- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- One mobilszolgáltatások
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Google Pixel topik
- Yettel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Íme az új Android Auto!
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ottobacsi
tag
válasz
szuand1 #107666 üzenetére
Köszönhetően hpsafl kolegának, az én kérésemre.
Gearbest EU raktár akciók -
-
KTU
addikt
válasz
szuand1 #103840 üzenetére
UMI Hammer Coolicool eu
Írtam nekik pár sort,
válasz pár órája:Dear customer:
Thanks for your feedback.
Maybe at the end of this month,so you can check with us at the start of next Month,then we will check it for you again,is that ok?
If you still have any further questions,please contact us with no doublt,then we will do our best to help you
Best regards
Grace -
beg
veterán
válasz
szuand1 #103610 üzenetére
Lábujjhegyen nem használva ezressel is kibírná, csak akkor pont arra nem való, amire kitalálták ezeket az eszestávbeszélőket.
Másrészről az 1750-es akksival sem lenne baj, ha ezt őszintén ráírnák és a nedves vásárlók ez alapján döntenének a megvétele mellett, mert azért ez így lenne korrekt.
Így meg azért elhiszem, hogy pár preorderes első bálozó hátsó felében tüske keletkezett. -
Winner413
csendes tag
válasz
szuand1 #70474 üzenetére
FELADOM!!!!!!!!!! Nyilván túl hülye vagyok ehhez,de én már minden francot letöltöttem a szgépemre,futtattam,installáltam stb de a telefonomat akkor sem ismeri fel,meg se nyikkan.Továbbra is csak azt írja ki,hogy "Túl sok mintarajzolási próbálkozás!"és kéri az email címem jelszóval.Szóval az egész délutánom eltelt úgy hogy minden próbálkozás kudarcba fulladt.A telóm nem hajlandó kapcsolatba lépni a szgéppel.Indulok a kalapácsért;annak legalább lesz látszatja!!!
-
szuand1
tag
válasz
szuand1 #53697 üzenetére
sikerült!!! Más módszer: droid tools root jog adása a progival majd imei/nvram gomb majd nvram restore ekkor jön a csel, mivel van teljes droid tools-os mentésem ezért az itt található nvram.bin ill. userdata_nvram_only.ext4.tar fájlt tallóztam be neki. Ezután újraindítottam a telefont nyomtam egy gyári beállítások menüpontot és megmaradt az imei számom. /utánna kipróbáltam a teljes romcserét sp flash tool segítségével , az eredmény változatlanul működő eredeti imei szám , semmi wifi hiba .../
-
válasz
szuand1 #53690 üzenetére
vagy dd-vel (lásd blogbejegyzésem)
vagy flashtool-lal, ez esetben a scatter file-t is szerkeszteni kell, mert alapesetben __NODL_ előtaggal ellátott az nvram rész. (ki kell szedni a __NODL_ előtagot. -
-
-
-
-
Groovebaby
tag
válasz
szuand1 #43447 üzenetére
mondjuk ha "nyertél" az legalább azt jelenti, hogy nem kamu...
akkor szerintem most nekem is a tegnapi kosárbanlévő volt (bár az oldalon is ott volt kosárba rak és arra nyomtam) én odáig jutottam hogy a postázási módot választottam és amikor a paypal bejelentkezésre rányomtam már jött az üzenet hogy elfogyott... -
-
-
-
-
sfbukfenc
tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Xbox tulajok OFF topicja
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Formula-1
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Ingatlanos topic!
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 256GB (garis)
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- iPhone 12 Kék 128GB
- Apple iPhone 16 Pro 1TB Fekete Titán Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 6600 16GB DDR4 256 SSD 500GB HDD GTX 1050 2GB Zalman Z1 Njoy 550W
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Samsung Galaxy A16 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest