- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vvarpi
tag
Köszi, hogy megosztottad.
Elég brutál, mindent tud amire szükségem lehet (Siswoo R9 Darkmoon).
Ha nem szálnak el az árával és nem lesz vele komolyabb baj tuti veszek egyet. -
Vvarpi
tag
válasz
aytukabozs #112262 üzenetére
Nagy e-book rajongóként és felhasználóként én is régóta keresek egy hasonló öszvért.
Talán lassan érkeznek elfogadható áru készülékek, amik kielégítik a hozzám hasonló technóbuzik igényeit.
Az OUKITEL U6 már majdnem ilyen és az ára is elfogadható.
Tudja 4G-n az összes hazai frekit.
Ha lesz belőle fekete nehezen fogom megállni, hogy ne rendeljek belőle.Ami jelenleg nem tetszik benne:
1. Szerintem kicsi az akku, mivel jelenleg thl4400-at használok nehéz lesz megfelelő utódot találnom.
2. Nincs rajta a 3 menügomb, a képernyő alján megjelenő gombokat valamiért nem szeretem.
3. Nagyon iphon-ra hajaz a kinézete.Ami tetszik:
1. E-ink kijelző.
2. 2Gb Rom 16Gb Ram.
3. Android 5.1, magyar nyelven is.
4. Teljes 4G támogatás.
5. Használható méret (ami ennél nagyobb az tablet vagy e-book).
6. 2 simkártya + memóriakártya (ha minden igaz).Egy szó mint száz én szívesen kipróbálnék egy ilyen dual sim dual screen masinát.
És már készülödik az :OUKITEL U6 Pro
-
Vvarpi
tag
válasz
faresz5 #108455 üzenetére
Telefont keresőknek javaslom ezt az oldalt.
Bal oldalt beállítod mire van szükséged és már kapod is az ajánlatokat.
Még ki is tudod nyomtatni a telefon origami sablonját, hogy "kézbe" vehesd. -
Vvarpi
tag
válasz
Headless #108220 üzenetére
Thl 4400-as tulajként bátran ajánlom én is az 5000-es.
Akku 10 óra feletti kijelzőidőt produkál aktív használat és gps mellett is.
A 4.4.2-es rom-mal sokkal stabilabb és gyorsabb lett a gps.
Ebből is látszik, hogy a gps gyengeségét, pontatlanságát nem feltétlen csak a proci típusa határozza meg, hanem a rendszer optimalizáltsága is.
Folyamatosan keresem a méltó utódját, de még nem találtam meg.
Remélem lesz majd hasonló akkuval és kedvező árazással, no meg az azóta megjelent újabb funkciókkal (Nfc, glonass,lte, stb) felszerelt készülékük. -
Vvarpi
tag
válasz
pluhm #101108 üzenetére
Ne kezdjük újra az akkukkal kapcsolatos félretájékoztatást.
Amíg nem veszed ki a készülékből és kötsz rá egy izzót addig nem nagyon tudod 0-ra meríteni.
Az általad említett 30-80% a telefon kijelzőjén 0-100% formában kerül kijelzésre.
A linkelt oldalon lévő adatok akkor relevánsak, ha vezérlőelektronika nélküli eszközzel használod.
Esetünkben a telefon elektronikája védi az akkut az ostoba felhasználótól. -
Vvarpi
tag
válasz
*Tata* #88228 üzenetére
Ennyi pénzért nem rossz teló.
Felbontás és az akku átlagos a többivel nincs gond.
Csak ne a linkelt oldalról vedd, gyalázatos a hozzáállásuk.
Múlthét szerdán rendeltünk ilyen készüléket és ma kaptuk meg, pedig akkor volt nekik raktáron és ott figyelt az "akár 1 nap alatt kiszállítjuk" duma.
Tavaly 1 hónap alatt sem sikerült garanciában javítaniuk egy routert és csak asztalcsapkodás után adták vissza az árát. Ha jól emlékszem a "hülye azért nem vagyok" akciós újságban ugyan ennyiért 17 hónap biztosítással(törésre is) árulják. -
Vvarpi
tag
-
Vvarpi
tag
válasz
Freddycom #84711 üzenetére
A Thl 4400 gps.conf fájlt megosztanád? Kipróbálnám kíváncsiságból.
Esetleg tudja valaki, hogyan lehet beállítani az alap androidnál használt alkalmazásikonokat?
Valahogy nem tetszenek ezek a fura színű és formájú ikonok.
Aki próbálta már ezt a romot írhatna róla véleményt. -
Vvarpi
tag
Thl 4400 a ram,rom ugyan a fele, de a többi stimmel és jóval olcsóbb.
Az 5000-nél még mindig sok a panasz a rosszul optimalizált KitKat miatt.
Ennek is brutál az akkuja, reggel 6-kor vettem le töltőről és most van 58%-on.
Kb 1,5 óra Tunein rádió, 30 perc navi, folyamatos telefonálás, skype, BBM irodában wifi-vel, képernyő maximum fényerőn, sok e-mail és bekapcsolva van minden ami a háttérben futhat és egyébként eszi az aksit.
Én is gondolkoztam az 5000-en de stabil rendszer és az ár-érték arány miatt döntöttem a 4400 mellett.
Tőlem megkapta az ajánlott plecsnit.
-
Vvarpi
tag
válasz
wwenigma #82913 üzenetére
Gratulálok.
Erről beszéltem.
Köszönöm, hogy köztünk vagy és értékes hozászolásoddal ismét gazdagítottad eme fórumot.
Szájkarate című sorozatunk 2829157 részét láthatták.Mondjuk érdekes dolgokat látsz bele abba amit írtam.
Ráadásul a hamis vadak nem hozzám tartóznak, azokról inkább a fogyasztóvédelemnek vagy a vadgazdálkodásnak kéne szólnod.
Felháborító, hogy ezeknek már semmi nem szent és már vadakat is hamisítanak nem csak telefont.(#82916) tolvaj!
Hidd el semmi személyes nem volt benne, csak te voltál az utolsó a témában.
Kérdésedre a válasz igen, tényleg a kínai népköztársaság(, a google, a microsoft és az apple (a facebook majdnem kimaradt)) ügynöke is vagyok, aki szorgosan küldi magáról és mindenki másról az adatokat.
De ne áruld el senki másnak, nem szeretnék lebukni.
Köszi. -
Vvarpi
tag
válasz
tolvaj! #82906 üzenetére
Nem lehetne leakadni a témáról?
Ezeket a nem ide tartozó hitvitákat miért nem a cikkhez tartozó fórumon beszélitek meg?
Ha nincs nyithatnátok neki.
Kezd aggasztóvá válni a napokig tartó állandó OFFolás a fórumon.
Valaki bedob ide valami marhaságot a többiek meg ráugranak.
Gratulálok minden résztvevőnek.
Reszeljük még egy kicsit a fingot gyerekek.
Vagy inkább osszátok meg a többiekkel azokat a tapasztalatotokat ami a topikkal kapcsolatos. -
Vvarpi
tag
válasz
maggi1886076 #81173 üzenetére
Akkor ha jól sejtem elég lett volna ezt az egyet ajánlania.
-
Vvarpi
tag
Érintőképernyő érzékenységének csökkentéséhez kérnék segítséget.
Tudtok ajánlani valamilyen programot?
Esetleg a MobilNagybácsi tudja? -
Vvarpi
tag
Látom már kapod a segítséget
Szia,Kollégám is így járt, neki sajnos nem tudtuk életre kelteni az idol x+-át.
Nem látta semmilyen gép sem és hiába volt rajta működő cwm, mivel nem lehet belerakni memóriakártyát így nem tudtuk rátölteni, újrahúzni a rendszert.
Ment vissza Minideal-hez, Ők azt mondták ismerik a problémát.
Remélem nem keserítettelek el és sikerül helyrehozni a masinát. -
Vvarpi
tag
válasz
aytukabozs #75410 üzenetére
Már régen frissítenem kellett volna az aláírásomat, mert már a sokadik készülék jár nálam.
Nem vettem forrongásnak, csak az utóbbi időben erősen elharapóztak a kioktató és letorkoló hozzáoszlások.
Az elejétől végigolvastam már a fórumot és nem volt ez mindig így.
Valószínűleg nem rosszindulatból ajánlgatja, csak elkapta a hév vagy a lelkesedés.
Szerintem ne nézzünk mindenkit olyan ostobának, hogy egy ilyen ajánlás alapján rohan és vesz egy star-t.
Ha meg mégis, akkor csak magára vessen.Azt mondják az okos ember más kárán tanul.
Egyébkén sokaknak elmegy a kedve a fórumozástól, ha egy bejegyzés miatt 10 -en esnek neki, mert nem értünk vele egyet.
Néha még olvasni is rossz volt ami itt ment. -
Vvarpi
tag
Szerintem nem kellene leoltani mindenkit aki nem a jól bevált és itt márkásnak mondott telefont vesz.
Ez a topik sem létezne, ha nem lennének bátor(esetleg vakmerő) és vállalkozó szellemű fórumtársak akik helyettünk tesztelik ki és osztják meg velünk a tapasztalataikat ezekről a ma még noname telefonokról.
Hol tartanának azok a ma már "márkásként" definiált készülékek, amiket sokan oly lelkesen ajánlgatnak?
Ha senki nem vett volna anno Thl, Jiayu, Zopo, stb. készüléket, mert azok nem márkásak(dzsunkák), akkor most nem ez lenne a fórum 75409.-ik hozászolása.
Emlékeztek még az első Zte telefonokra? Aztán mi lett belőle.
Személy szerint én szeretnék látni még sok véleményt, tesztet és személyes élménybeszámolót ezekről a ma még ismeretlen készülékekről.Ezúton is szeretnék köszönetet mondani azoknak akik pénzt időt és energiát nem kímélve segítettek sokunknak meghozni egy jó döntést a saját készülékünk megvásárlásához.
-
Vvarpi
tag
Két acer koncepció keltette fel a figyelmem.
Az egyik 3 simes(remélem nem off) és MT6582 procis, ha igaz amit itt írnak.
Augusztusra ígérik 200€-ért.
A másik a Liquid X1, ami már Lte képes, kap egy gyorsfókuszos(0,3sec) 13mp-s optikát.
A screenshoot alapján még dual simes is.
Nagy örömömre úgy tűnik nagyon hamar eljön az idő amikor már nem lehet azon siránkozni, hogy ez meg az hiányzik a kínai készülékekből, meg szar a kamera vagy a gps, egyre igényesebb és minőségibb telefonok jönnek és egyre innovatívabbak kínai barátaink.
Bátrabban próbálnak ki új technológiákat és nem csak a bevált, sikeres modelleket majmolják, másolják.
Nekem ez a sztori kísértetiesen hasonlít a Japán autógyártás történetére, és ha igazam van akkor a jelenlegi nagy márkák felköthetik a gatyájukat. -
Vvarpi
tag
válasz
wincmd32 #74402 üzenetére
Szia,
Teljesen jó az észrevételed.
Jellemzően az üvegbe kevert fémmel vagy fémgőzölessel színezik az autók szélvédőit, illetve az utólagos sötétítőfólia is tartalmaz fémet.
Az autó karosszériája és a fémgőzölt üveg(Faraday kalitka) rendesen leárnyékolja a gps műholdak által sugárzott rádiójeleket.
Legdurvábban a Franciák használják cserébe viszont kevésbé égsz le nyáron egy ilyen autóban.
Komoly garmin navikat is sokszor megizzasztva, ilyen autóban lassabb a gps hidegindítása (nincs bennük net ergo nincs epo és agps rásegítés) és városban, szűk utcák és magas házak között vagy felhős időben könnyeben elveszíti a jelet.
Extrém esetben csak a külső gps antennával lehet megoldani a tökéletes és stabil vételt(ez főleg flottakövető rendszereknél és riasztóknál fontos). -
Vvarpi
tag
válasz
To_Pet #74120 üzenetére
A te problémádat nem a telefon hanem a szolgáltató okozza.
Ha rendesen beállítottad az átirányít, ha foglalt vagy nem elérhető szolgáltatást, akkor ha az asztalon van a simkártyád és nem egy telefonban, akkor is működnie kell.
Kivéve ha a teleorr másképp nem dönt.
Az én vodkás simem sem enged t-mobilos hálózatra irányítani még pénzért sem.
Fordítva viszont működik.
Hívd fel a szügyfélszolgálatot és kapcsoltasd be velük az átírányítást. -
Vvarpi
tag
Kíváncsi vagyok mi az oka a jiayu g5s és g4s közti 50 usd különbségnek.
Paramétereit tekintve a g4s akkuja a nagyobb és mégis olcsóbb, a többi technikai adat megegyezik .
Vajon csak a dizájn miatt drágább a g5s vagy csak én siklottam át valami fontos adaton? -
-
Vvarpi
tag
válasz
svgyula #72383 üzenetére
Köszi a tippeket.
Windows eredeti és professional, de a biztonság kedvéért 4 különböző gépen próbáltam már.
Kábel, csati, usb port kilőve, mert a többi telefonnal működik (mtk6575,6577,6589).
A win valamilyen szinten azért érzékeli, mtk 65xx ként megjelenik az usb-s cuccok között, de semmivel nem tudok a telóra fe le vagy rátölteni.
Az akku nem kivehető, millió gombkombinációt próbáltam már, ha valaki talál valami tuti módszert kérem ossza meg velem (TCL s960 azaz Alcatel idol X+).
A cwm-ből lehetne friss romot telepíteni, de mivel nem lehet memóriakártyát belerakni és nem tudok rá másolni, így ez a tökéletes 22-es csapdája.
Csodálatos érzés az aroma installer fájlkezelőjével böngészni a fájlokat, mert a cwm-be még ez is van.
Utolsó esélyem, hogy otg-n keresztül próbálom megetetni vele az új romot.
Amint lesz hozzá kábelem kipróbálom. -
Vvarpi
tag
Hozzám került egy TCL Idol X+ S960-an ami megáll a boot képernyőnél.
Előzményként annyit tudok, hogy kolléga megpróbálta frissíteni és azóta ilyen.
Kínai CWM van rajta, factory reset, cache ürítés után is ugyanezt csinálja.
Memóriakártyát nem lehet belerakni és a pc sem látja.
Flash tool-all nem sikerül frissíteni.
Hogyan tudnám életre kelteni?
Remélem a rengeteg szaki közül tud valaki segíteni. -
Vvarpi
tag
Újabb slágergyanús telefon: Cubot x6
Papíron és a képeken elég jó ár-érték arányú cuccnak tűnik.
Persze még csak elővásárolni lehet, de ha megjelenik időben és az ára sem fog elszállni érdemes lesz elgondolkodni rajta. -
Vvarpi
tag
Hozzám került egy Jiayu g2s ami néhány alkalmazás alatt szellemérintést produkál.
Pl:play áruház, tárcsázó,... a jelenség olyan mintha valaki nyomkodná a kijelzőt.
Tapasztalt ilyet itt valaki?
Várom a javaslataitokat mi lehet a megoldás.
Szellemirtók jeligére. -
Vvarpi
tag
Mivel felkapott lett az itthoni garancia téma, néhány gondolat ezzel kapcsolatban:
Sajnos a mai Magyar garancia kimerül a 3 napos, webshop esetén a 8 napos cserében.
Idézem a javításra vonatkozó jogszabályt: "49/2003 GKM számú rendelet 4. § (2) bekezdése szerint törekedni kell a javítás 15 napon belüli elvégzésére" és itt a törekedni szón van a hangsúly.
A vásárlóra nézve pozitív irányba a forgalmazó adhat ennél többet, de ez nem jellemző kis hazánkban.
Szóval szerintem nem kéne senkinek beleélnie magát ebbe a Magyar Antelife-os olcsón garanciás készüléket fogok venni mizériába.
Ja és általában a root és egyéb módosítások már garanciavesztést okoznak.
Nekem elég vegyes tapasztalataim vannak.
Egyes cégek, főleg multik azok akik bármit bemondásra kicserélnek, de vannak olyanok is akik inkább csak a kibúvókat keresik, na ezektől mentsen meg a Jóisten.
A jogszabályok szerint nem sok jóra lehet számítani, leginkább csak a kereskedő jóindulatára.
Na de elég a pesszimizmusból és nyissanak egy jó kis boltot kínai barátaink. -
Vvarpi
tag
válasz
CoolBoy323 #58589 üzenetére
Azt kell mondja, hogy az Iocean X7 sok esetben indokolatlanul le lett húzva.
Az alábbiakat saját tapasztalatból mondom.
A kijelzője gyönyörű, a hangja szebb mint a zopo c2-é vagy 980-é.
4 Zopo-ból 3-nál olyan volt a kijelző mint amikor erősebb nyomás hatására elszíneződik, ez csak bizonyos színű háttér esetén volt látható, de rendkívül zavaró tudott lenni (Jiayu G3T-n hasonló jelenség).
A gps sajnos tényleg eléggé átlagos és változó sebességgel talál először pozíciót, de ez szintén sok kínai készüléknél ilyen, pl. a Jiayu G2-G3.
Egy biztos, semmiképpen sem nevezném megbízhatatlannak.
Stabilan fagyások és újraindulások nélkül teszi a dolgát. -
Vvarpi
tag
"Na igen... de ugye a cikkek mindig arról szólnak, hogy a Xiaomi az olcsó árával és nagyszerű minőségével tarol.
Hát lehet hogy Kínában olcsó, meg ugye ott szerviz is van, de itthonra nem vennék ilyen drága telefont úgy, hogy nulla a szerviz háttere. Mert a küldd vissza ha elromlik, aztán hónapokig semmi, az kutyafüle.Én kivárnám a Lenovo-t. Jönniük kell, ha már ígérték, hogy év végére hivatalosan is megjelennek az országban."
Mivel rendszeresen előkerül ez a Lenovo hivatalosan is nyitni fog Európában, Magyarországon téma szeretnék néhány tévhitet eloszlatni.
1.Nem fog tudni senki Kínai áron full garis készüléket venni, ugye ott a vám az áfa és hát azért valami haszna a kereskedőnek is kell legyen. Élő példa az amazon saját márkás készülékcsaládja, ami Amerikában 100$ az itt szerencsés esetben 100€ feltéve,hogy meg tudod venni.
2.A Kínából vásárolt telefont nem vagy csak irreálisan magas áron fogják javítani(de inkább simán elhajtanak), erre élő példa a már hazánkban is létező Zte képviselet. És ugye nincs rá világgarancia sem. Még a nagy márkáknál is ritka, hogy akár az Ausztriában vásárolt márkás készüléket garanciában javítanák, cseréről meg pláne ne álmodjon az ember.
Szóval szerintem senki ne várjon csodát attól, hogy majd lesz itthon lenovo képviselet, mert nem fog tudni versenyezni a Kínából való rendeléssel, persze lesz akinek a biztonság a gari és a kényelem megéri a plusz pénzt.Mindenesetre én a következő kütyümet is Kínából fogom rendelni.
És ne felejtsétek: Ami nem Kínai az hamisítvány.
-
Vvarpi
tag
válasz
instantwater #41189 üzenetére
Az OGS-nek semmi köze a szépséghez.
Max a kijelző vastagságához, a hagyományoshoz képest 1 réteggel vékonyabb.
Cserébe viszont a kijelzőt és az érintőképernyőt nem lehet külön cserélni, mivel egybe van laminálva. -
Vvarpi
tag
válasz
KurtCobain #40021 üzenetére
Data usage és amelyiket használni akarod azt ON-ra állítod.
Nekem így működik az 1 vagy 2 kártyáról is.(4.0.4 android) -
Vvarpi
tag
válasz
beneboy #36674 üzenetére
Ha van egy kis műszaki érzéked kapd szét a telefont és ellenőrizd a szalagantenna érintkezését.
Néha a kis kínai nem rakja a helyére rendesen az antennát.
Amíg asszony telefonja (G2 6577) nem érkezett meg én is azt hittem, hogy ilyen gyenge a telefon gsm modulja.
Majd 3 perc szerelés után láss csodát és hibátlanul működik. -
Vvarpi
tag
válasz
beneboy #33420 üzenetére
Igen amíg telefonálsz addig lekapcsol a másik.
Én egyszerre amúgy sem tudok (akarok) két telefonon beszélni.
Ha fontos, hogy értesülj a másikon a bejövő hívásról, akkor érdemes átirányítani (legfeljebb nem veszed fel).
Bár nálam úgyis jön sms a nem fogadott hívásokról.
A net mellett viszont működik mindkét kártya, bejövő hívás esetén a net szakad meg. -
Vvarpi
tag
válasz
The Exiled #31525 üzenetére
Ha elolvasod a témaindító hozzászólást neked is menni fog.
-
-
Vvarpi
tag
-
Vvarpi
tag
válasz
Sanyesz. #18877 üzenetére
Igen ugyan az.(SD-s változat)
De ha sikerül elárulod hogyan csináltad? -
Vvarpi
tag
válasz
Sanyesz. #18875 üzenetére
Igen, jelenleg ezt használom G2 vG16 FL.
A b-re végződő nem jó mert az a másik képernyővel szerelt változaté.
Közben feltoltam ide a Flashtools-al frissíthető változatot.Ui.
Te aztán gyors vagy.
-
Vvarpi
tag
Vállalkozó kedvű rendszer magyarító mágusok segítségét kérném.
Próbáltam hunosítani Jiayu G2 JB rendszerét, de mindig elvéreztem valahol.
Kimásoltam az appokat a szükséges helyekről, megvan a repo több helyről is, ráeresztettem már a BART-ot és a JBART-ot is.
Visszamásoltam a telefonra root explorerrel, android commanderrel, és ha miden jól ment akkor sem lett magyar egy szó sem.
Egyedül a CWM-es módszert nem próbáltam, mert sajnos a kinai írást még nem tudom értelmezni.
Nem mentségként mondom, de többször átrágtam magam a fórumon és lelkesen kipróbáltam mindenfélét, majd többször hagytam a fenébe.
De csak nem hagy nyugodni a téma, nem a nyelv lenne a lényeg, hanem a probléma megoldásának öröme.
Szóval jöhet bármilyen ötlet, javaslat, leírás amiből mindenki tanulhat.
Esetleg valaki tudja, hogyan tudnám Kínairól Angolra állítani azt a menüt amiből belépek a CWM-be. -
Vvarpi
tag
válasz
#40993792 #17980 üzenetére
Szerintem senkinek nem kell behúznia a féket, elég nagy az internet elfér rajta még pár fórum.
Az idő majd megmutatja, hogy melyikre van igény és melyikre nincs.
Azért ha valakire számítasz azt nem árt előre közölni vele.
Megsértődni, gyerekeskedni pedig kár bármilyen vélt vagy valós sérelem miatt, abból még soha semmi jó nem sült ki.
Sok munkával türelemmel és egyeztetéssel meg lehet csinálni amit terveztél.
Hajrá -
Vvarpi
tag
válasz
balazs1011 #17917 üzenetére
Esetleg tedd fel ugyanezt a kérdést az antelife.com-nak.
Email: tech@antelife.com
Ha nem közvetlenül tőlük vetted, akkor próbálkozhatsz az eladónál, de nem látok rá sok esélyt. -
Vvarpi
tag
Ha egyszer előjön a hiba, akkor már hiába rakod be a másik simet nem javul meg.
Újra kell telepíteni és utána berakni a kártyát.
A T-mobil vario feliratú kártyával megy (kipróbáltam). -
Vvarpi
tag
Ez a probléma jelentkezett G2-nél is.
Valószínűleg csak a simkártya cseréje oldja meg a problémát.
Vodafonnál megkérdeztem és ingyen cserélik, csak még nem volt lelki erőm előkeresni a szerződést meg visszamenni.
T-mobilos kártyával működött rendesen, bár ez jóval fiatalabb.
Szóval ne add fel. -
Vvarpi
tag
válasz
sasa311 #17445 üzenetére
Gyanús volt, hogy nem véletlen szöszölnek egyesek olyan sokat vele.
Köszönet nekik.
Én is próbálkoztam vele, de nem sikerült összeszednem minden infót.Tudom sokan leírták, de nekem mindig maradtak homályos részletek.
Esetleg ha valaki összerakna egy anyagot a kezdők számára és az bekerülne az ELSŐ hozzászólásba lehet, sok jó magyarítás születne. -
Vvarpi
tag
Elméleti kérdés.
Ha android szinten valóban gyárilag támogatott a Magyar nyelv, akkor nem lehetne ezeket a nyelvi csomagokat felrakni azokra a készülékekre amikből hiányzik?
Ha igen akkor miért nem ? -
Vvarpi
tag
válasz
orkester #16725 üzenetére
Vedd ki a sim-et, rakd fel az ujj ROM-ot, és ha így jó akkor próbáld ki másik, lehetőleg fiatalabb sim kártyával.
Nálam ez volt az egyetlen megoldás ami segített.
Próbáltam én is segítséget kérni (#16450), de még senki nem tudott segíteni sajnos.
Érdekes, hogyha egyszer elkezdi küldeni ezt az üzenetet akkor hiába raksz bele olyan simet amivel jó lenne, az csak akkor fog működni ha újrarakod a ROM-ot. -
Vvarpi
tag
A segítségeteket szeretném kérni.
JIAYU G2 és G3 Jelly Bean frissítés után nem hajlandó elfogadni bizonyos régebbi simkártyákat, amikkel eddig Ics alatt rendesen üzemelt ("a com.android.phone működése leállt" üzenetet adja).
Pl fila fórumtárs T-s kártyájával nem megy de az új T-mobil vario tipsúval igen.
Ha van valami ötletetek a kártyacserén kívül ne tartsátok magatokban.
Előre is köszi mindenkinek. -
Vvarpi
tag
válasz
Dominó85 #14817 üzenetére
Még nem csináltam ilyet, de a My Backup Pro nem erre van kitalálva?
Ha tévedek javítsatok ki. -
Vvarpi
tag
Magánvélemény következik:
Engem például kevésbé érdekel, hogy kinek hol tart a rendelése merre jár a telefonja.
Viszont a táblázatba beírva már sokkal több értelme van.
Ott rendszerezetten átláthatóan informál mindenkit, nem pedig teleszemetelve a fórumot.
Ha valakinek közlési kényszere van, arra szerintem ott a facebook, vagy a fent említett új topik.
A vámmal, paypallal, szállítással, akku használatával és vagy tárolásával kapcsolatos infókat is jobbnak látom ha a saját fórumán beszéljük ki (hiszen ezért lettek létrehozva).
Ráadásul ezek a témám újra és újra előkerülnek.
Ezért javaslom ezeket a fórumokat kilinkelni az első hozzászólásba.
A később csatlakozok és mi is könnyebben jutunk így hasznos információkhoz.
Én főleg a telefonokkal kapcsolatos infók és a jó, segítőkész társaság miatt járok ide.Javaslat:
A táblázatban az ár mellé jól jönne egy dátum is, mert ugye nem mindegy, hogy mikor került annyiba az adott telefon, tegnap vagy 3,4,5 hónapja.
Esetleg az azonos típusú készülékeket összerendezhetné akinek erre jogosultsága van.Remélem azért nem bántottam meg senki.
Ui:
Esetleg használjátok gyakrabban az "off topic" gombot vagy beszéljétek meg privátba a szorosan nem ide tartozó dolgokat.
-
Vvarpi
tag
válasz
devast #11815 üzenetére
Részben jól tudod.
Az alap csomagban 1db telefon akkuval,1 usb kábel és 1 füles van.
Minden egyéb plusz pénz pl:1 akku asztali töltővel 80jüan.
A fő probléma, hogy náluk is limitálva van az eladás és még nekik is sokat kell várni rá.
Ezért nekünk már annak is örülni kell ha jóval drágábban de azért eljut hozzánk 1-1 darab. -
Vvarpi
tag
válasz
Sir Riccio #11809 üzenetére
Hivatalos weblap:http://www.ejiayu.com/
Csak itt nem szolgálnak ki.
Egyébként az én telóm is drágább volt 400jüan-al Pekingben kereskedőtől mint a hivatalos ár.
De hát neki is élni kell valamiből: -
Vvarpi
tag
Az általad linkelt cucc neve Morelocal 2, és bárki letöltheti a playstore-ból ingyen.
Remélem te sem adtál érte pénzt az etotalknak.(úgy látom előszeretettel kérnek pénzt ingyenes alkalmazásokért pl: skype,flash, ...) Gyakorlatilag ez nem magyarítja a menüket csak megmondja az alkalmazásoknak, hogy az milyen nyelven települjön vagy fusson, tehát ha abban benne van a magyar akkor az magyar lesz. Ha a menük is tudnak magyarul akkor az nem ennek köszönhető. -
Vvarpi
tag
válasz
csepelball #10940 üzenetére
A MyBackup Pro megoldja a problémádat, és még root se kell hozzá.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xbox Series X|S
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- OLED TV topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Alkoholista nevelde
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- 24" Eizo FlexScan EV2146W, 1920X1200 és 22" Eizo FlexScan EV2216W monitorok szépek, talp nélkül
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB SSD fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Tab A8 (2021) , 3/32 GB,
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest