- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Yettel topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
Hirdetés
Aktív témák
-
atillaahun
veterán
válasz
#04441088 #45460 üzenetére
Köszi, már én is valami magyar fejlesztés mellett vacilálok, gondolom akkor marad ez az Időkép, meg a Köpönyeg.
(#45461) S e t h
Nyugodtan menj bele alapfokú meteorológiai ismeretekbe, szívesen tanulok. - Ha van kitől.
Ha figyeltél, nem országos vagy regionális szintű előrejelzésről beszéltem, hanem városiról, mégpedig Miskolcról. Ami a távolságot illeti, durván belefér egy 5 km-es sugarú körbe, és a város minden szegletéből vannak munkatársaim, akik a héten egy szót sem ejtettek semmilyen esőről, csak arról, hogy megpusztulnak a melegbe, meg kiszárad az uborka.
A másik dolog, hogy nem egy napot vétett a program, vagy csak adott napszakot, hanem egy hetet folyamatban (igaz eddig még csak 5 nap telt el a hétből, bár továbbra sem néz ki sok eső).
Ha egyébként sem valók semmire ezek a programok, akkor mégis mi lenne szerinted a megfelelő használatuk? - Megnézem, de nem hiszem el?
Vagy ha a zápor-zivatar(-vihar) nem zápor-zivatart(-vihart) jelent, hanem azt hogy (akár) ESHET (is), akkor az esős napokra vigyek is magammal esernyőt meg ne is?(#45465) ncc1701
Nem vettem. Tendencia szinten jól jelzik előre az időjárást egy hétre. Attól hogy néha becsúsznak kisebb eltérések, csak a tévé előtt ülő nagyanyám szintjén lévő emberek vonják le azt a következtetést, hogy - áhh, ezeknek se lehet má elhinni semmit... (persze attól másnap még ugyanúgy megnézi)
A reggeli ablakonkinézéssel meg tényleg sokra mész. Főleg tavasszal, meg ősszel. Én azért hadd vágyjak ennél többre.(#45466) kymco
Egy újabb meteorológus...
Taníts mester, mondd el hogy kell használni az időjárás előrejelző app-okat.(#45468) Aggregátor
És az melyik szolgáltatótól kéri le az adatokat?(#45474) Csigusz 1
Igen, én is gondoltam rá, hogy a pontatlanság abból adódhat, hogy valami távolabbi helyről veszi az adatokat, ami egy Pest szintű város esetén még érthető, de Miskolc a maga 5-10 km-es kiterjedésével nem egy nagy terület.
Ráadásul szerintem az egész országba nem volt olyan hely, ahol akár fél napig esett volna, nem hogy Miskolc környékén. -
Necc
addikt
válasz
#04441088 #44896 üzenetére
Ez attol fugg hogy mik a szempontjaid.
Ha a tradicionalis, szigoruan konyvtarba rendezett zenelejatszast kedveled, es nem a "szuperintellignes majd en megkeresem a zeneidet a telefonon es mindent egy konyvtarba baszok neked" modit, akkor en a Mort playert ajanlom, teljesen testreszabhato, szinte mindent be lehet rajta allitani, es van hozza jo par kiegeszito is.
Aktív témák
- Music Hall a15.3 integrált erősítő Phono bemenettel
- Keresek főként szolgáltató függő Apple Iphone készülékeket
- Kalandvágyók figyelmébe! iMars Android car player - Android autós fejegység
- Sony STR DH 130
- ASUS ZenBook 14 OLED UM3402 - 14"2.8K OLED - Ryzen 7 7730U - 16GB - 512GB - Win11 - 1,5 év garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2985
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest