- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Két nap múlva itt a Xiaomi 17, van egy pár hivatalos fotó is róla
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Apple iPhone Air - almacsutka
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
- Elindult a One UI 8 a Galaxy A36-ra és A56-ra
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
Aktív témák
-
plaschil
aktív tag
@(#47024) sgergi: Szuper, működik!
Köszi!Nem a válaszra kattintottam.
-
plaschil
aktív tag
Helló!
Nagy mennyiségű adatot szeretnék másolni az SD kártyámra notiról. Viszont nincsen nálam semmilyen kábel... hogyan tudnám ezt a leggyorsabban megoldani? Csak bluetooth? Vagy wifi-n lehet valamit buherálni? Esetleg egy VPN? És azt hogyan?
-
plaschil
aktív tag
válasz
barnam_ #45127 üzenetére
Ace. Eddig azt írta hogy plugin kell. Letöltöttem egy ilyet: [link], feltettem, most már nem írja a videó ablakában azt hogy plugin szükséges a lejátszáshoz, de (pl. indavideo.hu-nál) azt írja (play ikonra kattintva) kis gondolkodás után, hogy a videó sajnos nem játszható le.
-
plaschil
aktív tag
Tudtok valami böngészőt 2.3.3-ra, amiben van flash támogatás? Vagy flash plugint erre a verzióra?
-
plaschil
aktív tag
válasz
Polllen #45053 üzenetére
Szuper, kész is!
Kipróbáltam az eddig problémás mentésű nevekből 1-et, elsőre elmentette, tehát akkor valóban a SIM-en tárolás volt a gebasz.
Köszönöm!
Más, előző tulajnak volt egy fiókja rajta, gmail-es. Fiókok és szinkronizálás menüben van olyan hogy fiókok kezelése, ott tudnám törölni, de ezt írja:
"Bizonyos alkalmazásoknak szükségük van erre a fiókra. Csak úgy távolíthatja el a fiókot, ha visszaállítja a telefon gyári beállításait (minden személyes adatát törölve). Ezt a Beállítások menü Adatvédelem pontjában teheti meg"Nem lehet máshogy?
-
plaschil
aktív tag
válasz
Polllen #45048 üzenetére
Ace. Eddig egy SE V630-am volt, azon voltak a sim-re mentve a nevek. Most úgy néz ki hogy ha egyhez több név is volt hogy:
pl. Bernadett/1
Bernadett/3
Bernadett/5(mégcsak a számok sem sorban jönnek... 1, 3, 5)
Valamint ha volt két szavas lementve pl Németh Csaba, akkor most ez így néz ki:
Csaba;Németh/1Hát felakasztom magam ha át kell írni, és a végén kiderül hogy el se engedi menteni a fenti üzenetre hivatkozva.
-
plaschil
aktív tag
Sziasztok!
Először is:
Ugye nem akarjátok nekem azt mondani, hogy 1 név 1 telefonszám (2.3.3-ban)?És miért írja ki azt a teló név módosításkor, hogy "Nem lehet létrehozni vagy szerkeszteni a névjegyet. A név túl hosszú".
De ilyen 6-8 karakteres névnél. Valamint azt vettem észre, hogy mintha ez összefüggne azzal, hogy a névben van-e ékezetes karakter.És másodszor:
Aktív témák
Hirdetés
- Goddess of Victory:Nikke
- Mégis marad a Windows 10 ingyenes frissítése
- OLED TV topic
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Filmvilág
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Hobby rádiós topik
- Két nap múlva itt a Xiaomi 17, van egy pár hivatalos fotó is róla
- iPhone topik
- További aktív témák...
- iPhone 16 PRO 256GB fekete titán gyönyörű ISTYLE számla! Akku:99%! November 14-ig Apple garancia!
- Újszerű Lenovo Thinkpad T16 gen2 (13.gen Core I7 32Gb DDR5 1 Tb SSD) MAGYAR laptop 2 év garancia!!
- Gamer PC - i5 12400f, RTX 3080 és 32gb RAM + GARANCIA
- Apple AirPods Max (2024) 2027.01.27. Apple jótállás iSTYLE jótállás
- Switch 2 2027.07.24-ig garanciás, dobozában, karcmentes állapotban eladó!
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3461, 96% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3258,100% Akkumulátor
- Részletre elviheted akár 365 napra. Bankmentes.Gainward GeForce RTX 5070 Ti Phantom
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 12700E / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1 TB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest