- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ottobacsi
tag
válasz
szuand1 #107666 üzenetére
Köszönhetően hpsafl kolegának, az én kérésemre.
Gearbest EU raktár akciók -
-
KTU
addikt
válasz
szuand1 #103840 üzenetére
UMI Hammer Coolicool eu
Írtam nekik pár sort,
válasz pár órája:Dear customer:
Thanks for your feedback.
Maybe at the end of this month,so you can check with us at the start of next Month,then we will check it for you again,is that ok?
If you still have any further questions,please contact us with no doublt,then we will do our best to help you
Best regards
Grace -
beg
veterán
válasz
szuand1 #103610 üzenetére
Lábujjhegyen nem használva ezressel is kibírná, csak akkor pont arra nem való, amire kitalálták ezeket az eszestávbeszélőket.
Másrészről az 1750-es akksival sem lenne baj, ha ezt őszintén ráírnák és a nedves vásárlók ez alapján döntenének a megvétele mellett, mert azért ez így lenne korrekt.
Így meg azért elhiszem, hogy pár preorderes első bálozó hátsó felében tüske keletkezett. -
Winner413
csendes tag
válasz
szuand1 #70474 üzenetére
FELADOM!!!!!!!!!! Nyilván túl hülye vagyok ehhez,de én már minden francot letöltöttem a szgépemre,futtattam,installáltam stb de a telefonomat akkor sem ismeri fel,meg se nyikkan.Továbbra is csak azt írja ki,hogy "Túl sok mintarajzolási próbálkozás!"és kéri az email címem jelszóval.Szóval az egész délutánom eltelt úgy hogy minden próbálkozás kudarcba fulladt.A telóm nem hajlandó kapcsolatba lépni a szgéppel.Indulok a kalapácsért;annak legalább lesz látszatja!!!
-
szuand1
tag
válasz
szuand1 #53697 üzenetére
sikerült!!! Más módszer: droid tools root jog adása a progival majd imei/nvram gomb majd nvram restore ekkor jön a csel, mivel van teljes droid tools-os mentésem ezért az itt található nvram.bin ill. userdata_nvram_only.ext4.tar fájlt tallóztam be neki. Ezután újraindítottam a telefont nyomtam egy gyári beállítások menüpontot és megmaradt az imei számom. /utánna kipróbáltam a teljes romcserét sp flash tool segítségével , az eredmény változatlanul működő eredeti imei szám , semmi wifi hiba .../
-
válasz
szuand1 #53690 üzenetére
vagy dd-vel (lásd blogbejegyzésem)
vagy flashtool-lal, ez esetben a scatter file-t is szerkeszteni kell, mert alapesetben __NODL_ előtaggal ellátott az nvram rész. (ki kell szedni a __NODL_ előtagot. -
-
-
-
-
Groovebaby
tag
válasz
szuand1 #43447 üzenetére
mondjuk ha "nyertél" az legalább azt jelenti, hogy nem kamu...
akkor szerintem most nekem is a tegnapi kosárbanlévő volt (bár az oldalon is ott volt kosárba rak és arra nyomtam) én odáig jutottam hogy a postázási módot választottam és amikor a paypal bejelentkezésre rányomtam már jött az üzenet hogy elfogyott... -
-
-
-
-
sfbukfenc
tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Google Pixel 9 Pro 5G 16/256GB Szürke Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- iPhone XS Max 64GB LEÍRÁST OLVASS!
- új bontatlan iPhone 16 Pro 128GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia ajándék
- Honor X6b 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Újszerű Apple Macbook Air 13 - M2 - 30 Ciklus - 100% Akkumulátor - 8GB/256GB SSD - MAGYAR - Éjfekete
- Újszerű HP 250 G10 - 15.6"FHD IPS - i3-1315U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - 1,5 garancia - MAGYAR
- BESZÁMÍTÁS! HP ZBook 15 G6 munkaállomás - i7 9850H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Quadro T2000 4GB WIN10
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest