- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Google Pixel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Hívószám-hamisítás
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
Aktív témák
-
atillaahun
veterán
válasz
#04441088 #45460 üzenetére
Köszi, már én is valami magyar fejlesztés mellett vacilálok, gondolom akkor marad ez az Időkép, meg a Köpönyeg.
(#45461) S e t h
Nyugodtan menj bele alapfokú meteorológiai ismeretekbe, szívesen tanulok. - Ha van kitől.
Ha figyeltél, nem országos vagy regionális szintű előrejelzésről beszéltem, hanem városiról, mégpedig Miskolcról. Ami a távolságot illeti, durván belefér egy 5 km-es sugarú körbe, és a város minden szegletéből vannak munkatársaim, akik a héten egy szót sem ejtettek semmilyen esőről, csak arról, hogy megpusztulnak a melegbe, meg kiszárad az uborka.
A másik dolog, hogy nem egy napot vétett a program, vagy csak adott napszakot, hanem egy hetet folyamatban (igaz eddig még csak 5 nap telt el a hétből, bár továbbra sem néz ki sok eső).
Ha egyébként sem valók semmire ezek a programok, akkor mégis mi lenne szerinted a megfelelő használatuk? - Megnézem, de nem hiszem el?
Vagy ha a zápor-zivatar(-vihar) nem zápor-zivatart(-vihart) jelent, hanem azt hogy (akár) ESHET (is), akkor az esős napokra vigyek is magammal esernyőt meg ne is?(#45465) ncc1701
Nem vettem. Tendencia szinten jól jelzik előre az időjárást egy hétre. Attól hogy néha becsúsznak kisebb eltérések, csak a tévé előtt ülő nagyanyám szintjén lévő emberek vonják le azt a következtetést, hogy - áhh, ezeknek se lehet má elhinni semmit... (persze attól másnap még ugyanúgy megnézi)
A reggeli ablakonkinézéssel meg tényleg sokra mész. Főleg tavasszal, meg ősszel. Én azért hadd vágyjak ennél többre.(#45466) kymco
Egy újabb meteorológus...
Taníts mester, mondd el hogy kell használni az időjárás előrejelző app-okat.(#45468) Aggregátor
És az melyik szolgáltatótól kéri le az adatokat?(#45474) Csigusz 1
Igen, én is gondoltam rá, hogy a pontatlanság abból adódhat, hogy valami távolabbi helyről veszi az adatokat, ami egy Pest szintű város esetén még érthető, de Miskolc a maga 5-10 km-es kiterjedésével nem egy nagy terület.
Ráadásul szerintem az egész országba nem volt olyan hely, ahol akár fél napig esett volna, nem hogy Miskolc környékén. -
barnam_
nagyúr
válasz
#04441088 #45213 üzenetére
Sok hívásrögzítő app van, de telefon (és szoftver) függő, melyikkel megy a kétirányú hívás rögzítés.
-
Necc
addikt
válasz
#04441088 #44896 üzenetére
Ez attol fugg hogy mik a szempontjaid.
Ha a tradicionalis, szigoruan konyvtarba rendezett zenelejatszast kedveled, es nem a "szuperintellignes majd en megkeresem a zeneidet a telefonon es mindent egy konyvtarba baszok neked" modit, akkor en a Mort playert ajanlom, teljesen testreszabhato, szinte mindent be lehet rajta allitani, es van hozza jo par kiegeszito is.
Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen okostelefont vegyek?
- AliExpress tapasztalatok
- Internet problémák
- További aktív témák...
- Intel Core Ultra 7 265 /// Bontatlan, Teljesen Új // Üzletből, Számlával és Garanciával
- Csere-Beszámítás! Ryzen 9 9950X Processzor!
- Újszerű Gamer Asztali PC Számítógép 2026-ig Garis ASUS H510M-K R2.0 i5 11400F RTX 4060 8GB Dobozába
- Samsung Galaxy Tab A8 (2021) , 3/32 GB,
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest