- Xiaomi Watch S1 - szép az idő
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Netfone
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Magisk
- VoLTE/VoWiFi
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
superTibcsi
aktív tag
válasz
Carline #136117 üzenetére
Kínában márciusban indul az értékestése.
-
válasz
Carline #135995 üzenetére
Ha lehet hinni az itt linkelt Redmi 5 Plus tesztben írtaknak, akkor kezd gyanús lenni az általam megrendelt telefon.
Bár a GearBestről rendeltem (a GearBest nem árul hamisítványt, vagy hamis specifikációjú dolgokat) és ott B20-al hirdették, de a tesztben azt írják, hogy egyelőre nincs B20-as verzió a Redmi 5Plus telefonból
A rendelés trackingjét követve semmi előrehaladás se látszik, csak annyi, hogy jan. 31-e óta shipped out státuszban van.
Kiváncsi vagyok, hogy megjön-e és tényleg lesz-e benne B20...
-
trebrona
nagyúr
-
-
-
battag
aktív tag
-
battag
aktív tag
válasz
Carline #132790 üzenetére
Sziasztok!
Köszi a tippeket!
Néztem a Mate 8-at és 9-et, de ezek nekem már túlzottan nagyok, ráadásul rádió sincs benne. (amúgy fel nem foghatom, hogy a rádiót miért kezdték kisprórolni a gyártók)
Nubia? Hallottam, olvastam már róla, de meg nem sértve senkit nekem egyelőre B kategóriásnak tűnik, nem hizsem, hogy tudná hozni egy Huawei vagy egy Samsung kamera képességeit.
A OnePlus 5 kameráról ITT olvastam egy hosszabb tesztet, nem volt túl meggyőző, pl nincs benne OIS, ami azért rossz fényviszonyok miatt kellene.Lehet, hogy a végén P9 lesz vagy Honor 8, úgy tűnik az FM rádióról le kell mondjak. Ha jól tudom a Honor 9-ben illetve a P10-ben már nincs jack kimenet sem...
-
citkar
addikt
válasz
Carline #130754 üzenetére
Ez egyéni preferencia kérdése , nekem és az ismerőseimnek pl nincs B20-ra szükségünk, így a B20 nélküli telefonokkal is jól elvagyunk, sőt mindannyian netezünk. Nem azt akarom mondani, hogy senkinek sincs rá szüksége (ha van az mindenképpen pozitívum) , de egyáltalán nem létkérdes.
-
Ájvé
veterán
válasz
Carline #130734 üzenetére
Kettő közül egyértelműen Honor 7 Lite. Újabb jobb SoC ami takarékosabb, nagyobb akku, jobb üzemidő, jobb kijelző. Kamera ugyan nem jobb, de szerintem nem is rosszabb, Ph-s teszten lehúzták ugyan, de külföldi teszteken már nem ilyen gyászos a kép, gsmarenán össze is tudod hasonlítani a képeket (nem tudom linkelni telóról). Majdnem minden tekintetben jobb a Honor 7 Lite, fotó minőségben pedig szerintem nem lehet akkora különbség, hogy P8 Lite megérje vele szemben.
-
Ájvé
veterán
válasz
Carline #129760 üzenetére
Redmi 3S, Redmi Note 3 Pro Special Edtition, Redmi 4A, Mit Note 2 6/128 Global elvileg ezek vannak eddig B20-al eddig. Elképzelhető hogy lesz sima Redmi 4 is B20-al, de egyelőre nincs róla információ.
MTK-s SoC-al még nem is volt egyébként eddig B20-as készülékük, szóval szerintem Redmi Note 4-ből ne nagyon várj B20-as variánst. -
válasz
Carline #129630 üzenetére
Carline:
Khm.
2558 cny in hufbeg:
Hutyutyu. -
aytukabozs
addikt
válasz
Carline #129188 üzenetére
Még azt sem kell megvárnod.
csekkold ígyMíg el nem kezdtétek ezt a fonalat eszembe se' jutott hogy én is megigényeltem, úgyhogy egyúttal én is lecsekkoltam
-
Laza...
addikt
válasz
Carline #90173 üzenetére
V3 plusról még nem lehet írni, mivel sok helyen presale. Kétlem hogy bárkinek lenne belőle, ennek megfelelően a véleményem a V3-ról írtam, és tartom azóta is.
Newmanból volt N2 is, annak nagyon jó volt a kamerája, a K1S-ben viszont mind sz@r, még a Y.tube-os videókon is mindegyiken látszik. A közös a szoftver frissítések örökre elfelejtése.
Amit leírok, a saját véleményemet tükrözi, nem kell egyetérteni vele
-
tolvaj!
őstag
-
adams55
tag
válasz
Carline #81662 üzenetére
Mondjuk szerintem is hülyeség 5' felé menni, mert az már tényleg nagy lenne. Én már rendelem a 'Mikulástól'
az új soccal megáldott készülékem, remélem lesz egy ilyen gép:
- 6595 soc
- 5' kijelző
- külsőre szép tégla, nem szappanformájú samu koppintás. ( pl: inew v3 )
- legalább egy 3000-res akku
- miui, vagy valami ultrasmúút rom
- 1,8 -as vagy 2,4-es látószögű kamera
- HD felbontás ( 1280x720 ) FHD már felesleges, TV-men se látom a pixelt, nem hogy 5 colon..Ha ezt összedobják 250 dodóig, már meg is a fizetés. Remélem nem sokat kell aludni.
-
tolvaj!
őstag
-
válasz
Carline #57911 üzenetére
Érdekes, de vissza ha az of=/dev/block/mmcblk0 bs=1024 skip=xxxx volt akkor 0 bájtot másolt, viszont ha of=/dev/recovery volt akkor egyből helyére tette.
Ezt én is érdekesnek tartom, mert legtöbbször ebben a formában szoktam használni, pl. Lenovo A820:
dd if=/storage/sdcard1/Lenovo-A820-CWM-6012-S150-recovery-by-Cappa72.img of=/dev/block/mmcblk0 bs=1024 seek=40448
(p780, w718, mt6572-i9190, stb...)
Eddig bejött; illetve beírt.addig egy reco.img tartalmát nem írja be a /dev/recovery helyre
Hát ez is fura, mert a recovery-update.zip-ekben ez működött nekem eddig:
package_extract_file("recovery.img", "/dev/recovery");
Esetleg log-ból lehetne kideríteni, mi is történt valójában. -
janaman01
addikt
válasz
Carline #53585 üzenetére
hát nem tudom....próbáltam megint apk ..ki sms no
apk vissza sms ok
viszont most csinálom a mentést a tools al és már alapból ezt kaptam :
error: Fake hardware in kernel/firmware doesn't correspond to phone.....
viszont a backupot csinálja, és a scatter fájlt is lementette....
igazából még azt nem tudom, hogy ha kész a backup, akkor azt hogy tudom majd felrakni, ha esetleg elszáll majd egyszer a teló....
azt lenne jó tudni mi is igazából a rá való rom....
-
citkar
addikt
-
-
-
GIJoe
addikt
válasz
Carline #51750 üzenetére
ZOPO ZP820 is támad a chippel...
-
válasz
Carline #42975 üzenetére
A minidealen a dobozára rá van írva hogy HDMI.
Oké MHL el meg lehet csinálni, de nem nagyon hallottunk eddig MHL képes MT6589(T) ről.
Bár ott a Miracast, de akkoris jó dolog.
Ráadásul OTGs!Bár a FHD kicsit agyonvágja a 3000 es akkut, de jól hangzik a specifikációja ezért az árért
Nepszter: A hero 7500+ t kb 3 hónapja vetted nem? Akkor volt az a sláger.
3 hónap alatt a P780 is le fog esni $230 ra -
-
-
-
kmisi99
addikt
válasz
Carline #38438 üzenetére
A THL w100 is hot plug. Ahol legjobban előjön az a taskbarnál mikor váltok a jobb felső kis gombbal annyira nyögvenyelősen megy. Csináltam róla egy videót az 1. a THL a 2. a Vowney. videó
Csak az veszi észre aki ilyenre érzékeny. Az emberek 95% nem látja azt a 2fps különbséget de engem nagyon zavar.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Xiaomi Watch S1 - szép az idő
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Nyaralás előtti hardverszemle
- iPhone topik
- Előrendelhető a OnePlus Pad 3
- További aktív témák...
- Iphone 13 Pro Max 128 GB /// 86% Akku // Számlával és Garaniával
- Iphone 12 Pro Max 128 GB /// 88% Akku // Számlával és Garanciával
- Xiaomi Redmi 9A 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23PLUS 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával, hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IKEA (HAVREHOJ) tablet vagy laptop tartó
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest