- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy XCover7 Pro - burokban született One UI
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Google Pixel topik
- Milyen GPS-t vegyek?
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- One mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
anonym1s
őstag
Sziasztok.
Tudnatok ajanlani telefont ami megfelel ezeknek?- Dual active
- jo kijelzo (max. 5,5" de inkabb 5")
- jo kamera
- jo processzor
- 4gb ram
- 64gb rom (min.32gb)
- jo gps
- eros wifi (dual band)
- 800mhz 4g
- sd kartyahely
- jo tamogatottsag
- 90ezer ft (max 100)Koszonom.
Ja, kulfoldi rendeles nem gond.
-
anonym1s
őstag
Sziasztok.
Tudnatok ajanlani telefont ami megfelel ezeknek?
- jo kamera
- jo processzor
- jo kijelzo
- 4gb ram
- 64gb rom (min.32gb)
- jo gps
- eros wifi (dual band)
- jo tamogatottsag
- 90ezer ft (max 100)
Koszonom. -
anonym1s
őstag
válasz
b0bcat #110114 üzenetére
Hali.
En ugy gondolom a telefon legfobb resze az alaplap, az asus meg epp ezzel foglalkozik mar nagyon regota. Ezert en jobbnak tartom barmelyik kinai cegnel ami az utobbi 2-3 evben jelent meg.
Az inteles tabletedben meg valoszinuleg valami regebbi processzor lehet, ezzel a z3580-al nincs semmi baj.
Nem vagyok elegedett a telefonommal, a kameraja lehetne jobb, de igy sem rosszJa, most olvastam a wikipedian a xiaomirol. Azt irjak 2010-ben alakult a ceg, 2011-ben adta ki az elso telefont, es azota a vilag harmadik legnagyobb telefon gyarto cege lett, aminek erteke 46 milliard dollar
Mar a wikinek sem lehet hinniAmugy nem vagyok elzarkozva a kinai telefonok elol, most is van egy a paromnak. En is probalkoztam veluk, de sajnos mind hulladek volt, mindet vissza kellett kuldenem, de ennek ellenere is nezegetek kinai telefonokat, pl. epp azt amit te is vettel legutobb, mert azt gondolom fejlodhettek az evek alatt.
-
anonym1s
őstag
En ugy latom, hogy rajtam kivul itt senki nem rohog
Az a hozzaszolasom annak a jele, hogy nem vagyok elfogult, megirom a rosszat a zenfone2-rol is.
Irtam azt is, hogy a problema nagyon egyszeru volt, es megoldodott magatol, csak sajnos azt mar nem birtad felfogni.Ha van meg valami amit nem ertesz, nyugodtan szolj es leirom ujra szotagolva nagy betukkel, csak kerned kell.
-
anonym1s
őstag
válasz
WOT-H-A-C #110073 üzenetére
Aznap reggel kisse ideges voltam amiatt hogy 2 nap mulva indultam nyaralni egy olyan telefonnal, aminek akkuja nem birt ki egy napot sem, de nehany nap mulva a problema megoldodott magatol amit szinten megirtam es azota is hibatlanul, csak azt mar elfelejtetted linkelni.
DJBABI!
Semmi gond az atom processzorral, en nem talalkoztam olyan programmal ami nem ment rajta (meg senki sem a zenfone2 topikban).
-
anonym1s
őstag
válasz
RVR400 #110035 üzenetére
Hali.
A kinaiak at tudjak baszni az antutu-t, hogy jobb hardvert mutasson a tenylegesnel, mint pl. ennel a telefonnal is.
Ha ezt meg tudtak oldani, akkor gondolom azt is meg tudtak oldani, hogy a valosnal joval magasabb pontszamot mutasson az antutu.
Asszonykam mt6589t processzoros telefonjara 16ezer pontot ad az antutu, az en galaxy s2 telefonomra meg 8ezret, de az s2 megis latvanyosan gyorsabb.
Ez az antutu egy semmirevalo program, en annak egyaltalan nem hiszek. -
anonym1s
őstag
válasz
b0bcat #110030 üzenetére
Ertem
En inkabb hiszek a cpu-z programnak mint az antutunak.
Nem ertem miert hazudjak hogy 6753 van benne. Ilyen nagy erokulonbseg kibukik azonnal, es aki nem hulye az kuldi vissza azonnal. Azt sem ertem a tesztelo oldalak miert nem irnak errol.Beni2360!
Kossza a linket! Sajnos nekem ezek nem mondanak sokat, ennyire en nem ertek a temahoz.
-
anonym1s
őstag
Sziasztok.
Az Elephone P600 Pro telefonban allitolag mt6753 processzor van, de itt ebben a videoban a cpu-z programban a hardware mellett az van hogy mt6735 es nem mt6753.
Akkor milyen provesszor van ebben valojaban? Van itt valakinek ilyen? A P6000 Pro verziosrol van szo, es nem a sima p6000. -
anonym1s
őstag
válasz
Beni2360 #109681 üzenetére
En arra beszeltem hogy a kinai nem teriti vissza. Nem tudtam hogy ez igy mukodik, de ebben az esetben csak a posta ktsg-et, uzemanyag ktsg-et es az idot bukom a postara es vamhivatalba jarkalas miatt. Visszapostazni meg csomagkovetossel kell, mert kulonben eltunik utkozben, a csomagkovetos posta meg tobb mint 2000ft kinaba.
Az utolso mondatodat nem igazan ertem. Nem akartam kerdezni semmit toled. Mi az hogy IGEN? Mi igen? -
anonym1s
őstag
válasz
molnardenes #109658 üzenetére
Nem csak a tinydeal ilyen hanem mind.
Nekem csak rossz tapasztalatom van a kinai netboltokrol.
Amig rendben megy minden addig mindegyik bolt jo, de ha gond van, akkor mind ugyanolyan szar. Ez pl. altalanos naluk hogy kuldjek bizonyitekot mert kulonben nem hiszik el hogy rossz, meg az is hogy ertektelen pontokkal akarnak karteriteni, ami azt jelenti, hogy ram akarjak eroszakolni hogy meg tobb penzt koltsek naluk.
Ha netalan elhiszik hogy rossz, akkor is rabaszok mert sajat koltsegen kell visszakuldenem kinaba, plusz bebukom a vam es afa ktsg-et is, mert azt nem teritik vissza.
Legutobb a banggood nevu bolttal szivtam, de volt mar bajom a minideal-el, cellphonemic-el, pandawillel, meg joparral meg de mar nem jut ezzembe mind. -
anonym1s
őstag
válasz
#79335424 #109499 üzenetére
Viszont ha van csoda akku, akkor nincs szukseg csoda kijelzore, csoda cpu-ra, csoda modemre, meg semmi egyeb csodara, mert egy normalis akku kiszolgalna a nem csoda cput, kijelzot, stb. Nem is ertem miert vagy ennyire az akku fejlesztes ellen.
Amugy szerintem soha nem lesz csoda akku, csoda cpu, stb., mert ha kibirnanak 15 evet az eszkozeink, akkor az emberek nagy resze nem venne ujat semmibol 15 evig, es ezt ugye egyetlen gyarto/forgalmazo sem akarja. -
anonym1s
őstag
válasz
Lecs@ #109227 üzenetére
Hali.
Asus zenfone 2 (ZE551ML).
Intel z3580 (2,3ghz), 4gb ram, 64gb rom, 3000mAh akksi, dual active sim, jo kamera, eros wifi. Ez a legjobb, nekem ilyen van, ez 130ezer ft korul van magyarorszagon, de vannak ennel gyengebb felszereltseguek is alacsonyabb aron.
Egy honapja vettem, azota egyszer sem fagyott, nem ragadtak be programok es ket frissites jott azota.
Ja, es nem igaz hogy intel processzorral nem megy sok program, nalam minden megy rendesen, pedig voltak olyan programok amiket masok keresere telepitettem a teszt miatt.
Van aki azt mondja hogy a kameraja nem jo de ez nem igaz. Akik ezt mondjak, ott az a baj, hogy a 100ezer ft-os telefon kamerajatol elvarnak egy 200ezer ft-os dslr kamera minoseget.Ja, ha erre esne a valasztasod, figyelj oda hogy WW verzio legyen ha fontos a 800mhz 4g, mert a CN verzio csak 1800 es 2600mhz-et tud 4g halozaton, de 3g halozaton az is megy mindenhol.
-
anonym1s
őstag
válasz
raynen #109171 üzenetére
Hali.
Ha dual active a telefonod, akkor igen. Ha dual standby, akkor megszakad a mobilnet bejovo/kimeno hivaskor meg sms kuldes/fogadaskor, majd ujra csatlakozik automatikusan ha jol tudom.
Az en telefonom dual active, ez nem szakad meg.
Ha ez fontos neked, akor dual active telefont vegyel. -
anonym1s
őstag
válasz
tibcsi0407 #109130 üzenetére
Olvastam kulfoldi tesztet, abban is emlitettek a gyenge akksit meg a kamerat. A kamera es gps milyen?
-
anonym1s
őstag
válasz
tibcsi0407 #109126 üzenetére
Leirnad a tapasztalataidat?
-
anonym1s
őstag
Sziasztok.
Egyszer mar kerdeztem de nem jott valasz, hatha most olvassa a megfelelo ember.
Van itt valakinek Mlais M7 telefonja? -
anonym1s
őstag
Sziasztok.
Van valakinek tapasztalata az "Mlais M7" keszulekkel?
Olvastam mar tesztet rola es a gyenge akksi (kb. 2600mAh a rairt 3000 helyett) meg a nem tul jo kameran kivul csak jot irtak rola, de jo lenne olvasni itt is egy szemelyes tapasztalatbol szarmazo velemenyt. -
anonym1s
őstag
Sziasztok.
Van itt valahol egy kulfoldi rendelesek topik de nem talalom. Belinkelne valaki?
Kossz! -
anonym1s
őstag
válasz
janakbacsi #54862 üzenetére
Hali.
En nem vagyok muszeresz, de csereltem mar kijelzot tabletben es telefonban is, de komplett telefon belsot is raktam mar at masik hazba ugy, hogy a neten kerestem szet es osszeszerelesi leirast meg videot. Ha leiras szerint csinalsz mindent es van egy cseppnyi kezugyesseged, akkor nem kell felni tole. -
anonym1s
őstag
válasz
bprubin #54813 üzenetére
Most latom hogy te a rom verziorol beszelsz, en meg a hw verziorol. Jol elbeszeltunk egymas mellett
Holnap rarakom ezt a rom-ot, allitolag ez a legjobb, kivancsi leszek ra. -
anonym1s
őstag
válasz
bprubin #54732 üzenetére
Na tegnap keresgeltem es olvasgattam a temaban cseppet.
E szerint ket fajta premium (2/32) verzio letezik. A regebbi (szeptember 22 elottiek) jelzese E02, az ujabbak meg V1.1-W1.1 jelzesuek. A kulonbseg a ketto kozott az elolapi kamera, es hogy az ujabb tamogatja az nfc-t de az nfc chip nincs benne, csak a helye az alaplapon! Szoval ezert nincs az enyemben sem nfc.
Arra a rom-ra amit ajanlottal meg eleg sokan panaszkodnak, hogy nem megy vele az elolapi kamera, szoval az nem jo. A legjobbnak itelt rom amit mindenki dicsert, az a november 5.-ei. Annak adok en is egy probat, de ha azzal is rossz lesz, akkor visszakuldom a telefont.
Ja, te honnan szedted hogy az enyem a regi fajta amikkel gondok voltak? Tisztan latszik a kepernyimentesemen hogy nem E02 hanem V1.1-W1.1 tehat az ujabb. -
anonym1s
őstag
válasz
bprubin #54732 üzenetére
Hali.
Itt azt irja netmare (legalso hozzaszolas), hogy 3 fele verzio van:- Youth – 1/4GB verzio (ROM neve: T13)
- Premium E02 – 2/32GB verzio nincs NFC (ROM neve: E02)
- Premium V1.x-W1.x - 2/32GB verzio van NFC (ROM neve: V1.x es/vagy W1.x; a gyari rom neve: V1.1-W1.1)
Allitolag nem csak az nfc meglete/hianya a kulonbseg az E02 es V1.1-W1.1 kozott, hanem az elolapi kamera meg az alaplap is.
Az enyem neve V1.1-W1.1 (tehat nem a regi aminek E02 a neve) es nincs benne nfc! Ez hogy lehetseges ha ebben lenni kene? Valami itt nem kerek. Vagy a csavo infoja helytelen, vagy az enyem E02 verzio csak V1.1-W1.1 ROM-mal
Szoval hogyan tudom tutira ellenorizni hogy melyik verzio ez a telefon?
-
anonym1s
őstag
válasz
Chaser #54715 üzenetére
Gondolom az erdekel hogy magan vagy cegnev. Szerintem cegnev. En kertem ezt a hulye a chinapadmallt hogy ne cegnevet. irjanak ra es ne 60 dollart, amire azt valaszoltak minden ugy lesz ahogy kertem. Aztan cegnevvel kuldtek 59 dollar jelolessel. Fizettem is miatta, raadasul feketet kuldtek feher helyett.
Szerintem egy kutya ez az egesz kinai webshopos bagazs. -
anonym1s
őstag
válasz
berigazek #54674 üzenetére
Ha nem lenne vele semmi gond, azt mondanam "oke, draga de legalabb jo", de nem jo, vannak vele gondok.
Pl. a kijelzo nagyon gyakran lefagy es csak 3-4 bokes utan hajlando eletre kelni, az akksit is elkezdte zabalni valami nagyon, tegnap nem tudott bejelentkezni parom a skype-ra mert folyton rossz jelszot irt amire ujrainditas volt a gyogyszer, a hatlapja recseg-ropog, a hozza adott bortok olyan nagy hogy lotyog benne a telefon.
Van itt egy 32gb-os kartya, az megy vele oke. 64gb-os kartyam csak sima nagy sd-ben van, szoval azt nem tudom tesztelni. Miert nem eleg a sajat belso tarhelye + 32gb kartya? Az legalabb 55gb. HD filmeket akarsz rajta tarolni, vagy mi?Tudja valaki hogy mi az a fused location?
-
anonym1s
őstag
válasz
tolvaj! #54665 üzenetére
Igen, sajnos ez igy van, de errol nem mi tehetunk, hanem a bankok es a szarevo milliardosok akik nyomorba taszitjak az embert, meg persze a tetves politikusok, akik az elobbi ketto vegrehajtoi.
Tanacsom ellenere a parom meg akarja tartani a neo n003 telefonjat. Elso ket toltes utan nagyon jo akkuidot produkalt (5 ora es 6,5 ora kijelzoido), de azota 3-3,5 orat bir csak es minden nap kell tolteni.
Neztem az akkumulator menuben hogy mi meriti az akksit, es van egy Fused location nevu ami 25%-ot mutat.
Mi ez a fused location es miertr fogyaszt ilyen sokat? En nem emlekszem ilyenre az eddigi kinai telefonokban.
Ja, gps nem volt bekapcsolva, szoval nemigen van koze ahhoz.bprubin!
Paromnak az van (2gb/32gb), es mar van topikja: neo n003
berigazek!
Mibol gondolod hogy jo, ha nem vetted meg? En az enyemet visszakuldtem, es paromat is probalom rabeszelni, mert nem eri meg az arat, egy draga atlagtelefon. Az 1gb/4gb verzio ugy ahogy eri a penzt, de ez a 2/32 abszolut nem.
-
anonym1s
őstag
válasz
citkar #54519 üzenetére
En meg elarulom, hogy a minidealtol rendeltem egy telefont, kuldtek egy selejtet, es csak paypal segitsegevel tudtam visszaszerezni a penzem toluk. Egyszeruen nem voltak hajlandok reagalni az email-eimre.
A minideal is pontosan ugyanolyan mint a tobbi kinai webshop, amig minden rendben megy addig kedvesek-nyajasak, de amint gond adodik, hatat forditanak.Ha te hiszel a kinai garanciaban, az a te dolgod, de ne probald elhitetni masokkal hogy ez egy jol mukodo dolog mert ez nem igaz!
En nem ketlem, hogy neked, meg rajtad kivul 3 embernek sikerult javitast intezni garanciaban 2-5 honap alatt, de ez egyaltalan nem jelenti azt, hogy ez egy jol mukodo dolog, mivel ezzel szemben allo tapasztalatok is vannak szep szammal.A garancia azt jelenti, hogy a garancia idon belul barmikor tudod ervenyesiteni a jogaidat amennyiben a kovetelesed megfelel a garancia felteteleinek.
Ez a kinai webshopok eseteben nem all fenn, mert oket nem kotelezi az unios szabalyozas! Biztos vannak peldak arra, hogy a magyar garancias javitas is elhuzodott 1-2 honapig, de a kulonbseg az, hogy magyarorszagon biztos lehetsz abban, hogy elobb utobb visszakapod a tulajdonodat, vagy ha megis gond adodna, akkor tudsz valahova fordulni a panaszoddal.Epeszu ember belatja, hogy meg europan belul, az unioban sem konnyu ervenyesiteni a jogaidat amennyiben jogsertes er, nemhogy kinaban!
Tegyuk fel hogy visszakuldesz valamit javitasra kinaba amit soha nem kapsz vissza. Mit csinalsz ebben az esetben? Hova fordulsz a panaszoddal? Elmesz kinaba feljelenteni oket? Tudsz kinaiul? Email-ezel a kinai-magyar kovetsegnek? Bejelented a magyar rendorsegen meg a fogyasztovedelmnel? Azt hiszed foglalkozni fog valaki ezzel?
A kommunikacios stilusrol meg annyit, hogy en is normalis hangnemben irok minden esetben, de ugyanezt elvarom a kinaitol is, es ne legyen mar elvaras a kinai reszerol az, hogy virtualisan nyaljuk a segguket hetekig ha eredmenyt akarunk elerni, meg akkor is, amikor nyilvanvaloan hazudnak.
En abszolut nem bizom egyetlen kinai webshop igereteiben sem, mert az vagy meg lesz tartva, vagy nem.
Szoktam rendelni en is kinabol, de en belekalkulalom azt, hogy a valos garancia az 45 nap, ami a rendeles pillanatatol kezdodik. Igy nem erhet tul nagy meglepetes. -
anonym1s
őstag
válasz
Kiki18 #54404 üzenetére
Hali.
A kinai garanciat nyugodtan elfelejtheted. Sajat koltsegen kell visszakuldened kinaba javitasra, 6 honap utan mar a visszapostat is veled fizettetik, minimum 2 honap mire visszakapod (ha visszakapod egyaltalan mert semmi garancia ra) de olvastam itt mar 5 honaprol is. Szamomra ez nem garancia, hanem egy nagy nulla, de ha neked ez garancia, akkor vagj bele nyugodtam.
Garancia 45 napig van, amig elvezed a paypal vedelmet, azutan meg mar csak a kinai josziven meg kedven mulik a garancia. -
anonym1s
őstag
válasz
Ed3r_X_ #53739 üzenetére
Hali.
Neo N003.
Az 1/4gb-os verzio 200 korul van, mukodik benne minden, kijelzoje a legjobb amit eddig ips-ben lattam.
Normal hasznalattal 7-8 ora kijelzoidot tud bekapcsolt wifi-vel, csak olvasassal (pl. ebook) felmegy 10 oraig is.
Nekem 2/32gb-os van (illetve a paromnak), ez draga, annyit nem er, de az 1/4gb-os szerintem eri a penzt.Ja, recsegos a hatlapja. Eloszor meg oke, aztan 5-6 hatlap levetel utan lazul annyit hogy recseg, de nalam a vowney is ilyen volt, es szerintem az osszes ilyen tekno formaju hatlap hasonlo lehet ilyen szempontbol.
Engem ez zavart, visszakuldtem. -
anonym1s
őstag
-
anonym1s
őstag
Elarulod hanyszor rendeltel mar onnan, ami alapjan ezt ajanlod?
A mymemory raktara svajcban van, ami nem unios tagallam, tehat afa es vam koteles minden onnan erkezo cucc, amennyiben eleri azt a minimalis osszeghatart amit a tetves politikusok meghataroztak, es a mymemory nem hajlando alacsonyabb osszeget irni a csomagra!
Erre figyeljen oda aki onnan rendel valamit.
En legutobb fizettem egy 64gb-os kartya miatt, nem is keveset. -
anonym1s
őstag
válasz
RVR400 #52650 üzenetére
A mymemory angol bejegyzesu ceg, de a raktaruk svajcban van. Ezert minden mymemory-rol rendelt dolog vam es afa koteles amennyiben tullepi az meghatarozott ertekhatart.
En legutobb fizettem egy 64gb-os kartya miatt annyit hogy olcsobb lett volna helyi uzletben megvenni.
Ezt az infot is tedd az ajanlasod melle, kulonben varatlan meglepetes erheti azt akinek ajanlod.Bar en reklamaltam emiatt es megteritettek a karomat, de ez egyaltalan nem garantalt minden esetben.
-
-
anonym1s
őstag
válasz
#79335424 #52522 üzenetére
Fogalmam sincs hogy mifele okossag van benne. En nem fogom hasznalni soha az mhl-t sem az otg-t.
Kis teszt a geprol:
Kulsore nem nez ki rosszul, de recseg ropog a hatlapja, ami engem nagyon zavar.
Gyarilag van rajta kijelzovedo, bar ezt nem ertem miert, mert allitolag karcallo uvege van.
Meretek es tomeg: 142mm x 71mm x 10mm (kameranal 11), 177gramm, akku 56gramm
Kijelzo ips, nezesi szog a legjobb mint amit eddig lattam ips-ben. Szinek ok, fenyero ok.
Kamerara eloszor nem tunt sokkal jobbnak az atlag kinai szaroknal, de most az osszehasonlito tesztemben eleg jonak tunik. Videoban jobb a helyzet, a fokuszt nagyon gyorsan elkapja es csak akkor valt fokuszt ha nagyon szukseges, ezert nincs az a gond vele mint az atlag kinai szarokkal, hogy allandoan fokuszalgat es a felvetel fele homalyos nezhetetlen. Szoval videoban szerintem atlagon feluli.
Vaku hulladek.
Gps mokolas nelkul 26mp alatt fogott be 6 holdat internet segitseggel, pontossagnak 4,8m ir, gyakorlatban nem teszteltem.
Wifi oke, nem rosszabb mint a galaxy s2 de nem is jobb.
Hangja a telefon hangszoroban oke, a kulso hangszorot kisse halknak talalom de meglepetes volt szamomra hogy egy kis mely hang is jon ki belole.
A rendszer eleg gyors de neha azt tapasztalom, hogy nem reagal elso erintesre, olyan mintha le lenne fagyva, es csak 2.-3. erintesre reagal.
Netezes szemmel lathatoan gyorsabb mint a galaxy s2.
Jatszani nem szoktam, errol nem tudok nyilatkozni.
Antutu:Amugy a kijelzon talalt valami hibat egy masik neo tulaj, megneztem es nalam is ugyanaz van.
A masik neo tulaj csinalt rola videot, itt van.
Nem tudom mi ez, de nem akarok kockaztatni egy kijelzo cseret, ezert emiatt vissza akarjuk kuldeni mindketten. -
anonym1s
őstag
Csinaltam nehany tesztkepet a Neo N003 telefonnal, meg nehanyat a galaxy s2-vel hasonlitaskeppen.
A legjobb es alap kepek lampafenynel keszultek, a vakus kepek meg teljes sotetsegben.
Nappalai fenynel nem csinaltam mert egyreszt ejszaka vanmasreszt nappal minden kamera tud jo kepet csinalni, a kulonbsegek kevesebb fenynel latszanak jobban.
-
anonym1s
őstag
válasz
hargimalac #52444 üzenetére
Nekem volt vowney. Kijelzo es kamera gyenge, vaku egy rohej, szenzorok nem mukodnek benne. Kepeken jol nez ki, de kezbe veve mar inkabb gagyi hatasu.
Nem veletlen hogy 150 dollar. Magyarul, azt kapod amiert fizetsz (vagy meg annyit sem). -
anonym1s
őstag
válasz
fateless #52168 üzenetére
Hali.
Nem vonom ketsegbe a szavaidat, de ilyeneket csak toled olvastam eddig. Viszont olyat mar rengeteget olvastam hogy valamilyen modon megkarositottak a vasarlot a kinai webshopok, es ez azert sikerult, mert a vasarlo bizott az eladoban es nem inditott paypal vitat amig volt lehetosege. En abszolut nem ajanlom senkinek sem, hogy az altalad leirt "udvarias tarsalgassal" probaljon elintezni problemas ugyet kinai webshopokkal,mert ez vagy bejon, vagy nem, de altalaban az utobbi. Nem kell tusko birkakent beszelni veluk, de bizni sem szabad bennuk egyaltalan! Ha a 44. napra nincs visszautalva a penz, akkor meg kell nyitni a paypal vitat, fuggetlenul attol hogy mit mond az elado!
Instantwater-nek igaza van, szerintem ot meg nem tudtak lehuzni, epp amiatt amit irt -
anonym1s
őstag
Na megjott vegre a NEO N003 telefonom.
Csinalnam a mentest rola, de a telefonbol kimentett scatter fajl utolso elotti sora nem egyezik azzal amit eddig hasznaltam.Ez az altalanos amit netrol is le lehet tolteni:
__NODL_FAT 0xe5d80000
{
}
__NODL_BMTPOOL 0xffff00a8Ez meg amit a neo-bol mentettem ki:
__NODL_FAT 0xa6f80000
{
}
__NODL_BMTPOOL 0xffff00a8A kerdes meg az, hogy mi a hossza ennek a NODL_FAT meg NODL_BMTPOOL reszeknek?
Egyaltalan szukseges ezeket is menteni? -
anonym1s
őstag
válasz
fateless #51536 üzenetére
Hali.
11 eve vagyok ebay-en, ezalatt szamtalanszor akadt megoldando ugyem (jelenleg is van ketto, egyiket epp tegnap beszeltem meg az eladoval) es eddig mindig sikerult megoldani a problemakat, ugyanis partnerek voltak a kommunikacioban. Viszont ez a tetves minideal egyszeruen szarik az emberre. Tiz napig nem jott valasz a panaszomra. Meddig kellett volna meg varnom? A chaten is kerdeztem, az eredmeny hogy letiltottak a chatrol. En biztos vagyok, hogy a csomagomat is szandekosan nem vettek at, ezzel is huzva az idot.Amugy szerintem az a bajuk velem, hogy a gond a telefonnal amit jeleztem nekik, szerintuk nem problema es nem akartak vele foglalkozni, amit en nem neztem jo szemmel es bejelentettem oket paypalnal, ott pedig megirtam nekik hogy nem bizom bennuk, mert csak akkor voltak hajlandok valaszolni amikor nyitottam a paypal vitat.
Az en esetemben nem a kommunikacio modja a gond, hanem annak a hianya, es nem az en reszemrol hanem a minideal reszerol.
Amugy nem en vagyok az elso, mar olvastam itt tobb esetet amikor honapokig volt a postan a csomag, mert nem voltak hajlandok ertemenni. Ez a hires (vagy inkabb hirhedt) minideal ugyfelszolgalat, es garancia.Annyit meg, hogy hivatalos ugyekben mindig annak megfeleloen jarok el.
Az, hogy itt neha kisse szabadabban fogalmazok, (de egyaltalan nem durvan), nem jelenti hogy hivatalos ugyekben is ezt a fajta kozlesi modot hasznalom. -
anonym1s
őstag
válasz
BullZeye #51487 üzenetére
Akkor ne abbol indulj ki, mert en nem magyarorszagon elek, es ha nem jelentkeznek a csomagert bizonyos idon belul, akkor visszahozzak nekem.
A paypal meg nem akkor fizet ha kiserlet tortent a kezbesitesre, hanem akkor ha kezbesitve lett. Esetemben mar volt kiserlet, de a penzemet meg nem kaptam vissza.Tovabbra is azt mondom hogy a minideal egy kibaszott szemet banda, csak annak ajanlott akinek nyomja a zsebet a penz.
-
anonym1s
őstag
válasz
Athoszka #51434 üzenetére
Az enyemet 18.-an probalta kezbesiteni eredmenytelenul, azota a postan van es nem hajlandok ertemenni. Biztos vagyok benne hogy szandekosan nem vettek at, es arra jatszanak, hogy a posta vissza viszi a feladonak. Igy nem lesz kezbesitve, es elkepzelheto hogy a paypal nem fizet ilyen esetben. Undorito mocsok banda ez a minideal.
-
anonym1s
őstag
válasz
CoolBoy323 #51366 üzenetére
Kisse rohejes vagy ezzel a "mintapolgar" stilussal.
Epp a vam az, ami egyaltalan nem a te, az enyem vagy barki mas egyszeru fizetesbol elo ember erdekeit szolgalja, hanem a nagyhatalmu milliardos szarhaziak erdekeit. En vedjem ezek erdekeit? Nem orultem meg. Ugyanolyan magasrol szarok rajuk mint ahogy ok teszik velunk egyszeru emberekkel.
-
anonym1s
őstag
Minidealt egyaltalan nem ajanlom. Nekem selejt telefont kuldtek, emailekre nem valaszoltak, chat-rol letiltottak, paypalos vita lett belole. A telefont visszakuldtem mar egy hete megerkezett de nem hajlandoak ertemenni a postara. A penzemet meg addig nem kapom vissza amig nincs megerositve hogy atvettek a csomagot. Mocsok rohadt szemet banda, szerintem messzire keruld el a minideal-t.
-
anonym1s
őstag
válasz
SharpSA #51098 üzenetére
Hali.
En is a galaxy s2-met akarom levaltani egy kinai ket kartyasra, de nem konnyu, mert jol osszeraktak ezt az s2-t. Volt mar 2 probalkozasom, mindketto selejt az s2-hoz kepest. Most egy 2/32GB Neo N003 telefont rendeltem. Tesztek szerint ez mar minden tekintetben (kulalakot leszamitva) elorelepes lesz az s2-hoz kepest, de tutit csak akkor tudok mondani ha mar a kezemben lesz. Egy pillantast meger. -
anonym1s
őstag
válasz
gipsztigris #50611 üzenetére
En nem ketlem hogy megcsinaljak az europai szerviz hatteret meg garanciat, de abban tuti biztos vagyok, hogy ha az meglesz, akkor nem 105ezer ft-ert fogod megvenni ezt a mi3-at hanem minimum a duplajaert.
A jo minoseg, jo szervizzel, jo garanciaval, legalisan sehol sem olcso. Ha bejonnek eu-ba nekik is ugyanugy meg kell fizetni minden szart mint a samsungnak
Ezen kivul az europai szervizekben es uzletekben nem kinai oraberert fog dolgozni a nemet, angol, francia, osztrak, sved stb. szaki. Azt ki fogja kifizetni? Termeszetesen a vasarlo.Aki azt hiszi hogy samsung, iphone, htc minoseget fog kapni olcson ezen a kimondhatatlanul hulye kinai neven, az eleg naiv.
-
anonym1s
őstag
válasz
gipsztigris #50605 üzenetére
Teljesen mindegy mi az uzletfilozofiaja. Telefon + vam + afa = magas ar + nulla szerviz es kozel nulla garancia nem egy nyero paositas.
-
anonym1s
őstag
válasz
csampei #50604 üzenetére
Hali.
Ez nyitoar, ami a z1, s4 eseteben 200 volt fel eve, de ennyi penzt nem hiszem hogy adnek egy kinai telefonert ami kinabol erkezik es a garancia meg szervizhatter egyenlo a nullaval. En inkabb vennek egy s4-et ennyiert, ami ha elromlik, akkor 2 napon belul hazhoz jonnek es megjavitjak helyszinen, es nem kell kinaba kuldenem draga penzert, amit visszakapok jo esetben egy honap mulva.Ja, azt ki is felejtettem, hogy ez a 105ezer csak a telefon ara, amire meg rajon a vam + afa, azzal eggyutt meg mar abszolut nem opcio egy s4-el szemben.
-
anonym1s
őstag
válasz
gipsztigris #50580 üzenetére
Amint ez megtortenik, szepen fel fogjak vinni az arat arra a szintre mint a samsung, htc, lg. Azok sem voltak mindig ilyen basszott dragak. Pl. a samsung csucs telefonjai minde evben egyre dragabbak, de nem is kicsivel.
A keresett termekek mindig megdragulnak, sajnos ez a piac torvenye.
Miert elegedne meg 10 forint profittal, ha lehet 15 is ugyanazon a cuccon extra befektetes nelkul? -
anonym1s
őstag
válasz
Gege94 #50552 üzenetére
Hali.
Minidealtol rendeltem egy telefont, baj volt vele irtam nekik, nem valaszoltak 10 napig. Bejelentettem paypalnal, ott is csak 4 nap utan voltak hajlandok valaszolni.
Online chaten is kerdeztem oket de ott sem kaptam valaszt, aztan le is tiltottak.
Amig rendben megy minden, kinyaljak a segged, de ha baj van, akkor azonnal hatat forditanak es levegonek neznek.
Abszolut nem ajanlom a minidealt! -
anonym1s
őstag
válasz
instantwater #49843 üzenetére
Hali.
Neo N003, 2/32GB! Tovabb ne is olvassJa, csak ne a chinapadmall-tol rendeld, mert mar igy is annyi rendeles van feltorlodva naluk, hogy az enyem meg mindig feldolgozas alatt van, nem hianyzik meg a te rendelesed is
-
anonym1s
őstag
-
anonym1s
őstag
válasz
gipsztigris #49794 üzenetére
Hali.
Ha en csinalnek egy forumot es valaki nekem irna ilyen baromsagot, en megkernem hogy inkabb ne regisztraljon hozzam. -
anonym1s
őstag
Hali.
Nekem is fontos a kamera, ezert en utananeztem kicsit jobban a kameraknak.
Teszt kepek alapjan amit eddig lattam, a ZTE V987 valoban eleg jo kepeket csinal a kinai telefonok kozott (galaxy s2-t meg ez sem eri el), de videoban ugyanaz a baj vele mint a legtobb kinaival. Allandoan elveszti a fokuszt a kamera es lassan fogja be ujra, emiatt a videok gyakran homalyosak ahol probalja ujra elkapni a fokuszt.
En inkabb a Neo N003-at javaslom. Itt egy leiras a Neo N003-rol.
A csavo aki tesztelte, azt irta jelenleg (2013/09/02) ez a legjobb kamera mobil a kinaiak kozott. Vannak benne tesztkepek es tesztvideo is, engem meggyozott, foleg a tesztvideo, ahol ki is emeli a ficko, hogy ennek a kameraja nem szenved a "fokusz elvesztesi betegsegben" mint mas egyeb kinai cucc.
En ilyet rendeltem nehany napja.
Az 1/4GB-os verzio 220 dollar korul van (en 2/32GB verziot rendeltem, az 290), a ZTE V987 meg szinten 220 korul.
Nem akarom radbeszelni mert meg nem kaptam meg az enyemet, nem tudom valojaban milyen, de egy pillantast meger. -
anonym1s
őstag
válasz
Tomi0703 #49582 üzenetére
Sima tft kijelzo, nincs 3G, 2mpx-es (gyanithatoan szar) kamera, feltehetoen valami regi egy magos processzor, valoszinuleg keves ram es rom. Okostelefonkent semmit nem er, meg tul is arazta GIJoe
Ami legjobban zavar engem az ilyen uzletekben, az a semmit mondo, amde alaposan felrevezeto szar duma ami a termek leirasban van. Utalom az ilyen boltokat, illetve az uzemeltetojuket, mert csak arra mennek hogy lehuzzanak rakas penzzel egy ertektelen vacakert.
-
anonym1s
őstag
válasz
RVR400 #49501 üzenetére
Hali.
Ami szar az szar, azt nem lehet eltitkolni
A kollegadnak meg igaza van abban, hogy nem akar szarabb kijelzot a jelenleginel.
Ezen telefonok legertekesebb resze a kijelzo, ezen kivul ha hasznalod a telefont, akkor folyton a kijelzot bamulod, ezert nagyon is fontos hogy milyen a kijelzo, es nem a felbontasrol beszelek hanem a minosegerol.Egy kijelzo legfontosabb tulajdonsagai a fekete szint, kontraszt, szinhelyesseg, nezesi szog, es felbontas.
Az amoled fekete szintje es kontrasztja a legjobb a jeleng sorozatgyartott kijelzok kozott. A nezesi szog is jobb mint az ips, es szerintem a szinhelyessegevel sincs gond.
Bar nehanyan ez utobbit hozzak fel az amoled hatranyakent az ips-el szemben, de ha ez igy lenne, a teve gyartok nem a draga amoled fejesztesen faradoznanak hanem az olcsobb ips-en.Ja, a felbontasrol annyit, hogy nekem van egy 50"-es sima hd meg egy 47"-es full hd tevem, es ket meterrol mar abszolut semmi felbontasbeli kulonbseget nem latok a ket teve kozott, egyaltalan nem latszanak a pixelek a sima hd-n sem. Egy 5"-es kijelzo ennek epp a tizede, tehat 20cm-rol mar semmi kulonbseget nem latnek, es egy 5"-es kijelzot nem 20 centirol nezek hanem 30-35.
-
anonym1s
őstag
válasz
_X10Dead_ #49477 üzenetére
Hali.
En szerdan este rendeltem kettot a 2/32gb-os verziobol. Egy feheret paromnak, egy feketet magamnak.
Remelem nem fogunk benne csalodni, mint ebben a vowney v5-ben.
A 2gb ramnak es 32gb tarhelynek az az ertelme, hogy rambol es tarhelybol sosem eleg, ahogy mondani szokas
A paromeban a 32gb tarhely mellett meg egy 32gb-os sandisk ultra kartya is lesz, illetve az mar megvan -
anonym1s
őstag
válasz
pècsimunkás #49423 üzenetére
Paypal van.
-
anonym1s
őstag
válasz
hargimalac #49408 üzenetére
Hali.
A boltrol nem sokat tudok, egyszer rendeltem toluk juliusban de par nap mulva lemondtam, a penzemet 1 oran belul visszautaltak.
A rendelesrol nem tudom mit irhatnek. Ide kattintasz, beirod hogy hany darabot akarsz venni, milyen szinben, es milyen extrakat kersz hozza, aztan kifizeted es varsz a telefonra. En igy csinaltam, most a varakozasnal tartok.
A hozzaszolasoknal olvashato, hogy egy erdeklodo kerdezte, rendeles utan mennyi idovel tudjak postazni, es azt irtak 2 napon belul.
Az emlitett erdeklodes szeptenber 17.-en volt, azota nem hiszem hogy tul sokat valtozott a helyzet, remelem az enyem is postara kerul 2, vagy max 3 napon belul. -
anonym1s
őstag
Asszonykamnak keresek az xperia neo helyett egy normalis ket kartyast. Neki a kinezet/minosegerzet van elso helyen, aztan a kamera, akkuido, kijelzo, tarhely es vegul a teljesitmeny a sorrend. Ezek alapjan negy telefon jott szoba.
Neo N003
Umi X2
Huawei P6
Zte V987
Akiknel mar voltak ezek a modellek, azok velemenye erdekelne, hogy melyiket javasolnak es miert? -
anonym1s
őstag
válasz
alex89 #49024 üzenetére
Hali.
Magnetic, orientation, es light szenzorok. Az elso kettot en sem hasznalom (de ha mar kifizettem akkor mukodjenek azok is!), de a fenyerzekelo szenzor hianya mar nem tul jo.
Latszolag mukodik de valojaban nem, mert nem szenzor vezerli, hanem csak leveszi a fenyerot minimumra ha bekapcsolom az auto fenyerot, es annyi.
Atto kezdve nem emeli meg a fenyerot akkor sem ha kozvetlenul belevilagitok egy eros elemlampaval.
Ha a fenyero minimumra van allitva es ilyenkor kapcsolom automatara, akkor egyaltalan semmit nem valtozik a fenyero. A minimum es maximum fenyero kozott alig van kulonbseg, emiatt meg a minimum fenyero is tul eros egy esti olvasgatashoz a korom sotet szobaban, amit en gyakran szoktam tenni elalvas elott.
A kamerat meg a galaxy s2-hoz es asszonykam xperia neojahoz viszonyitva mondom hulladeknak. Lehet hogy kinai mezonyben nem rossz, de en nem akarom hogy visszafele fejlodjon a technikam.
Na persze egy sony k700-hoz viszonyitva nem rossz a vowney kameraja, de az egy 2004-es modell.En mar lemondtam arrol, hogy a kozeljovoben megtalalom az s2 utodjat egy kinai telefonban, de asszonykam xperia neojat talan le tudom cserelni egy kinai ket kartyasra. Neki a kinezet es kamera a legfontosabb, aztan kijelzo es teljesitmeny a sorrend. A vowney sokkal gyorsabb meg a kijelzoje is jobb mint az xperia neo de a szar kamera miatt nem kell neki sem.
-
anonym1s
őstag
válasz
tolvaj! #49010 üzenetére
De igen, ez total elfogulatlan velemeny!
Amit emlitesz, hogy kifogtam egy hibas darabot, az kizarolag arra vonatkozik, hogy lotyog a kijelzo a hazban, es hogy elveszti az usb kapcsolatot.
A nem mukodo szenzorok, szemetre valo kamera es vaku, meg a halk hangszoro altalanos problema, ami valoban meg lett beszelve a topikjaban, de en meg merem kockaztatni, hogy a gyenge minosegu kijelzo is altalanos ezekben.Ha mindezek ellenere neked megfelel, en azt elfogadom, de szerintem ugy hiteles egy beszamolo ha nem bagatelizaljuk el a komoly hibait, hanem leirjuk nyiltan hogy "igen, ez szemet benne".
-
anonym1s
őstag
válasz
alex89 #48911 üzenetére
Hali.
Nagyon elfogultan irsz a telefonodrol.
En is rendeltem egy vowney v5-ot, es az en elfogulatlan velemenyem, hogy ritka szemet telefon ez.
Van benne 5 szenzor, amibol 3 nem mukodik, es mint kiderult ez nem egyedi eset hanem altalanos.
A kameraja olyan szar, hogy meg eros fenyben is eletlen szemcses kepeket csinal, gyenge fenyben nagyon rosszakat, felhomalyban meg abszolut hasznalhatatlan. A video meg szarabb mert folyamastosan zoom-ol es rettento lassan, ezert a felvetel egy resze teljesen homalyos amig be nem fogja a fokuszt a kamera. A vaku meg viccnek is rossz, komplett hulladek. A kulso hangszorot siman tulorditja a galaxy s2 ugy, hogy a vowney-t szinte nem is lehet hallani. A wifi 2 vekony teglafalon keresztul kb 6 meterre a rutertol mar eldobalja a kapcsolatot.
A kijelzo fekete szintje olyan magas, hogy szinte vilagit a fekete, raadasul ha nem pont merolegesen nezem a kijelzot, meg emelkedik is. Allitolag a kijelzo IPS, OGS, de ezt eleg alacsony minosegben sikerult osszehozni.
Az akksi 18 orat birt nalam 5 ora 4 perc kijelzo idovel 100%-rol 2%-ra ugy hogy egyetlen sim kartya sem volt benne es csak a wifi volt bekapcsolva (gps es bluetooth kikapcsolva). Ez onmagaban jonak tunik, de a star n9599-hez viszonyitva eleg gyenge, mivel az 4 ora 10 perc kijelzoido utan meg 78%-on volt ket sim kartyaval bekapcsolt mobilnet, wifi, gps, bt-vel. Az emlitett n9599 kezben tartva hasznalat kozben minosegibb erzest is keltett bennem, mint a vowney.
A hatlapja olyan konnyen lejon, hogy alig kell fesziteni. Ha cserelgetnem benne az akksit (mivel rendeltem hozza egyet pluszba) felo hogy nehany het utan lotyogne a hatlap rajta, vagy rosszabb esetben le is esne.
A gps nalam is hamar befog 9-10 holdat de elesben meg nem probaltam.Tovabba nalam a kijelzo jobb also sarka kijjebb allt a hazbol mint a tobbi amikor megerkezett a telefon. Osszenyomtam ujjal es visszament a helyere de nehany ora hasnzalat utan ujra kijott, emiatt felo hogy nehany het vagy 1-2 honap utan az egesz kijelzo mozogni fog a hazban. Mtk droid tools nem tud kapcsolodni a telefonhoz, mert folyton eldobja az usb kapcsolatot.
A rendszer valoban gyors, akadasmentes, de ennyi pozitivum meg a 170 dollaros arhoz is keves, altalam abszolut nem ajanlott telefon.
Ja, a telefont a minideal-tol rendeltem, es kezbesites utan 3 nappal irtam nekik a problemakrol de azota sem valaszoltak. Ennek mar 10 napja. Ennyit a minideal-rol.
-
anonym1s
őstag
A ket kartya, nagyobb kijelzo, es joval alacsonyabb ar miatt akartam de ra kellett jonnom, hogy az olcso kinai telefonok hulladekok, a normalisabbak meg kozel olyan dragak mint egy normalis samsung.
Gondolkodtam hogy a ket szutyok (star n9599, vowney v5) utan kiprobalok egy zte v987-et utolso probakent mert allitolag abban mukodik minden, es jo a gps meg kamera is, de vegul lemondtam arrol is az ips kijelzo miatt. A samsung amoled kijelzoje utan egy kinai ips egyenlo a kinzassal. -
anonym1s
őstag
válasz
smokin #48419 üzenetére
Hali.
A jiayu s1 talan megkozeliti a galaxy s3-at, de a kijelzoje meg akkor is csak ips az s3 amoled kijelzojevel szemben, es meg nem is aruljak. A masik harom melyen az s3 alatt van. Az s3 amoled kijelzoje utan nem fog tetszeni egyetlen kinai ips sem, a kamera, vaku, gps es 900mhz 3G-rol nem is beszelve.
En a galaxy s2-t akarnam valami 2 kartyas kinaira cserelni, de az eddig nalam jart ket kinai telefon nem erdemelte meg hogy megtartsam az s2 helyett.
Szerintem nem eri meg lecserelni egyikre sem. -
anonym1s
őstag
Galaxy S2-bol kimasoltam a camera.apk fajlt, akartam telepiteni a vowney-ra de azt irja hogy telepites nem sikerult, de ugyanezt irja ha a galaxy s2-re akarom telepiteni.
Hogyan lehet ezt telepiteni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z390-E GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest