- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
b0bcat
addikt
válasz
anonym1s #110372 üzenetére
Z3560 van benne, és 4.4-es Android a gyári rendszer.
@Sanyesz: Hosszabb távú tapasztalatom csak az alábbi modellekkel volt:
- Motorola Defy: kb. 5 éve van meg, kifogástalanul működik
- Huawei Y200: kb. 3 éve van meg, kifogástalanul működik
- Feiteng H7100: kb. 2,5 éve van meg, a GSM része kicsit rakoncátlankodik, a gombokat erősebben kell nyomni, és valami eléggé szívja az akksikat, de amúgy a mai napig bír 6 óra képernyőidőt egyhuzamban
- Haier W910: 2 éve van meg, pont olyan, mint újonnan, még az akku sem gyengült
- Zopo ZP700: talán egy évig volt meg, touch panel hibás lettA többi rengeteg modell csak futólag járt nálam...
-
beg
veterán
válasz
anonym1s #110369 üzenetére
Kettőnk közül nem engem küldözgetnek a moderátorok folyamatosan kényszerpihenőre.
Ez meg csak téged minősít. Ha tovább folytatod, nem csak órákra látogatod meg a kispadot.
-
törölt tag
válasz
anonym1s #110111 üzenetére
Ezen kár vitatkozni, mivel nem én mondom, hogy Tajvan az Kína, hanem ők maguk. Mao elől menekült Tajvanra Kína addigi, nacionalista vezetése. Bár, a világon senki sem ismeri el, de ők az egykori, Kínai Köztársaság legitim utódjának tekintik magukat, míg a Kínai Népköztársaság szerint ők az utódállam, amihez Tajvan is tartozik. Szóval, azon lehet vitatkozni, hogy ki a kínaibb, de ettől még, ami Tajvanon készül, az mindenképpen kínai.
Szerk.: Lekéstem.
-
svgyula
addikt
válasz
anonym1s #110108 üzenetére
Szia! Magyarázd meg az egyel feletted levő árzuhanást is légyszíves úgy várjuk már! Ha így meg tovább 2-3 hónap múlva kuponra lehet venni az asusodat!
A "márkáról" csak annyit, hogy ezek nem elhasználódnak hanem egyerűen besz@rnak! Nekem alaplap, videokártya ment gajra. Aztán az ismeretségben laptop(javíthatatlan) Tehát nekem PC-hez csak intel proci, a telefonhoz soha! Az asus márka meg messze elkerülendő felénk! -
salaud
aktív tag
válasz
anonym1s #110111 üzenetére
A Kínai Köztársaság (中華民國, pinjin: Zhōnghuá Mínguó, magyarosan Csunghua Minkuo), ismertebb nevén Tajvan (台灣) a csendes-óceáni Tajvan szigetén és pár kisebb szigeten fekszik, a kontinentális Kína partjaitól kb. 200 km-re délkeletre.
Politikai státusa vitatott, mivel a Kínai Népköztársaság egyik tartományának tekinti Tajvant, a Kínai Köztársaság azonban önálló államnak tekinti saját magát.
Tajvan, korábbi ismert nevén Formosa, egy 35 980 km² területű sziget Kelet-Ázsiában, a Csendes-óceánon, nem messze Kína partjaitól. A sziget alkotja 99%-ban a Kínai Köztársaság területét.
1949-ben a nacionalisták elvesztették a kontinentális Kína feletti uralmat a kínai polgárháborúban elszenvedett vereség miatt, és a szigetre vonultak vissza. Tajvanra az 1949-ben alakult kommunista Kínai Népköztársaság is igényt tart, mivel önmagát a Kínai Köztársaság utódállamának tartja.Tehát tajvan is kína, az asus is kínai. Ezek tények.
Forrás: Wikipédia
-
válasz
anonym1s #110112 üzenetére
Ha csak az arcozás megy tényleg menj a topicból...
Erre nagyon nincs itt szükség...
És úgy duruzsolsz ezekről, hogyha visszanézzük az itteni hozzászólásaidat, akkor az is látszik, hogy Te is a semmiből előtűnő cuccokat veszed/vetted.
Kb felköpök , aláállok...
Vagy normálisan fórumozol, vagy nem nyilatkozol olyanról ,amit nem láttál, nem használtál: ÉRTSD a szar Xiaomi, Oneplus, és a többi kínai ...
Köszönjük!
-
b0bcat
addikt
válasz
Amúgy az ASUS semmivel nem rutinosabb versenyző az okostelefonok piacán, mint az általad említettek.
Volt ugyan anno próbálkozásuk PDA és mobil fronton is (egyikben sem alkottak maradandót), de attól, hogy ők egy elismert és régi PC alkatrész gyártó cég, nem lesznek jobb okostelefon gyártók másoknál.
Nem mellesleg van egy (Intel procis) ASUS tabletem, amit kedvelek ugyan, de távolról sem hibátlan, sem szoftveres, sem hardveres oldalról. Továbbá egy időben aránylag sokat foglalkoztam számítástechnikával, amely során rengeteg ASUS cucc megfordult nálam, de megbízhatóság terén velük is volt gond.
Röviden: megértem, hogy el vagy ájulva a jelenlegi telefonodtól, de ez nem jogosít fel arra téged, hogy leszólj más komoly gyártókat, mint pl. a Xiaomi vagy a One Plus. Szerintem.
-
beg
veterán
válasz
Még mindig az arcocskádra esésedtől hangos a röhögés.
"A sokak altal szarszungnak nevezett galaxy s2 telefonom 3 evesen 0.8%-ot merul keszenletben allandoan bekapcsolt wifi, gps, es mobilnettel es siman elmegy masfel napot normal hasznalattal. 3 evesen!
Visszaterek a samsunghoz, az legalabb telefont csinal, nem ilyen rakas szart mint ez a zenfone 2.
En nem ajanlom senkinek hogy ilyen telefont vegyen." -
válasz
anonym1s #110069 üzenetére
Őőő, azt azért érzed, hogy itt nyílik a bicska
Ez elég tudatlan hozzászólás volt a részedről... Sicc, elolvasva azt amit írtál az Asus topicban,....
Ha csak ilyen troll beszólásokra futja, akkor inkább ne írj...
És ezt benyomod úgy, hogy szarkínaizol mikor Elephone-od van, pofám le-sza-kad....
@#110065: Hát persze, csak a kínaiak tudják átbaszni.. Elárulok valamit, vannak olyan gyártók, nem kis gyártó, aki meg pl Antutttiii alatt maximális órajelen ,vagy felette döngetik a telefont...
Bírom az ilyen okoskodásokat...
-
-
WOT-H-A-C
veterán
-
-
Beni2360
félisten
válasz
anonym1s #109678 üzenetére
"Ha netalan elhiszik hogy rossz, akkor is rabaszok mert sajat koltsegen kell visszakuldenem kinaba, plusz bebukom a vam es afa ktsg-et is, mert azt nem teritik vissza."
Hát ez teljesen nem igaz, mert vámot nem fizetsz, de ha igen akkor is a posta költségek nélkül visszafizetik a pénzt, csak a megfelelő vám nyilatkozatot kell 2 példányban kitölteni, postán lepecséltetni és az egyiket a csomaghoz rőgzítetni és a második nyilatkozattal és a már előzőleg megfizetett áfabizonylatokkal mehetsz a vámhivatalba.Avval igazolod, hogy az áru amire áfát fizettél elhagyta az országot és vissza kérheted, vagy gari javításnál ugyan ez az eljárás és a visszaküldésnél evvel igazolod a megfizetett áfát.
Kicsit macerás de járható út, és most lehet szidni a 2000 ft-os postadíjat.És ha kérdeznéd akkor: IGEN.
-
tibcsi0407
félisten
válasz
anonym1s #109136 üzenetére
A kamerát ahol én olvastam, ott dícsérték, én elégedett vagyok vele, főleg a Lumia 635 után.
A GPS hamar talál jelet, de még nem navigáltam vele, így arról nem tudok pontosabbat mondani.
A kamerának a színei nem valósághűek, nem néztem még, hogy lehet-e rajta finomhangolni. De a képélesség szerintem nem rossz. -
tibcsi0407
félisten
válasz
anonym1s #109128 üzenetére
Egyelőre nem tudok többet írni, mint amit Cappa kolléga linkelt.
Talán azt még hozzátenném, hogy az akksi nem túl acélos, de ez a specifikációból is látszik.
Mivel még nem telt el olyan nap azóta, hogy nem nyomkodtam volna egyfolytában töltőn, így még nem tudok arról sem pontosabbat írni. Bár elsőkörben azt mondanám, hogy naponta töltés garantált. -
bprubin
tag
válasz
anonym1s #54730 üzenetére
Nem akarlak elkeseríteni, de ezzel a verzióval vannak a problémák
(kijelző,fagyások,akksi)
Kipróbáltál más romokat is?Azzal nem oldódtak meg a hibáid?
Pontosabban ezeket az adatokat olvastam spanyol forumokon is, ahol panaszkodtak.
Aztán lehet csak hibás darabot kaptál.
Nem csak máshogy hívják, mert különbözőek a romok elvileg, nem tudtam a "sima" premium verziót feltelepíteni, mert nem is engedte, aztán meg kitudja már... -
bprubin
tag
válasz
anonym1s #54713 üzenetére
Melyik verziójút vetted?
Esetleg augusztusi rendelésed volt, mert azok széria hibásak voltak...
Youth, Premium, Premium E2, Premium V1?
Melyik romod használod hozzá?Nekem a Premium V1- van és mindenben jól működik eddig, szerintem a Jiayu G4 Advenced-nél jobb.
Csak ezzel tudtam hasonló készülékkel össze hasonlítani. -
Chaser
legenda
válasz
anonym1s #54716 üzenetére
CHANGI AIREIGHT CENTER
Ez érdekel
szerk: elvileg kaptam 3 telefont innen, volt tőlük tényleg egy rendelésem, mármint antelifetól, de mivel 10 napig nem postázták visszakértem a pénzem pp-n keresztül. Vettem mástől, de ő azt mondja 3 csomagban küldte, van 3 track is, na innentől érdekes a dolog...
-
berigazek
őstag
válasz
anonym1s #54678 üzenetére
Adatokat kell magamnál tároljak mindig,no meg rengeteg mp3-at.A tied akkor Advanced verzió? Az OTG- je kezeli a 16 Gb.-os ZSB Sticket,pendrivet,mert azon kell az adatokat oda-vissza másoljam? Erre tudnál válaszolni nekem,ha megkérlek? A mostani telóm kezeli a 16 gb.-ot,látja,minden.A Zopo Zp 990 cssk 4 gb.-ot ,,lát"...
-
vadkörte
addikt
válasz
anonym1s #54678 üzenetére
Fused location. Talán segít.
Az első PC-ben 340MB volt a háttértár...
Elég kényelmesen elvagyok a 8GB maradék ~5GB-ján + a 8GB-os mSD-vel. -
RVR400
veterán
válasz
anonym1s #54656 üzenetére
Több áthúzott garanciapapírt láttam én már életemben, mint sikertelen kínai garanciáztatást... Meg van a másik gari, amikor a tecsóba visszaviszed a májaudelyó tabletet, és 3 hét múlva visszakapod, ahol közlik, hogy jó. Se egy munkalap, se egy letépett gariszelvény, semmi infó, mert a tecsós ügyfélszolgálatos csak visszaadja, majd konstatálod, hogy ezzel bizony ugyanaz van, mint azelőtt volt...
-
citkar
addikt
válasz
anonym1s #54656 üzenetére
Én annyit tudok hozzátenni, hogy a tisztességes kérdésemre mindig válaszoltak és garanciáztatták a telefonom.
Te 2-5 hónapról beszélsz, míg én kb. 6 hétről, megint ferdítesz.Nem állítom, hogy tökéletes a kínai webshop garanciája, de eddig nem volt több problémám velük, mint Magyarországon vásárolt termékkel kapcsolatban (sőt, kevesebb), amire azt mondja az ember "létező garancia".
El kell fogadnod a tényt, hogy igenis van működő garancia. Azért mert neked és néhány embernek problémája volt nem jelenti azt, hogy másnak is lesz. Nyilván lesz még probléma ezután is, mint mindenhol...Magyarországon is (ne hasonlítsuk egy extra, premuim szolgáltatáshoz).
De elárulom, hogy Magyarországon többet hazudtak a képembe pl MM üzletben, mint kínai webshopban, így egyáltalán nem érzem rosszabbnak az utóbbit, mindegyik vagy megtartja, amit mond, vagy nem.
-
citkar
addikt
válasz
anonym1s #54440 üzenetére
A garancia jól működik, én garanciáztattam bő 200 USD-os telót, nem tűnt el, hanem frankó álapotban kaptam kézhez.
A posta bő 3000Ft volt és másfél hónap nagyságában volt az idő.
Nem a legideálisabb, de 3000 forintot megért, hogy a 200 dolláros teló újra működőképes legyen és ne a kukában végezze, szóval van működő garancia. -
-
Carline
őstag
válasz
anonym1s #52585 üzenetére
Én tisztában vagyok a telefon tulajdonságaival és nem érzem magam elfogultnak vele szemben.
170$ körüli összegért vettem négy hónapja. Az iránytű sajnos nem működik, a Samsungomban igen, de ott sem használtam semmire. A kamera és a villantó valóban sokkal jobb volt a Samuban, de itt ez van és ezt használom. Kínaiban meg 5" IPS, HD kijelző, DualSim, 4.2 JB van. Én pl. ezek miatt vettem meg a Vowney-t. Majd ha lesz itthon neves gyártó terméke, ilyen felszereltséggel, majdnem ilyen áron akkor váltok én is arra.300$+Fa szép összeg egy kínai telóért. Ha lenne annyim telóra én egy S III-t vennék és dúskálnák a custom romokban, jó kijelzőben, szuper kamerában, de az meg nem dualsimes.
-
Carline
őstag
válasz
anonym1s #52545 üzenetére
Állandóan ezekről a telókról, mint kínai szarokról beszélsz.
Szerencsére lehet venni dualsimes Samsungot nagyméretben (Grand Duos) melynél itteni teszt alapján:
"...megvannak a mozgásvezérléses extrák, meg a szemfigyelő intelligens kijelzővilágítás is... A fényképező működése igen gyors, az exponálás és mentés szinte csak egy szempillantás... A szemünk viszont akkor fog igazán tágra nyílni, ha megnézzük az elkészült képeket. Azok ugyanis egyáltalán nem rosszak, sőt inkább meglepően jók."
Samunál a villantó is erős szokott lenni, nem úgy mint ezen ratyiknál.
Szerintem elégedettebb lennél egy ilyennel, mint ezekkel a "kínai szarokkal". -
-
válasz
anonym1s #52230 üzenetére
Így van.
A legutóbbi BIC es esetnél is, amikor úgy huszon x napja állt "küldemény felvéve" státuszban a teló, rájuk írtam, hogy mi újság. Akkor kértek 10 napot. Vártam. Nem jelentkeztek. Tizen pár nap után megnyitottam a paypal disputet, kértek még KÉT HÉT haladékot. Nem hiszek a mesében, mivel dispute után egy hétig semmi mocorgás nem történt, továbblöktem claimra, mert ha több mint 30 nap alatt semmit nem mozdult a teló, akkor már nem az a két hét fogja megváltani a világot. Szóval dispute után egy héttel továbblöktem claimre, ekkor a paypal szó nélkül visszautalta a pénzt.
Hozzáteszem a BIC ről csak jót hallottam, és nekem is csak jó tapasztalatom volt velük, és ez még csak nem is visszaküldött teló utáni pénz visszakukázás volt.
Gondoljátok el, hogy visszaküldtök egy telót, visszaérkezik javításból, megint hibás, megint visszaküldöd Kínába, esetenként még egy hónapig nem hajlandók felvenni a postán mint a minidealről tudjuk.
Szóval igen, biztos vannak rendes webshopok, sőt, hogy szó ne érje a ház elejét, én is mindig normális hangnemben írok nekik, de amikor hülyének nézik az embert, akkor kőkeményen beléjük rúgok, mert azt nagyon nem szeretem amikor simán hülyének néznek.
Szóval tartsátok szárazon a puskaport, és figyeljétek a 45 napot, videózzátok a csomagbontást, és imádkozzatok a tréfa miatt :-D
Ezeket javaslom különösen, ha most akartok rendelni telót karácsonyra, mert nagy eséllyel a nyuszi fogja tojni, és nem a télapó zsákjában lesz :-D -
petyka73
csendes tag
válasz
anonym1s #44109 üzenetére
Hello!
Ha már cellphonemic akkor itt az én sztorim:
Addig nincs velük gond amíg nem hibás a telefon . Én kb. fél éve rendeltem tőlük egy telefont ami durván pixelhibás volt. Azonnal írtam nekik a válaszban kért képeket csatoltam és kérésére visszaküldtem. /kb 4000Ft/ Ezután visszaküldte , mondván kicserélte egy új telefonra . Hazudott , mert ugyanaz a készülék volt kicserélt kijelzővel. Amikor leszedtem a hátlapot az „új” készüléken,hogy akkut rakjak bele kiesett 1 db csavar. Ez is pixelhibás volt , írtam neki. Kételkedett képek kért amit elküldtem neki . /A válaszok között hetek teltek el/ Jah posta ismét kb 4000 ft. A telefon visszament , hetek múlva rákérdeztem , akkor azt mondta hogy nem találja a hibát és erről küldött képeket is. Persze a képen nem az a telefon volt, amit onnan tudtam hogy amit ő fényképezett azon gyári /első/ fólia volt az enyémen már le volt cserélve védőfóliára. Hetek múlva azt közölte , hogy küld akkor egy ilyen telefont fehér színben , amire azt válaszoltam hogy jobb lenne feketében. Hetek múlva írta hogy ok, küld feketét, majd küldött egy követési számot , mely a kinai postához tartozik. A posta nyomkövetési oldalán szeptember 26.-a óta a „küldemény felvéve” üzenet van . Írtam neki , hogy mi van , hívtam őket . Telefonon /persze angolul csak makognak/ közölték hogy utána néznek. Ez volt kb másfél hete. Már fenyegettem őket,hogy a kinai követségen keresztül a hatóságaikhoz fordulok , de nem is válaszolnak már. Na ilyen a cellphonemic Fél éve sem telefonom sem pénzem és szerintem már nem is lesz. -
válasz
anonym1s #51531 üzenetére
Volt már kifejezetten nagy vitám Pandawill-lel, mégis megbízatónak tartom őket. (A Pandawill helyére még legalább 5-6 boltot írhatnék). Azért, mert van valami rossz eset, még nem jelenti azt, hogy minden rossz náluk. Amikor berágtam az Antelife-ra, akkor egy hónapig nem rendeltem tőlük semmit, pedig tudtam, hogy minden menne tovább rendben. Aztán visszamentem hozzájuk és ment minden ügyintézés rendben.
A kulcs a kommunikáció módja. Ők is emberek, nekik is vannak rossz időszakaik, ők sem hibátlanok. Nekem volt már olyan érdeklődőm, akinek végül inkább azt mondtam (több, mint 100 üzenetváltás után), hogy neki nem szeretnék eladni semmit, keressen mást. De egy telefonnal voltam már úgy is, hogy ebay-en vettem, elfelejtettem a 45 napot, így kb 50 nap után írtam neki levelet. Beszélgettünk kicsit, végül visszautalta a teljes vételárat és megbeszéltük, hogy ha mégis megjön a csomag, akkor majd én megkeresem és kifizetem a készüléket újra.
Nem bántásként mondom ezt, de az itteni stílusod nem a megalapozott és átgondolt közlési módról híres, így akár ez is lehet a konfliktus forrása. Nem állítom, hogy ez így van most nálad, de azt tudom, hogy még egy üzlettel sem volt olyan esetem, hogy visszaküldtem volna valamit és ne foglalkoztak volna, pedig többel voltam vagy vagyok most is így folyamatban. -
Ájvé
veterán
válasz
anonym1s #51531 üzenetére
Ne kiabáld el azért, hetente mennek talán postára valahol olvastam, szóval lehet előző héten már nem vették át. Ha következő héten sincs még átvéve akkor lesz igazad.
Másrészt meg írsz a paypalra csomag státuszának linkjével, hogy el lett küldve és nem vették át, nem hiszem hogy az általad említett eset fennállna, mert ezzel sorozatos csalást lehetne elkövetni, szóval szerintem nincs igazad. Van vita és panaszra is lehetőség, csak annyit írnak elegendő időt kell biztosítani a kézbesítésre és nem azt hogy meg kell várnod még átveszik, folytasd paypalon az ügyet, van postai információd vagyis te mindent megtettél annak érdekében, hogy visszajuttasd a csomagot és erre idő is volt biztosítva (1 hét) . -
BullZeye
veterán
válasz
anonym1s #51481 üzenetére
Nem egészen, lehet még aznap érte mentek, vagy másnap, csak a posta nem frissít.
Csak abból indulok ki, hogy nekünk megérkezett a csomag, és 10-én, másnap reggel 8-ra ott voltam átvenni 11én. És a posta.hu azt írta, hogy 18-n kézbesítve. Paypal pedig akkor fizet, ha már van megkísérlés az átadásra. Onnantól az ő bajuk. -
BaginZe
tag
válasz
anonym1s #51481 üzenetére
Chaten kell zaklatni őket, de normális hangnemben, és akkor egy idő után elintézik. Nekem több, mint egy hónapig volt a kínai postán ismerős telefonja, de utána már gyorsan ment minden.
Megnéztem pontosan. Három és fél hónap volt az itteni feladástól, mikor újra kézhez kaptam....
-
madrac
senior tag
válasz
anonym1s #51381 üzenetére
Ez tetszett
Sajnos ez a fenyegető szöveg van kirakva a külföldi rendeléses témában is mint alapszabály. Szerintem nagyon nem kéne kriminalizálni és leadócsalózni azt, akitől nem kértek vám-ot, áfát.
(#51342) GIJoe: azért maradjunk annyiban, hogy az úgymond jó gps-el rendelkező MTK telók se jeleskednek, ha nincsenek előzetes AGPS és EPO adatok, ez pedig egyértelmű konstrukciós tulajdonsággal magyarázható. Nem véletlenül volt szükségük kitalálni az AGPS mellé még az EPO-t is. Lásd, MTK-s telók általában úgy érkeznek meg kínából, hogy hosszú percekig se kép, se hang, illetve ha nincs a GPS-ük használva egy ideig, akkor újra belassulnak, ill. internet nélkül is jóval lassabbak.
-
gipsztigris
addikt
válasz
anonym1s #50610 üzenetére
Erről a témáról beszéljünk úgy karácsony környékén újra!
....addig meglesz a teljes Európai képviselet és szervizháttér. Erről lehet olvasni egy-két helyen. Tekintve a Xiaomi nagyravágyó terveit, szerintem meg fogják csinálni.
De mindegy is! Erősen offba megyünk ezzel a témával. Egy biztos! Amióta elszegődött hozzájuk Hugo Barra, azóta egy kicsit megváltozott nálunk a világ.
[link] -
citkar
addikt
válasz
anonym1s #50608 üzenetére
"garancia meg szervizhatter egyenlo a nullaval"
Ezzel vitatkoznék, nekem szó nélkül gariztatták a telefonomat. Visszakaptam s a mai napig azt használom.
Igaz, hogy nem két utcával kell arrébb vinni, de a garancia működik (legalábbis ahol én rendeltem így van, más fórumtárs tapasztalatai alapján is).Viszont arról nem hallottam, hogy valóban a Te nappalidban megjavítják a pl gyári hibás telód, erről mesélhetnél
-
gipsztigris
addikt
válasz
anonym1s #50602 üzenetére
Alapvetően a teljes üzletfilozófia más a Xiaominál. Ők azt mondják, hogy nem akarnak évente három-négy csúcsmodellel kijönni, hanem kihoznak egy "non plus ultrát". Van egy éve nagyjából a konkurenciának, hogy hardverben utolérje őket. Jól mutatja, hogy egy modellel minden réteget meg akarnak szólítani. A MI3-as választható Tegra4 és Qualcomm S800-as SoC-al is, tehát mindkét "rajongótábor" megtalálja a számítását. A profitot abban látják, hogy a készülék kellő ideig lesz a tulajdonosánál ahhoz, hogy el tudjanak adni kiegészítőkből annyit amennyi kompenzálja a picit nyomott árakat.
-
csampei
senior tag
-
alexw801
senior tag
válasz
anonym1s #49612 üzenetére
A V987 video autofókuszálása az első Bruno féle ROM-mal gond nélküli volt, most az utolsóval tényleg néha elveszíti, majd 1-2 mp alatt újra megtalálja, főleg kontrasztban szegény téma meg srenkelés (elfordulás felvétel közben) esetén. Viszont stabil ha mozgó gyerekeket videózok.
A stock camera app-ban a video minőségét lehet állítani, célszerű a legfinomabbra. -
-
RVR400
veterán
válasz
anonym1s #49497 üzenetére
Vajon mennyi szitkozódó írást fogunk látni, amiben leírod, hogy a kijelzője szar, mert nem amoled (ergo mindegyiknél így van, kivéve pár TCL-t), meg hogy a kamerája nem jobb semmivel semmi, mint bármelyik másik kínaié (ami triviális, mivel ez is ugyanolyan kínai), és hogy még mindig nem tudod mie leváltani az S2-t?
Jah, kollégám ugyanez, a kijelzőproblémába mindig belefut, szóval ő inkább fog venni egy S4-et 170-ért, amiből ugyan 4 db kínai (jó minőségű) S4 utánzat kijön, ha annyia bejön neki a forma, de nem, neki a kijelző a lényeg. Jah, és az S Advance-ot simán lefikázta, mert szar benne a kijelző, ami nem mellékesen amoled, csak éppenhogy gyengébb mint az S2-ben...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Apple MacBook
- Elstartolt az AMD munkaállomásokhoz szánt platformja
- Autós topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- EA Sports WRC '23
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- További aktív témák...
- Nintendo Switch bazár (Okosított Nintendo Switch konzolok, játékok, tartozékok)
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- Eladó szép állapotban levő Huawei P30 Pro kék 6/128GB 12 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest