- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Leica kamerákat kap a Xiaomi Mix Flip 2 is
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Magisk
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
szuand1
tag
-
szuand1
tag
Én írtam nekik, hogy várok még egy kicsit valami ajándékért cserébe, ez jött vissza:
Dear customer,Regarding your order on our coolicool, the item UMI HAMMER is temporarily out of stock in our EU warehouse, and restocked within 7 days around. Could you please wait for 7 days around?
You can also choose other items on our website. If you accept we will add a 8G TF card as a gift for you.
What is your mind? Waiting for your early reply. Thanks.
Any further questions, please do not hesitate to contact us.CooliCool always provides you the best price and service in your life.
/én várok mert másik shop már feladta a tokot+ tempered glasst/ -
szuand1
tag
válasz
sasa311 #96200 üzenetére
Nem tudom elképzelni róluk, az1-2 dodós tracking nélküli cuccok is megjönnek/tek tőlük ill. augusztusban vettem 30usd értékben ledes izzókat, 2 hónap múlva írtam nekik, hogy hibás széria mert 3 kifeküdt /azokat le is videóztam/. Válaszul 30 usd értékben vásárolhattam bármit.
-
szuand1
tag
válasz
lolchief70 #56415 üzenetére
greatvalue kód , elvileg még ma
-
szuand1
tag
válasz
szuand1 #53697 üzenetére
sikerült!!! Más módszer: droid tools root jog adása a progival majd imei/nvram gomb majd nvram restore ekkor jön a csel, mivel van teljes droid tools-os mentésem ezért az itt található nvram.bin ill. userdata_nvram_only.ext4.tar fájlt tallóztam be neki. Ezután újraindítottam a telefont nyomtam egy gyári beállítások menüpontot és megmaradt az imei számom. /utánna kipróbáltam a teljes romcserét sp flash tool segítségével , az eredmény változatlanul működő eredeti imei szám , semmi wifi hiba .../
-
szuand1
tag
válasz
cappa72 #53691 üzenetére
Ha hazaértem, kipróbálom. Sikerült a W11-et téglásítanom a múltkor ; sikerült elindítanom azóta de, így az imei elszállt+ wifinél error jelentkezett sp flashtoolos gyári rom visszarakásakor. Droid toolssal volt előtte teljes mentésem.....+ volt cwm-es mentés amivel a hibák elmúltak, de így ha másik romot rakok mindíg invalid imei +wifi error van
-
szuand1
tag
Eme csodáról hallott már valaki?
-
-
szuand1
tag
válasz
fateless #50669 üzenetére
ez a hasonlat tetszik. Teljesen egyetértek, nekem a w100 mozgás közben is 3-4 m pontosságot ír , a w11 meg ugyan azon körülmények között 2-3m-t ír. Mindkét teló mikor megjött kapott egy agps és egy epo pipát ill megkapták a fastergps progit és mégis gyors pontos mind a kettő.
-
szuand1
tag
-
szuand1
tag
válasz
FalconKnight #47170 üzenetére
3 megrendelésemből 2 db-ot paypal dispute után voltak hajlandóak feladni , levelekre nem válaszoltak live chat-en mikor beírtam a rendelés azonosítót akkor mindíg kilépett a partner így elkerülve a problémát, de paypal dispute indítás után max 10 perc és minden rendben megy tovább,
-
szuand1
tag
-
szuand1
tag
válasz
instantwater #45255 üzenetére
Igen átment
-
szuand1
tag
válasz
chesterboy #45223 üzenetére
1/16Gb semmi hibája /nekem nagy, ill nem szerettem belé , nem olyan nagy szám nekem/
-
szuand1
tag
Megjött a w11, szép, vékony 2.5Gb belső tárhely ~10Gb Telefon memória , szép full hd kijelző /nekem a qHd w100 kijelzője is ok/ fényképezni nem szoktam telóval így az nem érint, vissza is került a dobozba értelmes ajánlatra várva
-
szuand1
tag
wovney v5 ma 149.68usd
-
szuand1
tag
Minideal friss
Huawei P6 QuadCore 1.5GHz 2GB+8GB 4.7'' HD mobile phone Android 4.2 399.99$
Huawei G700 5 inch IPS screen Quad Core CPU Dual Sim 2GB Ram 8GB Rom 268$
Huawei Ascend G610S 5" IPS Dual SIM White Android Smartphone 189.85$
ZTE V967S Quad Core 1.2GHz Android 4.2 Dual Sim 5.0 Inch QHD 147.99$
ZTE V987 Quad Core Android 4.2 Dual Sim 5.0 inch HD 225.85$
Lenovo S750 Gorilla Water Proof Android 4.2 Quad Core 1.2GHz 4.5 inch QHD 209.99$
Lenovo p780 4000mAh Battery Android 4.2 Quad Core 1.2GHz Dual Sim 258$
Lenovo A630 MTK6577 Dual Core (56country language) only 99.85$
Lenovo A390 MTK6577 Dual Core (56country language) only 89.85$
ZOPO ZP980 - 5 Inch 1080p 441PPI Retina Screen1.5GHz 2GB RAM, 32GB 329.99$
UMI X2 5.0 Inch 1080P FHD Screen 2G/32G MTK6589T Quad Core Android 4.2 - Grey
289.85$(10$ discount:444fd)
-
szuand1
tag
válasz
Groovebaby #43465 üzenetére
-
szuand1
tag
válasz
Groovebaby #43462 üzenetére
nem úgy, hanem csak a nyertesek közé
-
szuand1
tag
válasz
Groovebaby #43455 üzenetére
ezt már játszottam én is azóta... Ki is rakták az orcámat
-
szuand1
tag
válasz
Groovebaby #43443 üzenetére
Én "nyertem" egyet múlt héten, azóta kétszer kosár , de nem tudtam már kifizetni.
Én most azzal próbálkoztam, hogy a tegnap kosárbatettet kifizetem az adott időpontban, de így is azt írta, hogy a termék elfogyott. -
szuand1
tag
ANTELIFE THL w11 130usd : ha kosárba is rakjuk ill. postázási módot is választunk akkor sem biztos, hogy a miénk
Ma gyors voltam , de paypal ra mikor beírtam a jelszavamat akkor dobta ki , hogy: " Unable to initialize Express Checkout. Some of the products are currently out of stock"
-
szuand1
tag
válasz
dilajoska1 #43195 üzenetére
Ha a 3000 pontot nézzük akkor a w100 se M-es lenne /ro.edi 3690 pont /
-
szuand1
tag
Antelife Thl w11-et ma is sikerült kosárba raknom, de ennyi nem elég, végig kell menni a postázási mód választáson is és akkor lesz a leg gyorsabb tulajdona.Na ma ez nem én lettem, mert felhívtam az asszonyt , hogy akarunk-e még egyet.
-
szuand1
tag
válasz
instantwater #42073 üzenetére
kosár gombbal vittem
-
szuand1
tag
válasz
instantwater #42055 üzenetére
Tegnap mikor megkaptam a mailt akkor néztem, hogy ma 12 körül lejár , majd egyszer csak az éjszakaira ugrott a számláló, reggel itt a cégnél rányomtam és a mostani idő állt be....
-
szuand1
tag
Nem hiszem, most jött egy mail, hogy ki akarják rakni a képemet az oldalukra, hogy nyertem
instantwater: Így van, beraktam a kosárba , utána bejelentkeztem postázást választottam majd fizettem /nem kapkodtam, igazából nem lett volna rá szükségem, csak mondom ráérek nyomok egyet
/
-
szuand1
tag
Emberek , nem lehetetlen a 130usd-s áron megvenni Antelife-on a W11-et , csak nem kell kivárni még lejár az idő. Az imént kb 5 perccel a lejárat előtt nyomtam egyet csak úgy és mostanra már ki is fizettem a 130usd-t érte
-
szuand1
tag
Ha valakit zavar a boot sound, akkor ajánlom a silent boot progit a play-ről (W100-on működik)
-
szuand1
tag
válasz
Turbobacsi #34703 üzenetére
nekem nem volt velük még problémám
-
szuand1
tag
Esetleg annak aki THL-ben gondolkodik
-
szuand1
tag
úton van antelife-tól a w100-am /ha igaz/
-
szuand1
tag
Olyan embert keresnék aki Antelife-ról rendelt 06.10. után fekete thl w100-at és kapott már tracking numbert!
-
szuand1
tag
ez miért ilyen olcsó?
-
szuand1
tag
Egy nagy fekete pont az antelife-nak. 10.-én vettem tőlük egy thl w100-ast , fizettem paypallal írtam nekik, semmi válasz. Ma paypal dispute , hogy semmi válasz ill nem szállít, erre küldött antelife egy számlát, hogy visszafizet 139.40 usd-t és 4.47usd-t felszámít ezért. Pénz még sehol, most írtam paypal-nak , hogy nem visszatérítést kértem , hanem előrelépést, ha nem postáz akkor ne én fizessek már...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Dual Core 2000 felhasználók barátságos offolós topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Humanoid robotokat visz az AI-szervergyárba az NVIDIA és a Foxconn
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Házimozi belépő szinten
- PlayStation 5
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- BONTATLAN Új Iphone 15 PRO MAX 256-512GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- 24" Eizo FlexScan EV2146W, 1920X1200 és 22" Eizo FlexScan EV2216W monitorok szépek, talp nélkül
- Apple iPhone X, 256GB, Kártyafüggetlen
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest