- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
plaschil
aktív tag
@(#47024) sgergi: Szuper, működik!
Köszi!Nem a válaszra kattintottam.
-
plaschil
aktív tag
Helló!
Nagy mennyiségű adatot szeretnék másolni az SD kártyámra notiról. Viszont nincsen nálam semmilyen kábel... hogyan tudnám ezt a leggyorsabban megoldani? Csak bluetooth? Vagy wifi-n lehet valamit buherálni? Esetleg egy VPN? És azt hogyan?
-
plaschil
aktív tag
válasz
barnam_ #45127 üzenetére
Ace. Eddig azt írta hogy plugin kell. Letöltöttem egy ilyet: [link], feltettem, most már nem írja a videó ablakában azt hogy plugin szükséges a lejátszáshoz, de (pl. indavideo.hu-nál) azt írja (play ikonra kattintva) kis gondolkodás után, hogy a videó sajnos nem játszható le.
-
plaschil
aktív tag
Tudtok valami böngészőt 2.3.3-ra, amiben van flash támogatás? Vagy flash plugint erre a verzióra?
-
plaschil
aktív tag
válasz
Polllen #45053 üzenetére
Szuper, kész is!
Kipróbáltam az eddig problémás mentésű nevekből 1-et, elsőre elmentette, tehát akkor valóban a SIM-en tárolás volt a gebasz.
Köszönöm!
Más, előző tulajnak volt egy fiókja rajta, gmail-es. Fiókok és szinkronizálás menüben van olyan hogy fiókok kezelése, ott tudnám törölni, de ezt írja:
"Bizonyos alkalmazásoknak szükségük van erre a fiókra. Csak úgy távolíthatja el a fiókot, ha visszaállítja a telefon gyári beállításait (minden személyes adatát törölve). Ezt a Beállítások menü Adatvédelem pontjában teheti meg"Nem lehet máshogy?
-
plaschil
aktív tag
válasz
Polllen #45048 üzenetére
Ace. Eddig egy SE V630-am volt, azon voltak a sim-re mentve a nevek. Most úgy néz ki hogy ha egyhez több név is volt hogy:
pl. Bernadett/1
Bernadett/3
Bernadett/5(mégcsak a számok sem sorban jönnek... 1, 3, 5)
Valamint ha volt két szavas lementve pl Németh Csaba, akkor most ez így néz ki:
Csaba;Németh/1Hát felakasztom magam ha át kell írni, és a végén kiderül hogy el se engedi menteni a fenti üzenetre hivatkozva.
-
plaschil
aktív tag
Sziasztok!
Először is:
Ugye nem akarjátok nekem azt mondani, hogy 1 név 1 telefonszám (2.3.3-ban)?És miért írja ki azt a teló név módosításkor, hogy "Nem lehet létrehozni vagy szerkeszteni a névjegyet. A név túl hosszú".
De ilyen 6-8 karakteres névnél. Valamint azt vettem észre, hogy mintha ez összefüggne azzal, hogy a névben van-e ékezetes karakter.És másodszor:
Aktív témák
- Lenovo Ideapad3 Ryzen3-3250 MAGYAR Billentyű IPS FHD 12gb ram 256 ssd windows11
- PIROS Lenovo Ideapad Ryzen3-3250 IPS FHD 8gb ram 512gb ssd windows11
- Lenovo YOGA L13 Gen2 / Intel i7-1165G7 / 16gb ddr5 / 500gb ssd / FHD TOUCH / Ceruza / windows11
- Lenovo ThinkPad L390 / Intel Core i3 / 8gb ram / 256gb SSD / FHD lcd /Windows 11
- Lenovo ThinkPad T580 / Intel i5-8350 / 8gb ram / 256gb SSD / FHD lcd /Windows 11
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 512GB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- AKCIÓ! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest