- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- VoLTE/VoWiFi
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
citkar
addikt
válasz
hunaqua #140229 üzenetére
THL-en kívül mindegyik gyárt még telefont. Rendelhetőek, de kevesen vesznek a topikban egzotikus telefonokat. IQOO, Oppo, Vivo is alig van. Kevés már a vállalkozó kedvű, akik bevállalnák azokat,amiket nem Eu-ba szántak. Ha a kiszemelt telefonok nem lennének újonnan már ilyen drágák és lenne egy kisebb tábor bevállalnám, de drágák és némi magyar nyelvű támogatói tábor hiánya miatt kockázatosnak érzem.
-
-
-
-
-
-
aytukabozs
addikt
válasz
hunaqua #100517 üzenetére
hát az inkább csak összeesküvés elmélet szövögetés volt, de persze nem kizárt a dolog.
-
aytukabozs
addikt
válasz
hunaqua #100326 üzenetére
Nem úgy tűnik a youtube videók alapján hogy bármelyik is lenne a citromban :/
(#100330) beers
Mikor hosszabban ír az mégviccesebb...
(#100332) kzkz
Így érthető, de a végéről a sallangot levághatnád, mert b@szottzavaró a csúszka látványa meg a neverending link egy fórumban...
-
-
-
-
alexw801
senior tag
válasz
hunaqua #66400 üzenetére
A Hongmi-t én még 1000 CNY áron láttam, ha lejjebb ment, annál jobb, veszek. A Lenovo S650 800 CNY áron szintén jó vételnek tűnik. De a Huawei Honor 3C WCDMA 2G/8G 1000 yüanért szintén jó.
Hogy mi a belső piacon népszerű, nem egyszerű megmondani. Pl. 2 éve ZOPO ZP100 telefonomat mutogattam, de senkinek nem volt ZOPO-ja. Volt viszont Xiaomi, amit akkor még nem ismertem.
Ami népszerű, az az iPhone. Sok a sznob ott is. -
Upo
addikt
válasz
hunaqua #64175 üzenetére
Van de állítólag csak a telefon és sms eseményeket jelzi csak.
http://logout.hu/bejegyzes/janez/lenovo_s650_teszt_helyett.html -
citkar
addikt
válasz
hunaqua #59543 üzenetére
Meglátjuk, én is attól tartok, hogy drágább lesz mintha Kínából megrendeled és ÁFÁt is fizetsz (vámmal együtt), de ha van egy-egy jobb akció, akkor megérheti még a kínai rendeléshez képest is, illetve a másik, hogy bővül a kínálat, döntse el a vevő, hogy helyben drágábban, vagy távolról, de olcsóbban vásárol. A kínálat bővülésének örülhetünk és mindenki eldöntheti, hogy melyiket veszi igénybe.
-
alexw801
senior tag
válasz
hunaqua #53064 üzenetére
A V889S-re van a needrom-on egy friss gyári multilang. ROM, Flash Tool-jával együtt, nagyon egyszerű felrakni és elég jól magyart is tud. Semmi extrém kaland. Igaz, mint minden 4GB-os telelefonban, itt is 500 MB partíció van a programokra. Akinek kevés, átpartícionálhatja.
-
Bagira01
veterán
válasz
hunaqua #53064 üzenetére
Nekem kb 2 hónapja van ZTE V889S-em, sok gond nem volt vele,jó a hangminőség. Kamera szar, kijelző se egy ips, de ennyiért nem is lehet mást várni. Csavargatásra kicsit recseg. Telefonálni, netezni jó. Most egy Tatop W858-at várok, az lesz hetyette, az is elég jó áron volt kb 2 hete.
-
mclane_
aktív tag
válasz
hunaqua #51843 üzenetére
Továbbra is azt mondom, hogy kínai belpiacos ár a 800Yuan, 160dollár. Nem fogsz hozzájutni ilyen áron webshopban. Amúgy az ibuygou.com-on lehet leginkább hozzáférni, sok is van náluk és az ára sem rossz, most 209dollárért van, remélem a miénk sem lesz sokkal több.
Xiaomi webshopon meg nem fogsz tudni venni, mert kínai szállítási cím kell, másrészt meg eddig 3-4 alkalommal lehetett onnan rendelni 100ezer darabokat, és mindig 1,5-2 perc alatt elvitték. -
blueye
veterán
-
kosturica
őstag
válasz
hunaqua #29420 üzenetére
Ha nem haragszol meg, olyan vásárlási szokásokkal veszek dolgokat, amivel akarok
! Ha nekem a Paypal az egyedüli szimpatikus az összes fizetési módozat közül, akkor azzal. Csak a véleményemet írtam meg az előző bejegyzésemben, amit nem tettem kötelezővé senki számára sem
!
-
kosturica
őstag
válasz
hunaqua #27811 üzenetére
Ez naptár widget. Gemini névre hallgat!
#27813: Rengeteg probléma van velük, össze-vissza hazudoznak. Az xda fórumon is szidják őket, mint a bokrot, itt is jelezték többen, hogy megbízhatatlanok. Ettől még te rendelhetsz tőlük.
#27812: hmm. szóval így akartam írni: ellenjavallt. -
peter76bp
aktív tag
válasz
hunaqua #27108 üzenetére
Én egy szóval sem mondtam, hogy rossz telefon, sőt valamelyik vízálló Lenovot még én is nézegettem anno, csak az ára magasabb volt jóval a többinél az egyéb specifikációi meg gyengébbek. De nem jöhet mindig minden össze.
De ha a V970 is szóba került mert kedvezőbb az ára, akkor a P-s Lenovok nem biztos hogy bejönnének árban. Persze az eredeti felvetéshez visszatérve tény, hogy lehet 4000-es akkuval is telefont venni csak az nem a mostani ThL széria lesz és nem ilyen áron.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós kamerák
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28 kWh 2018 2. felvonás
- Gamepad
- Apple MacBook
- Milyen program, ami...?
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 Prémium
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged