- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Yettel topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- iPhone topik
- Apple Watch
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Telekom mobilszolgáltatások
- 6 év biztonsági támogatást ígér a Motorola
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bubu256
tag
válasz
konigjanos #110507 üzenetére
Redmi Note 2-ben is van infra!
-
törölt tag
válasz
Nubia Z7 Max. -ban biztos, mert elsőre azt néztem ki magamnak, csak a B20 -on elvérzett.
-
KTU
addikt
válasz
-
z0d1AK
nagyúr
válasz
konigjanos #65413 üzenetére
Ez igazából az androidos pro usereknek egyáltalán nem újdonság, régóta így van. Kb. az első androidosoknál lehet ez újdonság akik még nem rootoltak, nem cseréltek ROM-ot, stb.
-
poffsoft
veterán
válasz
Ugyanezt a többi adatnál is próbáld ki
RBJ: jó gyorsan tapizzad!
-
RBJ
addikt
válasz
nálam nem megyen
-
Upo
addikt
válasz
konigjanos #64832 üzenetére
Energiatakarékosság miatt nincs is, nekem is mindig be van kapcsolva. Max. ha valakinek üldözési mániája van vagy rejtegetni akarja a google elől a PONTOSABB helyét (Mobilhálózatból, közeli wifi ssid-kből meg a felhők vonulásából amúgy is tudja
).
-
Upo
addikt
válasz
konigjanos #64828 üzenetére
És akkor mi van? Nem azzal kapcsolod ki meg be a gps-t, az csak egy engedélyezés hogy a programok használhatják vagy nem és ha igen akkor bekapcsolják amikor kell. Ha "be van kapcsolva" a gps akkor sem fogyaszt addig amíg valamelyik program nem akarja használni.
-
madrac
senior tag
válasz
konigjanos #64759 üzenetére
Persze. Nyilván az a Cubot One is gyártási hibás volt amit én próbáltam nemrég (6589T). De teljesen mindegy, hogy hogy nevezzük, lutri az egész. Nagyon nagy lehet a szórás. Thl W8-al is persze csak én szívtam meg. Nyilván az is véletlen volt.... Vajon a Haier W910-re, ami nem MTK, vajon miért nem panaszkodik senki GPS-re? Pedig az is kínai.. De persze nyilván ez is csak véletlen. Nem akarok vitatkozni, elnézést, csak hangosan gondolkodtam...
-
t420s
aktív tag
válasz
konigjanos #64759 üzenetére
aha. érdekes módon nálam ez zsinórban a harmadik mediatek mobil más-más gyártóktól amiben a gps egyszerűen halott.
érdekes.akit érdekel: zopo cubot xiaocai (bizony az egekig magasztalt xiaocai)
.gyártási hiba mindenhol előfordul.
-
steve1977
tag
válasz
konigjanos #64749 üzenetére
Már meg is rendeltem
-
svgyula
addikt
válasz
konigjanos #64447 üzenetére
Én még látok egy zöldet is
az meg állandóan világít
Ez az új tred lesz?
-
detroitrw
addikt
válasz
konigjanos #63424 üzenetére
sajnos olyan opciót nem találni a telefon-nál, hogy beállítások vagy beszédhívás ....
esetleg valami alkalmazást nem lehet felrakni amivel jobban bele lehet nyúlni a beállításokba?
-
hungobungo
senior tag
válasz
konigjanos #63893 üzenetére
A mediatek még csak-csak megcsinálja a 4.4-et előbb-utóbb, de ha a gyártók nem veszik át, lesheted.
Szerintem egyébként az Android 4.2.x stabil és modern verzió, még évekig kitart, nem olyan nagy a különbség, mint a 2.x széria utáni 4-es verzióknál. Nem kell bepánikolni, ha esetleg a most vásárolt telót soha nem frissítik felsőbb verzióra. -
tihibaby
senior tag
válasz
konigjanos #63862 üzenetére
Azt hiszem,erre csak annyit lehet reagálni hogy:
-
Zeki
nagyúr
válasz
konigjanos #63529 üzenetére
Bakker!
Ezek tényleg még ennyit sem bírnak?
A még nyomógombos Nokia okostelóm (E52) már annyiszor esett le mindenféle módon és magasságból, hogy megszámolni sem tudom. Az összes max hiba ami ekkor jelentkezett, hogy hátlap leesett, meg akku kiesett.
Összerak, és működik ahogy kell. Komolyan nem merem így lecserélni... -
Killerlaca
senior tag
válasz
konigjanos #63529 üzenetére
Bocsi!
Köszönöm!
-
Komplikato
veterán
válasz
konigjanos #63500 üzenetére
Vessétek rám a követ, de miért nem mindegy mezei usernek melyik App Storeg-ből veszi meg a programot?
Ráadásul a Playen kívül van egy rakat hely, tegnap pl. egy halom játék ingyenes volt Amazon boltjában, van Opera Apps, meg még egy rakat. -
aytukabozs
addikt
válasz
konigjanos #63513 üzenetére
miért neked úgy tünik a nokiánál számít az ilyesmi?
körmükszakadtáig kapaszkodtak a nyomorut symbianjukba, és mikor látták hogy elhúz melletük a piac, még akkor sem sikerült nekik okosan váltani....
-
aytukabozs
addikt
válasz
konigjanos #63510 üzenetére
Úgy érted droidosban? Mert vannak olyan elméletek hogy csak arra kell a Nokiának az android, hogy a WP felé tolja az embereket.
Éshát erre utaló jel hogy van is droidos telefonjuk, meg nincs is... -
Upo
addikt
válasz
Már a Here maps apk-t és környékét is kezdik hegeszteni
-
aytukabozs
addikt
válasz
hát ez várható volt.
kicsit impotens ötlet egy androios teló ami pont az oprendszer egyik fő pozitívumától fosztja meg a felhasználót...
Remélem előbbutóbb portolnak rá valami slágerandroidot, MIUI pl...linked van?
[szerk.]
OK megvan! -
válasz
konigjanos #63396 üzenetére
Szia!
Számítani számít persze, s ez tetszik a legjobban, de az 1G ram nem lesz kevéske? (jó, a defyom fele annvival megy, de az sem ma volt hogy megvettem...)
Üdv. core2
-
citkar
addikt
válasz
konigjanos #63165 üzenetére
Mintha rebesgették volna, de konkrétumokra nem emlékszem, de annyi hír van róla (az MTK-ról) a hat magostól kezdve az újabb 8 magosig, hogy csak na...csak érjenek el ide.
-
Evita85
tag
válasz
konigjanos #63127 üzenetére
Nem rootolt a készülék. Mondjuk a gyerek tabletnél nem is lényeg
De nagyon profi a készülék..
Nagyon jó, tele jó kis játékkal
-
Attee88
csendes tag
válasz
konigjanos #63102 üzenetére
Oh, köszönöm, eszembe sem jutott...
Csak ahhoz, hogy mentést csináljak, root-olni kell. Ilyenkor nem a rottolt rendszerről csinálok mentést?
Elég egyedi a telóm (Jiake i9500W MT6572), nem találtam hozzá leírást, csak általánost.
És így nem merek belefogni. Tudod olyan fajta ember vagyok, akinek egy 20eFt-os kínai telefonra is hónapokat kellet gyűjtenie, és így ha elrontom, nem nagyon van lehetőségem másikat venni. -
mong08
tag
válasz
konigjanos #62593 üzenetére
A sorok nekem sem voltak meg.. én beírtam őket..
De az enyém 6589.. és müxik..
Nem mondom,hogy hűha.. de tény, jobb lett a led. -
Upo
addikt
válasz
konigjanos #62560 üzenetére
Nem aktív mind a kettő hanem felváltva küldi fel a kártyákat a hálózatra egyszer az egyiket, egyszer a másikat ésezt ismételgeti másodpercenként 20-szor 50-szer vagy valahányszor, azt pontosan nem tudom.
Ezért elég egy imei, sosincs fent egyszerre a 2 kártya ugyanazom az imein, a rendszer annyit lát hogy cserélgeted a simkártyákat (igaz hogy Q gyorsan) dehát azt nem tilos. -
mobilamb
csendes tag
válasz
konigjanos #62131 üzenetére
Dulva. Úgy tünik a copy-paste-em Ponciusz-Pilátusz leinkalnációja.
-
tiko76
aktív tag
válasz
konigjanos #62114 üzenetére
Nekem sincs ilyen sor benne.
-
doongoo
addikt
válasz
konigjanos #62108 üzenetére
állítsd át Read-Write jogosultságra
-
svgyula
addikt
válasz
konigjanos #62003 üzenetére
Szia! Végigolvasva a cikket biztosan nem lesz hozzá elérhető googleplay!
Az is csoda, hogy android fut rajta hiszen a nokia a microsoft tulajdona.
Valószínűleg ezzel akar betörni az android piacra mivel a saját winmobil OS elég tré!
Vett egy "occó" OS-t aztán majd megy a soha véget nem érő buheráció, pont úgy mint a windows-nál.
Nem csodálkoznák azon ha pár hónap múlva kihoznák ugyanezt a készüléket winmobil OS-el és jönne a duma, hogy az android ilyen meg olyan de BEZZEG EZZEL MÁR HÚ DE JÓ!
Az viszont biztos, hogy root jogot nem fogsz egyszerűen kapni a telefonra erről gondoskodnak lesz jópár tégla mielőtt bárkinek sikerüni fog. -
válasz
konigjanos #62001 üzenetére
110 US$-os árért azért nincs túl nagy választék 1 GB-os Android telefonokból, és azért hiába olcsó kategória, a gyártási minőség (remélhetőleg) marad a Nokia szinten... Szóval ez még akár jól is sülhet el. A Google Play kiírtása viszont ön-tökön-szúrás esete...
-
Maximum1
őstag
válasz
konigjanos #62001 üzenetére
"azonban tudni kell, hogy nem lesz rajta elérhető a Google Play és más Google szolgáltatás sem"
De nagy dobás! -
mgtom
csendes tag
válasz
konigjanos #61048 üzenetére
Az enyém is ilyen a gyári rommal.
A ps szensor kalibrálás szintén failed
Megoldást nem találtam a problémára, igaz nem is nagyon kerestem -
Bferibörs
addikt
válasz
konigjanos #60981 üzenetére
bingó
-
apacska23
csendes tag
válasz
konigjanos #60937 üzenetére
tehát hogy tisztán lásuk a gondokat a következök történtek megvetem a telefont tökéletesen müködöt rajta minden ....az egy gondom volt a telefonnal az hogy a belsö tárolo két felé volt szedve gyárilag és ez volt az egyetlen egy szépséghibája a telefonnak ....én meg a neten találtam leirást a belsö tárhely egy patriciozásának lehetöségéröl....csak nem figyeltem hogy nem a gyári e3 recoverivel kéne csinálni hanem cwm el ...végülis sikerült a patriciozás csak onnantol kezdve a 2 simel elöjöt ez a gond meg a memoria kártyát se látta .....elvitem tehát a telefont egy haverhoz aki ért hozá hogy csinálja meg.... ujra is kellet raknia a telefon szoftverét meg is csinálta feltete a cwm recoverit is meg a gyári 4.1.2 es romot is és szinte minden megjavult csak a sim probléma nem ....mondot olyant is hogy a 30 as kártyát kéne kicserélni u simre mert elég régi már és azé nem müködik ...de nemtudom elhinni hogy ez a gond mert elöte tökéletesen müködöt és a 20 as kártyával van gond illetve a 2 es sim el mert a 30 as kártyával nincs térerö ...a 20 as van benne akor van térerö is meg a mobilnet is megy rendesen csak ép telefonálni nem lehet
-
válasz
konigjanos #60937 üzenetére
Ha a820 és az általam portolt recovery van rajta (mint kiderült az van rajta), az nem nyúl az imei-hez.
Egy nem megfelelő rom telepítése azonban okozhat gondot.
Kivizsgálása folyamatban az a820 topikban. -
apacska23
csendes tag
válasz
konigjanos #60933 üzenetére
nincs .....ahol írja a hálozat nevét hogy telekom az helyet érvénytelen imei t ir
-
mong08
tag
válasz
konigjanos #60774 üzenetére
CUBOT ONE , (vagy TS7 tudja a fene mi is ez hivatalosan..) max.10 másodperc jelen van a GPS és 2,9 méter pontosságot ír..
Ja.. régi MTK6589 procival.. -
Jakuu
őstag
válasz
Nos az mar kisse draga GPS-nek hasznalva, mert ilyen erovel vehetnek egy Garmint is akar meg terkepekkel, abbol az arbol.
A 967s meg talan a maga 30 ezrevel beleferne, bar gondolom a sarc meg rajonne behozatalnal.
Ezert kerdeztem, hogy valami olcso, de meg viszonylag gyors telefon kene, aminek a GPS reszenek kellene jonak lennie. -
válasz
Ezt - és a v967s-t is - alá tudom támasztani
-
Crytek
nagyúr
válasz
Semmi köze hozzá elméletileg!
-
fil
őstag
válasz
konigjanos #59255 üzenetére
Ha azt megveszi valaki az miért lenne warez? Azt meg honnan tudod megállapítani ,hogy valakinek nem az van a gépén? Ettől kezdve vehetjük úgy ,hogy van androidra ,tehát nem warez.
-
overland
aktív tag
válasz
konigjanos #58426 üzenetére
köszi, ez is jó!
láttad valahol jó áron? -
mtibi55
tag
válasz
konigjanos #58284 üzenetére
Köszi sikerült.
-
GeriCool
aktív tag
válasz
konigjanos #58245 üzenetére
Sajna azt nem írtam, hogy kintről nekem nem játszik. Itthoni vásárlás, gari + számla csak. Pedig vonzó a kínai piac. Eredetileg egy Concorde 5000-t néztem ki. Csak gondoltam, hogy 60k ár helyett nagyot lehetne fogni. Gondolom ahhoz képest azért sok kompromisszummal.
-
gyűrű
addikt
válasz
konigjanos #58063 üzenetére
A megjelenő beállítások telefon, ill. rom függőek. Nálad az a menüpont nem elérhető.
-
colonia
senior tag
válasz
konigjanos #58063 üzenetére
Nekem ilyen:
-
colonia
senior tag
válasz
konigjanos #58061 üzenetére
De arról a részről pont nem mutattál képet, hogy hogyan néz ki.
-
colonia
senior tag
válasz
konigjanos #58058 üzenetére
Nekem már régóta benne van de most a legújabb van fent. Innen letöltheted:
GravityBox_JellyBean_2.9.1.apk -
colonia
senior tag
válasz
konigjanos #58056 üzenetére
Nekem a Fényerő szabályozás enged... alatt van.
-
peter76bp
aktív tag
válasz
konigjanos #58054 üzenetére
Állapotsáv módosítások --> Jelszint ikonok automatikus elrejtése
-
válasz
konigjanos #58010 üzenetére
Nem fogod tudni. Ha halovány, akkor az halovány is marad.
Amúgy a Gravitybox tényleg nagy találmány (program). Ez az egy, amiért nem vonyítok a CyanogenMod Mediatek-es hiánya végett.
-
tolvaj!
őstag
válasz
konigjanos #57983 üzenetére
Akármelyiket teszed fel lefrissül, ha engedélyezd. Az xposeden belül írja, ha egy modulhoz, vagy magához az xposedhez van frissítés.
-
válasz
konigjanos #57951 üzenetére
Az sd-ext-tel ne foglalkozz (további ext partíciót keres a fizikai sd kártyán.)
Ha a mentés mappában van blob könyvtár, akkor ott van a mentési fájlok nagy része.
Lehet más módot is választani, mégpedig a tar típusú mentést.
Ehhez a CWM-ben:
backup and restore -> choose default backup format -> tar
Ezek után már tar-ban ment. -
konigjanos
senior tag
válasz
konigjanos #57951 üzenetére
erre nincs valami ötlet? google dob ki találatot, de megoldást még nem láttam...át kell particionálni a tárhelyet?
-
han_lev
senior tag
válasz
konigjanos #57862 üzenetére
Próbálom...
-
Mr.Csizmás
titán
válasz
konigjanos #57789 üzenetére
mi volt a megfejtés, ha szabad kérdezni?
-
szili.tamas1
senior tag
válasz
konigjanos #57792 üzenetére
Még véletlenül se töröld egyiket se. Amúgy sanszos hogy a zipben a mappa tartalma van.
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz
konigjanos #57767 üzenetére
és nincs is root joga a programnak hozzá?
@padi68: hűha... na kezdjük:
legyen min. 2 nap az üzemidő
bármelyik elmegy 2 napot, ha repülőben van az asztalon... relatív a 2 nap üzemidő, mint fogalomlegyen 2 év gyári garis.....
ilyen nincs (tudtommal) -
CoolBoy323
nagyúr
válasz
konigjanos #57765 üzenetére
nem örökre, hanem amíg be van dugva
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz
konigjanos #57763 üzenetére
root jogokat adtam a telefonhoz
megkapta
-
vadkörte
addikt
válasz
konigjanos #57718 üzenetére
Én azért kipróbálnám az a SIM-et egy másik - akár kínai, akár nem - telefonban. Meg egy másik SIM-et a Tiédben.
Érdemes lenne lekérni a telefon IMEI számát is - *#06# - ha kiírja az IMEI-t, amit összevetve a dobozán lévővel egyezést tapasztalsz, akkor véleményem szerint nagy gáz nem lehet. Ha nem ír ki IMEI-t vagy nem egyeznek, na az kellemetlen... Vissza lehet írni az eredeti IMEI-t, de ebben nem vagyok - hál' Isten - jártas.
Ha van IMEI és/vagy másik kártyával, vagy a SIM-et mozgatva működik, akkor a SIM slot-ban lévő kártyát "ékeld ki", mert vékonyabb a kártya, mint a kínai SIM-ek. -
GZoli7
senior tag
válasz
konigjanos #57723 üzenetére
Az IMEI-k hiánya nem a SIM miatt van.
-
hzx0
aktív tag
válasz
konigjanos #57731 üzenetére
Tárcsázoba *#06# irod? Ha nem boldogulsz 16 után keres pmbe kigenerálom neked
-
szili.tamas1
senior tag
válasz
Csinálj factory resetet, nekem az a850nél megoldotta.
-
Mr.Csizmás
titán
válasz
konigjanos #57723 üzenetére
biztos?
mert én T-s vagyok.
-
Mr.Csizmás
titán
válasz
konigjanos #57721 üzenetére
bemész az ügyfélszolgához, és kérsz egy új simet. elvileg ingyen cserélik. nekem is volt ilyen problémám, még korábban.
-
GZoli7
senior tag
válasz
Pont az a probléma.
-
válasz
konigjanos #57595 üzenetére
Sebaj, itt egy módosított CWM: [link]
md5sum: bf83f7593c12065256975590788dfbc7Ami pedig a "nem megy fel"-t illeti, a fájl ugye .rar
Ebben van egy update_1226 könyvtár. Na már csak ez miatt sem fog felmenni, mert itt nem ennek kellene lennie, hanem annak a könyvtárstruktúrának, amit a update_1226 könyvtár tartalmaz, tehát ezt:
Na ezt kellene zip-ben tálalva CWM-ből telepíteni.
Azonban a te recovery-dből ez nem fog felmenni, mivel nem jó benne a termékleírás, és a ROM frissítő szkript azt bizony - helyesen! - tartalmazza.
Ha ez még mind nem lenne elég, akkor még csavarnak rajta egyet:
A partíciókiosztás sem korrekt az eredeti recovery-ben (bár a gyári recovery-k esetén ez mellékes...), mert a 6-os partíciót nevezi system-nek, holott a 6-os partíció a cache. A tényleges system az 5-ös.
Hasonló jelenség már okozott galibát máshol, eltűnt imei számot "generálva" (itt kicsit szerencsésebb eset áll fenn, mert nem a protect_s-re írna, hanem a cache-re)Szumma szummárum, a telepítőt is érdemes átalakítani, valamint a CWM recovery-t is érdemes lecserélni.
Hát nem egyszerű ez a Tronsmart család...
Ha már van fent CWM recovery, legalább azzal ments gyorsan egyet, abban a partíciókiosztás legalább jó.
-
HisHis
csendes tag
válasz
konigjanos #57591 üzenetére
Esetleg gyári oldalon levő?
Ps: Bocs látom ugyanaz lesz
-
válasz
konigjanos #57591 üzenetére
Teszek egy felelőtlen igéretet. Megnezem hogy kehet-e gyartani cwm recovery-t neked .
-
Brain75
senior tag
válasz
konigjanos #57587 üzenetére
-
svgyula
addikt
válasz
konigjanos #57569 üzenetére
Van egy kérdésem! Próbáltad már úgy, hogy akku kivesz a hang+ benyom közben a számítógépre rádug közben nyomva tart!! (nem egyszerű!) és akkumulátor berak gomb még mindig nyomva?! A gt99-nél csak így indult el!
-
válasz
Az első linked az 6589-es telefonhoz van! Fel ne rakd!
-
válasz
Ha jól láttam, akkor az első linked valóban flashtool-os ROM, a másodiknál azt írják, hogy TF-card-os, tehát recovery-ből telepíthető (firssítés).
-
válasz
konigjanos #57562 üzenetére
Nos a CWM mérete jó, <6MB.
A bele viszont már nem egyértelmű. A termékkód nincs benne, így nem tudni, hogy mihez készült eredetileg. Ez biztosan orosz forrásból származik, ennyit sikerült kideríteni.
Azt sem tudjuk, hogy melyikhez készítették. 6589 vagy 6582.Mielőtt bármit csinálsz, ments!!!
Flashtool-hoz driver: [link]
Ha rossz ROM-ot teszel fel, akkor megmakkanhat az egész telefon!
Honnan származik a ROM amit fel akarsz tenni?
Ha ennek a ROM-nak a recovery-jét megosztanád, akkor lehet, hogy abba is belenéznék. -
válasz
konigjanos #57559 üzenetére
Tudod linkelni a cwm-met? Belenézek.
Mé egy kérdés: a legfrissebb MUT-tal próbálkoztál? Mert csak az tudja az MT6572/6582 platformokat.
-
válasz
konigjanos #57557 üzenetére
mtk tools-al.
MTKDroidTools-zal, vagy MobileUncleTools-zal?
(Az mtk tools ugyanis más.)de azóta gyáriba se tudok belépni, próbáltam másikat feltenni ugyan így, de semmi. ötlet?
Fontos tudni, hogy csak a saját telefonodnak megfelelő recovery-t szabad feltenni, egyéb esetben használhatatlan lesz a recovery, mint a jelen eset is mutatja.
Megint veszélyes, ha 6MB-nál nagyobb a recovery mértete. Ezt sem árt tudni.Aztán már a sim-et sem látja...mit csináljak?flash tools-al tudom frissíteni a softvert, hátha rendbe jön?
Elméletileg a recovery-nek nincs köze a futó rendszerhez.
Flash-elni lehet, szabad, de nem előzetes ellenőrzés nélkül. Illetve semmiképp se flash-elj, ha nincs legalább kétféle mentésed a telefonról. Még a félig működőre is értve.Kérdés:
Van-e valamilyen mentésed? Pl. MTKDroidTools-os, vagy Flashtool-os? -
gipsztigris
addikt
válasz
konigjanos #57458 üzenetére
Olvass vissza! Már kitárgyaltuk.
-
poffsoft
veterán
válasz
konigjanos #55858 üzenetére
nem feltétlenül. De sajna előfordul ennél jóval hosszabb is..
-
KurtCobain
őstag
válasz
konigjanos #55483 üzenetére
Főoldalon, bal oldalt. De ha rákattolok, az e heti jön be.. -
drr
őstag
válasz
konigjanos #55357 üzenetére
Igen, már írtad, viszont nem egy ismert darab, attól félek, ha gondban leszek vele, egyedül maradok... Nem tudom hardveresen is mennyire megbízható. Sehol egy teszt, sehol semmi vásárlói vélemény, ROMok tekintetében is gyenge a helyzet... Pedig nagyon tetszik...
-
citkar
addikt
válasz
konigjanos #55134 üzenetére
Igen, így ha ragaszkodik a P780-hoz német amazon és ebay, néha ott kifogni egy-egy jó kínai telót.
-
citkar
addikt
válasz
konigjanos #55124 üzenetére
Hát ÁFA nélkül pl német webshopban érdemes nézelődni, ami a raktárukon van az ugye EU-n belüli, ÁFA és vám mentes. Egyébként német ebay-t és amazont ajánl valaki, ahol kifoghatsz jó telókat, jó áron.
Kínából csak ÁFA-val gyakorlatilag.(#55125) balazs1022
Én nem láttam még ilyen tulajt, de az árát valószínűleg megéri. -
konigjanos
senior tag
válasz
konigjanos #55123 üzenetére
Bocsánat, lejárt a szerkesztési idő: lehetőleg áfa mentesen...
-
hungobungo
senior tag
válasz
konigjanos #33753 üzenetére
Nekem nemrég ajánlotta az "eredeti kínait' a haverom, ugyanez kottára, úgy emlékszem hogy iNew i4000 FHD a neve, van hozzá két akksi, egy 1750 és egy 2550mah (vastagabb hátalappal), 230$ környékén lehet kapni.
-
hun_gery
aktív tag
válasz
konigjanos #25011 üzenetére
-
GIJoe
addikt
válasz
szerintem pedig ilyesmi
-
azerazer
csendes tag
válasz
Csak itt találtam:
http://www.cwell-hk.com/products/DISCOVERY_V5.aspx -
hunaqua
addikt
válasz
http://www.aliexpress.com/wholesale?SearchText=discovery&catId=0&initiative_id=SB_20130425112310
-
gipsztigris
addikt
válasz
-
imicip
csendes tag
válasz
konigjanos #21853 üzenetére
Kamera ügyben privi ment...
Köszi -
nash13
aktív tag
válasz
konigjanos #22029 üzenetére
Nekem most adw ex van fenn de úgy emlékszem az eredetin a display menüben az első sorban kell egy pipát kivenni és eltűnik.
öööö lehet hogy az adw-ben volt
adw settings/képernyő beállítások/actionbar design (pipa ki)
Lehet az eredetibe is valami ilyet kéne keresni... -
fil
őstag
válasz
konigjanos #21914 üzenetére
"...elvileg ez tök lassan vált..." Gyakorlatilag is.
-
Botigta
aktív tag
válasz
konigjanos #21853 üzenetére
Én epekedve várom, előre is köszönöm!
botigta@gmail.comKöszi,
Botond -
sasa311
veterán
válasz
konigjanos #21772 üzenetére
Biztosan valami hasonló, mert nincs torkolattűz, az igazi M16-nak pedig van - nem is kicsi.
PNandi
Te a dual active funkcióra gondolsz. -
Killerlaca
senior tag
válasz
konigjanos #21366 üzenetére
Nekem az a Gombás Theme tetszik rajta....
-
suney83
csendes tag
válasz
konigjanos #20519 üzenetére
Hello.Megcsináltam de akkor is ugyan azt csinálja és nem jövök rá miért van ez.Ha mozgatom néha megjelenik és elég rossz így lerakni.Próbáltam utána keresni mi lehet az Als_ps, de nem találtam semmit róla.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- E-roller topik
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Sweet.tv - internetes TV
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Suzuki topik
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Hálózati / IP kamera
- Nintendo Switch 2
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Google Pixel 9 Pro 5G 16/256GB Szürke Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- iPhone XS Max 64GB LEÍRÁST OLVASS!
- Bomba ár! HP ZBook Studio G5 - XEON I 32GB I 512SSD I Nvidia I 15,6" 4K DreamColor I Cam I W11 I Gar
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- MSI CYBORG 15 A13V
- Honor Pad X8a 64GB Wifi,1 év Garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest