- Yettel topik
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
tutis
őstag
válasz
TedThomas #97505 üzenetére
Kicsit olvasgass mielőtt hülyeséget írnál
Delivery time is around 3-7 days((Due to high rate of customs tariff, parcels are forbidden from sending to Portugal, Russia, Hungary, Greece, etc. You could choose the Shipping Method of "Standard" and Add Customs Insurance) $17.00 -
zolipapa66
tag
-
szezso15
addikt
válasz
TedThomas #96645 üzenetére
1800 Mhz, vagyis elvileg mennie kell bizonyos helyeken.
Az S850 hátulja nagyon szép, kár, hogy MTK-s. Csak Qualcomm-ban gondolkozom.
A ZTE-t én is néztem, az tűnik eddig a befutónak, a Honor 4-ben pedig pici az akksi. Viszont a K3 nagyon szép, azért keltette fel az érdeklődésem...
Részemről mondjuk kötelező, hogy kernel forrás legyen az adott telefonra, amit a K3-ra nem találtam.
-
RVR400
veterán
válasz
TedThomas #96509 üzenetére
Az a baj, hogy a jól működés fogalma bizonyos esetekben már olyan elvárásokat jelent, ami belegondolva irreális. Értsd jól, ha veszel itthon 20e Ft-ért egy telefont, akkor az sem érdekel, ha naponta lefagy, olyan lassú, hogy ha hívnak, akkor fél perc után tudod legkorábban felvenni, mert addig nem bírja még kiírni sem, hogy ki hív, stb. Kintről meg ennyi pénzért is legalább egy Galaxy S3 képességeit várják elég sokan.
Másrészt a legnagyobb problémaforrások nálam így néznek ki:- Figyelj má'! Gond van a telóval.
- Osz' mi?
- Há' nem magyar rajta a FÉSZBÚK.Abba már bele sem megyek, hogy pl a T6S-nél jön a probléma, hogy ez szar, mert nem villog, mikor Messengeres üzenetem jön, pedig az elején még villogott. Aztán kiderült, hogy feltett egy progit, amivel a jelzés színét beállította KÉKRE...
Ezeken pedig úgysem fogsz tudni segíteni. Meg ugye azokon sem, akik napokat el tudnak szabni azért, hogy a telefonjuk számukra 1%-os kényelmetlen működését megpróbálják valahogy korrigálni, míg egy márkás itthoni piacosnál azt egyszerű fícsörként aposztrofálná...
(#96510) myk74: És gondolom lehetne dual aktív, valamint ajándék mozijegyet is elfogadnál hozzá a 200-ért.
-
b0bcat
addikt
válasz
TedThomas #96376 üzenetére
Volt bizony, és valóban nagyon elégedett voltam vele (MT6592 FTW!
), és pont azért adtam el, mert brutálisan nagy volt.
Viszont most már 150 USD környékén adják, nem 130-ért, mint anno. És továbbra is azt mondom, hogy alap funkciókra teljesen felesleges egy ilyen "erőmű".
-
-
svgyula
addikt
válasz
TedThomas #95692 üzenetére
Most vette a hét végén! De "elméletileg" novi új! Viszont nem hasonlít arra amit belinkeltél mert mint írtam nem látszanak az alsó gombok. itt pedig nem az 1GB RAM és 8GBROM van a menüben ugyanis ezt írja a telefon magáról! Ez is fura volt! Márpedig ha ez igaz akkor a Siófoki telenorban hamisítványt értékesítenek!
-
koma106
senior tag
válasz
TedThomas #93815 üzenetére
Köszi, egyelőre HTC one M7 dual-ban gondolkodom. Nem tudom, hogy megér-e ennyit.
-
tahepa
senior tag
válasz
TedThomas #92762 üzenetére
A házisárkánynál eddig tökéletesen működik...pedig össze-vissza nyomkod mindent rajta....megőrjít mire mindent visszaállítok a megfelelőre.
Telefonálásra , facsebúk kínlódásra , néha néhány fotó ellövésére van használva.....szóval ezekre szerintem pont megfelelő a Lenovo A328-as telefon...ennyi pénzért , hazai egy év garanciával... -
kóóó
aktív tag
válasz
TedThomas #92557 üzenetére
Az iNew v3 eleg jo telefon volt amikor, meg itt olvasgattam, szoval a Plus csak nem lehet annyira rossz. A zte tenyleg nem rossz, es a 2GB-os is 150 alatt van ami igen pozitiv.
Regen a Xiaomi Red Rice is nagyon elismert volt, a V5-hoz kepest jobb vagy rosszabb esetleg? -
-
törölt tag
válasz
TedThomas #92164 üzenetére
És Sennalacy:
Technikailag lehetséges, a többi már csak a gyártókon múlik. Az igaz, hogy a Google és a MS erősen ellenzi a dolgot. Ezért hátrált ki az Asus. De itt, a topiklakók tudják a legjobban, hogy a kínaiakat kicsit sem érdekli, hogy odaát mit gondolnak a dologról. Dual Sim sincs a Google -féle Androidban, de ez sem zavarja meg a kínaiakat. Az meg pláne nem igaz, hogy erre sokat kéne várni. Itt a MiniPC -s verzió, ez pedig egy videó a dual bootos Ramos i10 Pro -ról (elég hosszú, de kb. 15:30 -nál kezdődik az átbootolás). Engem azért érdekel a dolog, mert ezen nem egy ARM verzió fut, hanem egy teljes értékű, x86 (vagy x64?) Windows. -
lordmark
tag
-
janaman01
addikt
-
Outlander
addikt
válasz
TedThomas #91009 üzenetére
Ez a p780 ez valahogy nem nyert meg.... a hazudott antutu érték is jóval elmarad a jelenlegihez (~19 ezer), a belső tárhely csak 4 giga...Így a lenovot kihúztam, kicsit visszalépésnek érzem.
A thl-nek utána nézek, ez jobbnak tűnt...Viszont ha már lenovo, akkor S860-s660 szériák?
-
andatti
senior tag
válasz
TedThomas #90984 üzenetére
Köszi, ez jó hír. Lehet privátban megkereslek, hátha meg lehetne lesni személyesen is...
90 $ az ára sok webshopban... ami ugye bőven számolva /250 Ft/$ / 22'500 Ft
Műszakibazár oldalán 34 290 Ft-ért láttam 27% áfával együtt... + a nyomkövetésért plusz ezresek...Neked mennyibe került? Vagy kb. mennyibe kerülne nekem, ha megrendelném? /Én úgy számoltam, hogy 25-be beleférnék... Vagy nem?
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
TedThomas #90984 üzenetére
Én is kipróbáltam 1 et kis időre.Igazából én is pozitívan csalódtam.FHD után valóban gyenge a kijelző de nem is vártam mást, viszont 15-20 perc nyomkodás után már fel sem tűnt. A forma tetszik a hálózatokat fixen tartotta.Sajnos komolyan nem tudtam tesztelgetni de nálam ajállott kategória lett ebben az ár szegmensben és ehhez a felbontáshoz elég lehet ez az aksi. A pro verziót e miatt nem nagyon ajállanám max egy power bank-al!
-
dorika87
őstag
válasz
TedThomas #90929 üzenetére
Köszi nektek, ez is jól hangzik. Hallottam már róla, csak éppen a neve nem jutott eszembe
Az az igazság, hogy a webshopos vásárlás tényleg azért is vonz, hogy tesztelni tudjam, és azért két hét alatt általában ki lehet tapasztalni, hogy megfelel-e a teló vagy sem.
Sajnos tesco online bevásárlásán keresztül található pár mobil, de ez nem. Mert gondolom így rájuk is érvényes lenne, hogy 14 napon belül visszavihetem ha nem felel meg.
Az pedig nem biztos, hogy elég, hogy bemegyek egy Tesco-ba és nyomkodom x percig.
De meg fogom tenni ha arra járok, ami elég ritka, de majd szánok rá időt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÚJ aktiválatlan Apple iPhone 16 Pro Max 512GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Samsung Galaxy S23 256GB (garis)
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- iPhone 12 Kék 128GB
- Apple iPhone 16 Pro 1TB Fekete Titán Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- Acer Nitro V ANV15 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-13420H - 16GB - 512GB - Win11 - RTX 3050 - 2,5 év gari
- Csere-Beszámítás! Olcsó RTX Gamer Laptop játékra! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest