- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- iPhone topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
FalconKnight
aktív tag
Sziasztok!
Van arra lehetőség, hogy a az Outlook névjegyzékét és naptárát szinkronizáljam az androidos készülékemmel? Valami olyan lehetőség érdekelne, amivel ki lehet hagyni a Google-t
Pl.: otthon bluethootal, vagy wifin szinkronizálni... Folyamatos megoldás érdekelne, szóval az export/importnál egyszerűbb megoldás
Én nem találtam megfelelőt, előre is köszi a segítséget! -
FalconKnight
aktív tag
Sziasztok!
Van arra lehetőség, hogy a az Outlook névjegyzékét és naptárát szinkronizáljam az androidos készülékemmel? Valami olyan lehetőség érdekelne, amivel ki lehet hagyni a Google-t
Pl.: otthon bluethootal, vagy wifin szinkronizálni... Folyamatos megoldás érdekelne, szóval az export/importnál egyszerűbb megoldás
Én nem találtam megfelelőt, előre is köszi a segítséget!
Aktív témák
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest