- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- LG Velvet (4G) - megelőzte a híre
- Google Pixel topik
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Fotók, videók mobillal
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
EG0
aktív tag
Csak hogy bedobjak egy témát: szerintem 160e körül most így 2020. áprilisban a Samsung Galaxy S10 Lite a csúcskategóriás bestbuy 8/128 GB, Snapdragon 855-tel, OIS-rel (optical image stabilizer) és szép nagy AMOLED kijelzővel.
Ennyiért ilyen vagy jobb HW konfigot a piacon a Realme X2 Pro tud, picit még erősebb procival (855 Plus), kisebb de 90 Hz-es kijelzővel, viszont OIS nélkül. Ja, és alig-alig beszerezhető magyar kereskedőktől, viszont már 140e-ért is akad (és külföldről sem olcsóbb az elszállt dollár árfolyam miatt).
Fut még a Lenovo Z6 Pro, de saját tapasztalatból a Lenovo-k SW támogatottsága hagy kívánnivalót maga után.
Szerintem még a mindenki által sztárolt Xiaomi-nak sincs jelenleg ilyen ár/érték arányú telefonja: vagy gyengébb a SOC (pl. Snapdragon 730), vagy kevesebb a RAM (4/6 GB), esetleg nem AMOLED a kijelző, stb. A régi nagy gyártók, mint a Sony vagy LG labdába se rúgnak az árversenyben, ahogy a Google Pixel sem. A Lenovosított Motorola pedig itthon gyakorlatilag eltűnt a felső kategóriában. A Huawei/Honor pedig szerintem kinyírta magát a Google-mentesítéssel (out of the box).
Nem azt mondom, hogy az S10 Lite hibátlan, hanem hogy csúcskategóriás HW-rel jelenleg best buy.
A best value pedig szerintem a Realme X2, mert a 730G épp elég erős, minden másban ugyanezt tudja (mínusz OIS, plusz 3,5mm jack), viszont 100e alatt elérhető. Egyébként itt is egy 20-25e-rel drágábban versenyez vele a kifutó Samsung A80 jelenleg, amit a kamera megoldása miatt nem mernék bevállalni.
A Xiaomi itt, Snapi 730 környékén sem ad 8 GB RAM-ot, igazából Mi 10, Mi Note 10 Pro, Black Shark 2 alatt sehol, azok viszont vagy SOC-ban vagy kedvező árban nem domborítanak. (Csak kifutó akad jó áron, pl. Mix 2/3, Mi 8 Pro).Rég volt már hogy a Samsung ár/értékben ott legyen a szeren. Ha a Galaxy A81 és A91 jó áron fog érkezni, akkor ez idén így is maradhat.
Számomra egyébként nem konkrét típusra vagy itthoni elérhetőségre/árazásra kihegyezve a LeEco (RIP) után a Realme lett az új márka-kedvenc.
-
EG0
aktív tag
válasz
norbert0 #130909 üzenetére
Sajnos a legtöbb helyen pont hogy a B20 nélküli változat (x829) van, viszont annyival olcsóbb az x820/x822-nél, hogy ezt is rendeltem. :-) 6/128 GB EU-ból 270 EUR.
Egyébként most pont akciós a kisebb, 4/64 GB-os, 170 EUR Kínából. -
EG0
aktív tag
Sziasztok,
LeTV LE1 Pro (4/64 GB) utódját keresem. Elvárások:
- B20 LTE
- min. 4 GB RAM és min 64 GB ROM
- 5,5 - 6"
- min. FHD, de inkább QHD
- lehetőleg USB type-C
- bruttó 80-100e-be férjen bele, mire ideér
Egyelőre néztem LeEco Le Max 2 -t, de abból több helyen B20 nélkülit árulnak, illetve Redmi Note 4X-et, de abból meg csak a 3/32 GB-osat látom egyelőre.
Ötleteket várok! -
EG0
aktív tag
válasz
smithsys #122264 üzenetére
A LeEco X600-as 3 GB RAM-mal és 32 GB háttértárral most elég barátságos, 120 EUR-os áron kapható.
-
EG0
aktív tag
Megjött a LeTV LE 1 Pro. Egyelőre nagyon tetszik, sose volt még ilyen problémamentes első pár órám egyetlen Androidos telefonnal sem. Meg se kottyan neki, ha rászórsz pár tucat alkalmazást, gyakorlatilag végtelen tárhely és memória, minden játék röccenés nélkül fut rajta, szóval ha az élmény így marad, akkor ez most sokáig fog maradni.
Itt egy jó leírás róla, amivel teljesen egyetértek.
Aki pedig ellopta Bp. Parkban az előző telefonomat, annak száradjon le a keze. -
EG0
aktív tag
válasz
sexymusprime #121778 üzenetére
Elég lesz oda kevesebb is.
-
EG0
aktív tag
Totál off, de nekem személyes tapasztalatok alapján kezd elegem lenni az olyan női igényekből, hogy
"- legyen márkás ne valami szar, szóval ne hívják pl. Kutyuskának
- legyen rendes magyar számla meg garancia, olyan bolttal ahova vissza tudom vinni
vagy ne menjen már tönkre 1-2 év alatt biztosan
- legyen jó a kamerája, mert sokat fotóznék vele
- esetleg jó lenne dual SIM
- ne legyen lassú, meg csúnya kijelzője, meg nagy legyen a háttértár (jó, itt a "memória" szót használják)
- külsőre legyen szép, lehetőleg fémes, olyan iPhone-os vagy Galaxy-s.
- van rá 30e Forintom, de nagyon max. lehet 40e is"Én meg csak hallgatom, hogy b*zmeg, válassz, az első 6-ból melyik 3 tulajdonság kell!
Vagy kezdj el még gyűjteni egy 2-3-szoros szorzóig... -
EG0
aktív tag
válasz
tibcsi0407 #121655 üzenetére
-
EG0
aktív tag
Nos srácok, én berendeltem egy LETV LE1 Pro-t, plusz szállítás 15 EUR, minusz kupon 5 EUR, tehát 180 EUR-ért. (Elvileg ez már a vámmentes ár.)
Hogy miért? Mert 4K kijelző, nyolcmagos proci, 4 GB RAM, 64 GB tár, képstabilizátoros hátlapi- és UltraPixel előlapi kamera, ujjlenyomat olvasó, fém ház... Miért gondolkoztam rajta mégis? Nincs B20 LTE.
Várom az ítéletet. :-)
-
EG0
aktív tag
válasz
Maxximus #107820 üzenetére
Nekem rossz tapasztalatom van német vámosokról.
Nem csak hogy nem adják ki a cuccot, ha bármi karakterhiba van a címben vagy a néven, de ha sokat kekeckedsz, akkor képesek és kérnek egy EU konform gyártói nyilatkozatot is, hogy egyáltalán az a távközlési berendezés bejöhet-e az országba.
Egyébként meg egy 6-7 dolláros zseblámpát is megfog a vám, aztán igazold, hogy határérték alatti.
Itthon ilyennel akkor se szórakoznak, ha egy csomagban 5 érkezik.
Ja, és -legalább is saját tapasztalatból- felejtsd el, hogy a posta intézi helyetted a vámot ~1270 Forintért. Menj szépen oda a pár 10 km-re arrébb lévő vámraktárba magad.
Na azóta ha németországi rokonnak kell valami Kínából, inkább ide rendeljük Magyarországra. :-) -
EG0
aktív tag
válasz
Fricibácsi #107620 üzenetére
Hogy mikor mennyi a telefon, azt kiírták oldalra.
"Flash Deal $99.99 will begin on 16:00 PM , Aug 1st, Aug 5th , Aug 12th ( GMT +8 ) ( 20pcs each time )
If you are not lucky , you can get $119.99 on 16:00-17:00 ( Monday , Wednesday, Friday )
$129.99 for other time "Azt honnan veszed vagy mire alapozod, hogy csak 2 és 8 mpx-esek a kamerák? Van erre valami linked?
-
EG0
aktív tag
válasz
bupemko #107629 üzenetére
Ja, van ahol 2800 mAh-t írnak, van ahol 3000 mAh-át.
Egyébként nekem mindegy, csak egyik legyen azért igaz. -
EG0
aktív tag
Megrendeltem egy BlackView Alife P1 Pro-t imént a TO2C-ről, EU Express szállítással (elvileg így vám mentes) akciósan 115 dollárért.
Kicsit sajnálom, hogy nem fullHD, az ujjlenyomat olvasó annyira nem izgat, viszont elvileg tud B20 LTE-t.
Remélem, az akkuja valós 3000 mAh és a kamerái is valós 5 és 13 megapixelesek.
Mert ha igen, akkor szerintem az ár elég jó. -
EG0
aktív tag
"Umi Iron .. van 800 Mhz LTE"
Erről én nem találtam egyértelmű információt, több helyen azt írják, hogy nincs.
Mint ahogy állítólag Umi Emax-ban sincs.
Adnál egy megbízható forrást?Egyébként akkor most melyik 5,5"-es, dual SIM-es telefonok tudják biztosan a 800 MHz LTE-t, amit már valaki tesztelt is?
-
EG0
aktív tag
Így van, az EU raktárkészletről is hazudnak. Rendeltem egy akciós UMI Hammert eFox-ról, erre írják, hogy ja, mégsincs, de fizessem ki a különbözetet egy K3 Note-ra (ami ja, mégsincs), vagy UMI Emax-ra,
Írtam nekik, hogy legalább az akciós és normál ár különbözetét adják meg kedvezményként a drágább telefonra is, mégiscsak ők hibáztak. Erre azt válaszolták, hogy nem értik, mit akarok, inkább kérjek refundot és rendeljek, amit akarok... -
EG0
aktív tag
DOOGEE DG300-at lehet most 50 EUR-ért is venni. :-)
Igen, csak dual core, csak 512 MB, stb., de ennyiért... aji.Szóval ViewSonic V500-assal nem vagyok előrébb, single SIM és kész, amúgy nagyon király. Eladó, ha valakit érdekel, 36e pénz.
Rendeltem helyette egy UMI Hammert, ami 5,5" helyett 5,0", fullHD helyett HD, árban több, viszont remélhetőleg valóban van neki 2 IMEI száma, és nem csak 1.
-
EG0
aktív tag
Megjött a ViewSonic V500-as. Rootolva kaptam, a rakás kínai app-ot gyorsan le lehetett róla szedni, miután átállítottam magyarra.
Play-ről gyorsan felszórtam a szokásos cuccaimat. A kijelző elég szép, de azért el-elgondolkozik pl. weboldal scrollozáskor a Snapi 400-as a fullHD-n.Egy óriási problémám máris van vele:
csak az első SIM slot működik rendesen. A második is bekéri a PIN-t, de már nem regisztrál hálózatra. A *#06# csak egy IMEI-t ad vissza, meg egy "null" feliratot alá. Sejtésem szerint ezzel lesz a gond...
(Egyébként a második SIM-nél nem jelöli a behelyezés irányát, és pont fordítva kell, mint az elsőt.)Írtam imént Pandásoknak, várom a választ. Egyelőre így nem ajánlom megvételre, ha kell a dual SIM...
-
EG0
aktív tag
Mondjuk ezen én is gondolkoztam... viszont így gyorsabb is lesz elvileg, mire ideér.
...és még így is olcsóbb, mint máshonnan rendelve, VÁM nélkül. Meg eleve szerintem elég jó az ár, ami mondjuk chipsetben ennél kicsit is jobb, az legalább 50%-al drágább már.
(Full-HD és LTE, 2 GB RAM.) -
EG0
aktív tag
válasz
Graphics #105394 üzenetére
Subtotal $99.99 (Clearance sale.)
Insurance $10.00
Shipping & Handling $15.43 (Method: Airmail - DPD)A biztosítás miatt EU országokba csak DPD-vel lehet kérni.
Hogy melyik FDD LTE frekiket támogatja, abban most már kicsit bizonytalan vagyok, de a 800 MHz-et úgy nézem, hogy nem. -
EG0
aktív tag
válasz
janaman01 #104683 üzenetére
Megrendeltem a ViewSonic V500-ast, DPD szállítással és vámbiztosítással együtt 125 dollárért Pandáról.
A telefonnal nem játszom, így a gyenge SnapDragon 400 elvileg nem zavar majd. MT6582-ről váltok.
Viszont 5,5 inches, full-HD kijelzős, 2 GB RAM-os, dual SIM-es, és ami nekem fontos volt, hogy LTE-s. Remélem, a Vodafone-nak van a budapesti metróban 1800/2600 MHz-es lefedettsége. (Sajnos erről nem találtam információt.)Ha ideér, majd mesélek.
-
EG0
aktív tag
válasz
mlaci01 #88309 üzenetére
Leagoo Lead 1 119 dollár lesz most vasárnap PandaWill-en. Azt nem tudom, akciós árra is vonatkozik-e az 5%-os vám biztosítási lehetőség.
-
EG0
aktív tag
válasz
hungobungo #66722 üzenetére
No, némileg tényleg bevállalás lett így utólag a Citric T1. Pl. mert nem azt küldtek, hanem valami Grand Dream A998W -t, ami külsőre és szerintem hardveresen (Qualcomm MSM 8225Q SOC) is megegyezik, csak épp nincs benne Google Play.
Azt mondja magáról, hogy 4.2.1, de szerintem ez kamu, mert ehhez a SOC-hoz szerintem csak 4.1.2 létezik.
Úgyhogy kérdéseim:
- Honnan tudom kideríteni, valójában melyik Android verzióról van szó?
- Honnan tudom letölteni 4.1.2-höz és 4.2.1-hez a legújabb Google Apps csomagot?
- Mivel érdemes Qualcomm-os ROM mentést csinálni?
- Mivel érdemes rootolni Qualcomm platformot?
Köszi a segítséget. -
EG0
aktív tag
Ha valaki érdekel, hogy mi történik a háttérben egy kínai webshopos rendelésnél, annak itt egy videó PandaWill-ről.
Ilyen okostelefon/tablet árukészlete szerintem egy Media Markt-nak nincs az országban, de talán senkinek.
-
EG0
aktív tag
válasz
albinolynx #68218 üzenetére
30-40e Forint az 100-130 dollár + ÁFA + postai költség, és ezért nagy kijelzőt is akarsz. Egy picit rádobnék egy Lenovo A850-esre.
Fehérben se ronda éppen. -
EG0
aktív tag
válasz
tozso76 #67480 üzenetére
Nekem a Doogee mint márkanév kicsit gáz, viszont UMI X1 Pro a x1prooff10 kuponnal már 120 dollárért van, AliExpressről pedig 114 dollárért is.
Egyébként Jiayu G3C is van már 147 dollárért.
GIJoe következő hozzászólásával kapcsolatban pedig már tegnap megelőztem. :-)
-
EG0
aktív tag
A kupont az AnteLife Facebook oldalán találtam.
Itt egy teszt a Bluboo X1-ről. -
EG0
aktív tag
Bluboo X1 bluboox1off26 kuponnal szintén 86 dollár.
MTK6582, 1 GB RAM, qHD 5.0.
Így a márkát nem nézve, pusztán specifikáció/ár alapján ez jelenleg a legjobb ajánlat, mert:
- a Landvo L800 csak 512 MB RAM
- a Star B94m pedig régebbi SOC és kisebb kijelző -
EG0
aktív tag
Mától a CUBOT GT99 130 dollár, azt hiszem, nem rohanok megvenni.
Főleg, amig a Newman N2 van 110 dollárért.
A Star B94m még mindig csak 86 dollár, egyik ismerősöm már rendelt is. -
EG0
aktív tag
4 magos, 1 GB RAM-os, qHD kijelzős STAR B94m már van 85 dollárért, fekete vagy fehér színben is.
-
EG0
aktív tag
Holnap boldogságos órában 128 dollár lesz a kifutó, de igen népszerű ZTE v967s.
A szintén kifutó Jiayu G4T Basic pedig 164 dollár lesz, és (165 USD) hasonló árban lesz a Hongmi szombaton.
Az UMI X1 Pro ikertesó DOOGEE DG350 110 dolcsi lesz szerdán.
-
-
EG0
aktív tag
válasz
joiner007 #66898 üzenetére
Egy picit azért visszaolvashattál volna, mondjuk tegnapig, itt írtam róla.
A Lenovo A516 a 105-110 dollár feletti árával már 30-35e Forintos kategória, mire kézhez veszed. -
EG0
aktív tag
válasz
icemad #66822 üzenetére
A 30.000 Forint VÁM-mal (=ÁFA) és postai kezelési költséggel együtt kb. 90-95 dollár vételi árat jelent.
Ennyiért az 1 GB RAM az, ami nem fog menni.
Legközelebb az elképzelésedhez az AMOI A862W áll, 110 dollár alatt, pl. fehér színben.
(Magyar nyelv van, nekem élőben is bejött.)Ha az 1 GB-hoz ilyen kevés pénzért nem ragaszkodsz, akkor 90 dollár alatt:
Cubot GT90 piros vagy fehér színben
ZTE V818 kék vagy fehér színben
JIAYU F1 WCDMA fehér színben
De ezeknél már nem vagyok biztos se az IPS panelben se a magyar nyelvben.
Illetve az én ajánlatom: THL T5, fehér színben.
Ennél jobb ajánlatokat tényleg csak szerencsével fogsz ki, ahogy Szobakutya is írta.Az 1 hónap várakozást csak akkor úszod meg, ha már az országba beérkezettek közül választasz.
-
EG0
aktív tag
Best buy témában MA írtam már egy bejegyzést, érdemes összevetni a most talált összehasonlító oldallal.
-
EG0
aktív tag
Amik beleférnek 150-155 dolcsiba (a sorrend szubjektív, de erősen ár/érték szerinti):
UMI X1 Pro
THL T5s
Lenovo S650
iOcean X7 HD
ZOPO ZP780 / ZP700
Jiayu G3c / G4c
Doogee DG350 (=? UMI X1 Pro)
Doogee DG2014
Cubot GT99Ha kicsit esne az áruk, akkor csatlakoznának a listához a Xiaomi Hongmi WCDMA, Lenovo S660/P780, iNew v3 is.
Amik egyébként megfelelnének neked, de kifutóak, ezért nem nagyon érdemes már venni szerintem: Lenovo A760/A820, ZTE V967s, THL W100, UMI S1, Jiayu G3
Aztán vannak ilyen titkos favoritok mint a Huawei U9508 vagy majd némi áresés után a Huawei 3c WCDMA 2 GB RAM-mal vagy kifutóként 100 dollár körül az AMOI A862W, UMI X1s.
Szerintem ezzel nagyjából fel is soroltam az érdemi kínálatot az "1 GB RAM + 4 magos proci" kategóriában.
Nagyobb kijelző iránti vágy esetén még a Lenovo A850 is beszállna. -
EG0
aktív tag
Leghamarabb 1 hónap múlva. :-)
Addig is tesztek róla: AnteLife-os Jody , Bloomberg Mikki. -
EG0
aktív tag
Csak azt tolja Németországból, ami ottani készleten van, a többi az Kínából jön és így kerül rá VÁM (ÁFA).
Ja, és van egy 10 EUR szállítási költség (nem mindenre, de azoknál oda van írva a Free Shipping), viszont a regisztráció után küldenek egy 5 EUR-s kupont is e-mail-ben, tehát összeségében +5 EUR + ÁFA + postai kezelési költség (1500 Ft) jön még rá a kiírt árakra. -
EG0
aktív tag
Az Ali-s akciós THL T5s árát csak akkor merem elmondani, amikor már a kezemben lesz. :-) De sima T5-öt sem kapni annyiért.
Az UMI X1 Pro-t viszont nem is Aliról vettem, hanem a német CooliCool-ról.
Egyébként Alin ilyen kis biszbaszokat vettem még, hogy autós tartó, vízálló tok (biciklire, motorra gondoltam), felkar tok, stb.GIJoe: nekem egy kb. 1 dolláros Samsung hátlapra írta másnap kínai, hogy "I am so sorry we put all the goods with the wrong discout price in aliexpress, it is not this price that we cannot ship goods it should plus 10times for the goods.if you order.so can you cancel the order? hope that you can cancel order soon? So sorry for the trouble? and applogies of the mistake.. and can you help us for to choose the reason of buyer put the wrong product? if not write your reason we cannot sales good in aliexpress. we really dont like to lost the account.
thanks,god bless you..best regard"
Nos, azt nem tudom, isten megáldott volna-e, de nem azt írtam cancel okának, hogy wrong product-ot választottam. -
EG0
aktív tag
válasz
aytukabozs #66721 üzenetére
A Citric T1 olyan 80-82-87 dollárba kerül, nekem a középsőből jött le még 9 dollár kedvezmény tegnapelőtt. Simán kérnek érte 100 dolcsi felett is, több helyen.
Nézegettem a Landvo L800-asokat, ZTE v818-asokat is, azok olcsóbbak normál áron kicsit, de:
- gyengébb hátlapi kamera ZTE-n és Landvo-n is
- ZTE-n nincs előlapi kamera és hátlapi flash
- Citric elvileg IPS kijelzős (ahogy Landvo is) és 5 pontos érintő, ZTE szerintem nem IPS
A Citric-en a bemutató videó (vagy másik) szerint is van Play Store és magyar nyelv. Érdekes, hogy Android 4.2.1-et írnak rá, pedig erre a Qualcomm SOC-ra ritka. -
EG0
aktív tag
válasz
tfalcon96 #66317 üzenetére
Úgy néz ki, a Jiayu F1 WCDMA már hivatalosan is kapható. AliExpress-en 70 dollár.
A 25-i AliExpress akcióban rendeltem pár dolgot:
THL T5s
UMI X1 Pro
Citric T1Ebből a THL T5s-ről van pár napos tapasztalat ismerősnél, ő imádja, hibátlan, gyors, nem fagy le, stb.
Én az UMI-t tartom most ár/specifikáció szempontjából a legjobb (számomra kompromisszum mentes) okostelefonnak, kíváncsi leszek rá nagyon, mikor megjön.
A Citric pedig egy nemzetközi piacra szánt (oké, weboldalon nem ez látszik :-) ), 4 magos Qualcomm procis, nagy kijelzős, szép telefonnak néz ki, igen kedvező áron. -
EG0
aktív tag
válasz
hungobungo #66625 üzenetére
1000 Ft egy SIM vágás, mikor 3 dolcsi a fém SIM cutter? Jó biznisz. :-) Vagy a végén odaadják a vágót is?
-
EG0
aktív tag
Én a 134 dolláros Hongmi árra izgultam rá, de nem tudok értelmesen beszélgetni eladóval, kevés az értékelése és mobil alkatrészeket árul főleg (javított?). Bár állítása szerint eredetiek és WCDMA-sak. Nem merem megvenni itt.
-
EG0
aktív tag
válasz
Graphics #66355 üzenetére
Én még nem láttam S650-es hamisítványt, inkább csak A820-ast. Az eladó nekem elég megbízhatónak tűnik. Persze szíve-joga mindenkinek inkább 140-ért megvenni. :-)
Arra lennék nagyon kíváncsi, hogy az UMI X1 Pro és a Doogee DG350 hardveresen 100%-ig azonos, tehát azonos ROM is való hozzájuk, vagy van olyasmi különbség, mint a Cubot és a Tronsmart között volt a kameráik között.
-
EG0
aktív tag
válasz
aytukabozs #66352 üzenetére
Én is csak netről csipegetem az infokat, a végén lehet, hogy tényleg alu hátlapot kap. :-) Viszont AliExpress-en holnap 111 dollárért is lesz S650, szóval...
(Bár nekem most már UMI X1 Pro jobban tetszik, képekről.) -
EG0
aktív tag
válasz
Graphics #66331 üzenetére
Lenovo S660 bemutató videó, kb. 00:53-tól mondja, hogy plasztik a hátlap. Ezt a videót linkelték a 4pda.ru-ról.
-
EG0
aktív tag
válasz
Crytek #66321 üzenetére
1500-ért már létezik, DIGI MobilNET.
-
EG0
aktív tag
Érdekesség: Bluebo X1, 5 inch, qHD, 1 GB RAM, 90 dollár.
-
EG0
aktív tag
Akit érdekel: hivatalos Lenovo S660 adatlap.
Orosz fórumon azt írják, hogy a hátlap csak fém hatású, de amúgy műanyag. -
EG0
aktív tag
válasz
aytukabozs #66240 üzenetére
"kiskínai Bestbuy kerestetik: 4,3-5 coll, min qHD, min. 1/4 Gb, quad"
Az UMI X1 Pro nem felel meg? Holnapután, 25-én 110 dollár körül meg lehet majd csípni AliExpress-en (15% kedvezménnyel), vagy most német CooliCool-on 80,99 EUR (+10 szállítás -5 reg. kupon).
-
EG0
aktív tag
válasz
Narancsos44 #66239 üzenetére
A PowerBank inkább akku töltő, mint külső akku, mert nem átveszi a belső akku szerepét, hanem feltölti azt, akár többször is, kapacitástól függően. Így pl. el lehet menni egy hétre sátorozni 230V-os töltő nélkül is.
PandaWill-en lesz Xiaomi PowerBank
pénteken 10400 mAh-ás 21.59 USD-ért
szombaton 5200 mAh-ás 15.69 USD-ért. -
EG0
aktív tag
THL 8 magos telefonok ma 20 dollár kedvezménnyel " kaphatóak " thl8core " kuponnal, pl. W200s 186 dollár ma.
Én mindenesetre megvárom AliExpress 03.25-i akcióit. :-)
-
EG0
aktív tag
válasz
overland #65683 üzenetére
Nem vennék ZTE v818 helyett semmit abban az árkategóriában, látok már 75 dollárért is.
-
EG0
aktív tag
válasz
Fizimiska #65577 üzenetére
Szia, nálam most van egy AMOI A862W. Az első benyomásaim nagyon pozitívak, és ez már a csomagolástól indul. Elegáns forma, van benne magyar nyelv, szép a kijelzője, gyors. Egyelőre idáig jutottam vele.
Egyébként a ZOPO ZP700 126 dollárért sem rossz vétel.
-
EG0
aktív tag
válasz
aytukabozs #65541 üzenetére
Hogy mi lett volna a HD felbontású iNew i7000 helyett? Beszéltünk iOcean X7 HD-ről, Lenovo A850-ről, iNew i4000-ről, stb,, végül a Lenovo A850-es lett volna nekik készleten, ami a DX-es árnál alig 30 dollárral kevesebb AliExpress-en.
A "Hongmi ár" az olyan, mint autóknál a "Golf kategória"? :-) Hát ha lassan a Huawei Honor 3C WCDMA 2 GB ára lemegy "Hongmi" árra, akkor csúnyán el lesz verve a kategóriateremtő. :-)
-
EG0
aktív tag
Jó ajánlat, tetszik nekem is a ZTE v818. Kék és fehér színben is szépnek tartom.
Esetleg árban még lejjebb, 69 dollárért lesz Pandán vasárnapi akcióban a Cubot GT90.
Illetve kis bevállalással az ismeretlenebb márkájú Landvo L800, 4 magos procival és 5 inches kijelzővel kedden 82 dollárért. -
EG0
aktív tag
válasz
svgyula #65515 üzenetére
Szerintem a Lenovo S650-est még nem hamisítják, és tényleg sok helyen adják 140 dollár körül, egymástól független boltokban.
A közölt Antutu eredményeket mondjuk magam sem értem, de össze-vissza lopkodnak képet (képernyőmentéseket) egymástól a webshopok, és nem mindig sikerül eltalálni még a típust sem.
Az enyém mindenesetre 17.000 feletti.Más: a DX-es iNew i7000 extra olcsó rendelés folytatása az lett, hogy miután nem jött már nekik soha többé, ezért kérdeztem, visszaküldik-e a pénzemet, vagy mit tudnak felajánlani helyett. Utána egy hetekig húzódó levélváltás jött, ahol először azzal próbálkoztak, hogy Store Credit-ként jóváírják nekem, aztán vásároljam le másra. Válaszoltam, hogy vagy PayPal-on vissza, vagy csere, de több levélben is hangsúlyoztam, hogy csak ráfizetés nélkül vagyok hajlandó bármit elfogadni helyette.
Végül nagy nehezen találtunk egy telefont, ami specifikációban hasonló (márkás, 4 magos, 1 GB RAM-os) és van is nekik raktáron, mondom, akkor az jó lesz. Erre szépen át is írták rendelésemet a másik telóra, majd felszólítottak, hogy akkor fizessek még ki 80 dollár különbözetet.
Na itt kértem vissza a pénzemet a DX-től, nem túl kedvesen. Vissza is adták. -
EG0
aktív tag
válasz
cocus007 #65325 üzenetére
- Igen, az AliExpress az Ebay-hez hasonló, amúgy egy jobb napján 6 milliárd dolláros forgalommal akár.
Egyébként a tőzsdék szerint nagyjából annyit ér, mint a Facebook, szóval többet, mint egész Magyarország GDP-je.- Igen, Ebay-hez hasonlóan nem mindegy, kitől vásárolsz. Nyilván sok ezer eladással és 95% feletti elégedettséggel bíró boltoknál mások az esélyek, mint 5 eladással és 60% elégedettséggel.
- Ha nem akarsz Aliról venni, akkor AnteLife-on 140 dollár a Lenovo S650-es.
Én az enyémet PandaWillről vettem, de ott még mindig 180 dollár, igaz, ajándék egérrel. -
EG0
aktív tag
válasz
cocus007 #65303 üzenetére
Ali-nál nincs PayPal, de van mindenféle bankkártya. Nekem jók a tapasztalataim.
Ha már 140 USD-t rászánsz telefonra és nem tetszik Lenovo S650 vagy THL T5s vagy ZOPO ZP700, akkor pl. UMI X1 Pro? -
EG0
aktív tag
Úgy látom, kiszórják a ZTE V967S -eket is végül, 140 dollárért.
Egyébként AliExpress-en több boltban is elég nagy akciók lesznek március 25-én.
Pl. Xiaomi Hongmi WCDMA 155,50 USD-ért. -
EG0
aktív tag
válasz
cocus007 #65276 üzenetére
Van megint még pár darab fehér UMI X1S 100 dollárért.
Egyébként fehér színű Lenovo S650-est is lehet venni 140 dollár körül az AliExpress-ről.
-
EG0
aktív tag
DOOGEE DG350 csak szerintem ugyanaz, mint UMI X1 Pro?
Amúgy megint vak 99,99 dolláros UMI X1S, még 43 darab.
-
EG0
aktív tag
válasz
diegho #65098 üzenetére
Hehe, AliExpress-en most találtam eladót, az a neve, hogy:
Feedback (57)| Orders (77).
Egyébként még senki nem vásárolt tőle. :-)
Raqueia: A Huawei G700 WCDMA egyszerűen túlárazott 240 dollár felett MTK6589-el, amikor az újabb Huawei 3C WCDMA az MTK6582-vel 210 dollár körül van.
Ez hasonló, mint ahogyan a Lenovo A820 jelenleg drágább, mint a Lenovo S650, pedig utóbbi simán veri. -
EG0
aktív tag
válasz
sbwolf #64900 üzenetére
Én is szemezek a 100 dolláros UMI X1S-sel. Van hozzá MIUI V5/4.1.10. Visszaolvastam itt fórumban, igazából rosszat nem írtak róla.
-
EG0
aktív tag
válasz
KurtCobain #64388 üzenetére
Ehh, amikor dél körül betettem Cart-ba, akkor még nem írta ki, csak hezitáltam...
-
EG0
aktív tag
Ér a FAEA F1 99 dollárt?
Végül is HD kijelző, 4 mag, 1 GB RAM, de gyenge grafikus teljesítmény játékok alatt és erősen melegszik is... -
EG0
aktív tag
válasz
theczar #63928 üzenetére
Nexus 4-esre nem igaz, hogy "minimum 5 inch-es legyen".
Akkor már neked is ajánlom figyelmedbe inkább ezt az ajánlatomat. -
EG0
aktív tag
ZOPO ZP700 126 dollár AnteLife-on.
http://www.antelife.com/zopo-zp700-mtk6582-quad-core-1-3ghz-1gb-4gb-4-7inch-qhd-screen-960-x-540-dual-camera-2-0mp-5-0mp-otg-smartphone-white.html -
EG0
aktív tag
válasz
theczar #63924 üzenetére
Wayteq-ről itt is olvashatsz már első benyomásokat, használd a keresőt.
Navon Mizu M500: régebbi MTK 4 magos, csak qHD felbontás, sokallom érte 50e Forintot.
ZTE és Lenovo is gondolom, Kínából jönne, tehát gariztatás macerás, ezt neked kell eldöntened.
Én az A850-est venném, mert kedvelem Lenovo márkát. -
EG0
aktív tag
válasz
evitiguF #63664 üzenetére
Fugitive: Én a Huawei Honor 3c WCDMA változatát venném. Mindennel együtt megvan 60.000-ből.
btamas92: Kicsit túl van 50e-es kereteden, de azért nézd meg te is!
-
EG0
aktív tag
Oké, annyira tényleg nem néztem utána. Pénteken PandaWill-en XIAOMI 10400mAh Power Bank (5V 2A, ezüst) 21,59 USD-ért lesz. :-)
-
EG0
aktív tag
válasz
tvamos #63431 üzenetére
tvamos: Lenovo S650 topicot itt találsz. 150-160 dollár között simán megvehető. Sőt, az ezüst-fekete mellett van belőle fehér is.
Sajnos nem nagyon tudok neked tesztelni, mert az enyémnek hibás a felső hangszórója, de ez egyedi hiba ehet, mert máshol még nem olvastam róla.Szerk.: KurtCobain megelőzött fél perccel. :-) Cserébe pótlom az olcsó linkeket is:
AliExpress 1.
AliExpress 2. -
EG0
aktív tag
válasz
CoolBoy323 #62956 üzenetére
Antelife-on is csak 74 dollár a LANDVO L800-as, ott még 47 darab van ennyiért jelenleg.
-
EG0
aktív tag
Sziasztok,
megbízható pesti mobiltelefon szervizt keresek Lenovo telefonhoz. A felső hangszórója nem szól.
Végignéztem a topicot, de konkrét "szerviz"-t senki soha nem ajánlott. Szóval egy kontakt tök jól jönne! -
EG0
aktív tag
válasz
fateless #61818 üzenetére
Az 5% kedvezmény volt a képletemben a 0,95-ös szorzó. Mi a rossz a képletben? Azon túl, hogy a ZTE V956-os azóta 95 dollárért van már kint. Tehát szerintem 95*0,95*1,04+10 = 104 dollárért kell végül fizetni.
-
EG0
aktív tag
válasz
NorbertoEco #61913 üzenetére
..én rendeltem napokban egy AMOI A862W-t. Jelenleg 105-110 dollár körül lehet megkapni, van fekete és fehér is. 4 magos, 1 GB RAM-os, IPS kijelzős. Azt írják meglévő tulajok, hogy jó minőségű, stabil, jó a GPS-e, elfogadható a kamerája. Ha nem kifejezetten játékra kell, azaz nem kell MT6582 SOC az erősebb grafikus rész miatt, akkor talán ár/érték bajnoknak tekinthető.
-
EG0
aktív tag
Original Iocean X7 2GB 32GB Turbo Elite Plus fullHD 197 dollárért, ZOPO ZP980 fullHD 195 dollárért, Bambook S1 1GB RAM IPS 58 dollárért van.
-
EG0
aktív tag
Szerintem a 98%-os AliExpress-es/Ebay-es bolt értékelés bőven jónak számít, mert 2%-ot simán kiteszik olyanok, akik nekiállnak reklamálni, mert
- gyári hibásat kapott (nem a bolt hibája, nem lehet mindent tesztelni kiküldés előtt, és amúgy van garancia)
- lassan vitte ki neki a posta és sokat állt a vámon
- nem olvasta el leírást és pl. a hiányzó anyanyelvét reklamálja vagy jobbat várt a pénzéért, mert nem tájékozódott
- nem olvasta el leírásban, hogy akár 2 hét is eltelhet postázásig, ha épp nincs nekik készleten
- imád szemétkedni
Másrészt lényegesen kisebb a valószínűsége, hogy 10.000 elégedett vásárló után szívódjon fel egy bolt vagy váljon megbízhatatlanná, mint ahol van 10-100 visszajelzés.Én amúgy Ali-n azt csinálom, hogy írok a 2-3 szóba jöhető boltnak előtte, és felteszem a kérdéseim készlettel, szállítással, ROM verzióval kapcsolatban.
Megdöbbentően ostoba válaszok szoktak jönni:- eleve nem válaszol több kérdésemre, csak mondjuk utolsó feltettre, tehát el se olvasta rendesen
- "i think it have google paly, we will root the phone, usualyy the phone will have this function,tks"
Kösz, akkor I think majd kifizetem, ha jól thinkelted...- "friend the phone black is in stock andwe can adjust the hungarian or English for you
I think you can install the Google play by yourself ."
Kösz, de I think ha neked nincs meg hozzá szoftvered, akkor én nem kockáztatok. Ja, és konkrét esetben az international ROM-ban vagy magyar nyelv ÉS Gapps is, de ha ezt én tudom jobban eladónál, az már felejtős.- Vagy csak simán nem nem is válaszol az üzenetemre
Aztán kiválasztom azt, aki értelmesen, mindenre és megnyugtatóan válaszolt:
" there are four phones remaining. Pls catch your time to do the purchase. Also, if you purchase successfully, please leave us a message ON THE Order about your request again (like Hugarian language needed + google play and ect.) Once we get your message from the order you paid, we'll do it for you then." -
EG0
aktív tag
válasz
djherby #61786 üzenetére
Bolt függő, az általad linkeltből pl.1 telefon szállítása 12 dollár, 2 telefoné pedig 20 dollár.
Találkoztam olyannal, ahol 2 telefonig egységár, felette elkezd növekedni.
Sok bolt "free shippng"-es, ott meg mindegy.
Vigyázz értékhatárra, több telefonnál átlépheted 150 EUR-os vámmentességet (vagyis addig "csak" ÁFA-t kell fizetned). -
EG0
aktív tag
válasz
svgyula #61706 üzenetére
svgyula: Végül is az majdnem eltaláltad, egy picivel többe került. Kettő darab. :-)
aytukabozs: Oké, akkor április elején térjünk vissza rá. :-D
fateless: A v956 Tmallbox-on inkább 93*0,95*1,04+10 = 102 dollár, persze ez nem jelentős különbség.
Indy1: vannak drága AlisExpress-es eladók is. :-) Azért innen én pl. bevállalnám Huawei 3c WCDMA-t.
-
EG0
aktív tag
válasz
aytukabozs #61625 üzenetére
Én meg poénból rendeltem Aigo D1 -et, meg se mondom, mennyiért. Szóval most várok ezekre: iNew i7000, THL T5S, ZTE V956, Aigo D1. Lehet, még egy AMOI A862W-t is mellécsapok, ha már lúd alapon. Aztán kíváncsi vagyok, hányat kapok meg és hány lesz refund.
Mindenesetre a Lenovo S650-es megy vissza sárgákhoz, mert ez a remek híres gyártó elfelejtette minőségellenőrizni a világpiacra szánt design telefonjánál, hogy működik-e hangszórója. (Csak másfél napot szoptam viszont különféle ROM-ok próbálgatásával. De legalább volt választék.)
A crossflash kérdésedre: sajnos fogalmam sincs, és a típusok ismeretlensége miatt nem is számítok információtúltengésre. Én nem merném, legalább is mentés nélkül biztosan nem.
-
EG0
aktív tag
Egyébként vicces, hogy (szerintem) ugyanazt a telefont simán eladják Mlais MX28, Elephone P7 mini és Sesonn N9700 néven is. De legalább van hozzájuk ROM.
-
EG0
aktív tag
Nyitottam egy új témát a Lenovo S650-es telefonnak itt PH-n.
-
EG0
aktív tag
A nemzetközi Lenovo ROM, ami még magyarul is tud, mindenesetre szintén gyári, nem egy buherált ROM. Úgy tudom egyébként, Szerbiában hivatalosan is van, az pedig mégiscsak Európa.
-
EG0
aktív tag
Megjött Lenovo S650-es, direkt nemzetközi babérokra törő gyártó készülékét rendeltem. Volt rajta magyar nyelv, Google Play, minden rendben. Szólt rögtön, hogy van ám 20140101-es frissítés, hagytam is neki frissülni. Azóta csak kínaiul és angolul tud, eltűnt minden ami Google, és teleszórta kínai alkalmazással. Grrr... kicsit összekaphatná magát a Lenovo, ha be akar törné Európába vagy USA-ba, pl. olyan apróságokra figyelhetne, hogy ne ajánljon fel egyik piacra szánt firmware-hez másik piacra szánt frissítést.
Állhatok neki szopni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- LG Velvet (4G) - megelőzte a híre
- Opel topik
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- További aktív témák...
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest