- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Google Pixel topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- One mobilszolgáltatások
- Magisk
- Poco M3 - felújított állomás
- Honor Magic V2 - origami
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
-
alexw801
senior tag
-
-
RVR400
veterán
válasz
nash13 #86546 üzenetére
Már írtam...
Kalibrálni nem lehet, szerintem ez gyári fícsör lehet, amik nálam vannak, azok is ilyenek, hogy néha mintha nem lenne 100-as az érzékelés. -
KTU
addikt
válasz
nash13 #85470 üzenetére
Akkor gondolom még CWM/TWRP sincs fenn?
scatter file, CWM/TWRP van?
ha nincs [link] T vagy C verzió !!!!!!!!!!!!!SP Flash Tool V5 scatter file betallóz, csak a recowerynél hagyod a pipát, választ "donwnload only" és felül katt a Download.
persze előtte driverekSD kártyára másol 4.4Root.zip
Recowery indít, töltőre dug, pover és hangerő + gomb nyom 1xre,
instal root.zip, újraindul, kész. -
Laza...
addikt
válasz
nash13 #85470 üzenetére
Rootgenius? 27% körül megáll, de dolhozik. Vagy 2x OK-zni is kell, mellette legyél (vagy 5 perc, lassú)
-
TedThomas
aktív tag
válasz
nash13 #84563 üzenetére
Hát nem kicsi készülék. Először én is meglepődtem rajta és kicsit nagynak és robosztusnak tartottam.
De megszokás kérdése. Már fel se tűnik.Wifit nem tudom hogy lehetne tesztelni. Routertől két falra ülök, minden jó. Valamelyik nap spotifyt hallgattam a teraszon,5-7méter + nagy fal, egyszer se akadt. Olyan átlagos gondolom ezért az árért.
-
rebuilt
tag
válasz
nash13 #83811 üzenetére
Próbáld meg feltenni a HikeOs t vagy a Lewa os t mindegyikben van magyar nyelv és mindegyik elég jó a Lewa t Indiant és társai fordították egyébként pedig jbart tal lehet magyarosítani amelyikben nincs magyar .A gyári verzioval (official) vigyázz mert valami gond van vele.
-
Sunnam
tag
válasz
nash13 #77216 üzenetére
Összességében meg vagyok vele elégedve. Én nem próbáltam zárképernyőt cserélni így abban nem nyilatkozom. Az alsó gombokkal nekem csak annyi a bajom, hogy a megvilágítás olyan féloldalas, pontosabban a gombok (és alatta a csíkok) bal 2/3-a világít csak, onnantól halványul. De 100 dollárért elviselem, más telefonoknál még ennyi sincsen.
-
válasz
nash13 #74393 üzenetére
Milyen app-ok nem tűntek el?
Azok amelyeket itt felsoroltam?
Mert ha azok közül az eltávolítandók közül marad rajta valami, akkor meg kell nézni, hogy miért.
Ha nem azok maradnak rajta, hanem a felhasználó által eltávolíthatóak, akkor az user error.Ezen kínaszoft eltávolító célja ugyanis _kizárólag_ a gyanús app-ok eltávolítása, nem más, a forgalmazó/gyártó által felrakott programok.
-
steve1977
tag
-
-
-
Micsek
csendes tag
-
Dermesztő
aktív tag
válasz
nash13 #26916 üzenetére
az Antelife egy ukrán cég. Vebáruházzal, és bolttal. Kizárólag kínai tellókat forgalmaznak.
Azért komoly, hogy nem vállalnak garanciát.AZ Aliexpressről rendelt már valaki ? Írják az Ioceánhoz hogy 5.75 dollárért a UPS 3-8 nap alatt elhozza.
Érdemes akkor úgy rendelni, és nem kell rá hetekig várni. -
-
hungobungo
senior tag
válasz
nash13 #26789 üzenetére
Hát... lehet hogy csak lecsúszott az érintőpanel szalagkábele, meg kéne nézetni egy telefonszervízben, vagy valakivel aki ért hozzá.
Esetleg az nem lehet, hogy több TP verzióval szállították, és az ismerősöd rossz firmware-t flashelt rá?
Még az is lehet, hogy megsérült a TP driver és nem tölti be a rendszer, egy boot.img és egy system.img flashelés nem árthat... -
robertone2
tag
válasz
nash13 #25095 üzenetére
UPC 1 gb 1890
de ha rászánsz még egy ezrest havonta akkor már
vodafon 3 gb 2 790Ezeken gondolkodom, 1 gb is sok mindenre elég 3 meg torrenten kívül szinte mindenre, de amúgy is van kábeles otthonra szóval ennél nem nagyon kell több...
-
hajduzoli
csendes tag
válasz
nash13 #21726 üzenetére
Szerintetek mennyire merjek rendelni a www.everbuying.com oldalról?
Most mindenki kap egy 50 dolláros kupont és ingyen szállítást. Gondoltam berendelném tőlük a Zopo ZP 810-et.Kuponnal most 199 dollár és ingyen posta lenne. Az már elég baráti ár. Ami fura hogy a Fekete 281 dollár a fehér 249 dollár -
nash13
aktív tag
válasz
nash13 #21651 üzenetére
Szerintetek ez működhet jbart nélkül simán CWM-ből telepítve Miui V4-nél?
[translate] -
szabof1
őstag
válasz
nash13 #21557 üzenetére
Úgy emlékszem, pont náluk olvastam azt, hogy 150 USD felett csak gyorspostával küldik a rendeléseket.
Szerk:
Meg is van (a termék oldal alján):
"Before order Notice:
For cell phone Over 150USD please choose DHL ,FEDEX OR EMS, we are not accept to send by mail post ,because the post is easy lost and takes long time . For DHL Fedex Only can ship 1 battery,If original package including 2 battery,you can comments in order you need second battery b post.if you have any question to sales@mixeshop.com." -
peter76bp
aktív tag
válasz
nash13 #19836 üzenetére
Működgetnek, csak legyen készleten amit venni akarsz. Rendeltem 17, 21, 26 és mind úton van. Bár a 17-ieket később indították el mint a 21-it, de azok aliexpresses rendelések hosszabb processing time-mal. A másik kettő Mixeshop és Linkdelight. Ezek üzemelnek az biztos. Posta meg minden lett HK CN SG
-
-
smkb
őstag
válasz
nash13 #18736 üzenetére
Az 512-esekben 5MPx-es kamera van. Amúgy totálisan mindegy, hogy 8Mpx, vagy 5. Pont ugyanolyan "minőségű" képet csinálnak. Ez ne legyen számodra mérvadó, mert pont ugyanolyan pocsék a 13mpxes kínai belpiacos teló kamera képe mint az 5mpx... mind olyan mnitha 2mpxről lenne interpolálva.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibás! Dísznek, Porfogónak, tesztkártyának vagy böngészni! Asus Rog Strix RX 470 4GB Videokártya.
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Dell Precision Workstation ultrabook 5560, 5550, 7510 i7, 6-11. gen. Nvidia 4k Touch, gar
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 OC 8GB NZXT H400 fekete Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest