- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
djapor96
senior tag
Ez?
[link] -
djapor96
senior tag
antelife miért nem szállít Spanyolországon és Portugálián kívül sehova a Spanyol Warehouse-ból? Régen szállított nem?
-
djapor96
senior tag
válasz
Atomcsirke #99347 üzenetére
Az imént le lett szólva az iNew V3C MTK6582-essel 1Gb Ram-mal és 4Gb rommal. 26300 pénzért EU-ból postázva.
Akkor most jó vagy nem?
-
djapor96
senior tag
válasz
aytukabozs #99336 üzenetére
-
djapor96
senior tag
Szerintetek ez megéri?
-
djapor96
senior tag
A merimobilesről van valakinek tapasztalata?
Esetleg nincsenek valahol összegyűjtve a kipróbált eu warehouse-ok?
-
djapor96
senior tag
Tehát akkor még egyszer:
látott valaki valamelyik európai warehouseba Neo m1-et? Lehetőleg olyat ahol nem elfogyott a státusza, hanem rendelhető........?
-
djapor96
senior tag
Melyik európai shopban láttatok mostanában neo m1-et?
-
djapor96
senior tag
Valahol árulják már a Lenovo Vibe x2-t?
-
djapor96
senior tag
válasz
aytukabozs #87478 üzenetére
Naja... igaz.... és akkor itt jön elő, hogy szabad-e 1Gb memóriával kütyüt venni.....? Irány a 3Gb, hogy 1 év múlva is tudd használni....
-
djapor96
senior tag
válasz
Cyborg #87445 üzenetére
Sajnos ez a belassulás szerintem árszínvonal kérdése... Volt új Galaxy S2-m, Note 1-em, HTC One-om és nem lassultak.... A feleségem OT-995-e kb. fél évig teljesen jó volt és utána elkezdett hülyéskedni. Hiába volt hard reset, semmi nem változott kolleganőm ezzel a tipussal ugyanígy járt. A céges ACE 3 kb. 4 hónapig volt smooth.... A Sony Live with Walkman szintén kb. fél évet bírt....
Szóval a presztizs Android telefonok azért jobban bírják a gyűrődést, mint az alulhardverezett közép kategóriásak...
Csak azt nem értem, hogy egy hard reset miért nem hoz megoldást....
-
djapor96
senior tag
Nem régen volt egy csapat, akinél ha rendeltem a telefont, Angliába küldte ott levámolta (kedvezően) és onnan küldte nekünk már vám és áfamentesen.
Tudtok még ilyen csapatról csinálja ezt más is?
-
djapor96
senior tag
Chigon-os listáról rendelt már valaki? Ezek tuti jó telefonok vagy koppintások? (Úgy értem eredeti Lenovo vagy már másolják azt is?
-
djapor96
senior tag
-
djapor96
senior tag
Zte geekben találkoztatok màr dual simessel?
-
djapor96
senior tag
válasz
aytukabozs #74968 üzenetére
A850+ ?
-
djapor96
senior tag
HTM S129-ről van valakinek tapasztalata? Asszonynak nagyon bejövős.... valahol valami jó ár?
-
djapor96
senior tag
válasz
margithid #73421 üzenetére
Ebay-ről rendelt egy ismerős tavaly nyáron a gyerekeknek 2db tabletet.... senki nem kért be semmit, egyszer csak csengetett neki a postás és megjött a cucc.... pedig tablet alakú volt a doboz...
Ősszel amerikából jött neki Eye-fi kártya, az is vámos lett volna, de le se tojták.... másik ismerősnek meg a nővére küldött használt ruhákat, ott meg vámolni akartak...
-
djapor96
senior tag
Más: Aki rendelt már Kínából az simán légipostával küldette vagy inkább DHL-el?
-
djapor96
senior tag
válasz
aytukabozs #73376 üzenetére
Máshol nem találok ASUS Zenfone-t, de ha van ötletetek, várom...
-
djapor96
senior tag
Ha etotalk-ról rendel az ember érdemes az etotalk MOD romot kérni? Az ajándékként postázásnak illetve a No Logo, no Word funkciónak van értelme?
-
djapor96
senior tag
Ennél a telefonnál, mit jelent, hogy "Standby: 1 SIM 1 Standby" ?
-
djapor96
senior tag
Én most erre izgultam rá... elég jó a felszereltsége is meg az ára is, ráadásul Google appokkal előretelepítve...
Nagyon remeg az ujjam a Buy Now gomb felett.... beszéljetek le róla!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest