-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dominó85
addikt
-
Atomgeszi
nagyúr
Jó annyira akkor lehet tényleg nem régi.
Én mikor már éve nézegettem a telefonokat már lett volna webshopba elérhető, de lehet akkor keverem tényleg a sok Jiayu között(na meg azoknak is van dátumuk és késnek 3 hónapot)
Lehet nekem főként a kis kijelző miatt idegen és gyenge, de hát igazad van, Én magamból indulok ki.
Igen, 50+, főként ezért is megy nehezen a váltás, de muszáj lesz. Viszont a keret korlátozott sajnos 20-30 körül. Azért maradtunk ennél. Megpróbálja, ha nem jön be, még válthat WP-re.(#85828) WOT-H-A-C
Az már nálam külön mondat, teljesen elzárva a G2F-től, csupán arra akartam célozni, hogy ha létezne is olyan telefon amiben 4gb ram van, akkor azt is képes lenne kiakasztani.
-
Atomgeszi
nagyúr
Hát az egy dolog,hogy most tesztelik itt, viszont már a piacon van elég régóta, és tudomásom szerint nem érkezik hozzá frissítés. A másikak meg eleve(elvileg) már a friss szofttal jönnek. Persze lehet, hogy ez lesz a befutó ettől függetlenül. Majd a dummyk döntenek, minden nehéz lesz neki elsőre.
(#85824) WOT-H-A-C
Mint láthatod(vagy nem) vesszővel elválasztottam az állításokat, és előtte kiemeltem, hogy a ram mennyisége mennyi.
De köszönöm az észrevételt!
-
Atomgeszi
nagyúr
Tudom Én is, de a G2F elég régi darab, se frissítés, se nem valami erős vas. Szerintem édesanyám képes lenne az első nap elhasználni így is 4 giga ramot mindenféle cuccal, talán az erősebb hardvert és újabb szoftvert kevésbé fogja kiakasztani.
Csinálok pár karton dummyt, aztán kézbefogással fog eldőlni melyiket szereti majd anyus. -
Mottie
őstag
-
-
wwenigma
Jómunkásember
Az elektronikus szolgáltatások alatt online boltok, webshopok, webportálok, mobilalkalmazás forgalmazók, e-könyv-értékesítők, távoktatók és más hasonló e-kereskedők szolgáltatásait kell érteni.
Nem, tévedsz. Mindenre alkalmazzák, legyen az fizikai termék vagy szolgáltatás. Tedd mar meg nekem hogy nem azokat a részeket emeled ki amik szerint neked van igazad, hanem a teljes képet nézed...
A fizikai termék árúsítása és postázása is szolgáltatás, mint ahogy ha bemész a fodrászhoz, a hajvágása is szolgáltatás. De az online tárhely nyujtasa is szolgáltatás például.
Az a lényeg, ha barmit veszel kulfoldon a lakohelyed szerinti orszagban keletkezik adofizetesi kotelezettség.
-
wwenigma
Jómunkásember
Új áfa-szabályozás lép majd életbe a távértékesítésekkel kapcsolatban 2015. január 1-jén az unióban. Ekkortól ugyanis a nem-adóalanyok, vagyis a magánszemélyek részére nyújtott rádiós és audiovizuális médiaszolgáltatási, telekommunikációs, valamint az elektronikus úton nyújtott szolgáltatások egész Európában a fogyasztás helye szerint (azaz a célországban) fognak adózni. Az elektronikus szolgáltatások alatt online boltok, webshopok, webportálok, mobilalkalmazás forgalmazók, e-könyv-értékesítők, távoktatók és más hasonló e-kereskedők szolgáltatásait kell érteni.
Ez pont azt irja le. Cseszhetjuk a spanyol/német raktárat vagy az anglian keresztuli beszerzést ha tovább kell küldeniuk kishazánkba es ide kell adózniuk.
-
-
svgyula
addikt
Szia! A "költői kérdésedre" egyszerű a válasz az antutu nem egy részét méri a telefon HW-nal hanem egy össz pontszámot ad! Ezt a GPU, CPU, Háttértár, memória, által végrehajtott műveletek ideje alapján számolja ki. Ezért két teljesen egyforma telefonnak is különböző lesz a pontszáma. SŐT a telefon terheltségétől is függ, Ha tele van minden szeméttel akkor eleve lassabb lesz a memóriakezelése ezért romlani is fog a pontszáma.......
(#85310) arfer
Próbál meg egy teljes visszaállítást. Valamelyik akp kib@szott veled és belenyúlt........ HA? tudod akkor a ROM-ot rakd újra az a legtisztább.
-
RVR400
veterán
Antutu V5
Blackview JK809 (Android 4.2) - 2954 pont (SGX544 @ 357 Mhz)
Leagoo Lead1 (Android 4.4) - 2860 pont (Mali400MP2 @ 500 MHz)Viszont ugye nem mindegy, hogy mi milyen órajelen megy, ezért is nem értem az egész vitátokat. Másrészt ha azonos órajelen nézem a dolgokat, akkor tényleg teljesen hülyeséget beszélsz...
(#85288) csendes: Nem biztos, hogy lesz esélyem annyit nyomogatni, hogy ez kiderüljön, de rajta leszek.
Jah, a WakeGesture funkció nagyon jó cucc!
-
sasa311
veterán
Abban mondjuk azért egyáltalán nem vagyok olyan biztos, hogy egy SW hiba olyan egyszerű lenne ilyen esetben. Ki tudja melyik kis kínai mit buherál az alap droidon. Az meg nem várható el egy gyártó cégtől, hogy 500 verziójú droidra foltozgassa a SW-t.
Mondjuk én amúgy sem látom ilyen borúsan a GPS helyzetét, jelenleg 4/4 MTK GPS működik kifogástalanul nálam.
-
aytukabozs
addikt
(#79791) KaiotEch
Hát ha meg az UI nem nagyikompatibilis akkor vannak arra nagyon jó launcherek...
BIG LAUNCHER pl. -
svgyula
addikt
Szia! Nem az MTK6582-ből nemhiszem hogy +5000pont teljesítményt ki tudnak húzni! Meg a magok számát megerősítették csak a "futó" magok számával volt vitája az egyik orosz "vevőnek"
"Received an order after 3 weeks after payment in Moscow. Great seller, crystal fair description of the goods, up to the match performance test An tu tu 22 800 points, only have to write that the CPU MTK6592 was taken from culling really do work only 4 cores with frequency up to 2 Gg. Very fast memory. The touch screen is bright and clear, realistic 240 PPI. See photos of the interface on the seller's website carefully, there are answers to all questions regarding the goods. The phone manufacturer Alps, Luggage SONY 12,6 Mp, the quality of the video is quite good, but the Samsung C4 better, better and photosensitivity. However, for 4000 rubles product is better unlikely to find. Another nice little gifts in the package type USB Flesh and trinkets." -
svgyula
addikt
Szia! Két dolog a 6592 nem 1,3Ghz-n fut. A másik pedig volt egy "kuncsaft" (hozzászólásokban)aki felrakott egy nem gyári antutu-t és az kidobta, hogy "csak" négy mag fut. A teszt azért volt csak 22000pont. Na meg az ára a 2GB RAM és a FHD kijelző, 2800mA akksi ellenére 100$
Ez olyan egy hónapos telefon! Na nem egy hónapja adták ki hanem max addig fog működni
-
törölt tag
Bocs, mindent visszaszívok! Nem vagyok még kínai duálhoz szokva! Nálam az external azt jelenti, hogy external. De a méretekből valóban az derül ki, hogy fel van cserélve. A memóriánál azért kíváncsi lennék a frekvenciára. Rockchip -nél, 3188 -on 600Mhz -körül van a gyári érték. 800 -ig szokták húzni, de nem sokat ér. Talán nem is a ram a szűk keresztmetszet, hanem a buszsebesség.
-
-
törölt tag
+1
Ha én rendelek egy telót és valaki azt írná, hogy sosem venne olyat, mert szar a kamerája és kicsi az akku kapacitása, akkor max. megvonnám a vállam, mert ez a két szempont teljesen hidegen hagy. De pl. mi az, hogy egy teló nem tud mikroSD -t fogadni? Sosem vennék olyan szart. -
gyuszito
senior tag
Mivel azt hittem, saját butaságomból, hogy tagadja azt, hogy le "szarozta" így nagyon megmérgelt. Nem feltétlen az, hogy azt a telefont fikázta, amit rendeltem, persze azért is, de az olaj a tűzre az az volt, hogy nem olvastam utána rendesen, és azt hittem, hogy tagani akar..
Bocsánat..Ma még lehet kövezni, meg bántani..
Szerk.: fáradt vagyok mára.. ki is lépek, mert butaságokat csinálok.. sziasztok szép estét
-
Freezee
senior tag
Sziasztok,
Van egy doogee dg2014 telefon. Most érkezett, és mint kiderült nincs rootolva. Nem tudom feltenni a titanium backupot és nem tudok tiltani sem 2 iszonyú idegesítő programot.
HELP valaki, hogyan kell rootolni. Ha lehet kicsit részletesen mit honnan mi után ha lehet.
Előre is köszönöm
-
svgyula
addikt
Szia! Lenne egy kérdésem milyen autóban használod? Ha fűthető üvegű vagyis hajszálvékony fémszálak vannak benne az nagyon árnyékol! Sokszor a célszerkezetek sem működnek rendesen! Volt rá példa az egyik ismerősöm háromszor vitte vissza a g.min GPS-ét mert nem működik rendesen! Aztán megkérdezték milyen üveg van a kocsiban? Elmondta és felhomályosították, hogy kell külső antenna!
Ezek után mit is lehet várni egy telefontól?
-
7Sony7
addikt
Megvan, csak egy másik hsz ben volt. Túlszaladtam..
45 sec az nagyon jó. Szerintem 1-1,5 perc is még teljesen elfogadható érték lenne, azért is írtam, hogy kinek-mi a megfelelő. (Pláne, hogy nem igazán szokás már újraindítgatni)Nehogy elkezdjünk már ezen versengeni, nem azért kérdeztem.
-
7Sony7
addikt
Üdv! A boot idó mp-ben mennyi, mire betölti a widgeteket is, és simán gördül? Ok, hogy vállalható, de kinek mi számít annak? Milyen antivírus van rajta gyárilag?
fudi2002: Szerintem tegyél fel egy screenshootot, mert én legalábbis nem igazán értem. Nem görgethető az oldal?
-
Terentius
őstag
Az a felhőszolgáltatás a Kuaipan szerintem.Nem tetted jól, hogy kigyomláltad. Xiaomi fiókkal összekapcsolva 518 Gb tárhelyet kapsz!!!
Nem kamu, mert dropbox helyett inkább ezt használom a Jiayun.Igaz, hogy csak kínaiul tud az app, de a piktogramok alapján rájöttem melyik micsoda.A weboldal beszél angolul is!
POWER BANK KÉRDÉS: Ez megéri? 12000 mAh -
axlfsi
veterán
Ne viccelj! Két hete volt kb., DHL-el és CSAK most jött meg?! Uhh... (nekem nem egyszer volt, hogy 2 hét alatt jött meg síma postai küldeményként Kínából vásárolt termék (nem telefon)).
Ez szerintem nagyon sok!wUI.: 189$-t vetted? (2 hete mintha még nem lett volna 200 alatt sehol...)
Hogy jött ki a tréfa rá? -
axlfsi
veterán
Köszi az infókat. Áruld el kérlek, hogy a dispute-ot mire alapoztad? Én ugye 5-n rendeltem/fizettem és az (ha beleszámítjuk az adott napot is), akkor ma van csak(?) 4. munkanapja.
Szívesen rájuk ijesztenék én is, hátha előbb elküldik, de nem tudom, hogy milyen alapon? (jogosan panaszkodhatnék már érte?). -
Indy1
tag
Az en sztorim (Redmi Note)
25/5/14 megrendeltem (presell)
26/5 irnak hogy keses lesz (varjak a multilanguage MIUIt)
26/5 irok hogy koszonjuk tessek torolni , rendelem ujra naluk a kuponnal (note25off1)
28/5 irnak hogy hagyjam meg es partial refund lesz , visszadnak 25 dolcsit29/5 Irok hogy OK azzal a feltetellel ogy
Please refund me 25$ and send me the SG number
30/5 csend nem irnak semmit. Live chat egesz nap halott
Ketszer irtam mailt , ujra kerem torolni
Semmi.
31/5 Reggel jon mail. Bocsanat elkuldtuk es refundot fogod latni
Masodik mail jon a TN szammal
RQ247629580SG
Harmadik mail jon a Paypaltol - visszajott a 25$.
Negyedik mail Antelifetol - sarkanyfesztival miatt zarva leszunk Junius 4igEPP becsusszot a TN.
Nem Magyarorszagba kuldik ( azert irtam a TN szamot). -
aytukabozs
addikt
Szerintem az összefoglalóban szereplő ajánlott oldalak minimum feléről elmondható hogy hazudnak a készletről (főleg hogyha egy frissen megjelenő előre agyonhájpolt, vélhetően nagy forgalmat hozó termékről van szó), és hogy kánehéz elérni őket.
Pl. a to2c is simán megcsinálta velem kéthete hogy vásárlás előtt "persze in stock!!", fizetés után meg "sorry friend we have to order from the factory" volt egy teló...
Amit én kifizettem 14.-én a hangyásoknak, 16.-án TN-t kaptam hozzá, 20-án feladták és szerdán lepottyant Ferihegyen.
De félre ne érts, nem akarok én téríteni...(#74642) Mottie
Jaj, megnéztem egy videót, ez szörnyű...
Hát ilyet kínaiban még nem láttam pedig ők a csicsakirályok(#74656) kcsa
Na csak félreértettél :/
Nem állítottam hogy most kezdted!
Én vagyok az újonc a témában, én még csak idén csaptam a lecsóba.
Nem tudom mit értettél félre de nem úgy gondoltam ahogy értetted az tuti!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Xbox Series X|S
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Argos: Szeretem az ecetfát
- Építő/felújító topik
- Androidos tablet topic
- Az áremelések és a GTA VI késése miatt nem költekeznek a játékosok?
- Hálózati / IP kamera
- UHD filmek lejátszása
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro 1TB Fekete Titán Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ aktiválatlan Független Apple iPhone 16 128GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! PowerColor Red Devil Spectral White RX 9070XT Videokártya! Bemutató Darab!
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- ÖRÖK GARANCIÁVAL - OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - LicencAruhaz.hu
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest