- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Google Pixel topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- One mobilszolgáltatások
- Magisk
- Poco M3 - felújított állomás
- Honor Magic V2 - origami
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tibcsi0407
félisten
-
válasz
Víz Elek #114821 üzenetére
A rom amit linkeltél, az módosított recovery-ből tehető fel. A gyári recoveryből men tudod feltenni.
Az adb drivert-t innen töltsd le és telepítsd. adbdriver.com
Az adb működéséhez elég ez a pár fájl: [link]. Ezt a könyvtárat kicsomagolod valahova, és megjegyzed.A módosított recovery-t ebbe az adb könyvtárba másolod.
Nyitsz egy cmd-t a windows-on (command line, parancssor)
elnavigálsz cd-vel az adb könyvtárba.
itt az alábbi parancsokat adod ki.
adb push mod-recovery.img /sdcard/.
adb shell
su -
dd if=/sdcard/mod-recovery.img of=/dev/recovery
reboot recovery
A dd parancs nem kérdez vissza! Végrehajt. Ha nincs hibaüzenet, akkor végrehajtja, és kiírja, hogy hány recordot írt.Elméletileg recovery-be indul újra.
Természetesen a fájl neve csak példa, nincs jelentősége a nevének és a kiterjesztésnek. mod-recovery.img helyett nyugodtan használhatod a bicskahegy.kuk fájlnevet is. -
raulicio
senior tag
válasz
Víz Elek #114835 üzenetére
nem kell futtatni az adb-t. Nyiss egy parancssort, navigálj az abd mappába (közben helyezd a recovery-img-t is ebbe a mappába és nevezd át recovery.img-re ha más neve van), tedd a telefont fastboot modeba és ha az adb mappában vagy a parancssorban akkor írd be, hogy "fastboot flash recovery recovery.img"
De sok ezer videós és pontokba szedett tutorialt találsz a neten. Ha meg ennyire nem ismered ezt , akkor inkább olvasgass még utána nehogy elronts valamit...
-
aytukabozs
addikt
válasz
Víz Elek #102034 üzenetére
Linkeltem a topicjait, ott jobban értenek hozzá...
(#102031) iMaverick
Emlékszel még milyen adatokat adtál meg a google-nak mikor regeltél?
Amugy az NNG oldaláról idéztem (na jó, nem szó szerint)."A SzülinApp letölthető a 10 nap alatt magyar iTunes illetve Google Play accounttal magyar IP címről. Mivel beállítható más nyelv is (angol, francia, héber stb. stb.) külföldiek is tudják használni."
-
aytukabozs
addikt
-
bupemko
senior tag
válasz
Víz Elek #101679 üzenetére
Screenshot alapján Android 4.3 az alapja
-
aytukabozs
addikt
válasz
Víz Elek #101679 üzenetére
Morelocale2;
Csak az appokat fordítja, magát a romot nem.
Tehát a menüben marad minden angol,
az appok nevei, és azok nyelve fordulnak csak le.A K900-at sajnos nem ismerem. Rohadtul tetszett a formája, de a neten terjengő inkompatibilitási híresztelések, meg a 2 éve még nagynak gondolt (most épp 5.5-ösök közt kutakodok
) mérete miatt nem mertem belevágni.
Sajnos szerintem akinek volt is, már kiszállt belőle valami újabb miatt, de remélem azért lesz valaki aki tud válaszolni a kérdés ezen részére is. -
WOT-H-A-C
veterán
válasz
Víz Elek #97317 üzenetére
Ez nehéz ügy! Az utolsó verzió ami hivatalossan jött rá az 4.2 volt, és onnan nem is támogatta tovább a készüléket a Lenovo.
Most így hirtelen 1 db 4.4-es romot google-ztam ki egy xda.-as linken de a link a semmibe mutat. Needromon is kevés rom van és mind 4.2 jellemzően nem multi
-
KamuMazsola
őstag
-
-
osztszoroz
aktív tag
-
pluhm
aktív tag
válasz
Víz Elek #72329 üzenetére
Én idáig a vodával használtam a netet, semmi különbséget nem tapasztalok a mostani DIGI (Telenor) net és a voda net között. Megyeszékhelyen lakok, mindenhol van 3G, ha kimegyek a városból, a voda is és a telenor is átvált 2G-re, EDGE-re egy-egy helyen... Itt részletesen boncolgatják a témát: [link]
-
-
válasz
Víz Elek #68019 üzenetére
Név: Telenor Online
APN: online
APN típusa: default,supl
MCC: 216
MNC: 01
Hitelesítés típusa: CHAP (vagy üresen hagyva)
Hozzáférési pont típusa: Internet vagy DefaultHa beállítottad, akkor az opciók (vagy menü) gombot nyomd meg, és ott mentés.
Mentés nélkül visszaírja az eredetit (pontosabban nem menti a módosításokat. -
Zeki
nagyúr
válasz
Víz Elek #64193 üzenetére
Első körben nem veszünk kínai klón telót, mert könnyen szívás lehet a vége.
Második körben itt van Hungobungo topikja, ahol az android magyarításról ír. -
EG0
aktív tag
válasz
Víz Elek #61332 üzenetére
Igen, én is kiszúrtam Tmallbox-os 5% kedvezményt mától, rendeltem is 1-1 db THL T5S -t és ZTE V956-ot.
Mindkettőnél kiemelkedőnek jónak vélem az ár/érték arányt: neves gyártó, 4 magos proci, IPS kijelző. A kettőért együtt fizettem szállítással és PayPal díjjal együtt 224 dollárt.
Vajon a THL T5S és a T5 kiegészítői (pl. tok) csereszabatosak? Ránézésre ugyanaz a készülék ház. -
GuruZone
őstag
válasz
Víz Elek #61338 üzenetére
#61345: Cifu, ha a kezemben lesz, egyből jelentek!
a csokiolvasztó teszt odavág
MT6592 True Octa-Core: Thermal Benchmark
-
válasz
Víz Elek #61338 üzenetére
Azért annyit hozzátennék, hogy amennyire én láttam, az eddig piacra került MT6592-es SOC-al szerelt telefonok mint 1664Mhz-en (kerekítve sokkal jobban hangzik: 1,7Ghz) ketyegnek, nem pedig 2Ghz-en.
A legnagyobb bajom amúgy az, hogy szép és jó az MT6592, de hamarosan várható az MT6595, immár LTE támogatással...
-
válasz
Víz Elek #57949 üzenetére
Ez esetben a 2GB RAM, MTK6489T, 6592-es procival szerelt készülékeket nézegesd leginkább, illetve ha a qualcomm procisokat nézed, akkor figyelj oda, hogy ne a 8225/8625Q változatokat nézd (nem vackok, de nem olyan erősek).
Sajnos ritka a két kártyás erősebb qualcomm procis készülék.
Ajánlom még a pandawill keresőjét, jól paraméterezhető. -
válasz
Víz Elek #57930 üzenetére
Galaxy Note 3 Duos
Galaxy S4 DuosDe van a HTC-nek is, pl a HTC One M7 802w, One Max T6 8060, Butterfly S 9060
Steelheart2
Nekem a Xiaocai X9 nagyon szimpatikus, jobban tetszett, mint a Jiayu G3 variánsok, azt is meglesheted a felsoroltak mellett. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Beszámítás! Apple iPad 11 2025 128GB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest