-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
DJGABI
addikt
válasz
viktorhu #139955 üzenetére
Ez sztem is erős túlzás. Én továbbra is a Redmi 4X-nél vagyok leragadva, 5" de tudtak bele tenni 4000-es akksit. Ebbe az A40-be már csak 3Ah-s került nyilván... Csak hogy 1 millivel vékonyabb legyen (minek?). Néztem cikkeket, de így a budget kategóriát el is felejthetem, még az A41 talán elmegy. S10e, iPhone 12, Pixel 4A-t írja az összes. Aztán elsőt kivéve a többinél sok dologról le kell mondjak...
-
DJGABI
addikt
Sziasztok!
Lehet muszáj lesz ismét kintről vásárolnom. Van most valami bestbuy kompakt méretű telefon? Samsung A40 utódjának kellene. Kijelző méretet nem, inkább magasságot írok: max 145-150 mm legyen. Mostaninál erősebb legyen, NFC legyen, Digi SIM miatt B20 4G legyen. Jó lenne: gyorstöltés, nagy akksi, dual sim + sd slot.
Létezik ilyesmi?
-
DJGABI
addikt
válasz
Sanyesz. #139239 üzenetére
Egyértelműen 8T. Az értesítő LED sajna már a RN7-en kb a használhatatlan kategória, nagyon a keret szélén van, meg csak 1 színű (fehér). 4X-en sokkal kellemesebb volt.
Támogatottság, NFC, alap. Még decemberben vettük, érdekes mód mikor utoljára ránéztem nem volt rá OTA miui 11... De korrekt kis készülék. Árban se sok különbség van köztük.
-
DJGABI
addikt
válasz
Wolfskin #139171 üzenetére
elmondtuk már mi baja: az, hogy noname.
GSM boltosnál a témában analfabétábbakat még nem láttam. Anno bevittem SE K700-ast (abban az időben mikor még menő volt), megkérdezte unironikusan azok gyártanak telefonokat is? Múltkoriban a Samu A40-re vettem fóliát meg panaszkodtam alig kapni kis méretű telefont, elkezdi ja hát iphone-t kell venni... no comment
-
DJGABI
addikt
válasz
cappa72 #139153 üzenetére
[link] [link] alzán RN7-es elég jól lekuponozható, 43k. ha méret nem gáz: go for it.
most annyira én se követtem, de a 8-as szériát most valahogy nem találták el, konkrétan gyengébb lett az R8 mint az R7. elején volt pletyka hogy nem lesz benn, csodálom ujjlenyomatolvasó mégis került bele, szerencsére csak az A-s változatokból spórolják ki. meg RN8-nál nem arról volt szó mtk kerül bele?
-
DJGABI
addikt
válasz
Wolfskin #139147 üzenetére
_normális_ kínai dual simes telefont simán szabad venni. Redmi 4X-nél nálam is bejött ez a bezárogatás, de ahogy fentebb írták egy alternatív szoft-tal megoldódott nálam is (ugye támogatottabb, meg főleg nem mtk-s telókra találsz n+1 ROM-ot). De az is ilyen noname appnál jött elő, mindennapi használatnál semennyire nem zavart. Na jó, podcast-et is volt hogy kilőtte, de asszem ebbe az optimalizálásba akkor még bele se másztam, amúgy is szabadulni akartam miui-tól.
Meg amúgy az egész onnan indult hogy a proximity szenzorod nem működik egyáltalán/normálisan. Az meg sima minőségellenőrzési probléma...
Nyilván ütésállóval szűkülnek a lehetőségek, de kétlem hogy egy CAT-nél vagy valami normálisabbnál ilyenekbe belefutnál manapság...
-
DJGABI
addikt
válasz
Wolfskin #139141 üzenetére
Egy szó: julifón... Kicsi kínai nem vett fel programozókat, szarul optimalizált rendszer, ilyesmi. Ahogy nézem 4 giga RAM-os, ha más nem fut a háttérben oda még a jövőhétnek is be kéne férnie.
[dontkillmyapp] Itt nézz szét öltetekért (MIUI-ban is pl kismillió helyre el van dugva az "optimalizáció". tied AOSP-közeli. Valami biztonság app, vagy ilyesmi nincs?
-
DJGABI
addikt
válasz
trialboj #139030 üzenetére
nem méregettem, de lehet benn valami, amikor gyostöltővel töltöm utána valahogy mindig úgy érzem hogy gyorsabban is merül.
kikapcsolni szerintem tiédben is ugyanott lehet mint a mienkét: Beállítások -> Eszközkarbantartó -> Akkumulátor -> Jobb fent három pötty beállítások -> lista alján Kábeles gyorstöltés
szek: ja aszittem A40 topic, de attól még áll amit fent írtam
-
DJGABI
addikt
válasz
KamuMazsola #139023 üzenetére
aprón van reseller [link]
-
DJGABI
addikt
válasz
sajtjani #138985 üzenetére
bocs hogy belevau, de alapból se telepítős program, leírásban ott van minden hogy kell működésre bírni. java mindenhogy kell neki. céges gépen miért akarnál telefont buherálni? vagy miért fontos hogy portable legyen?
vagy a java-t akarod elkerülni? tavaly volt még belőle x32-es exe [link]
-
DJGABI
addikt
válasz
Vandie #138971 üzenetére
A20e-nek kisebb a felbontása, de az A40 kijelzője szebb (szerintem). Amoled, mondjuk AOD nincs. Erőben nem sok a különbség, sőt előbbi még talán pörgősebb is lehet, bár a 3/32 kevéske manapság új telefonnál, szerintem.
Redmi 7/Note7? GCam kompatibilisek. Vagy Sáomi egyáltalán nem?
-
-
DJGABI
addikt
válasz
peestike #138877 üzenetére
deepflash kábel? ilyen tényleg létezik?
redmi 4x-en volt test point, nekem azzal sikerült visszahozni amikor minden remény veszettnek tűnt. amúgyis az kell edl-hez asszem, azért nem működött nálad.
[link] ez alapján talán el tudsz indulni. gyári romot próbálj flashelni mindenképp
-
DJGABI
addikt
válasz
Dinter #138850 üzenetére
redmi 4-est szedtem szét. ahogy nézem kb ugyanaz az elv a ház szétszedése [link]. hát azért a feszegetést a keret megviselheti. akksi főleg veszélyes. valami hosszú, lapos műanyag cucc kell hozzá alányúlni [link] kb ilyen, hogy ne az akksit hajlítsd. szedtem már ki. meg akkor az új annyira már nem fog tapadni, a rögzítéséhez egy kétoldalú ragasztó nem árt. [link]
-
DJGABI
addikt
sáomi elvileg nem nagyon nézi, meg nem is számolja a moddolást a la samsung knox.. ha vissza tudod tenni a gyárit meg visszazárni szerintem nem sok vizet zavar...
(#138752) junkpod ja azt hittem out of box benn van abban a romban de ha ennyire körülményes akkor felejtős. csak emiatt én se rootolnék. veszteni nem vesztenél mondjuk eu rommal, én szerettem. R4X-en használtam mondjuk
amúgy samsung is csinálja, mienkből (a40) az ambient display-t irtották ki. de más aod-t se tettek bele helyette
-
DJGABI
addikt
válasz
bigrock #138725 üzenetére
[link] turbado outleten volt pár jóáras készülék, de nézd meg a leírását mennyire karcosak. hát amúgy meg inkább valami használt ha tényleg nagyon olcsó kell.
újak közül doogee-t, ulefone-t elfelejteném, anyámnak leagoo kiica power már évek óta bírja, lekopogom.
csak 4g van diginél,
szerintem kell a b20b3 kell -
DJGABI
addikt
válasz
junkpod #138634 üzenetére
asszonynak R7 3/64-eset vettem,meg nem mondanám h nem fhd a kijelző felbontása, teljesen vállalható. A40-ben az amoledet mondjuk így, aod nélkül is imádom, tényleg gyönyörű. De mondom, árához képest teljesen oké a Redmi is.
Nokiák is elég stock-közeliek meg frissülgetnek. árban nem tudom mit adnak most ennyiért
-
DJGABI
addikt
annyi volt csak a kitétel hogy olcsóbb legyen mint mi9se. tény, hogy még az a40 van legközelebb hozzá
junkpod kuponnal 38k a 3/32es Note 7 [link] mi play 32k [link] kintről. esetleg még mi 8 lite. hasonló note7-hez. nem tudom milyen áron megy most. sáomi még a legvállalhatóbb óccó kategóriában. minőséget ad olcsón. nyilván lesz csili-vili elephone/ulephone ezeknél jobb speccel, hasonló áron, de ott valamin spóroltak...
-
DJGABI
addikt
-
DJGABI
addikt
válasz
t.imi #138464 üzenetére
"műanyag beönt, alul kiesik, összerak, vigyed."
szerintem az összes mobiltelefon így készül manapságMinőségileg szerintem semmi gond vele. Mondjuk az üveg hátlap fentebb is írtam, inkább negatívum, a 4X-nek azért még fém háza volt, ja... A Redmi 7 gagyibb ebből a szempontból, bár szerintem még az is bőven szép. A Samu A40, na az tényleg full bazári, ilyen Ace időket idéz, totál műanyag
De amúgy miért késnek vele ennyit? Se mobilarena teszt, se Pesten nem volt, kint már rég lehetett kapni... Pedig áprilisban pont fenn voltam, szívesen megtapogattam volna Lurdyban
-
DJGABI
addikt
válasz
Cyborg #138441 üzenetére
ja igen, azt már bele se írtam a listába. valóban jó lenne. picit olcsóbban
de amúgy az RN7 vasa teljesen elég lenne, a Hearthstone már ezen is tök fluid, tiszta wow érzés volt 4x után. de ha egyszerűen a hétköznapokban használhatatlan... nekem kell az egy kezes használat lehetősége. talán felébrednek a gyártók aztán lesz még kompakt teló. addig az a Samu elég lesz.
-
DJGABI
addikt
A régi Redmi 4X-eket lecseréltem, asszonynak Redmi 7 lett, magamnak Redmi Note 7. Tapasztalatokat osztanék meg, szerintem az R7 egy átlagfelhasználónak bőven van olyan jól sikerült telefon mint a RN7.
Pro: három hellyel rendelkező sim/sd tálca (emiatt itt talán még a 32G-s változat is bevállalható. magamnak Note7-ből nem rendeltem volna 32-eset, mert kell a dual sim), műanyag hátlap (premium feeling szempontjából lehet negatívum, de leesésnél pénztárca szempontjából inkább pro), microusb (? nekem sok kábelem van, számomra plusz lenne)
Con: valamivel gyengébb SoC (10-30%? elenyésző), felbontás (szerintem teljesen vállalható, egymás mellé téve max annyit vettem észre hogy a R7 képe sárgásabb), gyorstöltést mintha nem tudná qc-s töltővel sem.Kamera: töltök majd fel mintákat fototrendre, lehet én vagyok béna de nagyon egyformák a képek belezoomolva is. Gcam-ot még nem próbáltam megy-e R7-en, a Note-on a night sight kemény cucc. De bőven vállalható képeket csinál a R7 is így 1-2 nap alapján, lassított felvétel is ugyanúgy megvan benn.
Frissítés mindkettőre jött, az R7-en kemény 2 sor volt a changelog, azért látszik azzal mintha nem foglalkoznának annyira
Az értesítő led mindkettőn a használhatatlan kategória kb, legalábbis 4x után. mind helyzetre, mint méretre , ráadásul még csak nem is színes.
Amúgy nagyon egyforma a két készülék, ugyanakkora tepsik, kb felesleges már ez a nevezéktan, a Note minimálisan nagyobb/jobb/erősebb csak... Annyiból nem csináltak maguknak konkurenciát hogy az R7-ből a 4/64GB változat itthon kb elérhetetlen, egy sufnigsm árulja csak (china only ahogy olvasom)... Bementem múlt héten helyi gsm boltokba, fólia se nem volt még rá, azt mondták a Note7-é nem jó rá, de kétlem hogy az a tized coll különbség számottevő lenne... Meg azóta jött R7-hez is.
Viszont ez a méret nekem már a használhatatlan kategória.... Samsung Galaxy A40-nel szemezek. Van még bármi alternatíva? A40 is visszalépés lenne, de P20 lite még inkább gyengus. Pixel3, Sony Compactok ár miatt esnek ki.. Mi6 tetszik még, de használt, ehh... Hiába frissült, a 4X se kapott meg csomó fícsőrt...
-
DJGABI
addikt
-
DJGABI
addikt
válasz
fa4hu #138122 üzenetére
+1 engem is érdekelne. esetleg Lenovo S5 Pro? Meg főleg az érdekelne hogy a rendszer milyen rajt, erről a Zui-ról mit kell tudni? igazából úgy vagyok már a miui kényelmi funkcióit megszoktam, már az AOSP a fura. Rolling screenshot meg egy alap képszerkesztős galéria amiből nem engednék. Tudom, maradjak Xiaominál, de úgy veszem észre 6.2" alatt már nem gyártanak telefont. Redmi 4x-et váltanék.
Kiszemeltek még: Nokia X6 (tudom, pont droid one, de néztem lehet rá gányolni gsi-s miui-t), Mi8 lite, de bármit meghallgatok. Keret olyan 60k körül. 4/64gb-ből se adnék, meg legjobb lenne ha 3-as tálcás (2sim+sd foglalat) lenne de ez megint csak hab a tortán, ilyen se nagyon van.
-
DJGABI
addikt
válasz
robi1979 #137715 üzenetére
a vas nem minden, meg az mtk hiába erősebb, ha pl szenzorokat nem támogat/kispórolnak belőle. + julifón minősége... hagyjuk
az a snapi 450 azt írják kb egy lebutított 625, amit középkat telókba mai napig simán tesznek. nekem egy 435 simán elég hétköznapokban.szerk: [link] 77k vs 70k pont, én biztos nem választanám a mediateket
-
DJGABI
addikt
válasz
robi1979 #137661 üzenetére
noname sz*rok. julifón 2 fillért nem ér, pláne nem vennék belőle felsőkategóriásat, vernee-ből kb anno a thor népmobil volt, de azok is hullottak... mindkettő klónokat gyárt, biztos nem vennék tőlük semmit
amiket kizártál márkák pont azok vannak benn strapamobil gyártásban
-
DJGABI
addikt
válasz
svgyula #137656 üzenetére
gördülő képernyő mentést csinálj akkor kérlek stock droiddal. ja, appal működik [link]: lépj át bele, jelöld ki a területet, nyomj rá h indítás. aztán valahogy összerakja. miuin (de akár csamcsungot is mondhatnék, ugyanúgy megy) lenyomod a sima screenshotot aztán ráböksz h ezt akarod, magától végiggörgeti. nyilván spec igény, meg nem mindig van rá szükség, de akkor is.
"gyors elérés" alatt a pulldown baros kapcsolókat (pl wifi, bt, ilyenek) érted? azt is pl cyanogenmod/touchwizből nyúlták, kb 2 főverzióval később. multi window ugyanez. és ezek vagy benn vannak vagy nem. utólag esélytelen belerakni ilyen fícsőröket. vagy épp nem úgy fog működni. lásd fent. szép, nyílt droid. ja....
másik hasznos fícsöröm: ébresztő előtt ha már fent vagy, kiteszi értesítésbe, előre némíthatod. gyári droid: mássz be az óra appba. ilyen apróságok csak. a kinézet, a felület a legkevesebb. persze, lehet témázni, launchert cserélni. ennél mélyebben vannak ezek a dolgok
-
DJGABI
addikt
stock droid hívő voltam (frissítés, moddolhatóság, etc) de most már a saját felületek egyszerűen annyival többet adnak, minimális teljesítmény vesztéssel [link] itt (s)írtam már róla
(#137652) nagysandor79 max ha volt a típusból ujjlenyomat olvasó nélküli akkor tudnék ilyet elképzelni.. bár kici kínai gondolom jó pénzért legyártaná neked
-
DJGABI
addikt
válasz
ekrisztian #137532 üzenetére
Igazából egy Redmi 4x mint ami nekem van bőven jó lenne neki is, de már használtan is ritkán futni bele. 6-ost nézegettem, de amiatt h mediatek nagyon húztam a szám. Akkor már S2. Ja meg tepsik is..
-
DJGABI
addikt
LeTV LeEco Le 2 X520 3/64GB 28,6k [link]
LeEco Cool1 dual 4/32GB 28,6k [link]
European Direct Mail-lel állítólag a vám megúszható. mi a buktatójuk ezeknek? barátnőmnek lenne, kamera fontos lenne (eddig samu j3 2017 volt neki). Le2-t magamnak is nézegettem, akku miatt húztam a fogam, bár anno asszem a snapi 800-assal néztem, ahhoz nyilván kevéske, ezzel a 652-vel mennyi SOT-t tudhat?
coolpados szimpibb, de ahhoz meg szoftver nem nagyon van ahogy nézemszerk: ja hogy nem bővíthető egyik se...
akkor viszont a 64-es lesz asszem
-
DJGABI
addikt
azért amikor kijött néztem gameplay-t, még egy note8 (vagy mi volt épp az ajánlott hozzá) azon is akadt... pubg mobile viszont még a kis snapi 435-ömön is tűrhetően fut, szal.... változó azért na. meg ahogy írták egy real racinghez pl elég bármi alsó-középkat cucc, a fortnite-féle gépigény a ritkább inkább
-
DJGABI
addikt
válasz
atomchicken #136633 üzenetére
alkalmazások topic [link]
-
DJGABI
addikt
válasz
Donki Hóte #135200 üzenetére
azért ilyesmit nem minden készülék támogat. sőt
-
DJGABI
addikt
válasz
andatti #135042 üzenetére
háát.. nincs mit. de dhl-el így még akkor tuti rá fog jönni az áfa. a gyorsaságnak ára van. plusz lehet hogy országon belül ugyanúgy posta fogja kihozni (eu raktáras terméknél jeleztek ilyet páran)
amúgy igen, megbízható bolt (mondjuk most pont megy a vita a topicjában... [link] ennél is pl csak hétfői feladást ír, közben nézz rá, hogy tényleg meg is indul-e a telefon...)
tracking kód ott lesz az order menü alatt. -
DJGABI
addikt
válasz
zebede #134515 üzenetére
persze ráér, csak kíváncsiságból érdekelt volna, youtube-on néztem ilyen samu klónokat, azoknál legalábbis sima gomb volt az ujjlenyomatolvasó. presztízsből jó lenne egy ilyen teló, kinézetre hozza kb az eredetit = elég menő. de azért egy sáomi köröket ver rá minden más téren.
-
DJGABI
addikt
válasz
Dave Crank #133766 üzenetére
geez az kemény. asszem dobom is ki a fiolákat
-
DJGABI
addikt
válasz
--Lorant-- #133127 üzenetére
az ip68 a víz meg a porállósági osztálya [link]
-
DJGABI
addikt
válasz
nyisziati #133096 üzenetére
nem értem mit van úgy oda mindenki a xiamiaúért. a hardver okés, de ez az ios koppincs felület, a maga ostobaságaival.... nekem aztán nem hiányzott, most a 4x-en is őrületbe kerget. az meg hogy hányan dolgoznak rajt.. tökmindegy, ha kb 10éves scriptkiddie szinten írják a kódot...
csak hogy pozitív példa is legyen: mlais mx base. az elhalálozott jiayu helyett kellett valami gyorsan, azt hittem majd fél év után lecserélem, de bő 2 évet kihúzott. frissítés nem jött rá, de elég korrekt volt a gyári 5.1
-
DJGABI
addikt
válasz
BaginZe #133085 üzenetére
[Blackview BV2000] de 1 giga mondjuk sztem is felejtős, max tartaléktelónak. bár ahhoz meg azért már drága. tecsóba ez az 5ezres ha létezne jó lenne [link]
[Gretel A9] ez nem tudom hogy lehet ennyi
(#133088) RVR400 hát ja, meg a "nagyon olcsó droidot nem érdemes venni" szintű alapigazságokig
-
DJGABI
addikt
válasz
citkar #132159 üzenetére
Köszi, én is kb erre jutottam. Ahogy nézem ilyen átmenetben vagyunk, veszik át a nagyoktól a fícsőröket (pl ujjlenyomatolvasó, ez a dual sim dolog), csak lassan
Másik nagy rákfene a kis akksi/gyorstöltés hiánya. Ez a 4X is tetszik, mAh-ban kb tudja azt mint az Mx Base-m, nincs is vele baj, csak ha 50% alatt indul el az ember. Még egy külső akksival is lassú azért feltornászni, hiába a 2A. Type C se nagyon terjed annyira ahogy látom, mondjuk a rengeteg microusb kábelemmel nem is bánom annyira Xiaomiknál látom van IR, gondolom a távirányítós móka miatt, mostaniban is van, kb 1* ha használtam, akkor is poénból
-
DJGABI
addikt
Kérdés, aki átlátja a piacot:
- csájnafónnál ez a lassítós videófelvétel fícsőr (120fps) van már? esetleg akárcsak 60fps?
- ezt a dual sim VAGY single sim + microsd megoldást minden gyártó átvette? el nem hiszem h ezzel spórolnak a hellyel. tudom, vannak rá megoldások, de annyira se sim se sd kártyát nem akarok tönkrecseszni -
DJGABI
addikt
HOMTOM HT17 PRO - 98$ német raktárról [link]
-
DJGABI
addikt
EU-s gearbestes rendelésnek kb mennyi az átfutása? 23-án elvileg fel lett adva, de tracking no helyett csak ennyit látok [link]...
-
DJGABI
addikt
válasz
weareinluck #110494 üzenetére
jiayu g2f / tescos op3ndott teló.
-
DJGABI
addikt
válasz
Csontbrigád #110043 üzenetére
kb ugyanezeket néztem, főleg a kiegészítők hiánya miatt esett ki az mlaison kívül a többi. normális szilikon tok egyikhez sincs. ja meg a siswoo 2000-es akksija elég ijesztő. van powerbankom, de állandóan azt cipelni meg arról használni nem túl praktikus. amúgy az lenne a nyerő. 3k-s lenne benn nem lenne gond, bár elvileg azzal a picivel is tud 4 óra screen on-t, kérdés milyen igénybevétellel. gondolom nem HS-ezve
-
DJGABI
addikt
válasz
atala #109683 üzenetére
ez a siswoo amúgy milyen telókat gyárt? látom van komoly weblapjuk, azon kívül? csak mert gyanús hogy 6732 áron adnak nyócmagos csippet.
hogy ontopic is legyen: van hozzá kitekat rom[link], hogy downgrade-lni is lehet-e az más kérdés....
a másik telefon meg csak 1GB ramos az szerintem inkább zavaró mint hogy "búgos" -
DJGABI
addikt
Üdv!
Csájnafónt vennék gyorsan vagy azonnal
EU-s raktárról Ilyen max 130-150$ körül van valami best buy?
ezt néztem, valami hasonló speckósra gondoltam: [Elephone P6000]
neve is van, ez még szimpibb: [Meizu M2 mini] -
DJGABI
addikt
válasz
Fredo78 #80201 üzenetére
Nincs. G2F kb az egyetlen erős mobil 4.3"ig, amit érdemes is vásárolni. Jobbat itthon se kapsz, nincs divatja az ilyen "pici" mobiloknak. Compact meg mini utótagosok is 4.5-4.7"nél kezdődnek. No comment.
Következő lépcső meg nyócmagba, ami aránylag kompakt az a G4S/G5S.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nothing Phone 1 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2026.02.18. Apple jótállás
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i3-6GEN I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU Gamer Noti! I7 9750H / GTX 1660TI / 16GB D4 / 512 SSD
- DUPLA XEON GOLD 6134!!! HP Z8 G4 LEGNAGYOBB WORKSTATION 64GB 2x8 mag 2x16 szál gamer, szerver, munka
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged