-
Dominó85
addikt
válasz
margithid #72081 üzenetére
Miben?... fogyasztásban meg Antutu farkinca méregetésben? Nem lesz érezhetően smoothabb a rendszer szerintem. No meg az aksi időkre nagyon kíváncsi leszek, nem beszélve a terhelés melletti melegedésről és a nyári kánikulában való használatról.
Én inkább szkeptikus vagyok, mint derűlátó, de ne legyen igazam.
-
-
DJGABI
addikt
válasz
margithid #72067 üzenetére
azzal az 1giga rammal miért kellett elrontani?
nehogy azt hidd a snapdragon jelent bármit is, sőt. lehet hogy épp lehetséges rá custom romot csiholni, csak ez+az nem fog menni, mert éppen nem adnak ki hozzá forrást (adreno + videógyorsítás, most ami a blade-s időkből eszembe jut). aztán mondjuk MI-2(S)hez készülgetnek romok
-
b0bcat
addikt
válasz
margithid #71761 üzenetére
Szerintem nem igazán fog esni.
Az eleve jó árú modellek ára nem igazán szokott lejjebb menni, legfeljebb különleges akciókban. Mindig mindenki abban reménykedik, hogy esnek az árak, de mindig az történik, hogy megjelennek az új modellek, amelyek le kellene, hogy nyomják az árakat, de hamarabb fogynak el a készletek, minthogy esnének az árak.
Vagy csak én érdeklődtem mindig olyan modellek iránt, amelyek tartották az árukat.
-
-
svgyula
addikt
válasz
margithid #69433 üzenetére
Szia! Csak egy megjegyzés azonkívül amit leírtak, hogy single sim/dual band ~250$ 60eFt+ÁFA környékén miért is lenne jó vétel? Főleg olyanoknak akik telefonálásra használják. Biztos lehetsz benne ezek inkább bemennek egy szolgáltatóhoz és vesznek egy samu őskövületet. Akinek meg fontos lenne az, hogy elérjék a saját számán és esetleg kapott egy "kontroll" céges telefont is ezt jó lenne minél occó-ban egybegyúrni.
Nincs gondolata, hogy egyből még kibontás előtt már túl akar esni egy ROM cserén. Használni akarja úgy ahogy van. SŐT képes kompromisszumot kötni a hibáiban is. Nem mindenki pálzap*csa akinek számít hogy megy-e a telefon a fülbevalójához vagy nem
Más.
Mint már említettem itt ezen az oldalon olyan méreteket öltött az elfogultság, hogy az hihetetlen. Csodálkoztam azon, hogy nem azonnal valamelyik zoppo, lenovo, "fan" kezdte el szórni a típusokat. Mint eddig már sokszor. Pont úgy mintha csak azok lennének az elfogadható termékek.(Persze azért, nem teljesen világos előttem az ha valaki ennyire elfogult miért vesz egyáltalán kínai telefont? van a "nagy" márkák között is dual sim-es sőt nem ritka a dual aktive sem.)
-
citkar
addikt
válasz
Értem mit akarsz, talán annyi "hiányzott", hogy a te véleményed szerint. Ugyanis az a 97 dolláros DG350 a mezei androiddal bizony nagyon jó, mind anyaghasználat, mint szoftver tekintetében. De hát kinek mi a vállalható, ez persze szubjektív, de most épp abban az időszakban vagyunk, hogy néhány gyártó a 4 magos gépet nagyon jó árban adja, ami a többségnek bőségesen elegendő (pl Faea, ami nem volt a kezemben, de ez a Doogee kifejezetten pozitív csalódást okozott).
Az 1 SIM-esek ajánlásával az a baj, hogy ugyan néhány tagnak valóban megfelel, de sokunk kifejezetten két SIM-est keres és sokszor estem (régebben) abba a helyzetbe, hogy megtetszett vagy már majdnem megrendeltem egy ajánlott telefont, de kiderült csak egy SIM-es, egyszerűen félrevezető, ha ilyet ajánl valaki, legalább emelje ki, hogy egy SIM-es, mert valóban jó telefon, csak a dual SIM-es keresőket (akik kedvéért alakult ez a topik) megzavarja. -
diegho
nagyúr
válasz
Te meg azt értsd meg, hogy még mindig a legtöbb ember telefonálni és netezni veszi a telefonját. Erre tökéletesen megfelel a 100$-os telefon is. Én az elmúlt nagyjából 4 évben összesen 5-6 alkalommal használtam a telefonom kameráját, nekem teljesen mindegy milyen kamera van benne, lehessen látni a lényeget a képeken és ennyi kell, de hidd el ezzel a többség ugyanígy van. Sokan pl utálják a MIUI-t és inkább stock droidot szeretnének. Ha a xiaomi lenne az első vállalható telefon kínából, akkor teljesen felesleges lenne ez a topik. Az itteni hsz-ok több, mint fele az olcsóbb telefonokról szól, hiszen ha 30-35 között kapni egy olyan tudású telefont kínából, ami megveri az itthoni kártyás kínálat összes 50-60 ezer alatti szereplőjét, akkor naná, hogy a kínait veszik a népek.
-
citkar
addikt
válasz
margithid #69431 üzenetére
Akkor még egyszer, hátha másodjára megérted:
Szerinted "Egy xiaomi hongmi ami talán a legolcsóbb vállalhaó telefonl" ami butaság, sokkal olcsóbban kapni jó és vállalható telefont (félre ne érts, szeretem a Hongmit, minőségi darab, de nem olcsó ahhoz képest, bár még vállalható az ára), ugyanis aki 2000 forintért telefonál havonta (kispénzű vagy pl flottás), nem kap ennyiért még előfizetéssel sem ilyen telefont, mint egy DG350.Valamint: "Ott a xiaomi mi2s."
Olvasd fel kérlek a topik címét magadban és nézd meg miért nem illik ide ez a telefon. -
citkar
addikt
válasz
margithid #69413 üzenetére
Egyik: butaságokat írsz. Pl kollegám is vett 97 USD-ért Doogee DG350-t, az elég olcsó és jó telefon.
Másik: dual simes topikban ne ajánlgass single simes telefont. Félrevezeted a keresgélő embereket, vedd észre, ez nem single simes és nem kínai telefonos topik, hanem dual sim-es android! -
diegho
nagyúr
válasz
margithid #69413 üzenetére
Olvasod a fórumot? Mert amit írtál, az gyakorlatilag pont az ellenkezője mindennek, amit itt olvasni.
upbuvar G4S már számomra is elég vállalhatónak tűnik. Igazából Mi2S és a G4S között fogok dönteni, ha nem jön valami hasonlóan jó vétel hamarosan. Nem is értem minek rendeltem THL T11-et
Mindenesetre majd valaki örülni fog neki, mert haszon nélkül továbbadom.
-
diegho
nagyúr
válasz
margithid #69411 üzenetére
Az nem 200$. Rengeteg embernek 200$ a határ, vagy annyi sem.
Igazából a Jiayu csinálja azt, hogy csinál egy vázat és abban cseréli a SOC-ot. A G4 méretein kellene egy picit faragniuk, és mehetne bele a 4 magos és a 8 magos SOC is. A G5 felárát nem sokan fizetik meg, hiába fém.
-
-
-
kolosanyi
veterán
-
kolosanyi
veterán
válasz
margithid #69102 üzenetére
Az MTK SoC-os, rosszabb kamerás cucc, hiába Lenovo. Erre meg van unofficial MIUI, CM is, mondjuk az nem tudom milyen. De a gyári 4.1 se tűnik rossznak, sok újdonság úgysincs a stock 4.4-ben hozzá képest, legalábbis Nexus 7-en.
(#69103) Crytek
Na, ezt nem tudom. Nem vagyok tapasztalt ilyen téren, első rendelésem volt tegnap. Úgy voltam vele, hogy 50 dolcsiért az se rossz, sokat nem bukok rajta ha gebasz van. -
-
válasz
margithid #69012 üzenetére
Az első értelmes videó a Lenovo S660 hátlapját illetően!
Tehát teljes, szálcsiszolt fém hátlap 2:03-tól, kopkoppkopp.
Vegyétek-vigyétek
-
válasz
margithid #69012 üzenetére
Egyelőre még az S650 nagyobb sikert él. Ugyanaz a hardver,vas, aksi igaz kisebb, de 40$-ral olcsóbb.
S660-ról a ma kapott infóim alapján még mindig az az állítás, hogy fém hátlapos.
Próbálom feltúrni a netet. Amúgy akár fém, akár műanyag, szintén ajánlott.
Etotalk-nál kérdeztem: fém, videón is
Pandawill: fém -
válasz
margithid #68995 üzenetére
A Needrom-on elérhető MIUI-ban Multilang van, így sejtésem szerint abban van magyar.
a VibeOS, amely hasonlít a MIUI-ra viszont csak EN/CN
Minden másra ott a P780 elég nagy méretű topicja, ezt ott kérdezd.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen monitort vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- SSD kibeszélő
- Gyúrósok ide!
- Autós topik
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- Íme az új Android Auto!
- További aktív témák...
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Google Pixel 9 Pro 5G 16/256GB Szürke Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- iPhone XS Max 64GB LEÍRÁST OLVASS!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z97-A Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- DELL Universal Dock D6000 dokkolók, RTX Legion Pro laptopok 4 év Lenovo garanciával, licencek
- Samsung Galaxy A52s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- PlayStation Plus Premium előfizetések
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest